Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

TMM YAVRUM SN ISTE YETERKI:))
;
gunaydın cnmm;
ugfff yaa aynen bende bu soguklardan muzdarıbım

burdayım:)9

ay cok kotu ya cok gecmıs olsunn

hahhaha hangı fılmdı kız uyuya kalcak kdr:)

ay ne bilim ya yabanci filmdi almanca seslendirmeli ne konusu var ne aksiyonu ne biseyi adina kanip girdik hayatimda oyle igrenc bi film daha gormedim resmen uyudum

ilk musteride ben olayim bari bismillah allah bereket versin
amin canim dileklerine bende katiliyorum en cokda kendime diliyorum az bogazli bol sporlu bir haftayi
inşallah öle olur az yemek çok spor bu haftakı sloganımız olsun...
anane canim ama sadece bir tane al tamammi light bile olsa zararli ilk sen geldigin icin hakettin bu cikolataya biride aralik sonunda yersineger kazanirsan yoksa kim kazansa o hak edecek cikolatayibende amma zalim ciktim yahu
pissssssssssss......rezilll...........
yenı yaşı hayırlı olur ınşallah kuzunun
kızlar menümü yazamıyorum zira sabahtan beri bir yudum su bile girmedi boğazıma niyetliyimde üstünüze afiyet
akşamda menümde kürdan kebabı salata ve lahana sarması var az az yemeyi düşünüyorum
offf offf menu sağlam bayılırım lahana sarmasına....
60 gun borcum var ıftarda bogazımı tutabılırsem kılo verırım aynı zamanda dıye dusunuyorum
kesinlikle verirsin suya yuklen canım benım iftardan sonra....
dukan yapmıyorum canım ben bayramda dukanım yalan oldu....çok iyi gidiyodum ama memlekete gidince ... ne yazıkkı....
senı mezun ettikten sonra ellerimle götürüp bir mankenlık ajansına kaydını yaptırıcamm...
ayılar aramızda canım benım ne yazıkkı....kadına siddete hayır diyoruz ama sesımızı kımse duymuyo...
dun malesef spor yapamadim sadece20 tane mekik yaptim
baskada bisey yok cok tembelim coooook.dun aksamda esimle sinemaya gittik gecen hafta girememistikfilme bu aksam gittik ama film berbatti uyuya kaldim
hahahaahaa....uykunu alabildin mı bari çiçeğim...
bugunde orucluyum kızlarr,dun ıftarımı cıg kofte ıle yaptımP

bayılırımmmm çig köfteyeee....

canlar ıyı akşamlar diliyorum....
dun sabah itibarı ile evden çıkan anşanız henuz yenı geldi eveee....berbat bi gece gecirdim nezaret nobetim varmış ne yazıkkı sabaha kadar nobet tuttum sonra sabahta yerime gelecek adam yok diye devam ettim sözun kısası 48 saattir uykusuzummmm....dün giremedim nete bu sebepten ötürü....ama kızların çoğuda uğramamış gördüğüm kadarı ilee....
ananecim gecmiş olsun canım az önce yazmayı unuttum kanın düşükse demır hapı falan kullansana...ihmal etme olmadık bi yerde düşüp kalsan nolcak....ya evde diilde otobuste falan olsaydın...allah korumuş...

menumu yazmayı unuttum kafam bi milyon göz kapaklarım kapanıo artık resmen....
sabah:1 havuç 1dilim kepek ekmeği
1 sade kahve
öğle:1 simit 2si 1 arada kahve
akşam:yoğurt yedim az önce dahada bişey yemeyı duşunmuyorum yatıcam hemen çünkü yarın gene iş başı....
mesaj sayımı bugun gün bitimi itibatı ile cuma pazartesi salı olarak sayılıcak....
bu işe çok çok ciddi bir ceza verelim diyorum kızlar fikri olan varmı....

menumu yazmayı unuttum kafam bi milyon göz kapaklarım kapanıo artık resmen....
sabah:1 havuç 1dilim kepek ekmeği
1 sade kahve
öğle:1 simit 2si 1 arada kahve
akşam:yoğurt yedim az önce dahada bişey yemeyı duşunmuyorum yatıcam hemen çünkü yarın gene iş başı....
mesaj sayımı bugun gün bitimi itibatı ile cuma pazartesi salı olarak sayılıcak....
bu işe çok çok ciddi bir ceza verelim diyorum kızlar fikri olan varmı....

