TMM YAVRUM SN ISTE YETERKI:))
;
gunaydın cnmm;
ugfff yaa aynen bende bu soguklardan muzdarıbım
burdayım:)9
ay cok kotu ya cok gecmıs olsunn
hahhaha hangı fılmdı kız uyuya kalcak kdr:)
ay ne bilim ya yabanci filmdi almanca seslendirmeli ne konusu var ne aksiyonu ne biseyi adina kanip girdik hayatimda oyle igrenc bi film daha gormedim resmen uyudum
inşallah öle olur az yemek çok spor bu haftakı sloganımız olsun...ilk musteride ben olayim bari bismillah allah bereket versin
amin canim dileklerine bende katiliyorum en cokda kendime diliyorum az bogazli bol sporlu bir haftayi
pissssssssssss......rezilll...........
yenı yaşı hayırlı olur ınşallah kuzunungunaydın kızlar
hafta sonum cok yogun gectı.cumartesı kızımın dogum gununu yaptık ..
taıkı kaçırdım bıseyler)
bugunde nıyetlıyım 5 gun borcum var onuda tutarsam ondan sonra sıkı bı dıyete baslamak ıstıyorum
offf offf menu sağlam bayılırım lahana sarmasına....kızlar menümü yazamıyorum zira sabahtan beri bir yudum su bile girmedi boğazıma niyetliyimde üstünüze afiyet
akşamda menümde kürdan kebabı salata ve lahana sarması var az az yemeyi düşünüyorum
kesinlikle verirsin suya yuklen canım benım iftardan sonra....60 gun borcum var ıftarda bogazımı tutabılırsem kılo verırım aynı zamanda dıye dusunuyorum
dukan yapmıyorum canım ben bayramda dukanım yalan oldu....çok iyi gidiyodum ama memlekete gidince ... ne yazıkkı....Tesekkurler canim insallah:) simdi bi diyet uyguluyomusun canim kepek ekmegi girmis menune dukan degil sanirim
Canim ben simdi boyunu bilmiyorum ama 60cok bi rakam degil 1.50nin altinda degilsen yani cok bi fazlaligin olmadigindan bir ayda 4kilo gitmeyebilir bence sende 3kiloya gir istersen:) kacmaz kimse senin elinden bu azim ve sporla:)
:) leslie yaptiysan bugun icin olmustur dedigin:)
:) onu onume koy 5dk da biter gider o ya aman ben recel yaptim kendime misler gibi onu yiyorum:)
Kolay gelsin canim ben dalmadim bak
Dogumgunuymus canim kacicak illaki cislar olcak .. Ben dogursaydiim nasil severdim acaba cavdari yanimdan ayirmazdim heralde inan cocuktan farki yok iyili bizimle ya:)
Doktorun liste verdimi canim ona gore bi diyete basla 7yi gordun artik dur demen lazim hemen Allah kabul etsin oruclarini:)
Olmaz ben bitirdim bilee:d
Allah kabul etsin canim hafif yiyebilirsin insallah:)
Canim 60gun uzun bi sure kendine bi liste hazirla bence dukani uygulayabilirmisin mesela orucuna?
