Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ne diycem size doğumdan sonra 3 ayda 10 kilo verdim bunuda koşu yapmaya ve diyete borçluyum.

termal sauna şort diye bi şort var o çok iyi hepinize tavsiye ederim spora giderken giyiyordum ve eve geldiğimde sırılsıklam ter. çokta uygun fiyatı 25 liraya mı ne almıştım internetten tuzuda var onu da sürebiliyorsun daha etkili oluyo. şimdi lesli yaparken giyeceğim daha çok terletiyor. kalça sorunum olduğu için şort aldım yeleğide var.

paylaşmak istedim sizlerle.

kızlar ne diycem size doğumdan sonra 3 ayda 10 kilo verdim bunuda koşu yapmaya ve diyete borçluyum.

termal sauna şort diye bi şort var o çok iyi hepinize tavsiye ederim spora giderken giyiyordum ve eve geldiğimde sırılsıklam ter. çokta uygun fiyatı 25 liraya mı ne almıştım internetten tuzuda var onu da sürebiliyorsun daha etkili oluyo. şimdi lesli yaparken giyeceğim daha çok terletiyor. kalça sorunum olduğu için şort aldım yeleğide var. ben çok memnun kaldım.

paylaşmak istedim sizlerle.

canim endiselenme kacamak yapmadiysan hastalandiktan sonra iyi bir sonuc alirsin sabret bende hastalanacam galiba acayip istahim acilmis kendimi durdurmak icin buyuk caba sarf ediyombugun kahvaltida cok yedim diye oglen yemedim aksamda yememege calisacam .ama dayanamazsam bir elma yerim

uzulme canim kucuk bi kacamagin zarari olmaz arada olur oyle seyler pes etme devam

duymustum onu ama ben esofman olarak biliyorum sortunu bilmiyordum ben kullanamam bende kalca yok zaten dumduz bisey zaten benim gobegin masalahi var:)) ona care biulun kizlar ya

bu paylasimlari cok begendim kizlar ya arada koyalim boyle guzel oluyor sadece diyetten konusmayalim

cnm popo kıesmı olanda var

beklıcez bakalım yapcak bısı yok ztn ama ben regl de oldum bugun belkıde onunda sıskınlıgı de olmus olabılıırrr
cgx

harika canim bunun her 15 dakikasi 1 mil oluyor canim sen demek 2 mil yapmissin6 dakikasida soguma hareketleri zaten

canim 6 si yokda ben urettim
iki defa 3 mil yaptim oldu sana 6 mil:)))haklisin canim vucudum direndi ondan sonrada uzun sure veremedim bende ayrildim ama bu sefer pes etmiyecem ayricada lesliye devam sizi yenecem hiiic kurtulusunuz yok .oy anam oy her yerim sizliyor

canim sen nerde okuyon birde nerde yasiyorsun merka ettim sakincasi yoksa tabi

Büyüdüm anne..
Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse..
Masallarla uyurdum ya,
Ayakta uyuyorum artık yalanlarla..

Adın kadar hiçbir kelime kutsal değil..
Cennet ayaklarının altında değil,
Cennet sensin annem,
Bunun nesi garip!

Ağlayınca giden geri gelmiyormuş anne..
Ağlayınca kimse istediğini yapmıyormuş..
Sen yanlış öğretmişsin bana..
Sol yanımı çiğneyerek giden adamı,
Ağlayarak bekliyorum hala..

Öğrendim!
İnsanın bir tek cam kırıklarıyla kanamazmış teni..
Hayal kırıklıkları her gün kanatabilirmiş yüreğini..

Ezberledim merak etme anne!
Üç öğün yemek yemekle büyümezmiş her zaman insan..
Üç öğün gözyaşı içmeliymiş kimi zaman..

Aşktan ağzım yandı anne..
Canım yandı..
Solum yandı..
Nefesim tıkandı..
Bir numara büyük geldi bu hayat bana,
Anne, beni sil baştan doğursana!

bu paylaşımları çok beğendim ve ganfed haklısın cnm arada böyle hoş şeylere de yer vermemiz duygusal olarak değiştiriyor bizi

beni takıma davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorumm :))

ben geldimm..
kendimi tanıtayım
23 yasında 1,73 boyunda ve 83 kiloyum
dikkat etmeye başlasam kilo verebiliyordum ama malesef işe başladığımdan beri kilo veremiyorum devamlı alıyorum ve birden 90 a fırlamaktan korkuyorum..
Yarından itibaren takımla beraber zayıflamak istiyorum
hedefim 68 kilo (simdilik) :))
herkese tekrardan merhaba!!

bahayk

youtubeye yaz
tiffany rothe dıye zencı bı kadın cıkıo onunkılerde harıkaa ozellıkle bel ve yan kısımlar ıcın olanı
bende deneyim bunu belim cok benim karinda eritirmi acaba deneyim hele

canim demek oluyorki sen 1 mil yapmissin .yapabiliyorsan 3 mil yap o daha cok yaktiriyor canim

hosgeldin aramiza canim iyi forumlar sana insallah beraberce kurtulacagiz kilolardan

Haketmeyenler en konforlu kalplerde sefalarını sürerken, nedense ben hep iyi halden tahliye ediliyorum yüreklerden

hosbuldukkk
umarım kurtulacağızz.. grup kurallarımız nelerrr

hoşgeldin cnm kurallarımız hergün en az 5 paylaşımda bıulunmak
listeye kendi kilonu eklemen
hergün bir arkadaş paylaşımları sayıyor sendeki gününde paylaşımı aksatmadan sayım yapmak
temel kurallarımız bunlar ama anane sana kuralları ve tanııtım formunu paylaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…