Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum

Sabahleyin kalktıktan sonra bir bardak ılık su içmenin, bir gecenin susuzluğunu giderdiğini çok insan biliyor. Ancak sabahleyin aç karınla içilen bir bardak ballı suyun hem kabızlığı gidermeye, hem de cildi nemlendirmeye yardımcı olduğunu pek az insan bilir. Sabahleyin aç karınla içilen bir bardak ılık su, vücudun içindeki ve özellikle damarlardaki “çöpü” temizleyebilir ve bu da tansiyonun ve kandaki yağ oranının düşmesine katkı sağlar.

Ballı su ise insana su takviyesinin yanı sıra doğal vitamin ve mineral takviyesi de yapar. Bu nedenle uzmanlar sabahleyin bir bardak ballı su içilmesini tavsiye ediyor.
Besin analizlerine göre, balda yaklaşık yüzde 35 glikoz ve meyve şekeri bulunuyor. Bu iki çeşit şeker insan vücudu tarafından doğrudan emilir. Balda ayrıca serum yoğunluğuna yakın olan birkaç çeşit mineral tuz ve belli miktarda B1, B2, B6 vitaminleri ile demir, kalsiyum ve bakır gibi maddeler bulunuyor. Bal ayrıca en çok enzim içeren yemek olarak olarak amilaz, yağları eriten enzim ve inverta içeriyor. Enzim de sindirime ve bir dizi maddede kimyasal değişimin meydana gelmesine yardımcı olan hızlandırıcı bir maddedir. Bu nedenle güzel kokusu ve tadı olan bal, lezzetli bir yemek olmanın yanı sıra hastalıklara şifa olan bir ilaçtır.
Balın ilaç olarak kullanılması binlerce yıl öncesine dayanır. Ming Hanedamı döneminin tanınmış Çinli doktoru Li Shizhen balın hararet, kuruluk, zehir ve ağrı giderci işlevlere sahip olduğunu ileri sürdü.
Bu nedenle sağlıklı yaşamak ve günümüzün sağlıklı başlaması için her sabah kalktıktan sonra aç karınla bir bardak ballı su içme alışkanlığı edinelim ve tatlılığın günün ilk saatinde başlamasını sağlalayalım.

merhaba hayırlı sabahlar.. Dünden beri diyetteyim 60-69kg arasındakiler bölümünde biraz paylaşım yapmıştım. Ama burası daha kararlı ve güzel gidiyor. Benide 7.takım cuma yarışmalarına kabul edermisinizz?

ben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum

neyere gidiyorsun kız delü otur oturdugun yerde hele bir çık suratına bakmam ben sonrada girerim nasıl olsa mezun olucaklar var nasibimde varsa gelirim yoksa bu yola tek başıma devam ederim kafiyeli oldu allah için
sabah yediklerimi yazıyım hoş ne işe yarıcekse
sabak aç karnıma ballı elma sirkeli ılık su içtim kalkar kalkmaz
2 yeşil zeytin
4 çatal yok sahanda yumurta
1 cavdar ekmegi
bir arada yeşil çay
1 adet pırasa
3 çatal yok ppeyaz peynir
bol maydonoz yedim
öylene salata tavuk yiyeycegim kızlar

akşamada salata mercimek çorbası ve bir kase yogurt yiyecegim sodamıda içicem temem belkim arada meyve yerim
evimi topluyum namazı kılıyım ilkindiden sonra pazara gidicem eve gelicem evi temizlicem çamaşır katlıcem of çok işim var sonra görüşrüz bebeler

he demeyi unuttum 700 gram vermişim bile haberin olsun rakibem kız sende yaz şu dedigin diyetide bakayım evde kereviz brokoli var onları bitiriyim prinç lapasını 3 gün yapıcem sonrada dukana geçicem sonrası allah kerim
nerdesiniz kızlar yaw hu

