cnm 20sinde 2 mesajım var ve o gün canım sıkkındı girme şansım yoktu :26:
Ecemavi eline saglik canim:) gerberanin sebebi vardi yesilerik izinde canan listeye bu hafta gelmiyo paylasim yapmadgindan ama vidivididan haberimiz yok sanirim noldu acaba ona biseyde dememistiki
Kızlar selam 2 gündür internete giremiyorum.
şuan da arkadaşımın pc den yazıyorum bilgisayarım bozuldu.
sanırım yeni bilgisayar almalıyız. bu durum da beni izinli mi yazarsanız bbilemiyorum .
hepinizi öpüyorummmmmm
galiba o bir saati dikate alirsam ben hic mesaj sayiminin akltina dusmme .malum bir bebegim var ikide buyuk cocugum el verdigi mudettece yazabiliyorum bu arada ben daha listeye tam girmedimyaa kızlar bende tam bu durumu yazacaktım internet gitti sen gece yarısı gelmişsin biz sizden 1 saat önde yaşıyoruz yani orda 11 ken burda 12 mağlum bilgisayarın saatide buraya ayarlı
ama mesaj syın 2 geçmediği için sanırım fark etmiyor ama ganfed için eder onun tam gece yarısı 1 mesajı var onu sayalım 5 olsun böylece ceza yamaz bende bu saat mevzusuna dikkat edeyim ama sizde zamanınız vede şartlar elverdikçe sınırda kalmayım okey mi
Kızlar selam 2 gündür internete giremiyorum.
şuan da arkadaşımın pc den yazıyorum bilgisayarım bozuldu.
sanırım yeni bilgisayar almalıyız. bu durum da beni izinli mi yazarsanız bbilemiyorum .
hepinizi öpüyorummmmmm
Superiz biz:)
Ya ama sabahin korunde kalktim 7ye 10falan vardi 2saat ders bide sokuk diktim babamla kahvalti yattimda geri uyudum cok degil aslinda saatler ters sadece :)
Sökük diktim canim
Anaa o tatli cok guzel olmustur canim cekti ben yapmiyim ama simdi yarin yaparim:)
niye kimseiker gelmemiş bak bende gelmicem bundan sonra:113::113::113::95::95::95::95:
canım sonuçların işşallah iyi çıkar bol bol tarçın tüket rahmetli babacım çok kullanırdı baba dedimya çok özledim onu ya 1 haftadır özlemimden sol tarafım acıyorGunaydin kizlar su an seker yuklemesi yaptiriom..cok bunaldim burda uyucam nerdeyse...uc saat surecekmis..kahvaltum 75gr sekerli su))::)))
Gerbera=7
maviyeşil=7
yeşilerik=9
ecemavi=9
berenim=8
vıdıvıdı=9
önce ceza puanlarını yazayım dedim
20.11 2012 mesaj sayımı
anşaa.......6
ecemavi....11
ananee.....16
paşam......21
maviyeşil..11
ganfed......5
saphira.....3(izinli)
vıdıvıdı......0
canann......0(?)
berenim...izinli
yeşilerik....0(?)
gerbera....0(?)
sanada günaydım biraz geç oldu ama eve yeni geldim evde degildimgunaydin hanimlar.herkese kocaman bir öpücük benden
nerdesiniz ulennnnnnben geldim kimse yok hu komşular
neyse mevzuyu dagıtmayalımsabah erkenden kalktım ev işleri ütü yaptım koca bir sepet alt kata indin ilkindiyi kıldıktan sonra yedikelrime gelince bol bol meyve yedim eşim gelmedi yolda gelrise çorba karnıbahar balık var onu yerim herhalde eşim akşamları girmemi istemiyor hatunlar kızıyor haberiniz olsun neyse benim çıkmam lazım sonra görüşrüz bu arada kiloma gelince 80 geliyorum haberiniz olsun anca yürüyüşsüz bu kadar pazartesi işşallah yürüyüşe gidicem olmazsa kalan beyazda ebrumla plates yapıcem
ıgg ığreçç...Gunaydin kizlar su an seker yuklemesi yaptiriom..cok bunaldim burda uyucam nerdeyse...uc saat surecekmis..kahvaltum 75gr sekerli su))::)))
helal olsun sanaaaa....günaydın kızlar :) 70.6yla gune uyanmak gibisi varmıııı
Gerbera=7
maviyeşil=7
yeşilerik=9
ecemavi=9
berenim=8
vıdıvıdı=9
önce ceza puanlarını yazayım dedim
20.11 2012 mesaj sayımı
anşaa.......6
ecemavi....11
ananee.....16
paşam......21
maviyeşil..11
ganfed......5
saphira.....3(izinli)
vıdıvıdı......0
canann......0(?)
berenim...izinli
yeşilerik....0(?)
gerbera....0(?)
canım ellerine sağlık21.11.2012
anşaa.......9
ecemavi....12
ananee.....17
paşam......8
maviyeşil..13
ganfed......4
saphira.....0(izinli)
vıdıvıdı......0
canann......0(?)
berenim...izinli
yeşilerik....0(?)
gerbera....13
nerdesiniz ulennnnnnben geldim kimse yok hu komşular
neyse mevzuyu dagıtmayalımsabah erkenden kalktım ev işleri ütü yaptım koca bir sepet alt kata indin ilkindiyi kıldıktan sonra yedikelrime gelince bol bol meyve yedim eşim gelmedi yolda gelrise çorba karnıbahar balık var onu yerim herhalde eşim akşamları girmemi istemiyor hatunlar kızıyor haberiniz olsun neyse benim çıkmam lazım sonra görüşrüz bu arada kiloma gelince 80 geliyorum haberiniz olsun anca yürüyüşsüz bu kadar pazartesi işşallah yürüyüşe gidicem olmazsa kalan beyazda ebrumla plates yapıcem
ganfed canım kaöıcncı etapta gittin eski kilon neydi listeye eklerken bunlarda lazım oraya eklersen sevinirim bide diskalifiyemi olmuştun mezunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?