Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydı kızlar, hafta sonu kimsecikler yok tu

Bu gün şenlenmiş buralar şehir dışından misafirlerim var

fazla giremiycemm ama akşamın ilerleyen saatlerin de görüşürüz

hb arkadaslar yer bulmama cok sevindim insallah basarili bir birliktelik olur en kisa surede kilolardan kurtulmak dilegimle
hoş geldin canım anlat kendini dinliyelim
ne yapayım bebem millet iizn alıyor bende alayım didimben sizleri bırakırmıyım heç
Günaydı kızlar, hafta sonu kimsecikler yok tu

Bu gün şenlenmiş buralar şehir dışından misafirlerim var

fazla giremiycemm ama akşamın ilerleyen saatlerin de görüşürüz

naber panikim atakım
kızlar işlerim çok sonra görüşrüz

çok kötüyüm ben ya bi teyzemiz var annemle yaşıt sayılır annesi vefat etmiş şok oldum içim titriyor resmen

bugun yediklerimi sayim
sabah
iki tane borek bir bardak balli karabiberli süt
öglen sadece birtane tam bugday ekmeyi
aksam
bir kepce yesil fasulye yarim dilim siyah ekmek

merabalaar ben biraz önce yeni üye oldum ve gerçekten zayıflamak istiyorum nerdeyse 1 yıldır başalamaya çalışıyorum hep yarın hep yarın . Yılbaşına kadar 50 kilo olsam yeterli şuan 55im galiba bana lütfen diyet önerin okula gidiyorum,sınavlar lütfen yardım edinn :'(

ah ortaam bende battım 91.5-6 arasıındayım çıldıriciim

bu ne cnm yaaaa bır hafta ver bır hafta al kendımden sıkıldım
bana cevap verecek kimse yok mu acaba?????
hoseldın cnm
cnm zaten altıdan sonra cok bırsey yemem ben ama yedıklerıme gunduz dıkkat edemıyorum
çok kötüyüm ben ya bi teyzemiz var annemle yaşıt sayılır annesi vefat etmiş şok oldum içim titriyor resmen

basın saolsun cnm

kızlar beren yurume calısmalarında bu yuzden de sureklı dsuyor bugunde ayaga kalkmaya calısırken dustu kafası yere geldı cok cnm sıkıldı bırsey olmaz degılmı

of ya çok kötüyüm ya annanemden 1 sene sonra o teyzeyle annem 1 gün 1 sene araları var demiş bak annelerimizde 1er sene arayla vefat etti.. bir hafta önce iki araba arasında sıkımış kaza geçirmiş . ayağı kırılmış ameliyat olmuş evdeymiş sürekli sırtım ağrıyor demiş herzaman olduğu için bilememişler bugünde sürekli kusmuş ambulans gelmemiş bi tek kalp krizinde geliyorlarmış insan nerden bilsin hastalığını saçmalığa bakın yaneyse kucakta indirip bindirmişler arabaya kadını eli ayağı kasılmış o an ölmüş kızının kucağında diğer kızı uçakla gelmiş doktorlar demiş beyin ölümü gerçekleşmiş yaşasaymışta bitkisel hayatta olurmuş annanem gibi beyne pıhtı attı sanırım öyle olduğunda bir tarafı felç oluyor sürekli kusuyor altına yapabiliyor böyle birşeyi ilk defa duymuştum etrafımda ne çok olmaya başladı üstümüzde oturanın annesi kız 16 yaşındaymış öldüğünde aynı hastalıktan ölmüş oda kimi çekiyo bilmeden sürekli uyuyarak kimi hemen ölüyor herkes saatini bekliyor allah beterinden korusun

şimdi gelelim yediklerime
sabah kahvaltısında
1- 1 adet badem
2-1 adet domates
3-kibrit kutsu büyüklügünde peynir
4-yeşil 5 biryerde çay
5-kuru 1 dilim ekmek
6-5 yeşil zeytin

arada bir kırmızı elma yedim

öylen yediklerim yok
akşamda brokoli haşlaması
tavuk gögsü az
2 bardak ayran
kırmızı biberi közlemiştim yogurtladım onu yedim
1 dilim yok kurutulmuş ekmek

yürüyüşe gdiemedim tespih çekmem lazım 350 çektim 300 kaldı ben çıkıyım işim biterse dönerim geri
cennet hurması yedim 1 adet yatmadanda yerim bir adet sodada içerim temem

şaşmaz bende 05,30 kalkıyorum 06,15 evden çıkıyorum....:18:

kızlar herkeşler ıyıdır keyiflerde yerindedir ınşallah
menumu arz ediyorum
sabah 1 elma 1 bardak kahve şekersiz
öğle avuc ıcı kadar tavuk ızgara 2 kofte mecimek corbası salata
akşam hurma patlamış mısır
ne kaa düzenlı beslenmışım dim amaaaa

benım rakıbemmmm ananem nerdeeeee yahu....
gerbaracım 5-6-7 kasımı ben saydım mesajları ama somra sayan olmadı sırasını herkeş neden takıp etmıyo kızlar lutfen duyarlı olalım biraz...

selam kızlar dün yoktum en sonunda şikayet falan kar etmedi interneti kapattırdık gelip bakmadılar bile bide 150 tl ödeniyor
ama başka yerden bağlandık bundan sonra kesintisiz burdayım inş

bu arada sucuk vede turşu yaptım kızlar mağl um arabistanda yaşayınca iş başa düştü
yufkayı bile kendimiz açıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…