Tesekkur ederim canim insallah diyelimde oluyo iste bazen. Kendine 50kilo hedef koyman lazim canim bence ,kbakma ben hedefini hatirlayamadim simdi
gunaydin canim bende birazdan ana okuluna gidecem oglumla beraber oynayacagiz orda
Kolay gelsin ikimizinde pestili cikmis demekki:)
..ne denirki hayvan iste
dun malesef spor yapamadim sadece20 tane mekik yaptim
baskada bisey yok cok tembelim coooook.dun aksamda esimle sinemaya gittik gecen hafta girememistikfilme bu aksam gittik ama film berbatti uyuya kaldim
Canim spor icin kendini zorlaman lazim ya hic aksatmasan hemencecik gidiyo kilolar..ben hic oyle bisey yasamadim film kotude olsa ben merak ederim nolcak sonunda diye:)
:) nar eksili marullu bende yiyebilirim sanirim canim cekti yaa
:) ben olmam manken falan gibi olurum ancak:d simdi bu yogunlugunda sanada diyemiyorumki diyet yap diye hazirliginin olmasi gerekiyo dukan icin
Ooff ne demek gelmedi sen niye yerine baktin baska biri yokmuydu sinir oldum ya ne demek 48saat.. Ben alisigim canim hep sabah kalkinca oluyo oyle arada iste bide onun icin ilac kullaniyodum ama biraktim zamanla simdide istemiyorum acikcasi ilac kullanmayi

Git dinlen canim ya.. Aksam sadece yogurt yemek bana cok iyi geldi sanirim tavsiye olsun bu:) bu ceza konusunda haklisin sayimlar cikinca ceza vermek lazim artik

Iyi aksamlar kizlar hava coook soguk ya bugun dondum resmen kurstan eve geldim kuafore gittim biyiklarimla ilgilendiler:d sonra yemek yedim sebze yemegimden ders calistim cavdarin son aşisini yaptirmaya gittik simdi biraz daha ders calisip yatarim artik kizlar yarin sabah yine spora gidicem bugun cok guzel spor yaptim 2saati buldu resmen canim cok tatli cekiyo malum donemden ama tutcaz artik kendimizi

saol cnm.oğlumunkıde yakın ocak ayındada onun var

uff baya borcun varmış...benım 4 gunum kaldı.bu hafta bıtırcem ınş
benım kızın da ocak ayında canım yaaaa beraber kutlıcaz desene ay darısı basıma benımde bıter ınsallah daha ıkıncı gun bugun
Olmaz ben bitirdim bilee:d

Allah kabul etsin canim hafif yiyebilirsin insallah:)

Canim 60gun uzun bi sure kendine bi liste hazirla bence dukani uygulayabilirmisin mesela orucuna?

:) buyuyo seninkide bu dogumgununde beni alin artik:d
sagol cnm yemeye calısıyorum ıste dukan uygulamıyoprum cnm ben sımdılık menu azaltma ıslemındeyım senı hemen alıyorum davetlısın ocak ayında
cnm cok gecmısler olsun dıkkat et kendıne
tamam cnm bır tane aldım madem gercı hepsını yesem yarın bır kutu daha ısterım
bu ne yaaaa allah kahretsın allahın belası ınsanmı bunlar acaba
ohhh sonunda yedınmı afıyet olsun cnm

