- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
:) tesekkur ederim cok moralize oldummm:)helal kiz en saglam sen ciktin bugun aramizda ,devam devam cumaya bomba patlatacaksin
Yazym canim :)ananee canım bende hergün yarım saat yürüyorum canım
Gunaydin sanada canim:)günaydın kızlarr....
Yapmazmi kafein deposu kendisi..maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende yazıcammm bende bu aralar kaldım bole
basın saolsun tekrardan
gunaydınnn bebemm
uff ya nescafe selulıt yaparmı
gec gıttın dıe hemen asuremı yaptın ben olsam uyurdudm:))
:) kolay gelee:)
:) bende degscekmiyim acaba cok uyuyorum bu aralareveeeet ya ben eskıden çok uyurdum ama ne yazıkkı eskı performansımın yerinde yeller esiyoo....annem bağıra bağıra kaldırırdı yataktan ama gel gör şimdi ne hallerdeyim...
Kolay gelsin canim kahvaltinda super olmus tatlilari hep sabah yesen cok karli cikarsin :)ekıbe cıkıyorum ben kahvaltımı da yazıyım akşama görüşürük artıkın
1 kase aşure....
Canim istedinmi cok guzel veriyosun kilolari o bakimdan diyetisyenin listesini aksatma ve azcikta spor yapsan inan cok guzel gitcek o kilolar93ü görmüştüm ya sonunda düşmeye başladım cuma günkü kilomu gördüm sra daha veripen azından kilo vermiş olarak haftayı kapatmak istiyorum sonrada sapıtmak istemiyorum şöyle bi 7li rakamları görsem
:) tesekkur ederim cok moralize oldummm:)
Yazym canim :)
Gunaydin sanada canim:)
Yapmazmi kafein deposu kendisi..
:) bende degscekmiyim acaba cok uyuyorum bu aralar
Kolay gelsin canim kahvaltinda super olmus tatlilari hep sabah yesen cok karli cikarsin :)
Canim istedinmi cok guzel veriyosun kilolari o bakimdan diyetisyenin listesini aksatma ve azcikta spor yapsan inan cok guzel gitcek o kilolar
Selam kizlar ben sabahin korunde kalktim ders calisip dikis dikip geri yattim simdi uyandim:d kahvaltimda 2yumurtayla kasarli omlet yedim azcikta light dondurma yiyorum :)
bence gayet renklı maşallaaahhh...gecen haftakı halımız neydı olee...kızlar yaaa burasının rengi soldu neden sessiz
kız asure yenmezmı bebeımmm....bende su asureyı yıyemıorum hıç yaaa
sanada cnm
:)))))))))))))))
sen 7 leri ananem 6 ları hadı bakalım bende 6 ları görmek ıstıyorumm....kavuşmuştuk ama cabuk ayrıldukkk....93ü görmüştüm ya sonunda düşmeye başladım cuma günkü kilomu gördüm sra daha veripen azından kilo vermiş olarak haftayı kapatmak istiyorum sonrada sapıtmak istemiyorum şöyle bi 7li rakamları görsem
anne evınde ole oluyo bı evlen çocuğun olsun anlarsın o zaman...kııızz ananee yokmu sevgülün senın bacımm....hoş kızssın vesselamm...Selam kizlar ben sabahin korunde kalktim ders calisip dikis dikip geri yattim simdi uyandim:d kahvaltimda 2yumurtayla kasarli omlet yedim azcikta light dondurma yiyorum :)
kendini bu kadar kasma azıcık asıcık ye herşeyden kısınca ucu kactın mı tutulmuyo bacım sende biliyosun..pazar günü pikniğe gitcez kahvaltıya bir kepekli gevrek alayım diyorum yanınada ayran iyi olur demi:26:
kızlar pis bir işletmeyi marketi nereye şikayet edebiliriz:26:
Coook sevindim:)ewet bugün yürüyüşe başlıyorum
Canim buyuk migros yada carefurlarda bulabilirsin bende heryerde bulamiyorumligt dondurmayı nerden buldun canım yoksa benmi hiç denk gelmedim yada hatırlamıyormuyum:26:
Saglik bakanligi olabilirmiki denetimleri onlar yapiyo sanirimkızlar pis bir işletmeyi marketi nereye şikayet edebiliriz:26:
Dmi her girdigimde cevap yazabiliyorum sukurbence gayet renklı maşallaaahhh...gecen haftakı halımız neydı olee...
kız asure yenmezmı bebeımmm....
sen 7 leri ananem 6 ları hadı bakalım bende 6 ları görmek ıstıyorumm....kavuşmuştuk ama cabuk ayrıldukkk....
anne evınde ole oluyo bı evlen çocuğun olsun anlarsın o zaman...kııızz ananee yokmu sevgülün senın bacımm....hoş kızssın vesselamm...
kendini bu kadar kasma azıcık asıcık ye herşeyden kısınca ucu kactın mı tutulmuyo bacım sende biliyosun..
