- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Sabahleyin kalktıktan sonra bir bardak ılık su içmenin, bir gecenin susuzluğunu giderdiğini çok insan biliyor. Ancak sabahleyin aç karınla içilen bir bardak ballı suyun hem kabızlığı gidermeye, hem de cildi nemlendirmeye yardımcı olduğunu pek az insan bilir. Sabahleyin aç karınla içilen bir bardak ılık su, vücudun içindeki ve özellikle damarlardaki çöpü temizleyebilir ve bu da tansiyonun ve kandaki yağ oranının düşmesine katkı sağlar.pearljam
ben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum
noluoo kızzben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum
nasılsın cnm benımmm gorusemıoruzzBugün yediklerimi yazdım sadece 1 kepçe kıymalı nohut yedim suları süzülüp 1 çavdar ekmegi yedim okadr bugün bol bol sakız çignedim su içemedim ordan geç geldim anca salatamı yedim okadr
Anane nasılsın bebmözledim kı seni kız gel öpem
o tuvalet olyı cok kotu yaaKızlar cumayı iple çekiyorum çok merak ediyorum tartıda kaç çıkacağımı.
yaklaşık 10 gündür hiç tartılmadım.
ama bende tuvalet sorunu var, ne yapıcam bilmiyorum.
form çayı içtim, kayısı yedim, yeşil çay içtim, bol su içiyorum..yok yok yok.. :18:
3 gün olucak tık yok :18:
hayırdır herkes bırer bırer dokuluo yınekızlar öncelikle herkese iyi akşamlar paşamda gelmiş hoş gelmiş
arkadaşlar beni yarışmadan affetmenizi istiyorum arada uğrar hal hatır sorarım inş
canim yyaaa.her sabah karin agrisiyla uyaniyorum icim dolu oldugu icin.su an da kendimi, ici ic pilavla doldurulmus hindi gibi hissediyorumgerçekten mi :)) vallahi özenilecek bir şey yok aslında. bu sıralar hiçbir şey yiyesim yok..
inşallah cuma sabahına kadar rahatlarız
ben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum
kızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu
maşşallahhhhhh....4 kılo nerdeyse süpersın bebışım...herkese iyi akşamlar hanımlar,henüz girebildim inşallah herkes iyidir bugün diyetisyenimin yazdığı diyete başladım geçen pazartesi 74.4 tüm bu sabah 70.9 süperrrr bir rakam inceldiğimi farketti komşular,bakalım pazartesi diyetisyenime gidince ne kadar gidecek sevgili rakibem kork bendenşaka şaka,eşim geldi sofrayı hazırlıyim....
birazdan bugün yediklerimi yazıcam
hadi hayırlı uğurlu olsun istiyomuydun süpriz mı oldu kıızzz.....kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar paşamda gelmiş hoş gelmiş
arkadaşlar beni yarışmadan affetmenizi istiyorum arada uğrar hal hatır sorarım inş
o kadar yoğunum kı anlatamam kuzum ev ıs ek görev nefes almaya vakıt yok diyebilirim...ayşecim nerelerdesin özledim seni güzelim ?
şimdi uyguluyomuyuz bu lısteyı e eee bı ısteyen ıstemeyen diye bi oylasaydık...bu öylesine bir sıralama tatlım kura gibi düşün
beni izne ayırın ozaman ben listede yoksam biri çıkınca girerim ben hoş kiloyu aldım veriyim diyorum ozaman daha motive olurum işin kötüsü benim işime gelmez haftaları ekliceksiniz ama inadım inant inadım iki kanat ben gösteriirm sizlere kilo nasıl veriliyorumuş her hafta söylücem kaç kilo verdigimi hodri meydan diyorumbana bu çok güzel bir gaz oldu kızlar haberiniz olsun :113::113:bir daha kaçamak yaparsam iki olsun telini yazda eşime diyeyim yollasın senin emaneti tel olmadan olmuyormuş haberin olsun ANANECİM BİRDEN PATİNADAK DEDİN İÇİM ACIDI HABERİN OLSUN İNSAN ALIŞTIRA ALIŞTIRA DER HOŞ ARKADAŞLADA YARIŞ YAPICEKTİK KAÇ KİLO VERİCEZ DİYE AMA LİSTEYE GİREMEDİKTEN SONRA:104::104::104:
kiz sen cikmismisdin ki listeden ben anlamadim neyse sende burda yaris ne fark ederki rakiben belli yarisin belli sen boylede verirsin kilo bak vermeye baslamissin bilebeni izne ayırın ozaman ben listede yoksam biri çıkınca girerim ben hoş kiloyu aldım veriyim diyorum ozaman daha motive olurum işin kötüsü benim işime gelmez haftaları ekliceksiniz ama inadım inant inadım iki kanat ben gösteriirm sizlere kilo nasıl veriliyorumuş her hafta söylücem kaç kilo verdigimi hodri meydan diyorumbana bu çok güzel bir gaz oldu kızlar haberiniz olsun :113::113:bir daha kaçamak yaparsam iki olsun telini yazda eşime diyeyim yollasın senin emaneti tel olmadan olmuyormuş haberin olsun ANANECİM BİRDEN PATİNADAK DEDİN İÇİM ACIDI HABERİN OLSUN İNSAN ALIŞTIRA ALIŞTIRA DER HOŞ ARKADAŞLADA YARIŞ YAPICEKTİK KAÇ KİLO VERİCEZ DİYE AMA LİSTEYE GİREMEDİKTEN SONRA:104::104::104:
guzelim ne oldu sen neden ayriliyorsun kotu bisey yoktur insallahben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum
kızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
anşaaa, Ganfed+
ziyeretcılermıze hoşgeldin diyelım kızlarrrr....