:) buyuyo seninkide bu dogumgununde beni alin artik:d
senı mezun ettikten sonra ellerimle götürüp bir mankenlık ajansına kaydını yaptırıcamm...Selam kizlar gunu hic iyi acmadim aslinda bende kansizlik var oyle 3 4ayda bir rutin olarak bi bayilmam olur bu sabah kendileriyle tekrar karsilastik yuzustu kapaklandim allahtan bisey olmadi dizim aciyo sadece oglene dogru kalkip kursa gittim ders calismadim sonra spor salonuna gittim olcumlerimi yaptirdim ama spor yapcak halimde yoktu kuru uzum ve kizilcik mersinini karistirip recel yaptim iyi gelsin diye dukan ekmegimle ondan yedim bolca. Neyse olcumlere gelelim oyle mezurayi alip olcmediler yag olcum makinasina ciktim 69.1gosterdi hem actim hem sivi almamistim ve yag oranim %22ymis bi tek metabolizma yasim 23cikti oda uyku ve yeme duzeniyle alakaliymis bana spor programi verdi hoca ama bugun baslayamam dedim dondüm iste eve insallah yarin halim olursa sabahtan grup derslerine katilcam aksam ders caliscam yediklerime geliyim sabah bisey yemicektim annem yogurt ve elma yedirdi oyle ciktim evden olcumlere ac gitmem gerekiyodu kurstan sonra direk spor salonuna gittim o yuzden simdide recelle dukan ekmegi yedim receli biraz kacirmis olabilirim tabi ama kuru uzum iyi gelcektir zaten kilomada cok sevindim gucumu toparlarsam yarin sabah basliyorum:) bu arada ideal kilom 68mis ben 65i yakalamaya caliscam
ayılar aramızda canım benım ne yazıkkı....kadına siddete hayır diyoruz ama sesımızı kımse duymuyo...kizlar ya pazar gunu cok kotu bisey yasadimotobus bekliyordum durakta kizimda yanimda 13 yasinda
onumuzde sert bi frenle bi arac dondu nerdeyse araclar birbirine giriyordu
biz ters donus sanarken bi bakdik ayinin biri yanindaki kadini dovuyoryumrukluyorsacini yoluyor
arabayi bir calistirim bir fren yaptiriyor kadinin basi nasil carpiyor on tarafa cok korkunctu sonra basti ara sokaklara kayboldu.bende kizimda cok korktuk(((((((( 18::18::18::18:
hahahaahaa....uykunu alabildin mı bari çiçeğim...dun malesef spor yapamadim sadece20 tane mekik yaptim
baskada bisey yok cok tembelim coooook.dun aksamda esimle sinemaya gittik gecen hafta girememistikfilme bu aksam gittik ama film berbatti uyuya kaldim
bugunde orucluyum kızlarr,dun ıftarımı cıg kofte ıle yaptımP
Tesekkur ederim canim insallah diyelimde oluyo iste bazen. Kendine 50kilo hedef koyman lazim canim bence ,kbakma ben hedefini hatirlayamadim simdiallah kabul etsin canim insallah sagsalim bitirirsin benimde 10 var ama yilbasi tatilini dusunuyorum tutmak icin o zaman kizimada tutturacam onunda var borcu okul oldugu icin tutturmuyom bu aralar sabahtan saat 4 e kadar okulda kaliyor ordan gelincede ders falan hasati cikiyor
bakalim tatilde beraber tutup beraber yatip kalkacagiz artik:))
benim hafta sonum berbatti bir saat otobus bekledim sogukda iliklerime kadar dondum:18:
berenim sende bari bi tane al fazla yok tadimlik bunlar doyumluk degil.hele bir kurtulalim o zaman parti yapar yeriz bol bol :)))
boyum 1.52 bu yuzden yusyuvarlak gorunuyom dedigin gibi faza degil ama boy kisa olunca azda olsa kilo hemen belli oluyor
oy allah korusun canim ya kendine dikkat et gecmis olsun kuru uzum kansizliga iyi gelir diye duymustum bende
ama en iyisi pekmezmissabahlari 1 kasik icinsallah bidaha karsilasmazsin o uyuz bayilmayla
Kolay gelsin ikimizinde pestili cikmis demekki:)gunaydin canim bende birazdan ana okuluna gidecem oglumla beraber oynayacagiz orda
..ne denirki hayvan istekizlar ya pazar gunu cok kotu bisey yasadimotobus bekliyordum durakta kizimda yanimda 13 yasinda
biz ters donus sanarken bi bakdik ayinin biri yanindaki kadini dovuyoryumrukluyorsacini yoluyor
arabayi bir calistirim bir fren yaptiriyor kadinin basi nasil carpiyor on tarafa cok korkunctu sonra basti ara sokaklara kayboldu.bende kizimda cok korktuk(((((((( 18::18::18::18:
Canim spor icin kendini zorlaman lazim ya hic aksatmasan hemencecik gidiyo kilolar..ben hic oyle bisey yasamadim film kotude olsa ben merak ederim nolcak sonunda diye:)dun malesef spor yapamadim sadece20 tane mekik yaptim
baskada bisey yok cok tembelim coooook.dun aksamda esimle sinemaya gittik gecen hafta girememistikfilme bu aksam gittik ama film berbatti uyuya kaldim
:) nar eksili marullu bende yiyebilirim sanirim canim cekti yaabugunde orucluyum kızlarr,dun ıftarımı cıg kofte ıle yaptımP
:) ben olmam manken falan gibi olurum ancak:d simdi bu yogunlugunda sanada diyemiyorumki diyet yap diye hazirliginin olmasi gerekiyo dukan icininşallah öle olur az yemek çok spor bu haftakı sloganımız olsun...
