bahar biraz sinirlerim bozuk girip yazacak halim yok inan yoksa seviyorum ben burada olmayı ama işte yarın aşure var:18:yarın giremicem haberiniz olsun
Merhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım.
77 kilodan 66'ya kadar düştüm ama sonra tekrar 69.6 oldum ve 50leri görmeden bırakmayacağım yeni bir diyete başlamaya karar verdim.
her gün menümü paylaşacağım, umarım iyi kötü yorumlar yazarsınız, sizlerinkine de ben yazmaya çalışacağım
umarım güzelce kilolarımızı verir kurtulur, güzel güzel dar pantolonlar, gömlekleri bikiniler alırız :)
öptüm hepiziii
oh ne guzelllkahvaltımı yazayım yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin
:) bu sefer bı bes kılo atmam lazım ılk etap olarakaramıza hoş geldin arkadaşım tabiki baskülde 50 görmeden bırakmayacağız azimle devam. yorumlarımızı paylaşalım ki kaçamaklar olmasın çizgiden kaçmayalımD
vallacanım biraz zor oldu akşam ancakcumartesigecesiolayı biraz abarttığım için ceza verdim kendimecezam bitti aferin bana
tşk ederim arkadaşım size yazmıştım cezalıydım kendikendime o yüzden ağır bi cezadan sonranormaldeyim :)
alemsin valla arada bana da oluyo biliyormusun özellikle birşey almak için çıkıyorum dışarı onu almadan geri geliyom eve komik oluyo o zaman
bugün aclik krizleri geciriyorum galiba.
sabah 6 dan beri 2 dilim ekmekle tost,yesillik
2 saat sonra 1 armut
4 saat sonra da kuru fasülye,yesillik,3 kuru kayisi,yarim nar yedim.
bol sütlü de kahve ictim
sükür doydum.aclik krizleri gelince sinirlerim bozuluyor.
bende sizleri ozledim cidden ama hafta sonu oyle yogundum ki basimi kasiyacak vaktim olmadi diyebilirim ama yien burdayim bugun iyi paylasimlar diliyorum herkese:))kızlar valla kendinizi özletiyorsunuz kimsecikler yok yaaa 2 muhabbet edelim.
menümü yazayım
sabah
2 tam buğday galeta 2 yeşil 3 siyah zeytin 2 fincan çay
ara
türk kahvesi
daha hiç su içmedim
evi temizledim birazcık yemek yaptım falan filan işte evde oluncaiş bitmiyo valla
bahar biraz sinirlerim bozuk girip yazacak halim yok inan yoksa seviyorum ben burada olmayı ama işte yarın aşure var:18:yarın giremicem haberiniz olsun
yapinca yaz unutma emi kolay gelsin sanakızlar kalçahareketlerimi yapayım sonrada leslie yapacağım. yine yazarım görüşürüz.
bu dis agrisi hosuma gitmeye basladihosgeldin takımımızaa:))) hep beraber zayıflıcaz insallahh...
sabah kahvaltı yapamadım
öğlen : 1 kase corba yarım tost yarım bardak kola
ara da yapamıcam yanımda bişi yokk =(
aksam da artık biraz evde patates püresi kalmıstı onu yerim.
malum dişimden cok bşi yiyemiorum...
hepimiz atariz insalalhoh ne guzelll
:) bu sefer bı bes kılo atmam lazım ılk etap olarak
anane aliyor not canim sen yap yeterkianane cim sporlari sen not aliyosun degilmi
ben cumartesi 36 dakika leslie
ve dün 36 dakika leslie yaptim
aman ha fazla kacirma dikat kilo verecegiz almayacagizbugün aclik krizleri geciriyorum galiba.
sabah 6 dan beri 2 dilim ekmekle tost,yesillik
2 saat sonra 1 armut
4 saat sonra da kuru fasülye,yesillik,3 kuru kayisi,yarim nar yedim.
bol sütlü de kahve ictim
sükür doydum.aclik krizleri gelince sinirlerim bozuluyor.
sen sekerıne baktır cnm.bende oyle doymak bılmeyen krızlere gırıyordum.sekerımı olctuler ,ilac ve dıet verdıler
hello kızlar
leslie 1 yaptım 14.30 dk. kalça ve basen hareketlerimide tamamladım. veeee 15 dk. bisiklete bindim.
yaaa hiç su içemiyom yaaaa. iç canım istemiyo saat 15.30 daha hiç su içmedim.
canım hiçbirşey için canını sıkma ve pozitif düşün ki olumlu şeyler olsun. sakın alınmayın kızmayın sitem ediyom diye takılıyorum öyle hepinize.
hello kızlar
leslie 1 yaptım 14.30 dk. kalça ve basen hareketlerimide tamamladım. veeee 15 dk. bisiklete bindim.
yaaa hiç su içemiyom yaaaa. iç canım istemiyo saat 15.30 daha hiç su içmedim.
hepsi gecer tatlim zaman gerek cogu zaman dert ettigimize degmez sorunlarolur cnm öyle hepimizin zaman zaman söyledikleridir
cnm sıkkın öyleki nefes alamıyor gibi hissediyorum aslında bir sorun yok ama yani minicik bir sorun
püsküütün dediini anladımişte sorun buradaymış
**7.TAKIM ** 223. ETAP*** DOKUZUNCUSU
kırmızıgül06(80.7/1.4/79.3/1.74%)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55/0/55/0% Mezun olmak istiyor )
ganfed(52,5/0/52.5/0%) (bildirimde bulunmadi)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(65.7/-1.3/67/%-1.98)
roseberry(62.10.9/61.2/1.45%)
SAPHIRA(99.8/0.5/99.3/%0.50)
saferan(124.5/124.2/0.3/0.12%)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78/-0.5/79.5/%-0.64)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5/-0.2/75.3/-0.27%)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE0.14% )
listeye girecekkaç kişi var:44:
dsds den başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?