ınsallah verırıım cnm bugunde cok asırdım sayılmaz ıyı yanı sımdılık

kızlar menum 4-5 adet mercımek koftesı bır dılım kek bır bardak sekersız cay 4 adet lahana sarması ve ıftarım sadece bole yanı ınsallah ıyı gıdıyor kızlar sımdılık

bugun altındağdaydın ananecim 5-6 cm yakın kar tuttu...ben alışık değilim öyle kar soğuk falan içime işledi bugun resmen...otobus beklerken tamam dedi donarak ölücem buralarda...
ben de adet ha oldum ha olacam...cumaya carpılmayız inşallah canım sen yaz bana 30 dakika leslie...yürüyüşe vakıt olmadı bu akşam...yatıcaktım sözde ben amaaaa nerdeee....bi kızım olduğunu unuttum galiba bensütünü içiyo şimdi bitirsin cumbada yataaaaakkk....

oh oh masallahinsallah derslerde basari yakalarsin .diyetindede hepimize saglikli kilo atmalar bende bu sabah 70 dk yuruyus yaptimsabahin korunde dustum yollarabide aksam saat 4 te oglumla spora gidecegiz o benden gene iyi yapacak ama olsun hareket harekettir demi daha tartilmadim kac oldum bilmiyorum verdimmi aldim mi bilmiyorum
insallah vermis olarak cikarim karsiniza cuma gunu

guzel gidiyorsun canim boyle gidersen hepimizi sollarsin tebrikler canim buna ek olarak biraz yuruyusde yapsan mukemmel olacak emin ol.gerci orucluiken insanin cani hic istemiyor ama zorlarsan yaparsin balim

o kadar yagdimi ya kar bizim buraya 5 dk yagdi oda yere dusmeden havada eridi.yesinler o kizini iyi uyudumu bari gece seni uyandirmamistir insallah

kizlar kizacaksiniz biliyom ama ne yapiim dayanamadim arkadasim nestlenin hazir sicak cikolatasindan getirmisti sabah bir bardak ictimbir adet az haslanmis yumurta ,bir adet domatesiki dilimde fitnes ekmegi yedimbaska sey yemediminsallah o cikolata beni husrana ugratmaz .hain arkadas sabotaj uyguladi bana

kizlarya hic karsilasamiyoruz .biri gelip biri gidiyor.bu arada herkese canig0onulden gunaydin
hıç sorma evet karsılaşılmıo bu aralar

fıtness ekmegı de neymış
o kadar yagdimi ya kar bizim buraya 5 dk yagdi oda yere dusmeden havada eridi.yesinler o kizini iyi uyudumu bari gece seni uyandirmamistir insallah
ay bayılırım kara ya.inş istanbuldada yagar

masallah ben sporu ıyıce kestım

ah guzel gelınım oğluma solım de sana kürk fln alsın:))

bugun cok yorukldum sabAHTAn berı iş yapıom bugun yagur yok hemen camları sıldım
oruçluyum ama aserıorum delı gııbı.kısır yapcam odaa benı sısırcek ama az yemeye gayret ederım

süpersin 70 dakıka yuruyu aşağı yıkarı 360 cl.buda -360 gr demek harikasın....
6 yaşında sıpaaa...yattımı kalkmıyo artık çok şükür...
bişiii olmaz yaaa...sabah içmişin zaten gün içinde yokolup gitmıştır harika gidiyosun ganfedimm....
bugun cok yorukldum sabAHTAn berı iş yapıom bugun yagur yok hemen camları sıldım
oruçluyum ama aserıorum delı gııbı.kısır yapcam odaa benı sısırcek ama az yemeye gayret ederım

yaw kışta kıyamette ne camı allah askınaaakısır mı bol salcalı isee offff offff.....kalkıyım bende bulgur pilavı yapım kendime canımı istettin yaaaa...bulgur aşeriyorum resmen....

eve erken gelmenın haklı gururunu yaşarkenden herkeşler iyi aksamlar diliyorum.....bu satte otobus durağına doğru yürüyo olucaktım ama saolsunlar torpil geçtiler bana bugun 4,5 da çıktım eşim aldı evdeyim....menumde kavurma ve bulgur pilavı var....
sabah menum:2 yumurta 1 havuç 1 kahve
öğle:3 adet kuru incir 1 kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…