Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam hayatım zaten tartım yok yaa bildiremeyebilirdim. haftaya gelirim inşallah

bugün sabah uyandığımdan beri bir yorgunluk var üstümde hiçbir sebebi yok ama moralman çöküğüm havalardan olsa gerek ....

bahayk ve kızı hastaymış çok geçmiş olsun....

canım tşk ederim sorma hemde ne hastalık.

güzel dileklerinize teşekkürler kızlar
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var buda süpriz oldu hayırlısı

Allah tamamını erdirsin arkadaşım hayırlısı olsun. Analı Babalı büyüsün inşallah

ilk günaydın benden olsun yeşil çay içine portakal çiçeği çayı içiyorum birazdan 30 gr. peynirli ekmekli kahvaltımı yapıcam...

zannedersem tartı perşembe günü olacak fakat ben cuma bu saatlerde tartılıcam çünkü diyetisyene pazartesiden pazartesiye gidiyorum olar mı acaba?

ilk günaydın benden olsun yeşil çay içine portakal çiçeği çayı içiyorum birazdan 30 gr. peynirli ekmekli kahvaltımı yapıcam...
gunaydın cnmmm

zannedersem tartı perşembe günü olacak fakat ben cuma bu saatlerde tartılıcam çünkü diyetisyene pazartesiden pazartesiye gidiyorum olar mı acaba?

bende cumaları tartılıorum cnm

güzel dileklerinize teşekkürler kızlar
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var buda süpriz oldu hayırlısı
ay cnm cok sevındım ınan

Kizlar gerberayida izne ayirdik simdi bu cuma listeleri icin persembe aksami hazir olmasini istiyorum sizden yoksa yetistiremiyorum cuma gunleri biliyosunuz..
oylemı cnm bunu bılmıodum...

Pazartesi salı mesaj sayımı kımdeydı hatunlar hanı nerde lısteler....
kız nerdesın yau sen gorusemıoz karsılasamıoz):):)

herkese günaydin.burada okullar noel tatiline girdi,bu yüzden saat 11 e ceyrek vardi uyandim.ohhhh uzun uzun uyumayi seviyorum ben yaa.3 hafta uyuycam böyle.11 -12 lere kadar.

mrb kardeş takımımız
ben 6. takım yeni kaptanı bur50
sizden bi kere daha yardım istiycem ama rica etsem
özellikle takım kaptanından
bu cuma sonuç listelerini biz hazırlıycakmışız
tam olarak ne yapılacak
bana anlatabilir misiniz
paylaşım alanına yazılan listeleri kontrol edip sıralamayı da belirleyip sonuç listesi topiğine mi ekliyoruz
sıralamayı kim kaçıncı olmuş biz mi yazcaz şimdiden teşkürler

herkese iyi aksamlar bugun galiba herkes yogundu kimsecikler ugramamis.bende kendimi toparladim galiba.sizleri gormeye geldim bu saatte anca vakit buldum.sabah erkenden baska sehre gittik kitap fuari vardi .ama malesef husranla sonuclandi meger ayin 6 sinda imis fuar internete yanlis koymuslar:))bosu bosuna gitmis olduk ordan geldim islerimin hepsi duruyordu onlari hallettim oglumla oynadim simdide vakit bulmusken yazim dedim:))

bugün kimsecikler yok,ilginc.huuuuuu nerdesinizzzz

iste geldim burdayim ben bu iste ustayim canim sen nasilsin demek cok uyudun he .ama biliyormusun uyuyunca kilolar daha bir kalici oluyor sen en iyisi erkenden kalk saga sola git yor kendini gitsin o kilolar bak ben taaaduisburga kadar gidip geldim bu tatilde :)).bize nezaman gelecen sen tatil bitmeden

bugun yediklerimi yazimehm kem kum .bu adam bana dusman arkadaslar bugun kesin ve son kararimi verdim sabah dedigim gibi fuara gitti oraya giremeyince adam bizi kahvaltiya goturdu hemde self servis yeye bi hal oldum .ama ondan sonra bu saate kadar bisey yemedim dahada yemem .belkimandalina yerim canim cekiyor cunku:18:

bugün kimsecikler yok,ilginc.huuuuuu nerdesinizzzz
:79::79::79:vallahi yeni geldim bebm misafirlikteydim anca geldim:82::82:
bende bugün gezdim hava güzelken kaçamak hiç yapmadım bilembu arda 82.500 gram geliyorum

sagol bebem benim

sabah yedklerimi yazıyım
1- 1 rafadan yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-5 bir arada yeşil çay 2 bardak
4-2 minnacım kepek ekmegi
5-dereotu bir tutam
6-1 çatal peynir

öylen yediklerim şunlar
1-1 kepçe mercimek çorbası
2-2 minnacım kepek ekmegi
3-bol yeşil salata kıvırcık brokoli turp havuç bol limonlu
4-2 bardak su
5-4 kaşık yogurt
arada bir adet elma
1 adet zeytin bir bardak çay açık 4 çatal çökelek 1 lomma beyaz ekmek kahvaltı sosuyla yedim

sabahta elmalı ballı ılık suyumu içtim o küre başladım başlayalı 2 kere wc çıktım
sonuç 82.500 gram haberiniz olsun kızlar ianmadım eşimi çıkardım eşim dedi kafayı yedin galiba dedi boynuna bir atlayım öpmem varmış sormayın
şimdi gelelim asıl mevzuya dün eşim almış gelmiş elinde patates cipsi onu yedimi gözümün önünde peşine aşure yedimi sana çayıda götürdümü sanaallahım dedim seni bana paraylamı verdiler delü koçiş dedim tepki aynen bubenim nefsimi ölçüyormuş şu suyuda bol içsem ne ka gzüel olucek plates yapmaktan yeminle karnımı içi acıdı he zor kalktım yataktan eşime diyorum ay karnım adam katıla katıla gülüyor hamlamışın hatun ha gayret alışınca acımaz diyor tam sopalık bu adam hekızlar nerdesiniz kimseler yok

akşam yediklerim brokoli haşlaması havuk haşlaması bir kase yogurt

gelelim asıl mevzuya gerberacıö arkidiş hamile oldugundan ne sen ne ben çıkmıyourz sen çıkarsan ben kesin çıkarım kendimi suçlu hissettim haberin olsun ne gzüel paylaşımlar yapıyoruz 7 takımı boşmu bırakıcaksın sen bakıyım ya sen arsan bende varım yoksan bende yokum haberin olsun gruptan ayrılırım biter ne senin canın acısın ne benim ben kimseyi ne kırmak ne üzmek istiyorum hayatım kaç gündür zehir zati hiç birşeyden zevk almıyorum bu böyle biline siz olmasaydınız ben bu kiloları veriirmiydim bilmiyourm daha ne çabuk unuttun atlı krizim tutnca benim yeme paşa dedi sen oglun motive etmeseydim hop ben yerdim ondan sonar çok asıldım diyetime haberin varmı yapma böle ben kötü birşey demedim olurda kırdıysam kusura bakma içimden gfeldigi gibi yazdım gerberacım haberin olsun ne diyorsun şimdi kalıcemmi gidicenmi ona göre valizimi hazırlıyım hem daha nere gidiyon sen daha motive edicem seni delücevap bekliyorum

selam kızlar nerelerdesiniiiz? bugunku mesajları ben sayıyorum ona göre hemen koşun gelin, menülerinizi paylaşıııın
yarın sabah tartılıyoruz heyecan var mıııı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…