Simarmistir o annem yaninda dayimlarda yatili kaliyolar simdi okulada gitmiyo rahati yerindeymis:)evet hemen gerı alıosun
heyt beeeeeeeeeeeeee kım tutar benı:))
abın nasıl oldu gelınım
Bende boydanmi kaynaklaniyo bilmiyorumda bi el ayak uyum sorunu var yapamiyorum gitmem o derse daha:) ben brokoli corbasini kremali yapiyorum tatli kremami bilmiyorumda cok guzel oluyoay vcok uzuldum yaaa allahım kurtarsın ıkısınıde ıns
ende hıc sevmem nasıl ıcıolar ya
sende nasıl bu kdr abartıodun bılmıommm..neyse bıttı o gunler
valla yarıo tabı bende .ama bılmıom bende polıkıstık over hastalıgı oldugu ıcın hemen verdıgım kıloyuda alıorum
hım o vıdeoları ınterntten ızle bıraz calıs ole gıt en ıyısı:)
brokolıyı hıc sevmezdım takı kremalı brokolı crbasını yapmaya baslayana kdr.herkese onerırım
:) ben bu sporlari okudukca mutlu oluyorum :)sabah menum
yarım yumurta
6-7 zeytın
beyaz eynır bayaa
kıvırcık
oncesınde 5i bı arada cay
bu arada sabah ebru sallı ıle 45 dk pılatesımı de yaptımmm..ananecım not alırmısın
:)
Basi sagolsun arkadasinin yakızlar pazartesi giricektim topige ama 35 haftalık bir arkadaşımıızn bebegi öldü karnında dayanamadım onun için girdimduydun duyalı hep aklımda yerdemiyim gögtemiyim belli degil yeminle allahıms abır versin işşallah biraz daha zamanım var pazartesi yanınızdayım haberiniz olsun işşallah herkez burda olur pazartesi neyse benim çıkmam lazım işlerimi halledeyim inanın iyi geldi işlerimide az çok hallettim çok şükür beni iizne ayıranlardan allah razı olsun azda olsa insanın kendiyle kalması çok gzüel birşey sagolun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz öpüyorum hepinzi
:) masallah cok tatli cidden insallah seninde olcak canim :)anane bebğim nasıl çok şeker demielime doğdu sayılır doğduğundan beri yanındayım gittiğimde bırakmıyorum hiç elimden mamasını bile ben yediriyorum çok seviyorum ben onu ya bide uslu ağlamaz hiç yavrum beim inş. allah tüm isteyenlere nasip eder ve banada
Tamam canim:)yok tatlim 54 tum ayrildigimda.60 la geri dondum simdide 58 kiloyumgeldigimden beri 2 kilo verdim
Oh ne guzel kizinda alissin sporsuz olmaz:) bide bisikletin ustune o hareketleri yapman cok daha etkili oluyodur zaten kaslari isindirmisken calisman cok iyi:)hb. canım tşk ederim. Allah sabırlar versin. üzüntünüzü payşalıyorum.
esracım spor sayılarımı değiştirdim dedim yaa nşöyle söyleyeyim .kondisyon bisikletine 100 cal yakacak kadar biniyordum yani 10 dak. dünden itibaren de 150 cal yakacak şekilde tarttırdım. yani 15 dakikaya çıktı kalça hareketlerimin herbirinide 5 er tane arttırdım hergün yapıyorum birazdan başlıyacağım kızımla beraber yapıyoruz :)
Basiniz sagolsun Allah sabir versin ya ..sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde
Pogacaaaaaaaa:dilgilen tabi ben uyuttum benimkini rahatim simdi yediklerinde cok iyi ama ben hafta sonundan beri ipin ucunu kacirdim bugunden itibaren dikkat edecem insallah almamisimdir.bugun yediklerimi yazayim bari
sabah kahvaltida iki yumurta yagda kirip yedim 3 dilim normal ekmekle bide taze pogaca yapmistim eltime goturmek icin dayanamadim ondan bir tane yedim
4 bardak su ictim bardak biraz buyuk 300ml geliyor:)))
oglen bisey yemedim aksamada sadec harf makarnalar olurya kucuk kucuk ondan corba yaptim bi tabak icerim
Canim nufus mudurluklerinde cikarttiriyosun 68lirada cezasi var valilige veriliyo heralde ben kaybettim cikartirdim yenisini ama cezami odemedimkızlar yaaaa bırsey dıcem kızımın nufus cuzdanını kaybettım ne yapmam lazım bılmıyorum benzer bır olay basına gelen varmı yenısı cıkarılıyor dımı ama gazeteye ılan vermem gerekmı
3bisey degil ya:)menumu yazayım bana hıc yakısmıyor ama uc adet bıskuvı arkadaslarım ıkram ettı gerı cevıremedım
eve gelınce de bır adet ton balıgı aksam da yogurt ve tavugum var
Insallah canim Allah gonlune gore bi kismet versin:)tabi öncesinde hayırlı biriyle evlenmem lazım
Su tok tutar evet:) regl doneminde tartidan en az 1kilo cikar canim odem oluyo vucuttaarkadaşcıklarım benim yaptığım o şok diyet sadece 1 haftalıktı. şimdi birşeye bağlı bi diyet yapmıyom kendim yapıyom yani. geç kalktım bugün kahvaltıyıda 11 de yaptık kızımla yüzden ara öğünümü yeşil elme ve tabiki türk kahvesi olarak yaptım saat şuan 16:15 yemek yemek istemedim akşam yemeği yiyecem.
şok diyette ilk gün çok acıktım ama sonraki ginlerde açıkmadım yaaaa 3 litre su içince insanın acıkmaya hali kalmıyo ki
regl dönemindeki kilonla sonrası fark ediyor dimi kızlar?
Sen davet etmediysen sanmiyorum:) dunun sayimi sendeydi canim unuttun sanirim:)hoşgeldinyeni üyemizmisin