Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iste tamda bu yuzden pasamin onerisi cok cazip.herhafta yeni rakibe fikri bana cok mantikli geliyorne dersin hepimizin motiveye ihtiyaci var:26:

olur cnm bunu sadece 1 hafta yapabilmiştik ama sayımız arttığına göre sürekliliği olabilir sıralamayı yapayım hemen

dsds-pearljam-ecemavi
ganfed-bahayk
azerikizi-anşaa
maviyeşil-anane
gerbera-berenim
rosebery-paşam

Son düzenleme:
rabbbim gonlune gore versin insallah canim .yakin zamanda kendi bebenin dogum gununu kutlayasin .yalniz gittigin yerde brokoli yiyicem deyip bizi kekleme he .bak kacamak yaptigini duyarsam yandin sen. yalin ayak kosar adim turkiye turu yaptiracam sana yoksa ona gore .ben hazirim yeni rakibeme herhafta birinizi yenecem en fazla 8 haftada mezun olacam insallah .hadi iki haftada kenideme esneme payi birakayim 10 hafta olsunn mezuniyetim .cok hirslandim coooook

guzel olmus eline saglik canim .su anda takimda 12 kisimiyiz canim:18:.hem bu arada benle bahayk eslestik oylemi kiz o beni cig cig yerneyse bu hafta kendimi iki kati zorlayacam demektir

cnm arka sayfada kalmış görmemişim ben bir liste çıkarmıştım zaten olmazsa kurayı haftaya yaparız olarmı bebem..............................................................................................................................

valla ben bu diyetle tam uygulamadan 1.9 kilo verdim. canım takdir senin valla.

bu fikir benim hoşuma gitti valla kızlar ben varım

canım rakibem tşk ederim. bende haftasonu yemekten telef oldum akşam midem tuttu ama tokluktan. :)))

kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor

kesin canım 2kilo garanti diyorum sana

:))) ellerine sağlık haydi bajkalım kaçamak yapmayızda artık :))

guzel olmus eline saglik canim .su anda takimda 12 kisimiyiz canim:18:.hem bu arada benle bahayk eslestik oylemi kiz o beni cig cig yerneyse bu hafta kendimi iki kati zorlayacam demektir

:))) ilahi çok alemsin yaaa yok be toparlayamam ben kendimi merak etme ama salmama da.

kızlar kızımdan sonra bende hastayım boğazlarım çok fena. gece kızımı susturamadık çok ağladı hem hasta hemde dişleri çıkıyo yan taraflar. uyku yoktu yani gece bize bugğn 12 ye kaadar uyuduk 12.30 gibi kahvaltı yaptık saat 14.30 daha birşey yemedim eee haftasonu doydum o kadar daha doğrusu kaçamağım akşam oldu.

neyse şimdi portakallı tarçınlı bitki çayı içiyom boğazlarım için.
sporumu sanırım yaparım ama emin değilim yinede.

ama rakibem var o uçuyo benimde koşmam lazım :))

Ganfedcim valla senden gazı aldım iyide olsu açıldım valla biraz sporumu yaptım

30 dk. leslie 2
120 defa kalça hareketlerim
15 dk .bisiklete bindim

sevdim ben bu eşleşme işini insan birbirinden destek alıyo valla

hosgeldın pasam valla bende her yol mubah ınsallah bırsey olmaz sonucta bır haftalık bır sey topu topu sonrasında saglıklı ve dengelı beslenmeye devam etmeyı dusunuyorum ama ılk hafta bır kac kılo gıtsınkı motıvem yerıne gelsın
iste tamda bu yuzden pasamin onerisi cok cazip.herhafta yeni rakibe fikri bana cok mantikli geliyorne dersin hepimizin motiveye ihtiyaci var:26:
canın nacizane fikrimi söylemek istiyorum her hafta değişmesi güzel okey ama mesela ben şu an 85im örnek olsun diye söylüyorum ben 65 yada 75 kiloluk biri ile eşleşirsem kendi açımdan söylemek istiyorum çok da gaza getirici olmayabilir hani denklik bunun için önemli ama herkes kabul ederse ben de uyarım tabiki ama hani her hafta eşleşmelerde denklik olayını göze alırsak daha hoş olabilir
kesin canım 2kilo garanti diyorum sana
inşallah canım yaaa elimden geldiğince uymaya çalışıyorum

