Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrrr....
ben çok gergin başladım gune bugun...mınıbüs şöförüyle kavga ettim ışıklarda gözümün içine baka baka o kadar trafiğin içinde kırmızı ışıkta gecio...ya ben unıformalıyım sabah çocuk çoluk okula gidiyo herkes yollarda bana saygın yok onlara olsun ama yok baktım gecti bende aldım plakayı aradım trafikçileri yazdırdım cezasını ummarım mutlu olur evıne cezası gidince...ayı yaaa bide plakayı yazıyorum yaaa el kol isareti yapıyo danaaa....ayy sabah sabah nasıl gerildim anlatamaammm...

kahvaltımı yazmayı unuttum
1 tane hurma şimdi de arkadaşlar peynır zeytın almaya gittii 1-2 dilim ekmekle peynır zeytın
çay bol mıktarda sekersiz...

282. Etap değerlendirme raporu ile ilgili 7.takımdan henüz cevap gelmemiştir.

İlgili bölümü alıntılıyorum:

------

7. TAKIM
Üyelerinizden yeşilerik için yaptığınız bildirim:
yeşilerik ( 64,4 ) SÜRESİZ İZNE AYRILDI
Böyle bir tabir etap bildirim listesinde ilk defa kullanılıyor. Ne anlama geliyor?
Kendisinden altı ay haber alınamayan üye diskalifiye ediliyor, biliyorsunuz değil mi?

------

evet ya ben gelıorum fellık fellık mesaj arıyorum alıntı yapayım da cevap yazayım dıe ama kımse yok..boyle olmaz kı yaaa..nerdesınız herkes bı ızın almıs gıtmıs

hahahahah ceza geldıgınde suratınıda gormek lazım herıfın:)

kızlar bugun muharrem ayının ılk gunu...
yanı yılbasımızz..
bu ay asure de olacakben pek sevmıorum ama bı dahakı cumartesı asure gunu..

aslında yapıp dagıtmak ıstıyorum

yapanınız varmı
tıyoları yazsanız bana

beng ece yatmadan once nescafe de ıctım..her gece alıskanlık yaptı bende napsamda kurtarsam sundan yaaa.

artık gerı gelın kızlar yanı boyle olöuyor.motıve hıc yok hele

15 Kasım 2012 Perşembe günü Muharrem ayına giriyoruz. Bu ayın diğer aylar arasında farklı bir yeri var. Çünkü içinde 10 peygambere 10 ikramın verildiği aşure gibi önemli bir günü barındırıyor.
15 Kasım 2012 Muharrem ayının ilk günü yani hicri yılbaşı. Bu ayın diğer aylar arasında farklı bir yeri var. Çünkü içinde ‘aşure’ gibi önemli bir günü barındırıyor. Bugünde on peygamberine on farklı ikramda bulunan Allah (cc), bizlere de af ve mağfiret için imkânlar sunuyor. Peki, bu kutlu ayı nasıl değerlendirmeli? Asr-ı saadet döneminde sahabeden biri Peygamberimiz’in (sas) yanına gelir ve “Ramazan’dan sonra ne zaman oruç tutmamı tavsiye edersiniz?” diye sorar. Peygamberimiz, “Muharrem ayında oruç tut. Çünkü o, Allah’ın ayıdır. Bu ayın onuncu gününde tutulan orucun Allah katında, o günden önceki bir senenin günahlarına kefaret olacağını kuvvetle ümit ediyorum.” cevabını verir.

evet bunlara ek olaral peygamber efendimizin biricik torunu hz huseyinin sehif#d adildigi gundur 10 cu gunun oructutulmasida bu yuzden onemlidir .cunku sevgili huseynimiz ac ve susuz bugun de sehit edilmistir
ona kiyanlara kiyanlara yataklik yapanlara ve bugunde hala onlarin arkasini tutup savunanlara ezelden ebede lanet olsun.bizler icin bugunler yastir.peygamber torunu icin aglayan gozlere cehennem azabi haram edilmistir

boyle dankalaklar her yerde var canim .emin ol o ceza evine gittiginde iyi bir kufur yiyeceksin .hernekadar sen duymasanda.bu kadarda saygidan yoksunuz malesef

evet kizlar ben g#dun gunboyunca evde yoktum aksamda canim SIKKINDI GIREMEDIM O YUZDEN SIMDIDEN OZUR diliyorum elimden geldigi kadar dikkat edecegim. yine eskisi k#gibi spor yarismalari yapalim daha etkili olcaktir insallah

bugun yediklerim
sabah
tam bugday ekmeginden yapilmis sifir yagli peynirle bir adet domates,bir bardak balli süt.cogazim cok fena o yuzden sütü oyle iciyorum
oglen bir kase sehriye corbasiyarim tam bugday ekmeyi ile

bugun yediklerim
sabah
tam bugday ekmeginden yapilmis sifir yagli peynirle bir adet domates,bir bardak balli süt.cogazim cok fena o yuzden sütü oyle iciyorum
oglen bir kase sehriye corbasiyarim tam bugday ekmeyi ile

sabah güzelde öğlen bence karbonhidrat ağırlıklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…