tamam canım :)kızlar merabalar bugun gece nobetçiyim gene gelemem ne yazıkkı haber veriyim dedim...öpüldünüz....
gunaydın canım bi doktora git istersengünaydın
gecmıs olsun cnm benım kendıne ıyı bakkkkkızlar bendede grip başlıyo sanki feci bi halsizligim var spora cıkıcam ama simdi belki kendime gelirim hepinize güzel bi gün diliyorum :)
sanada gunaydın cnmgünaydın
allah yardımcın olsun cnmkızlar merabalar bugun gece nobetçiyim gene gelemem ne yazıkkı haber veriyim dedim...öpüldünüz....
aa hep uyuyormusun o zmn.belkı karanlık ıstıyorsundurgözlerim çok ağrıyor ya uyumadan geçmiyor ne yapcam bilemiyorum akşam uyudum biraz geçti şimdi yine başladınetten baktım ama göz arkası doklarda iltihap olabilir falan yazıyor sinüzt olabilir yazıyor bende bir yere gittiğimde işim bitsin istiyorum off
elıne saglık cnm.bugun bende sıra herhaldebahayk......8
anane......29
maviyeşil..10
ganfed.....11
beren........8
ecemavi.....6
anşaa......10
gerbera......5
ohhh ne guzel.bende bugun suya baslayayımkimsecikler yok. laflarız diye gelmiştim
kalça hareketlerimi yaptım ve 2 litre suyumuda bitirdim.
neyse kızlar yarın akşama görüşürüz bensiz çok kaynatmayın heeee
mavi yeşil fırtına estircek kızlar bu haftaaa.....
o ebruyu allah kahretmıyeee sinir oluyorum hatuna yaaa...
offff offff biri şu hatunu tutsun noldu sana çayına bişey mı kattılar kızzz...söle benımkınede katsınlar nooolluuuurrr
ananacım not alırmısın
45dk bel,göbek,kol,bacak fıtnesss yaptımm
cok yoruldum yaaa resmen su akıo sırtımdan
yok busefer mezun olmadan gitmek yok kaliciyimmavi yeşil fırtına estircek kızlar bu haftaaa.....
ya bende cumartesi günü bi kuaförle tanıştım bıoksının içine yasmını toz halıne getirip atıyolar mış(yasmın=doğum kontrol hapı)
daha ne olsunnn bacım maşallahhh azmıne sağlık....
ne kaldı şınun şurasında 1 aya kalmaz yolcu edriz senı diplomanla...
o ebruyu allah kahretmıyeee sinir oluyorum hatuna yaaa...
geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellll paşam yaaa....özledik....
sende 2 aya kalmaz gidersin gibi...ama mezun olmadan gitmek yok bu sefer ona göre....
ayyy ne diyosun yüreğim ezildi yemın edrim...
canım...karakola gidiyosun kımlığı kaybettiğini beyan ediyosun...ifadenı alıyolar ifade tutanağının bir nushasını sana vericekler o nushayla nufusa gidiyosun kımlığını beş dakıkada cıkarıyolar...bu kadar...
sen o üç biskuviyı sabah yemıssin onlar yok olmuş gitmıştir merak etme...
hoşgeldin ....
anane sol kanattan ataklar yapıyosun...6 lı rakamlarda çok yakıştı arkadaşıma....ayrılık vaktı yaklaşıo galiba...
offff offff biri şu hatunu tutsun noldu sana çayına bişey mı kattılar kızzz...söle benımkınede katsınlar nooolluuuurrr
hehe gercekten asmisiz kendimizi oku oku bitiremedim:))sesssssss.....sesss....
yenı geldim öldüm geberdim gene bugun...gecmışı okuyodum ondan gec geldim....maşallaaahhhh haftalardır beklenen sayfalar akmış gitmış çok mutlu oldum vallaaa....
bugun anşanız ne yedi???
sabah:1 simit cay şekersiz tabissii
öğle:makarna 1 tabak(5 yemek kaşığı)
ara:1 avuç leblebi
akşam:2 içli kofte haşlanmış 1 kase cacık....
sen napıyosun ganfed ne var ne yok
masallah sana canim inat ettim kalkiyom bende lesli yapacam hemde 5 milo kadar kimse tutmain benikimsecikler yok. laflarız diye gelmiştim
kalça hareketlerimi yaptım ve 2 litre suyumuda bitirdim.
neyse kızlar yarın akşama görüşürüz bensiz çok kaynatmayın heeee
Iyi geceler kizlar:) gerneracim eline saglik takima dondun ve bi hareket geldi cok seviniyorum ben bu duruma gecmisi okudum ama hemen yatiyim diye yarina kaldi yazcaklarim Allah a emanet olun hepiniz:)
goz ihmale gelmez canim hemde kulaktan dolma tedavi olmazgözlerim çok ağrıyor ya uyumadan geçmiyor ne yapcam bilemiyorum akşam uyudum biraz geçti şimdi yine başladınetten baktım ama göz arkası doklarda iltihap olabilir falan yazıyor sinüzt olabilir yazıyor bende bir yere gittiğimde işim bitsin istiyorum off
bizde seni opuyoruz canim allaha emanet olkızlar merabalar bugun gece nobetçiyim gene gelemem ne yazıkkı haber veriyim dedim...öpüldünüz....
kızlar bendede grip başlıyo sanki feci bi halsizligim var spora cıkıcam ama simdi belki kendime gelirim hepinize güzel bi gün diliyorum :)
bugun sabah kahvaltım:
yumurta,peynır,zeytın,maydanozzzzz
45dk da ebrucum ıle plates yaptım.bugun cok ıyıydı ama hızlı hızlı cok calıstık...evde olan arkadaslara onerırım..yarında gobek calıscazz
kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü
yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.
Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.
kızlar bendede grip başlıyo sanki feci bi halsizligim var spora cıkıcam ama simdi belki kendime gelirim hepinize güzel bi gün diliyorum :)
bu ne kadar güzel)kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü
yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.
Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.
yediklerime gelincesabah gunumuz vardi oraya gittim bayagi kacirdim galiba hanimlarimiz cok marifetli ya tutasmixorum kendimi:))ama yediklerimi en azindan yakmak icin lesli yapicam simdikacamak yok artik
cnm geçmiş olsun hemen limonlu ıhlamur ve bol bol su içmeni tavsiye ederim.
bu ne kadar güzel)
aman dikkati elden bırakmayalım canlar yoksa tartıda üzülüyoruz ben kaçamak yapacağım zaman diyorum ki kendi kendime şeytan beni kandırmaya uğraşıyo seni dinlemeyeceğim kandıramazsın beni. dmemekki kilocuklar gidiyor beni yanıltamazsın :))
şu lesliyi banada anlatırmısınız internette var birşeyler ama dikkat veremedim. anlamadım daha doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?