Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet hemen gerı alıosun

heyt beeeeeeeeeeeeee kım tutar benı:))

abın nasıl oldu gelınım
Simarmistir o annem yaninda dayimlarda yatili kaliyolar simdi okulada gitmiyo rahati yerindeymis:)
Bende boydanmi kaynaklaniyo bilmiyorumda bi el ayak uyum sorunu var yapamiyorum gitmem o derse daha:) ben brokoli corbasini kremali yapiyorum tatli kremami bilmiyorumda cok guzel oluyo
sabah menum

yarım yumurta
6-7 zeytın
beyaz eynır bayaa
kıvırcık

oncesınde 5i bı arada cay

bu arada sabah ebru sallı ıle 45 dk pılatesımı de yaptımmm..ananecım not alırmısın
:)
:) ben bu sporlari okudukca mutlu oluyorum :)
Basi sagolsun arkadasinin ya sende hayirlisiyla gel canim pazatesi..
:) masallah cok tatli cidden insallah seninde olcak canim :)
yok tatlim 54 tum ayrildigimda.60 la geri dondum simdide 58 kiloyumgeldigimden beri 2 kilo verdim
Tamam canim:)
Oh ne guzel kizinda alissin sporsuz olmaz:) bide bisikletin ustune o hareketleri yapman cok daha etkili oluyodur zaten kaslari isindirmisken calisman cok iyi:)
sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde
Basiniz sagolsun Allah sabir versin ya ..
Pogacaaaaaaaa:d
kızlar yaaaa bırsey dıcem kızımın nufus cuzdanını kaybettım ne yapmam lazım bılmıyorum benzer bır olay basına gelen varmı yenısı cıkarılıyor dımı ama gazeteye ılan vermem gerekmı
Canim nufus mudurluklerinde cikarttiriyosun 68lirada cezasi var valilige veriliyo heralde ben kaybettim cikartirdim yenisini ama cezami odemedim
menumu yazayım bana hıc yakısmıyor ama uc adet bıskuvı arkadaslarım ıkram ettı gerı cevıremedım
eve gelınce de bır adet ton balıgı aksam da yogurt ve tavugum var
3bisey degil ya:)
tabi öncesinde hayırlı biriyle evlenmem lazım
Insallah canim Allah gonlune gore bi kismet versin:)
Su tok tutar evet:) regl doneminde tartidan en az 1kilo cikar canim odem oluyo vucutta
hoşgeldinyeni üyemizmisin
Sen davet etmediysen sanmiyorum:) dunun sayimi sendeydi canim unuttun sanirim:)

ganfed başınız sağolsun canım bence oda yaşayan bir canlıydı benim kardaşim dr eski arkadaşlar bilir ,
o hamileliklerinde o testi hiç yaptırmadı tehlikeli diye
bende aynı şekilde
amniyosentez de çocuğu kaybetme riski var

Kizlar iyi aksamlar ben eve yeni geldim bugun hastane islerim vardi halledemedim alerji ilacim icin recete lazim bana ama bi belgem yokmus falan cumaya kaldi. Iyi haberimide veriyim sabah 68.6civarindaydim cok korkuyorum alcam diye. Kizlar carsamba aksami listemizi cikarcam ben tarti gunumu degistircem persembe aksami yapcam ama cuma sabahina listemiz hazir olursa ben paylasim alanina atar oyle kursuma giderim diyorum o bakimdan en gec cuma 10a kadar listemiz hazir olursa sıkınti yasamayiz menumude yaziyim sabah salatalik ve kasar yiyip spora gittim geldim omletimi yaptim simdi dukan ekmegi ve tavuk yicem sonrada ders caliscam

bu arad sucuğu nasıl yaptığımı soranlara
yağlı kıymaya sarmsak kimyon karabiber pul biber tuz eklenip iyice yoğurdum
et makinasında bağırsağa doldurup kuruttum
tr hazır sucuk baharatları var gelince alacam

hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkürler
mekke akşamları özellikle çok güzeldi ılık bir havası vardı kabede zaten harika
inş şsteyen herkese nasip olsun

inşallah canım Allah bizede nasip etsin ne mutlu sana gittin gördün oraları

bu haftada komşularım gidiyor
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
türkiyede karatay diyet kitabı ısmarlamıştım inanamıyorum ama gelmiş bir inceleyim bakalım

sağol arkadaşım hoş bulduk. esrada bu diyeti yapıyor bende baktım ama kafam basmadımı ne hiç anlaşılır gelmedi internetten baktım ama D

kilona çoksevindim esracım 1 kilo oynar demişsin ya ben şimdi özel günümdeyim kilomu dahada merak ediyom. valla 53.8 çıkmıştım dün o zaman 52 küsürlerde sayılırım ama tartıda görmem lazım benim pc gündüzleri genelde olmuyor ya ben kilomu perşembe akşamı bildireceğim canım sorun olmaz sanırım dimi ?

