Pasam listedesin sorunumuz yok:)
Canim 9hayat cayi var onu bi denesen?
Haydaa nasil istersen canim ne diyim
:) hayirli olsun canim
Diyet piskolijisi olabilir ya bilemedimki
Tamam canim seni 1hafta izne ayiramiyoruz sanirim en az iki haftadan basliyo bu hafta bildirim yapmadi diye geceriz haftaya devam edersin :)
bugün sabah uyandığımdan beri bir yorgunluk var üstümde hiçbir sebebi yok ama moralman çöküğüm havalardan olsa gerek ....
bahayk ve kızı hastaymış çok geçmiş olsun....
güzel dileklerinize teşekkürler kızlar
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var buda süpriz oldu hayırlısı
gunaydın cnmmmilk günaydın benden olsun yeşil çay içine portakal çiçeği çayı içiyorum birazdan 30 gr. peynirli ekmekli kahvaltımı yapıcam...
zannedersem tartı perşembe günü olacak fakat ben cuma bu saatlerde tartılıcam çünkü diyetisyene pazartesiden pazartesiye gidiyorum olar mı acaba?
ay cnm cok sevındım ınangüzel dileklerinize teşekkürler kızlar
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var buda süpriz oldu hayırlısı
oylemı cnm bunu bılmıodum...Kizlar gerberayida izne ayirdik simdi bu cuma listeleri icin persembe aksami hazir olmasini istiyorum sizden yoksa yetistiremiyorum cuma gunleri biliyosunuz..
kız nerdesın yau sen gorusemıoz karsılasamıoz):):)Pazartesi salı mesaj sayımı kımdeydı hatunlar hanı nerde lısteler....
bugün kimsecikler yok,ilginc.huuuuuu nerdesinizzzz
:79::79::79:vallahi yeni geldim bebm misafirlikteydim anca geldim:82::82:bugün kimsecikler yok,ilginc.huuuuuu nerdesinizzzz
herkese iyi aksamlar bugun galiba herkes yogundu kimsecikler ugramamis.bende kendimi toparladim galiba.sizleri gormeye geldim bu saatte anca vakit buldum.sabah erkenden baska sehre gittik kitap fuari vardi .ama malesef husranla sonuclandi meger ayin 6 sinda imis fuar internete yanlis koymuslar:))bosu bosuna gitmis olduk ordan geldim islerimin hepsi duruyordu onlari hallettim oglumla oynadim simdide vakit bulmusken yazim dedim:))
Yusuf Güney ~ Kader Rüzgarı (2012 Yeni Albümü) - YouTube
benden siz hanimlara gelsin
yapma tabi ne kacamagi kim yapmis kacamagi yapani dovecem bakin ben yapiyormuyum benden ornek alin az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?