ya kızlar kımse alınıp darılmasın ama ama son 24 saatte yazılmış 12mesaj var...
allah askına bu takım kaç kışı nerde bu mılletlütfen adapte olalım artık takım kurallarınaaa...
hepimizin elbette haklı mazeretleri olabilir ama takım yerlerde yahu bı kendimize gelelimm..
günaydın kızlarrrr....
ben çok gergin başladım gune bugun...mınıbüs şöförüyle kavga ettim ışıklarda gözümün içine baka baka o kadar trafiğin içinde kırmızı ışıkta gecio...ya ben unıformalıyım sabah çocuk çoluk okula gidiyo herkes yollarda bana saygın yok onlara olsun ama yok baktım gecti bende aldım plakayı aradım trafikçileri yazdırdım cezasını ummarım mutlu olur evıne cezası gidince...ayı yaaa bide plakayı yazıyorum yaaa el kol isareti yapıyo danaaa....ayy sabah sabah nasıl gerildim anlatamaammm...
15 Kasım 2012 Perşembe günü Muharrem ayına giriyoruz. Bu ayın diğer aylar arasında farklı bir yeri var. Çünkü içinde 10 peygambere 10 ikramın verildiği aşure gibi önemli bir günü barındırıyor.
15 Kasım 2012 Muharrem ayının ilk günü yani hicri yılbaşı. Bu ayın diğer aylar arasında farklı bir yeri var. Çünkü içinde ‘aşure’ gibi önemli bir günü barındırıyor. Bugünde on peygamberine on farklı ikramda bulunan Allah (cc), bizlere de af ve mağfiret için imkânlar sunuyor. Peki, bu kutlu ayı nasıl değerlendirmeli? Asr-ı saadet döneminde sahabeden biri Peygamberimiz’in (sas) yanına gelir ve “Ramazan’dan sonra ne zaman oruç tutmamı tavsiye edersiniz?” diye sorar. Peygamberimiz, “Muharrem ayında oruç tut. Çünkü o, Allah’ın ayıdır. Bu ayın onuncu gününde tutulan orucun Allah katında, o günden önceki bir senenin günahlarına kefaret olacağını kuvvetle ümit ediyorum.” cevabını verir.
günaydın kızlarrrr....
ben çok gergin başladım gune bugun...mınıbüs şöförüyle kavga ettim ışıklarda gözümün içine baka baka o kadar trafiğin içinde kırmızı ışıkta gecio...ya ben unıformalıyım sabah çocuk çoluk okula gidiyo herkes yollarda bana saygın yok onlara olsun ama yok baktım gecti bende aldım plakayı aradım trafikçileri yazdırdım cezasını ummarım mutlu olur evıne cezası gidince...ayı yaaa bide plakayı yazıyorum yaaa el kol isareti yapıyo danaaa....ayy sabah sabah nasıl gerildim anlatamaammm...
bugun yediklerim
sabah
tam bugday ekmeginden yapilmis sifir yagli peynirle bir adet domates,bir bardak balli süt.cogazim cok fena o yuzden sütü oyle iciyorum
oglen bir kase sehriye corbasiyarim tam bugday ekmeyi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?