Son düzenleme:
noluoo kızz

nasılsın cnm benımmm gorusemıoruzz

o tuvalet olyı cok kotu yaa

kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar paşamda gelmiş hoş gelmiş
arkadaşlar beni yarışmadan affetmenizi istiyorum arada uğrar hal hatır sorarım inş
hayırdır herkes bırer bırer dokuluo yıne

kızlar bugun ebrucumla plates yapamadımmmmm

keyıfsızlık var bende yaaa.ama cok yoruldum evı temızledım
cocugu aldım
kı hava guzel dıe oglumuda goturdum
bunaldım anlıcagınız
sımdı yatırıorum oglumu
kızımla ders yapcaz

gerçekten mi :)) vallahi özenilecek bir şey yok aslında. bu sıralar hiçbir şey yiyesim yok..

inşallah cuma sabahına kadar rahatlarız
canim yyaaa.her sabah karin agrisiyla uyaniyorum icim dolu oldugu icin.su an da kendimi, ici ic pilavla doldurulmus hindi gibi hissediyorum

aaa noldu canim yaa,bir durummu var?

maşşallahhhhhh....4 kılo nerdeyse süpersın bebışım...
kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar paşamda gelmiş hoş gelmiş
arkadaşlar beni yarışmadan affetmenizi istiyorum arada uğrar hal hatır sorarım inş
hadi hayırlı uğurlu olsun istiyomuydun süpriz mı oldu kıızzz.....
ayşecim nerelerdesin özledim seni güzelim ?
o kadar yoğunum kı anlatamam kuzum ev ıs ek görev nefes almaya vakıt yok diyebilirim...
bu öylesine bir sıralama tatlım kura gibi düşün
şimdi uyguluyomuyuz bu lısteyı e eee bı ısteyen ıstemeyen diye bi oylasaydık...

ece mavı çıkıtı sen nereeeeeeeeeeeeeeee gel burayaaa paşam keserim senıııı.....gerbera nereyeee sen bakem aşure yıycen dimi hiçbiyere gidilmiyo....

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

anşaaa, Ganfed+

ziyeretcılermıze hoşgeldin diyelım kızlarrrr....

kiz sen cikmismisdin ki listeden ben anlamadim neyse sende burda yaris ne fark ederki rakiben belli yarisin belli sen boylede verirsin kilo bak vermeye baslamissin bile
guzelim ne oldu sen neden ayriliyorsun kotu bisey yoktur insallah
kızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu

bebegin hayirli ugurlu olsun canim sansida bahtida acik olsun .saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim

kizlarya bugun oyle bir karamsarlik varki ustumde anlatamam .kendimi cok kotu hissediyom sabahtan beri aslinda pc acik ama yazmak istegim yok oyle bos bos oturuyom hic bisey yapmadan ne oldu anlamadim bana nerdeyse 5 mesaj suremi bile doldurmayacam .canim SIKILIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!

BUGUN HIC SPOR YAPMADIM -daha dogrusu yemekten baska sey yapmadim eskiden ne guzel canim SIKILDIMI ISTAHIM KAPANIRDI son zamanlarda istahim aciliyor bu ne boyle ya

selam kızlar

kızım eşim ve bende çok çok hastayızve diyet sporum yalan oldu sizden 1 hafta falan izin istiyorum. ailemi iyileştirmem lazım bir sorun olmaz sanırım isterseniz gruptan ayırabilirsiniz beni ilk olarak sağlığımıza kavuşmamız gerekli diyet daha sonra

umarım sorun olmaz.

