Listeniz dogru canim:)***4. TAKIM 285. ETAP**
tubis87: ( 70.9 / 70.7 / 0.2 / %0.28)
tfneyll: ( 58.1 /58 / 0.1 / %0.17)
pegasus07: (61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79)
zeburus: ( 73.6 / 72.9 / 0.7 / %0.95)
topraks: ( 79.0 / 78.5 / 0.5 / %0.63 )
eftelya_blue: ( 65.3 / 65.0 / 0.3 / %0.46)
ozgekrd: (87.0 / 86.5 / 0.5 / %0.57)
yumukum: ( 83 / 87.2 / -0.04 / -%0.05) 167. etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu: 118'e bölündü. Hedef kilo: 65
4. TAKIM ORTALAMASI: %0.60
Kızlar listemizi kontrol eder misiniz?
Teşekkürler canımmListeniz dogru canim:)
gorusuruzz cnmpasam3405 (80/80.7/-0.7/-%0.88)IZNE AYRILDI
maviyesil1999 (70/)
anşaa (72,6/72.6/0/%0)
ecemavi (73/72.8/0.2/%0.27)
ananee (70,6/69.3/1.3/%1.84)
gerbera1987 (90,9)
Berenim(85.5/85.5/0/%0)283.ETAPTA İZNE AYRILDI KİLOSU 2YE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması: %[/B]
KIZLAR CIKMAM GEREK ACIL ANANECIM YAPMAK ISTERDIM ISTEGINI AMA CIKMAM LAZIM
cıg kofte demeyın bana aserıyorum resmen:)menum sabah bır dılım kek ogle dort adet cıg kofte aksam bır adet yok fırında patates
cnm gecmıs olsun cocuklar hasta oldumu cok kotu oluyor haklısınkızlar dun ıcın cok ozur dılıyorum ama kızım hastaydı okuldan da erken cıktım ve doktora gıttık tum gun de uyumadıgı ıcın gıremedım dolayısıyla ama bugun ıyı burnu kapalı oldugunda cok kotu oluyor yavrum benım nefes alamıyor bıberon tutsmıyor yemek yıyemıyor uyumuyor allahtan erken farkkettık te antıbıyotıkle falan bugun daha ıyı
cnm o ara ben gırıp cıktıydım.iyiyim sen nasılsınmavı yesılcım ısıgın yesıl yanıyor cnm nasılsın
ayıp kız solemen bılee..sen bıze gel bak neler alıom sana laptopta deymıs ...:)):) o zaman haftada bir pirinc lapasi yap mesela vucuduna sok olsun derim ben:) oglun kucuk sanirim onla daha bi yorucu oluyodur en azindan cikarmaya hazirlamak eve gel ustunu degistir falan ama iyi yapiyosun:) ya simdi ben universteye hazirlaniyorum odtu istiyorum ama 3sene kaybettim zaten ondan bari kursla ingilizcem iyi olsun kazanirsam hayirlisiyla hazirligi atlayanilmek icin iste
Haha:) getir onuda yikayalim:) bende haftasonu gelsin istiyorum 5e kadar yatarim kesin:) evet canim ben biliyorum seni ama grup emanet herkesi uyarma gorevim var:) bu telefondan sikayet ediyosunuz ama ben hep telefonla giriyorum yazik banada ya oglun bi bilgisayar alsin:d
Canim acaba bu son donem artislarinin sekerlemi alakasi vardi gecmis olsun ya yeni bi yeme duzenine baslicaksin resmen hayirlisi olsun..
Oyy gecmis olsun kuzucuga iyiki goturmussunuz doktora dislerlemi alakali acaba iltihap falanmi olmus?
Canim reflunun tedavisi bildigim kadariyla yok ama agri aninda agriyi azaltici ilaclar kullaniliyo diye biliyorum
valla sen ıyı gıdıyorsun yaa ben sıstıkce sıstımIyi aksamlar kizlar:) ben menumu yaziyim aksama dogru 5gibi sebzeli yemegimden yedim bu arada ben bu saf protein sebze olayini biraktim resmen sebze proteinle besleniyorum hani ayri gunlerde yapmiyorum artik simdide bi kase yogurt yicem aciktim valla:) evde ekmek kadayifi var ve yemiyorum yemicem kendime kakaolu sut hazirladim onun yerine simdide yogurdumu yabanmersinli yicem iste:) gerbera begenip cikmissin sende nerelerdesin :) ben sayimi yapip yaticam kizlar Allah a emanet olun..
elıne saglık gelınımın:))Gerbera 1
anane 15
maviyesil 6
ecemavi 7
ganfed 8
pasam 6
ansaa nerdesinnn??