bugün kü menümüde torparlayayım ve sizinle paylaşayım
sabah

3 etimek 5 zeytin kk kadar peynir 2 fincan çay

ara
türk kahvesi ve yeşil elma

geç kahvaltı yaptım öğleni atladım

akşam

2 kepçe kırmızı mercimek çorbası 1.5 kepçe zeytinyağlı barbunya 1 kase bol yoğurtlu az karnıbahar salatası

yeşilçayımındayarım fincan içebildim. saat 19:45 çay içeceğim 2-3 fincan olabilir ceviz büyüklüğünde kurabiye yiyeceğim

haklisin canim amniyosentez cok riskli ama yaptiran herkesede olmuyor iste arada boyle cikiyor iste

mavi yeşil fırtına estircek kızlar bu haftaaa.....
ya bende cumartesi günü bi kuaförle tanıştım bıoksının içine yasmını toz halıne getirip atıyolar mış(yasmın=doğum kontrol hapı)
daha ne olsunnn bacım maşallahhh azmıne sağlık....
ne kaldı şınun şurasında 1 aya kalmaz yolcu edriz senı diplomanla...
sabah menum

yarım yumurta
6-7 zeytın
beyaz eynır bayaa
kıvırcık

oncesınde 5i bı arada cay

bu arada sabah ebru sallı ıle 45 dk pılatesımı de yaptımmm..ananecım not alırmısın
:)
o ebruyu allah kahretmıyeee sinir oluyorum hatuna yaaa...
geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellll paşam yaaa....özledik....
yok tatlim 54 tum ayrildigimda.60 la geri dondum simdide 58 kiloyumgeldigimden beri 2 kilo verdim
sende 2 aya kalmaz gidersin gibi...ama mezun olmadan gitmek yok bu sefer ona göre....
sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde
ayyy ne diyosun yüreğim ezildi yemın edrim...
kızlar yaaaa bırsey dıcem kızımın nufus cuzdanını kaybettım ne yapmam lazım bılmıyorum benzer bır olay basına gelen varmı yenısı cıkarılıyor dımı ama gazeteye ılan vermem gerekmı
canım...karakola gidiyosun kımlığı kaybettiğini beyan ediyosun...ifadenı alıyolar ifade tutanağının bir nushasını sana vericekler o nushayla nufusa gidiyosun kımlığını beş dakıkada cıkarıyolar...bu kadar...
menumu yazayım bana hıc yakısmıyor ama uc adet bıskuvı arkadaslarım ıkram ettı gerı cevıremedım
eve gelınce de bır adet ton balıgı aksam da yogurt ve tavugum var
sen o üç biskuviyı sabah yemıssin onlar yok olmuş gitmıştir merak etme...
kilo:85
ideal kilom:75 altı
bu kadar
hoşgeldin ....
anane sol kanattan ataklar yapıyosun...6 lı rakamlarda çok yakıştı arkadaşıma....ayrılık vaktı yaklaşıo galiba...
ananacım not alırmısın

45dk bel,göbek,kol,bacak fıtnesss yaptımm

cok yoruldum yaaa resmen su akıo sırtımdan

offff offff biri şu hatunu tutsun noldu sana çayına bişey mı kattılar kızzz...söle benımkınede katsınlar nooolluuuurrr

ansaa anane sesiniz cikmiyor kizlar iyi aksamlar ikinizede

sesssssss.....sesss....
yenı geldim öldüm geberdim gene bugun...gecmışı okuyodum ondan gec geldim....maşallaaahhhh haftalardır beklenen sayfalar akmış gitmış çok mutlu oldum vallaaa....
bugun anşanız ne yedi???
sabah:1 simit cay şekersiz tabissii
öğle:makarna 1 tabak(5 yemek kaşığı)
ara:1 avuç leblebi
akşam:2 içli kofte haşlanmış 1 kase cacık....

emniyete sor cnm onlar seni yönlendirir ücretle çıkartıyorlar yenisini en son 60 tl idi duyduğum
cnm buldum eczanede unutmusuz esım gıdıp sormus ve oradaymıs on bes gun olmustu yaaa hayret
menülerin az doyuyormusun sen omenüyle
doymuyorum cnm tabkı ama bugune kadar cok doydum bıraz doymasam ıyı olur
canım valla başıma gelmedi ama eniyisi kızların da dediği gibi emniyete sormak.

arada olur öyle şeyler akşama telafi edersin akşam hafif geçirince birşey olmuyo çünkü gün içinde yakıyorsun
cnm bulduk zaten kımlıgı yıne de tesekkurler
evet cnm uc bırsey degılama ucle kalırsa super ama bugun kaldı yaaa su aclıga alıstırana kadar hersey alısınca aslında kendılıgınden yuruyor dıyet
cnm bulduk kımlıgı eczanede kalmıs allahtan annemın aklına gldı de esım gıttı zordu

ecemavıcım gecmıs olsun cnm oglusuna
ananecım super gıdıyorsun yaaaa darısı basıma bı bes kılo gıtse umıtlenıcem bende

anşacım valla bana yazdıklarını sevdim ve hoşuma gitti. bakalım inşallah bitecek bu kilo verme savaşımız.

kalça hareketlerimi yapacaktım bugün öyle yazmıştım ama uymadı yapamadım kayınvalidem falan geldi dışarı çıktık eşimle yatmadan yapacağım ama

birde 1lt den biraz az da suyum kaldı onu da içince 2 litre su içtim olacak bugün :)))

cnm ben davet etmişim dünün sayımına da fırsatım olmadı hemen sayıyorum

kimsecikler yok. laflarız diye gelmiştim

kalça hareketlerimi yaptım ve 2 litre suyumuda bitirdim.

neyse kızlar yarın akşama görüşürüz bensiz çok kaynatmayın heeee

bahayk......8
anane......29
maviyeşil..10
ganfed.....11
beren........8
ecemavi.....6
anşaa......10
gerbera......5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…