Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar.kizlar ben galiba mezun olmamistim.52 kiloyla mezun olmakti hedefim ama 55 i yeterli görüp 55 te birakmistim.mezuniyet madalyasi da almamistim yani.ama kacinci etapta ayrildim hic hatirlamiyorum.55 le ayrilmistim simdi 61,5 um.
Canım etabı bilmem lazım listeye eklemem için bide cıkmam gerekiyo liste burda ben bırakıyorum sana 4e kadar etabını bulup kilonu bölüp eklersen haftaya baslamıs olursun ben seni mezun sandım cunku

gerberacım bu haftada liste sana kaldı ya ecemavidende ses cıkmadı interneti yok sanırım..ben hazırlanıp cıkmalıyım simdi spor listemizde akşam burda olur kızlar 4e kadar gerbera gelmezse listeyi biriniz paylasım alanına eklersiniz aksatmayalım lütfen

***7. TAKIM 287. ETAP***

Ganfed(54/58.7/-4.7/-%0.16)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/69,5/1/1,42)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,56)
ecemavi (72.8/ KİLOSUNU BİLDİRMEDİ
ananee (69.3/68.7/0.6/%0.43)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
gerbera1987 (90,5/90/0,5/%0,55)
Berenim(85.5/85,5/0/0 ) KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
Bahayk(64.4/54.4/10/%0.35)243. ETAPTA AYRILAN ÜYRNİN KİLOSU 44'E BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%0.38

ananecim duzeltme icin ts ederim demekki yanlis yapmisim hesaplamayi

tamam canim gelmezse ben eklerimmerak etme

saat 9 da 1 kare tost yedim simdi su içiyorum bol bol :)
öğlen 1 kase mercimek corba içeceğim
akşam da artık 3 ızgara köfte yerim- 1 bardak ayran ile

bugunluk planım programım budurr=)

canım ara öğün yapmayı unutma metobolizma hızlanması için bence

bak gordun mu gunaydin demeyi gene unuttum
gunaydin guzel hanimlar herpinize

gunaydın kızlar
sabah kahvaltım

yumurta
peynır
2 zeytın
baya bı maydanoz

oncesınde 5ı bı arada cay

günaydın canım sizçok azimlisiniz valla kızlar azıcık banada bulaştırın

esracım listeye alınmayacağım diye çok üzüldüm akşam listeye alamayızgibisine bi mesajın vardı. üzüldüm akşam çok ama şimdi kendimi görünce çok sevindim.hesaplamalar konusunda yardımcı olur musun müsait bi zamanda beraber bi örnek yapalım mı?

menümü paylaşayım

sabah

2 galeta 3 siyah 2 yeşil zeytin 1 kk peynir 2 fincan çay

ara

türk kahvesi

kızım çok yaramaz bugün yaaaa evişi yaptım ama gelin bana sporun bu cadı ile çok zor oldu. spor hiç yapamadım daha ama yapacağım uyuyunca artık

Son düzenleme:

canim ya ne uzuluyon biz seni acikta birakmayiz azimli bayanlara ihtiyacimiz var bir birimize destek olarak atacagiz insallah.hadi sende basla lesliye bak biz gayet guzel yapiyoruz sende yapabilirsin cok eglenceli bence

kızlar birazdan şu delirmiş olan tartım varya onu servise götüreceğim dışarı çıkacağım yani yürüyüşe gidiyom yaneee :)))
sonra görüşürüz.

Son düzenleme:

kizin kac yasinda canim . haklisin cocuklarla zor oluyor is yapmasi ama cok sirinler ya.hele gecen benimkini goreydin bi baktim tuzlugun kapagini acmis butun mutfak tuz:))))bagirdim cigirdim ama ne fayda olan olmustu bikere

canim ya ne uzuluyon biz seni acikta birakmayiz azimli bayanlara ihtiyacimiz var bir birimize destek olarak atacagiz insallah.hadi sende basla lesliye bak biz gayet guzel yapiyoruz sende yapabilirsin cok eglenceli bence

tatlı arkadaşım benim herzaman desteğim sizlere tamam lesli1 yapayım dişarıya çıkayım sonra. baskül sorunumu biliyonuz ya bir barışamadık şu baskülle ne bileyim mezun olmadan çıktım diye gruba alınmayacağım sandim birden

aradim bayaa ama buldum.
215. etapta 56,5 la tatile gitmek icin ayrilmisim ama bir daha da dönmemisim.
hedefim yine 2,5 ay önceki oldugum gibi 55 olmak.
kaci kaca bölecegim hic bir bilgim yok arkadaslar.herseyi unutmusum.su anki kilom 61,5. ganged cim sen yaparmisin benim icin.

canım kusura bakma hoşgeldin aramıza. inşallah hepimiz filinta gibi olacağız.

kızlar sizden birşey istiyom menülerimde kaçamak gördüğünüz birşey olursa lütfen ricaediyom beni uyarın ve spor konusundada kalça vebasen sorunum var bana faydalı olabilecek şeyleri söylemenizi istiyom .

bahayk kolay gelsinsana canim insallah haledersin sorunu
maviyesil canim sende hg
,
canım sağol inş.

15 dk. lesli 1 yaptım şimdi kaçıyom ben sonra görüşürüz

bizim internet biraz sakat arada gidip geliyo giremezsem anlayınki internet yok.

hosbulduk canim.benimki cok sacma bir durum 2,5-3 ayda hergün ayi gibi yiyerek bu kadar almayi basarabildim.

***7. TAKIM 287. ETAP***

Ganfed(54/58.7/-4.7/-%0.16)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/69,5/1/1,42)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,56)
ecemavi (72.8/ KİLOSUNU BİLDİRMEDİ
ananee (69.3/68.7/0.6/%0.43)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/85,5/0/0 ) KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
Bahayk(64.4/54.4/10/%0.35)243. ETAPTA AYRILAN ÜYRNİN KİLOSU 44'E BÖLÜNDÜ
Azerikizi(56.5/61.5/-5/%0.12)215.ETAPTA AYRILAN UYENIN KILOSU 72 'YE YE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%0.38

sagol tatlim ekledigin icin.seviyom seniiii

kızlar ben eve yeni girdim ama kilomu bildirmeye yetişemedim maalesef bundan sonra perşembeleri bildirim yapacam inş bizde perşembe cuma haftasonu olunca maalesef hep biryerlere gitmemiz gerekiyor
geçen hafta umredeydim ve bunu bildirmiştim yani izinli sayılmak istediğimi ama bu hafta cezama razıyım dışarda arkadaştaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…