yenı yaşı hayırlı olur ınşallah kuzunun
offf offf menu sağlam bayılırım lahana sarmasına....
kesinlikle verirsin suya yuklen canım benım iftardan sonra....
dukan yapmıyorum canım ben bayramda dukanım yalan oldu....çok iyi gidiyodum ama memlekete gidince ... ne yazıkkı....
senı mezun ettikten sonra ellerimle götürüp bir mankenlık ajansına kaydını yaptırıcamm...
ayılar aramızda canım benım ne yazıkkı....kadına siddete hayır diyoruz ama sesımızı kımse duymuyo...
hahahaahaa....uykunu alabildin mı bari çiçeğim...
bayılırımmmm çig köfteyeee....
Ooff ne demek gelmedi sen niye yerine baktin baska biri yokmuydu sinir oldum ya ne demek 48saat.. Ben alisigim canim hep sabah kalkinca oluyo oyle arada iste bide onun icin ilac kullaniyodum ama biraktim zamanla simdide istemiyorum acikcasi ilac kullanmayicanlar ıyı akşamlar diliyorum....
dun sabah itibarı ile evden çıkan anşanız henuz yenı geldi eveee....berbat bi gece gecirdim nezaret nobetim varmış ne yazıkkı sabaha kadar nobet tuttum sonra sabahta yerime gelecek adam yok diye devam ettim sözun kısası 48 saattir uykusuzummmm....dün giremedim nete bu sebepten ötürü....ama kızların çoğuda uğramamış gördüğüm kadarı ilee....
ananecim gecmiş olsun canım az önce yazmayı unuttum kanın düşükse demır hapı falan kullansana...ihmal etme olmadık bi yerde düşüp kalsan nolcak....ya evde diilde otobuste falan olsaydın...allah korumuş...
menumu yazmayı unuttum kafam bi milyon göz kapaklarım kapanıo artık resmen....
sabah:1 havuç 1dilim kepek ekmeği
1 sade kahve
öğle:1 simit 2si 1 arada kahve
akşam:yoğurt yedim az önce dahada bişey yemeyı duşunmuyorum yatıcam hemen çünkü yarın gene iş başı....
mesaj sayımı bugun gün bitimi itibatı ile cuma pazartesi salı olarak sayılıcak....
bu işe çok çok ciddi bir ceza verelim diyorum kızlar fikri olan varmı....
benım kızın da ocak ayında canım yaaaa beraber kutlıcaz desene ay darısı basıma benımde bıter ınsallah daha ıkıncı gun bugunsaol cnm.oğlumunkıde yakın ocak ayındada onun var
uff baya borcun varmış...benım 4 gunum kaldı.bu hafta bıtırcem ınş
sagol cnm yemeye calısıyorum ıste dukan uygulamıyoprum cnm ben sımdılık menu azaltma ıslemındeyım senı hemen alıyorum davetlısın ocak ayındaOlmaz ben bitirdim bilee:d
Allah kabul etsin canim hafif yiyebilirsin insallah:)
Canim 60gun uzun bi sure kendine bi liste hazirla bence dukani uygulayabilirmisin mesela orucuna?