noluoo kızz

nasılsın cnm benımmm gorusemıoruzz

o tuvalet olyı cok kotu yaa

hayırdır herkes bırer bırer dokuluo yıne
vallahi bebem iç güveyden halliceyeyim yemekelrimi lkoydum pişiyor mercimek attım düdüklüye yanınada biber dolması hoş çorba yicem adece yogurt bir dilimde çavdar ekmegi salataya gözüm almıyormigrenim gene azdı başım çatlıyor okadar olur yane kafamı bedenimden ayırsalar esim çıkmaz o derece yane gene tekim eşim geç gelicekmiş sıkıldım artık ya hep tek kimsemde yokki arkadaş oluyum kimse beni istemiyorherkez kendi keyfinde bebem ya şu başımın agrısı geçsin daha birşey istemiyorum
canım bende yapamadım plates ebrucumla eşim işe geç gitti 11 kalktıgımda gece geç yattıktaişşallah yarın yaparım yürüyüş yapıyım dedim eşim izin vermiyor paşa hava soguk evde kal diyor soguk hava migrenime iyi gelmiyor
kızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu
allah analı babalı büyütsün canem kaç haftalık kaçıncı bebegin şimdi aklım yerinde degil başım agrıyor deyiver
beni kessen ne gzüel olur şöyle fazlalıklarımı alsan yanlarrda var göbüşüm var 3 bebek dogurdun sarktı oh estetikçiyede para vermezdim yavrim yasana bir şey diyeyimmi aramızda kalsın uzak kulagını dinle beni aman kimse duymasın 2 kase aşure var dolapta benim dayanamadıgım şey yane yedimmi yemedim seni yemicem dedim artık nefsime yenilmicem okadar bu hızla işşallah iyi giderim
gerberanın canı dayak istiyor bebem inan canımı sıktı sabahtan beri yok benim yüzümden çıkıyor galiba yoksa neden çıksın ben üzüldüm diye hoş listede olmasam bile rakibeme dedirtmem korktuda kaçtı diye daha dur rakibemi geçicem nerde öle pes etmek bende:18::18::18:birde hatun gelip şu 4 kilo verdigi diyetini yazsa ne ka güzel olur illaki rüşvetmi ister acaba dur ben rüşvetini veriyim burda
rakibecim hu hugel bak sana ne vericem sen bana listeyi ver bende sana bak bunu vericem :131::131::131::131:bak kıymetimi bil kimseye vermem
canım ben sabah kalktım evi dip köşe temizledim akşamaıda kıldım yemekelri attım acaga pişiyor yassıda okunuyor hoca bitirsin abdestim varken yassıyıda kılarım işim yok zati eşimde geç gelicekmiş yetim kalmış bebeler gibi ortada kaldım şöyle saatli işi yokki adamın saatini bilem iş teklifi geldi gelmesinede gidemedi hamile kalınca ondan başka kimsem yok bana bakmaya onun yüzünden işede giremedi garibim kısmet artık şu bzim sıpada gelse ne ka güzel olurkısmet artık burdaki millet nerde acaba çok merak ettim şincik

Son düzenleme:
kızlar gerçekten hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum söylemek istedim

paşam demiş benim yazdıklarımı alıntı yapmamışsın beni sevmiyormusun gibisine yazmış hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım ama izine çıkmam lazım haftaya dönerim kızım herşeyden önemli. bir görseniz hiç oyuncaklarınla oynamıyo sadece kucağımda öylece duruyo beni sorsanız boğazlarım o biçim burnumda akıyo eşimde aynı.

TEKRAR SÖYLÜYOM GERÇEKTEN HEPİNİZİ SEVİYOM. VE ARKADAŞLIĞIMIZIN BİTMESİNİ İSTEMEM.

canım benim sagol il k sen hoş geldin dedim bana yeni katılanlardan ben öle şaka yaptım sakın üzülmerabbim şifa versim ailece sizlere bebem benimde mgrenim azdki sorma
bu arada kızlar 2 kepçe mercimek çorbası 2 dilim çavdar ekmegi 1 kase yogur 2 bardakta su içtim bilginize arada kırmızı bir elma yedim yeşil elmam kalmamışta diyeyim didim :99::99::99:

canım forumda 1haftada 4 kilo diyeti diye yazıyo ordan alıntı yaptım belirli bir çorba yok. valla

bu arada kızlar netten eşimeve kendime ayakkabı almıştım geldi inanın bir daha kimse bana mağazadan ayakkabı aldıramaz o kadar hoşuma gitti ki

yaaaa canım merak ettim bende beğeniyom hep ama cesaret edemiyom hangi siteden aldın bir mahsuru yoksa söyler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…