Kizlar gece gece aklima diyetisyenin verdigi sebze yemegi nasildir diye bi soru takildi olcak ismi bu ben uyucaktim nede guzel:d cavdarda karnima yatti telefonunda sarji bitiyo zaten ben geri yatym iyi geceler sizlerede Allah a emanet olun:)
kimsecikler yok ya gene( tek basima forumu bekliyom
DUUUUUUUUUURRR....diyelim hep beraber o zaman
ananeyle karar aldık aralık ayında en az 4 kılo gidecek gel katıl sende bize...yediklerimi saymayim iyisimi dun ve bugun misafirim vardi ipin ucu kactiyarindan itibaren sporada basliyorum hergun duzenli yazacam bakalim aralikta kac kilo verebilecem .benimle yarismak isteyen ortaya ciksin
diyelim balim hemde kesin bir dille diyelim ,bir zaman vardi kilo alamazdim simdide durduramiyom47:
ananeyle karar aldık aralık ayında en az 4 kılo gidecek gel katıl sende bize...
misafir gelince fena oluyo yaa bende aynı durumdaydım gecen hafta..:26:
yaşımız ılerledikçe bunyemız zıvznzdan cıkıyo galıba derlerdi de inanmazdım...
tam ısınmıştım muhabbete ganfed nere gittin yahuu
hadi bakalımm o zaman...ananecim 1 saat yürüyüş te pazar için yaz kuzum...varim kiz bende sizinleyim vira bismillah diyelim
artik misafirde almayacam bu ayD
ansaa kiz sesime ses ver ses to ses
hadi bakalımm o zaman...ananecim 1 saat yürüyüş te pazar için yaz kuzum...
ben sen gittin sanmıştım yaa...neyse takılırız genee...
Supersin:)ananecım yaz bebışım 1 saat tempolu yuruyuş....
Haftaya listedesin canim :)bak iste burda bildirmistim kilomuda gittigim kilomuda su anki kilomuda
gozden kacti sanirim ustelik bu tek degil 3 kez bildirimde bulundum bir ilk geldigimde iki kerede boyle arada soruldugu zaman
:) bende hasta oldum azcik ipin ucu kacti pazar kahvaltisi yaptikta helva yedim yaayediklerimi saymayim iyisimi dun ve bugun misafirim vardi ipin ucu kactiyarindan itibaren sporada basliyorum hergun duzenli yazacam bakalim aralikta kac kilo verebilecem .benimle yarismak isteyen ortaya ciksin
Hic oyle bi zamanim olmadi ya ben hep bu haldeydimdiyelim balim hemde kesin bir dille diyelim ,bir zaman vardi kilo alamazdim simdide durduramiyom47:
Ben 3e girdim bak yalanimiz olmasin 66olcam:)ananeyle karar aldık aralık ayında en az 4 kılo gidecek gel katıl sende bize...
misafir gelince fena oluyo yaa bende aynı durumdaydım gecen hafta..:26:
yaşımız ılerledikçe bunyemız zıvznzdan cıkıyo galıba derlerdi de inanmazdım...
Alma :) hedef koy canim kendine hemen:)varim kiz bende sizinleyim vira bismillah diyelim
artik misafirde almayacam bu ayD
Insallah duzene girer yuruyuslerin canim:)hadi bakalımm o zaman...ananecim 1 saat yürüyüş te pazar için yaz kuzum...
ben sen gittin sanmıştım yaa...neyse takılırız genee...
Yeme zatenn..:d yazdim canim guzel bi baslangicin olsun budabir saatte bana yazin yuruyusu
takilalim beraber birbirimizi engellerizde yememek icin berber takilirsak
Sen ac yatip iki saate uyuyakalamayipta dolaba gitmezsin insallah:d ben gece yatarken bi kase yogurt yiyip yatmayinca bunu yasiyorum azda yesem cokta yesem ayni..sabah bir paket biskuvi ile bir bardak kahve ictim kahvaltisiz diyari cikmistim kocam ikram edince dayanamadim aksam saat 4de eve geldim iki yumurta kirdim iki dilim tam bugday ekmegiyle birlikte yedim:)))baska bisey yemedim yemiyecemde
sabaha kadar dayanirim herhalde
Ben ben:d light olsun amaa:dkizlar ilk kim helirse ona cikolata verecem hediye olarak
Supersin:)
Haftaya listedesin canim :)
:) bende hasta oldum azcik ipin ucu kacti pazar kahvaltisi yaptikta helva yedim yaa
Hic oyle bi zamanim olmadi ya ben hep bu haldeydim
Ben 3e girdim bak yalanimiz olmasin 66olcam:)
Alma :) hedef koy canim kendine hemen:)
Insallah duzene girer yuruyuslerin canim:)
Yeme zatenn..:d yazdim canim guzel bi baslangicin olsun buda
Sen ac yatip iki saate uyuyakalamayipta dolaba gitmezsin insallah:d ben gece yatarken bi kase yogurt yiyip yatmayinca bunu yasiyorum azda yesem cokta yesem ayni..
Ben ben:d light olsun amaa:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?