vallahi bebem iç güveyden halliceyeyim yemekelrimi lkoydum pişiyor mercimek attım düdüklüye yanınada biber dolması hoş çorba yicem adece yogurt bir dilimde çavdar ekmegi salataya gözüm almıyornoluoo kızz
nasılsın cnm benımmm gorusemıoruzz
o tuvalet olyı cok kotu yaa
hayırdır herkes bırer bırer dokuluo yıne
canım bende yapamadım plates ebrucumla eşim işe geç gitti 11 kalktıgımda gece geç yattıktakızlar bugun ebrucumla plates yapamadımmmmm
keyıfsızlık var bende yaaa.ama cok yoruldum evı temızledım
cocugu aldım
kı hava guzel dıe oglumuda goturdum
bunaldım anlıcagınız
sımdı yatırıorum oglumu
kızımla ders yapcaz
allah analı babalı büyütsün canem kaç haftalık kaçıncı bebegin şimdi aklım yerinde degil başım agrıyor deyiverkızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu
maşşallahhhhhh....4 kılo nerdeyse süpersın bebışım...
hadi hayırlı uğurlu olsun istiyomuydun süpriz mı oldu kıızzz.....
o kadar yoğunum kı anlatamam kuzum ev ıs ek görev nefes almaya vakıt yok diyebilirim...
şimdi uyguluyomuyuz bu lısteyı e eee bı ısteyen ıstemeyen diye bi oylasaydık...
ece mavı çıkıtı sen nereeeeeeeeeeeeeeee gel burayaaa paşam keserim senıııı.....gerbera nereyeee sen bakem aşure yıycen dimi hiçbiyere gidilmiyo....
gerberanın canı dayak istiyor bebem inan canımı sıktı sabahtan beri yokkiz sen cikmismisdin ki listeden ben anlamadim neyse sende burda yaris ne fark ederki rakiben belli yarisin belli sen boylede verirsin kilo bak vermeye baslamissin bile
guzelim ne oldu sen neden ayriliyorsun kotu bisey yoktur insallah
bebegin hayirli ugurlu olsun canim sansida bahtida acik olsun .saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
canım ben sabah kalktım evi dip köşe temizledim akşamaıda kıldım yemekelri attım acaga pişiyorkizlarya bugun oyle bir karamsarlik varki ustumde anlatamam .kendimi cok kotu hissediyom sabahtan beri aslinda pc acik ama yazmak istegim yok oyle bos bos oturuyom hic bisey yapmadan ne oldu anlamadim bana nerdeyse 5 mesaj suremi bile doldurmayacam .canim SIKILIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!
kızlar gerçekten hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum söylemek istedim
paşam demiş benim yazdıklarımı alıntı yapmamışsın beni sevmiyormusun gibisine yazmış hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım ama izine çıkmam lazım haftaya dönerim kızım herşeyden önemli. bir görseniz hiç oyuncaklarınla oynamıyo sadece kucağımda öylece duruyo beni sorsanız boğazlarım o biçim burnumda akıyo eşimde aynı.
TEKRAR SÖYLÜYOM GERÇEKTEN HEPİNİZİ SEVİYOM. VE ARKADAŞLIĞIMIZIN BİTMESİNİ İSTEMEM.
menümü de yazıyorum gerçi baharcım listeyi verdi birazcık değişiklikler oldu ama şu anda iyi gidiyor
sabah bir çay bardağı süt (okuldan geldim evde light süt yoktu bu yüzden normal süt olduğu için bir bardak yerine bir çay bardağı)
yanına üç adet yulaflı bisküvi( grisini olmadığı için evde yarın olmayanları elde etmeye çalışacağım)
ara
1 adet portakal
öğle
az önce yani bir tabak yayla çorbası
(baharcım çorbada belli birşey yok sanırım tüm çorbalar oluyormu)
ara
bır saat sonra falan bır greyfurt yemeyı dusunuyorum
akşam
bir tabak yayla çorbası
ve bir saat sonra kadar da bir elma
bu arada kızlar netten eşimeve kendime ayakkabı almıştım geldi inanın bir daha kimse bana mağazadan ayakkabı aldıramaz o kadar hoşuma gitti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?