- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
guzel olmuş canım sen niye lesli yapmıyosunki?ananee 2 saat yürüyüş yaptım bugün yağmur altında
evet ya erken kalkmak uyku duzenı cok onemli yarın bi kase yesen başka yemesen olabilir mesela ve o püre diyetine uygunmuydusabah 10da yumurta 2 dilim kadar ekmek yedim sanırım tam hatırlamıyorum neyse
saat 2de yarım portakal yedim,
saat 4,30 civarı 2 patatesten geçen gün verdiğim tariften püre yaptım ekmeksiz yedim
saat kaçtı hatırlamıyorum 1 dilim ekmekle peynir zeytin yedim
yarın ne yapcam bilmiyorum aşure var kesin kilo alcam bu haftaama o kadar özledimki yolda götüren teyzelerden isticektim o derece kötü oldum yani bide anname rica ettim diyetime tam olarak başlayım yardım et diye sabahları kalkamıyorum saati falan duymuyorum
tumak zorundasın canım kendini..şöyle bi 85leri görsem gerisi gelcek gibime geliyorda ben buraya zaten 88lerden geldim yani verdimde aldım
ben hayatımda ilk kez serum yedim kopabilirşu 21 aralıkla ilgili ne düşünüyorsunuz içimde tuhaf bir ürperti varnasıl can sıkıyorlar var ya
iki saattir şu iki şarkıyı takmış durumdayım bide tartıda - gördüm bu cümleyi anlamadımm:)iki saattir şu iki şarkıyı takmış durumdayım bide tartıda - gördüm hiç uykum yok sizde dinleyin benden size gelsin
dur gitme-özgün
herşey güzel olacak-ziynt sali
sacmalik onlar canim innama .sanki allahdami bilecekler:)))))şu 21 aralıkla ilgili ne düşünüyorsunuz içimde tuhaf bir ürperti varnasıl can sıkıyorlar var ya
hediyen icin tskler canimiki saattir şu iki şarkıyı takmış durumdayım bide tartıda - gördüm hiç uykum yok sizde dinleyin benden size gelsin
dur gitme-özgün
herşey güzel olacak-ziynt sali
gecmis olsun canimkızlar terleme ve kafa agrısıyla saat başı kalkıyorum öksürüğüm yine geldi ya ooff hasta olmak iğrenç bişey
kızlar ben yine yatym yapcak bişey yok gunaydın hepinize şimdiden
aynen benıde sasırtıyor o kdr spor kılo verılmezmı yahepinize gunaydin hanimlar bugun hastalandim tartida cok cikmam insallahzaten son gunlerde beni sasirtiyordu tarti
tmm bebemKizlar ben oyle sporlari alinti yaptim bi anda yazarim diye simdi kalkcak halim yokta:) ben yine yatym azcik iyi geceler size :)
kız hasta olcan yaz yagmuru deıl buananee 2 saat yürüyüş yaptım bugün yağmur altında
of ya o oksuruk ıgrenc bısı..uyutmazzzzzzz ımkanı yok....seyı denedınmı ayak altına vıks surme olayıkızlar terleme ve kafa agrısıyla saat başı kalkıyorum öksürüğüm yine geldi ya ooff hasta olmak iğrenç bişey
cnm son anda gordum tekrar olsun on ucu saydım en azındn bu arada cok gecmıs olsunKizlar ben oyle sporlari alinti yaptim bi anda yazarim diye simdi kalkcak halim yokta:) ben yine yatym azcik iyi geceler size :)
ananee 2 saat yürüyüş yaptım bugün yağmur altında
13 aralık mesaj sayımı
Bahar 13
Ganfed 21
Ecemavi 2
Dsds 1
Azeri kızı 3
Anşaa 19
Maviyeşil 7
Gerbera 9
Anane 31
7.Takım kuralları:
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
Bu kurallardan haberim yoktu. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. ben de ona göre dikkat edeceğim :)
1. madde aktif olarak uygulanıyor mu?
Uygulanıyorsa da kimin ne kadar mesaj attığını hergün kim hesaplıyor? çok merak ettim de:))
Bu arada katılım formunu doldurup bu topiğe mi yazacağım?
gunaydın kızlar
dahaden kahvatı yapamadım.persembe gunu kuran gunu bende.o yuzden cam fln sıldım.
sımdı platesımı yaptım 35dk
bırazdan lahana corbamı ıcıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?