kaçam yapmadıgım halde 80 kilo 700 geliyorum dün tartıldım kızlar haberiniz olsun reglin 4 olucek karnım çok şiş wc sorunum var çıkamadım ben sizden izin istiyorum 2 hafta beni izne ayrın inanın çok ihtiyacım var bunusonra görüşürz kızlar biraz kendimle kalmam lazım inanın kaçamak yapmadım ama gene kilo var sinirim hatsaffada kör şeytan diyorki git mutfaga ne yasaklıysa ye yetti canıma he pazartesinden beri hergün aç giriyourm yataga
cnm benim cuma günü kilo bildiriminde bulunman gerekiyor kaç kilo olduğunu yaz diyorum sana 2 haftadır ve sen yazmıyorsun kilonu yazacaksınki bizde seni listeye ekleyelim sahi sen kaç kilosun ayrıca faceden de eklersen oradanda görüşüyoruz çünkü7.TAKIM ** 227. ETAP*** Etap 1.si
kırmızıgül06(77.2/77,2/0/0%)
doga3(92.5/91.5/1/%1.08)
ganfed(54/52,9/1.1/%2,04)geri dönmek üzere ayrılıyor
nev81 (75.7/0.3/75.4/%0.40)
hulyaeyup(67.5/67.1/0.4/%0.59))
aysen34(/64.6/0.4/64.2/%0,62)
roseberry(60/60/0/0%) hamile...geri donmek uzere ayrildi
SAPHIRA(95.7/94.5/1.2/% 1.25)
ipekyol51(76/0.6/75.4/%0.79)
saferan(122/121.7/0.3/%0.25)
anşaa(72.2/68.7/3.5/%4.85)mezuniyetini istiyor
7. takım yüzde ortalaması 1,08%
ganfed 7. takımdan ayrılmışsın kilonu bildirirsen listeye girersin bu hafta ama kimse neden gelmiyor ya annaneee huu nerelerdesin kız ganfed sende gel
etabim bu ayrildigim, bu haftada listede yokum olsun caniniz sagolsun bende koseden koseden yaparim dietimi illa takimda olmama gerek yok
gelebildim arık nihayettt....sorun bitti ve burdayım ınşallaahh artıkın..Benimde facebook acilmiyo canim guncelleme yapinca bozuluyo
kaçam yapmadıgım halde 80 kilo 700 geliyorum dün tartıldım kızlar haberiniz olsun reglin 4 olucek karnım çok şiş wc sorunum var çıkamadım ben sizden izin istiyorum 2 hafta beni izne ayrın inanın çok ihtiyacım var bunusonra görüşürz kızlar biraz kendimle kalmam lazım inanın kaçamak yapmadım ama gene kilo var sinirim hatsaffada kör şeytan diyorki git mutfaga ne yasaklıysa ye yetti canıma he pazartesinden beri hergün aç giriyourm yataga
:) sende doktorunun dediklerine uy canim beni spor adam etti resmen vucudum sekle girdi yani bide kocam olsa tamam bu is buyumedimi oglan daha:)gorusuruzz cnm
cıg kofte demeyın bana aserıyorum resmen:)
cnm gecmıs olsun cocuklar hasta oldumu cok kotu oluyor haklısın
cnm o ara ben gırıp cıktıydım.iyiyim sen nasılsın
ayıp kız solemen bılee..sen bıze gel bak neler alıom sana laptopta deymıs ...:))
valla sen ıyı gıdıyorsun yaa ben sıstıkce sıstım
elıne saglık gelınımın:))
cnm gıt kafanı ıyı toparla eskı halını gerı ıstıyoruzz
Nice guzel seneler gorursunuz insallah canim:)kızlar yarın kızımın dogum gunu hazırlık yapmam lazımmm
gelebılırsem yıne gelırım
gorusuruz
Hosgeldin canim:) pasam kendini hazir hissetsin gelir hepimiz icin oncelik hazir olmak zaten bencegelebildim arık nihayettt....sorun bitti ve burdayım ınşallaahh artıkın..
yaaa sen nereeee gidiyon bakemm...derdini söylemeyen derman bulamaz kuzumm....regl olduğun için artı oldun bu hafta ne var yanıııı ne var nolmuşşş... haftaya süper olucak ınanıyorum...
ınternet sorunları ıle boğuşaraktan koca hafta gecti gitti hafta sonu yarın izinliyimmmmm oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyy
pazar çalışıyorum ama olsun bu hafta bi günde olsun izinliyim....
bbooooll kaçamaklı bir hafta gecirdim pişmanım...kk ya giremıyınce duzen ıptal ne yazıkkı...
annemden korkar gibi korkuyorum sizden haa
sankı ben kaçamak yaparken bi yerden anane bi yerden paşa gerbera benı izliyo gibi oluyoo...
ece mavı böööö diycek gibi geliyo mavı yeşil gelip elıme vurcak....berenım bı güzel azarlıycak sankı
SEVIYORUM KIZLAR SIZIIII...güzel keyifli hafta sonları diliyorum hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?