:) buyuyo seninkide bu dogumgununde beni alin artik:d
cnm cok gecmısler olsun dıkkat et kendıneSelam kizlar gunu hic iyi acmadim aslinda bende kansizlik var oyle 3 4ayda bir rutin olarak bi bayilmam olur bu sabah kendileriyle tekrar karsilastik yuzustu kapaklandim allahtan bisey olmadi dizim aciyo sadece oglene dogru kalkip kursa gittim ders calismadim sonra spor salonuna gittim olcumlerimi yaptirdim ama spor yapcak halimde yoktu kuru uzum ve kizilcik mersinini karistirip recel yaptim iyi gelsin diye dukan ekmegimle ondan yedim bolca. Neyse olcumlere gelelim oyle mezurayi alip olcmediler yag olcum makinasina ciktim 69.1gosterdi hem actim hem sivi almamistim ve yag oranim %22ymis bi tek metabolizma yasim 23cikti oda uyku ve yeme duzeniyle alakaliymis bana spor programi verdi hoca ama bugun baslayamam dedim dondüm iste eve insallah yarin halim olursa sabahtan grup derslerine katilcam aksam ders caliscam yediklerime geliyim sabah bisey yemicektim annem yogurt ve elma yedirdi oyle ciktim evden olcumlere ac gitmem gerekiyodu kurstan sonra direk spor salonuna gittim o yuzden simdide recelle dukan ekmegi yedim receli biraz kacirmis olabilirim tabi ama kuru uzum iyi gelcektir zaten kilomada cok sevindim gucumu toparlarsam yarin sabah basliyorum:) bu arada ideal kilom 68mis ben 65i yakalamaya caliscam
tamam cnm bır tane aldım madem gercı hepsını yesem yarın bır kutu daha ısterımallah kabul etsin canim insallah sagsalim bitirirsin benimde 10 var ama yilbasi tatilini dusunuyorum tutmak icin o zaman kizimada tutturacam onunda var borcu okul oldugu icin tutturmuyom bu aralar sabahtan saat 4 e kadar okulda kaliyor ordan gelincede ders falan hasati cikiyor
bakalim tatilde beraber tutup beraber yatip kalkacagiz artik:))
benim hafta sonum berbatti bir saat otobus bekledim sogukda iliklerime kadar dondum:18:
berenim sende bari bi tane al fazla yok tadimlik bunlar doyumluk degil.hele bir kurtulalim o zaman parti yapar yeriz bol bol :)))
boyum 1.52 bu yuzden yusyuvarlak gorunuyom dedigin gibi faza degil ama boy kisa olunca azda olsa kilo hemen belli oluyor
oy allah korusun canim ya kendine dikkat et gecmis olsun kuru uzum kansizliga iyi gelir diye duymustum bende
ama en iyisi pekmezmissabahlari 1 kasik icinsallah bidaha karsilasmazsin o uyuz bayilmayla
bu ne yaaaa allah kahretsın allahın belası ınsanmı bunlar acabakizlar ya pazar gunu cok kotu bisey yasadimotobus bekliyordum durakta kizimda yanimda 13 yasinda
ohhh sonunda yedınmı afıyet olsun cnmbugunde orucluyum kızlarr,dun ıftarımı cıg kofte ıle yaptımP
inşallah öle olur az yemek çok spor bu haftakı sloganımız olsun...
yenı yaşı hayırlı olur ınşallah kuzunun
offf offf menu sağlam bayılırım lahana sarmasına....
kesinlikle verirsin suya yuklen canım benım iftardan sonra....
dukan yapmıyorum canım ben bayramda dukanım yalan oldu....çok iyi gidiyodum ama memlekete gidince ... ne yazıkkı....
senı mezun ettikten sonra ellerimle götürüp bir mankenlık ajansına kaydını yaptırıcamm...
ayılar aramızda canım benım ne yazıkkı....kadına siddete hayır diyoruz ama sesımızı kımse duymuyo...
hahahaahaa....uykunu alabildin mı bari çiçeğim...
bayılırımmmm çig köfteyeee....
Iyi aksamlar kizlar hava coook soguk ya bugun dondum resmen kurstan eve geldim kuafore gittim biyiklarimla ilgilendiler:d sonra yemek yedim sebze yemegimden ders calistim cavdarin son aşisini yaptirmaya gittik simdi biraz daha ders calisip yatarim artik kizlar yarin sabah yine spora gidicem bugun cok guzel spor yaptim 2saati buldu resmen canim cok tatli cekiyo malum donemden ama tutcaz artik kendimizi
Iyi aksamlar kizlar hava coook soguk ya bugun dondum resmen kurstan eve geldim kuafore gittim biyiklarimla ilgilendiler:d sonra yemek yedim sebze yemegimden ders calistim cavdarin son aşisini yaptirmaya gittik simdi biraz daha ders calisip yatarim artik kizlar yarin sabah yine spora gidicem bugun cok guzel spor yaptim 2saati buldu resmen canim cok tatli cekiyo malum donemden ama tutcaz artik kendimizi
benım kızın da ocak ayında canım yaaaa beraber kutlıcaz desene ay darısı basıma benımde bıter ınsallah daha ıkıncı gun bugun
sagol cnm yemeye calısıyorum ıste dukan uygulamıyoprum cnm ben sımdılık menu azaltma ıslemındeyım senı hemen alıyorum davetlısın ocak ayında
cnm cok gecmısler olsun dıkkat et kendıne
tamam cnm bır tane aldım madem gercı hepsını yesem yarın bır kutu daha ısterım
bu ne yaaaa allah kahretsın allahın belası ınsanmı bunlar acaba
ohhh sonunda yedınmı afıyet olsun cnm
ınsallah verırıım cnm bugunde cok asırdım sayılmaz ıyı yanı sımdılık
kızlar menum 4-5 adet mercımek koftesı bır dılım kek bır bardak sekersız cay 4 adet lahana sarması ve ıftarım sadece bole yanı ınsallah ıyı gıdıyor kızlar sımdılık
bugun altındağdaydın ananecim 5-6 cm yakın kar tuttu...ben alışık değilim öyle kar soğuk falan içime işledi bugun resmen...otobus beklerken tamam dedi donarak ölücem buralarda...
