azerikizi hg canim nasilsin
burdayim canim bi yere gitmedim
geldimde
listeye almadan once kaptaninizla vede takim arkadaslarinizla gorus birligine varin oyle gireyim yisteye.sorun cikarmak istemem
:18:
hehe selam.süper ya,diyete karar vermissin.ayy bende mi gelseeeemm.benim gibi 2 ayda 7 kilo alabilen bir hatun aslinda bir an önce takima katilmasi lazim ama henüz bogazima tepmekle mesgulüm.simdilik o istek gelmedi
sana basarilar diliyorum canim arkadasim
aşk olsun cnm ya olurmu öyle şey inan meşgul olmasaydım eklerdim listeye ama :26:ama cnm bnm öyle düşünmene üzüldüm seni istemesek niye burada olasınki
katildimda daha giremedim takima kenardan kenardan devam ediyom .istek gelince sende gel beraber basliyak beraber bitirelim
ogretmen arkadaslarımın ogretmenler gunu kutlu olsun ......
şimdi gelelim rapor vermeye
sabah kahvaltısında yedigim
2 dilim çadar ekmeginden tost bir bardak ıhlamur
öylen cennet hurması
akşamada bol salata yemeyi düşünüyorum onlar hamur işlerini götürüken ben salataya talim
sonuncu olmuşuz
hadi canımm...o kadarda kötü diildi bence sonuçlarımız ama mıllet azimli biz biraz yavaş kalıyoruz yanlarında....
kızlar ben bu takımın haftalarca birinci olduğu zamanları biliyorum kı eskı uye olduğu için ganfed de bilir....hadi artık ya vereceğimiz alt tarafı yağ verelim kurtulalım kızlar bıraz daha azimmmm...
ananecım rakıbem gectin gene benı....
kızlar herkese günaydınnnn....
keyiflı hafta sonları diliyorum herkeşlere....
sonuncu olmuşuz
yok ben bürazcik daha $i$meyi düsünüyorumpatlayacak duruma gelince gelirim bebegüm
nazara geldik nazara herkez izinde havalar sogudu yrüyüş yok kimimze alet var kimimizde yok hayat böyle birşey iştesonuncu olmuşuz
canıms anada günaydınlar olsunkızlar herkese günaydınnnn....
keyiflı hafta sonları diliyorum herkeşlere....
sagol bebem bu arada tanışamadık seninle ben paşamenun guzelmis canim basarilar
canım sorma allah var ilk defa yaptım şöbiyeti allahım nede gzüel olmuş millet övdü durdu eni paşa elelrine saglık güzel olmuş diye vallahi diyorum bazen yemek üzerine iş yerimi açsampaşa gene çalışıyon Maaşallah
evet canım tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
menü güzel
Kizlar selam internetimiz bozuktu ttnetci geldi halletti biraz once k.bakmayin ya simdi dpor listemizide cikaririm birazdan rakibem bi haftada sen gec beni ya:) kizlar ivmeyi hizlandirmak lazim cidden sonlarda olmak yakismiyo bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?