kuzum marketse pis olan yanlış hatırlamıyorsam 174 ....
kız aşüre sevilmezmi beEline saglik canim..:) keske mesai saatin olsa ne guzel olurdu
Ben sevmem asuree:d ne derki kaynanam acaba:d
canım inan seni görmedim yoksa öle yazmazdım pardonooooo kendini asmisisn canim ya ne oluyor tu pis onlar pis yeme bidaha
.hem bende varim nasil kimsecikler yok diyon sen bakim
canım tekrardan başın sagolsun bende kolumu yaktım pazartesi millete yemekhazırlarken abdes alırken canım çok acıyor öyle böyle yanık degil yyaneay sonunda geleildim ya çok üzücü bir gündü bugün vefat eden teyzenin 7siydi aklıma geldi o kötü günler içim daraldı ya babamda evdeydi bugün nete giremedim pek
sanada günaydın kız işe gdierken benide götür nolur birgün sizin iş çok zevkli bol bol srpor yaparım bende seninle:18::18::18:günaydın kızlarr....
cezamı yemişimdir dedim ama daha sayım yapılmamışgünün ilerleyen saatlerde yerim artık
ben arkandayım bebem senin ha gayret görem seni veremeseydim ben veremezdim93ü görmüştüm ya sonunda düşmeye başladım cuma günkü kilomu gördüm sra daha veripen azından kilo vermiş olarak haftayı kapatmak istiyorum sonrada sapıtmak istemiyorum şöyle bi 7li rakamları görsem
seni almaktan vazgeçtim ogluma bu saate kadar uyunurmu aaaa çok ayıpSelam kizlar ben sabahin korunde kalktim ders calisip dikis dikip geri yattim simdi uyandim:d kahvaltimda 2yumurtayla kasarli omlet yedim azcikta light dondurma yiyorum :)
hayırdır ne gordun:))kızlar pis bir işletmeyi marketi nereye şikayet edebiliriz:26:
Selam kizlar ben sabahin korunde kalktim ders calisip dikis dikip geri yattim simdi uyandim:d kahvaltimda 2yumurtayla kasarli omlet yedim azcikta light dondurma yiyorum :)
Superiz biz:)ananecim listene ekle 3.15-5 arası yürüyüş yaptım
Ya ama sabahin korunde kalktim 7ye 10falan vardi 2saat ders bide sokuk diktim babamla kahvalti yattimda geri uyudum cok degil aslinda saatler ters sadece :)kız aşüre sevilmezmi beolsada yisem vallahi
canım inan seni görmedim yoksa öle yazmazdım pardonbu aralar kafam dumanlı yerinde degil canım sıkkın aman ne biliyim kendimde degilim işte
canım tekrardan başın sagolsun bende kolumu yaktım pazartesi millete yemekhazırlarken abdes alırken canım çok acıyor öyle böyle yanık degil yyane
sanada günaydın kız işe gdierken benide götür nolur birgün sizin iş çok zevkli bol bol srpor yaparım bende seninle:18::18::18:
vallahi agzınla sırtını kaşıyosun he
ben arkandayım bebem senin ha gayret görem seni veremeseydim ben veremezdimkendine inan gerisi geliyor inan
seni almaktan vazgeçtim ogluma bu saate kadar uyunurmu aaaa çok ayıpne diktin bu arada bakem
kızlar işim anca bitti geldim bir sepet ütü var ne siz sayısını sorun ne ben söylüyüm aynen şu moddayım
Sökük diktim canimhayırdır ne gordun:))
ne dıkışı bu?
Anaa o tatli cok guzel olmustur canim cekti ben yapmiyim ama simdi yarin yaparim:)akşam 2 dolma yoğurt
1 kaşık irmik ve 1 bardak sütten tatlı
Kizlar bu hafta ölçu listesini cikarcam bakalim sonuclarim nolcak cumayi saymaxzsak hergun spor yaptim iyi rakamlar bekliyorum :) aksamda meyveli yogurt yedim yabanmersinli simdide annem sulu yemek yapmisneyse benimde yemegim bitmisti onu yedim artik azcik patateste yemis oldum. Ecemavicim dunun sayimlari nerde?
gıda konusu çok önemlı bencede...gecenlerde gimsadan inegöl köfte aldım dukan yaparkene....nesse gittim eve actım paketi kızarttım tam ısırdım ıcınden mınnak mınnak kıllar cıktııı....o halıyle aldım götürdüm markete özür falan dilediler ama şuç onlarda var tabii ama uretici firma asıl mukellef olan...aradım 174 ü bildiridim şimdi o marka malzemelerin satımı durdu gimsada...çok ıyı yaptım hıc pısman de değilim sağlığımızla oynuyolar göz göre göre...cnm aslında iki yeri şikayet etmek istiyorumda kararsızım ya :2:
niye kimseiker gelmemiş bak bende gelmicem bundan sonra:113::113::113::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?