ben de adet ha oldum ha olacam...cumaya carpılmayız inşallah canım sen yaz bana 30 dakika leslie...yürüyüşe vakıt olmadı bu akşam...yatıcaktım sözde ben amaaaa nerdeee....bi kızım olduğunu unuttum galiba bensütünü içiyo şimdi bitirsin cumbada yataaaaakkk....
hıç sorma evet karsılaşılmıo bu aralarkizlarya hic karsilasamiyoruz .biri gelip biri gidiyor.bu arada herkese canig0onulden gunaydin
fıtness ekmegı de neymışkizlar kizacaksiniz biliyom ama ne yapiim dayanamadim arkadasim nestlenin hazir sicak cikolatasindan getirmisti sabah bir bardak ictimbir adet az haslanmis yumurta ,bir adet domatesiki dilimde fitnes ekmegi yedimbaska sey yemediminsallah o cikolata beni husrana ugratmaz .hain arkadas sabotaj uyguladi bana
ay bayılırım kara ya.inş istanbuldada yagaro kadar yagdimi ya kar bizim buraya 5 dk yagdi oda yere dusmeden havada eridi.yesinler o kizini iyi uyudumu bari gece seni uyandirmamistir insallah
masallah ben sporu ıyıce kestımoh oh masallahinsallah derslerde basari yakalarsin .diyetindede hepimize saglikli kilo atmalar bende bu sabah 70 dk yuruyus yaptimsabahin korunde dustum yollarabide aksam saat 4 te oglumla spora gidecegiz o benden gene iyi yapacak ama olsun hareket harekettir demi daha tartilmadim kac oldum bilmiyorum verdimmi aldim mi bilmiyorum
insallah vermis olarak cikarim karsiniza cuma gunu
süpersin 70 dakıka yuruyu aşağı yıkarı 360 cl.buda -360 gr demek harikasın....oh oh masallahinsallah derslerde basari yakalarsin .diyetindede hepimize saglikli kilo atmalar bende bu sabah 70 dk yuruyus yaptimsabahin korunde dustum yollarabide aksam saat 4 te oglumla spora gidecegiz o benden gene iyi yapacak ama olsun hareket harekettir demi daha tartilmadim kac oldum bilmiyorum verdimmi aldim mi bilmiyorum
insallah vermis olarak cikarim karsiniza cuma gunu
6 yaşında sıpaaa...yattımı kalkmıyo artık çok şükür...o kadar yagdimi ya kar bizim buraya 5 dk yagdi oda yere dusmeden havada eridi.yesinler o kizini iyi uyudumu bari gece seni uyandirmamistir insallah
bişiii olmaz yaaa...sabah içmişin zaten gün içinde yokolup gitmıştır harika gidiyosun ganfedimm....kizlar kizacaksiniz biliyom ama ne yapiim dayanamadim arkadasim nestlenin hazir sicak cikolatasindan getirmisti sabah bir bardak ictimbir adet az haslanmis yumurta ,bir adet domatesiki dilimde fitnes ekmegi yedimbaska sey yemediminsallah o cikolata beni husrana ugratmaz .hain arkadas sabotaj uyguladi bana
bugun cok yorukldum sabAHTAn berı iş yapıom bugun yagur yok hemen camları sıldım
oruçluyum ama aserıorum delı gııbı.kısır yapcam odaa benı sısırcek ama az yemeye gayret ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?