menümü de yazıyorum gerçi baharcım listeyi verdi birazcık değişiklikler oldu ama şu anda iyi gidiyor
sabah bir çay bardağı süt (okuldan geldim evde light süt yoktu bu yüzden normal süt olduğu için bir bardak yerine bir çay bardağı)
yanına üç adet yulaflı bisküvi( grisini olmadığı için evde yarın olmayanları elde etmeye çalışacağım)

ara
1 adet portakal

öğle
az önce yani bir tabak yayla çorbası
(baharcım çorbada belli birşey yok sanırım tüm çorbalar oluyormu)

ara
bır saat sonra falan bır greyfurt yemeyı dusunuyorum

akşam
bir tabak yayla çorbası

ve bir saat sonra kadar da bir elma

diyetimde yoğurt ve salata da var ama çorbam yoğurtlu olduğu için yoğurt yemedim salata da canım öğlen istemedi ama akşam belki olabilir bilmiyorum

bu arada kızlar netten eşimeve kendime ayakkabı almıştım geldi inanın bir daha kimse bana mağazadan ayakkabı aldıramaz o kadar hoşuma gitti ki

ne ucmasi ya yerimde sayiyom
hic bisey yaptigim yok sen beni gec hele oklavayla gelecem
bu hafta seni ben yenecem

bencede guzel oldu bak acikmistim yemek yiyecektim bu yazdiklarini okuyunca vazgectim

canim oldugu kilo onemli degil isterse 100 kilo olsun
o haftaki performansi onemli
100 kilolu biri 2 kilo verirse 55 kiloluk birini n 1 kilo vermesi hictir
ezip gecer o yuzden diyoz yapalim zaten

ay canim sesini duyup geldim.evet evet sen digerlerininde iznini alona gore herhafta rakibemiz degissin eminim daha bir hirslisarilacagiz.hep beraber citir gunlere
canım ben çıktım sen girmişsin yazık kaçırdım seniaceleyle çıktım inanın evden kızada ayıp oldu çoktan işleri yapmş hhoş servileri ben yaptım masayı vsyedik içtik geldik
okadar heveslenmiştimki yeminle çocuk gibi haftayada ben yaparım haberin olsun posebeymi rakibim az yamacıma yanassın anlatsın kendinide dinliyeyim
vallahi yemedim yedihim 2 dolma yemek kaşıgı yogurt ve brokoli az hakiki zeytin yagı bol sirke onlar yedi durdu sayıyım sana neler vardı dur düşünüyüm azıcık:44::44:he buldum sayıyyımda gör
kısır
çukulata topları
kabak mücümeri
biber dolması
mülföy
açmaben yemedim kızdılar az ye diye dedim yapmayın kilo aldım dediler banada gelincemi yemicen kızarım komşuyada dedim çagırma ozaman dedim beni yemem bu hafta degil haftaya işşallah perşembe bendeler ben ne yapsam fikri olana kapım açık

sen beni beyenmiyormusun alıntı almamışın

hoş bulduk canım geldim işşallah devamıda gelir bugün benim panik atak bir yokluyorki sorma ne olucek benim bu halim bir bilsem rabbim keşke alsada bu hastalıgı geri vermese ben eski paşayı inan çok özledim

kızlar kapışalım ozaman hade bakalım kim bir hafta içinde kaç k,ilo vericek hoş benim adetimin aziziligine ugrarasam oda var artık idare edicez ama birdahami töbe kaçamak yapmam dolapta aşure var yemedim yememdepaşa bir kere hata yaptı bir daha yaparmıheyu kimseler yokmu hu hu eşim 10 gelicekmiş eve gene tek kaldım yazık paşam kafesteydi ısıgı açtıgımda köpügüm yoktu deli gibi köpügü aradım meyerse yerdeymiş sıpam ay nede korktum yavruma birşey oldu diye :18::18aşa gene serenat yapıyor köpük hanıma bugün anane ugramadı nerde bu hatun

amanın paşamda gelmış yağlanmışşş da gelmışşş....ben de dıyem paşaaaaa sanaaaa.....azımlı hatunsun yakacaksın inşallah o aldığın kıloları.....
valla oku oku bitiremedim bende maşallah yenı uyelerımız hafta sonu tatil 5 msj zorunluluğu yok bilginiz olsun....
gunaydın kızlar
dk ebru sallı ıle platesımı yaptımmmmmm
ebru şallı gibi hatun olcan bu hızla sekerim...
kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor
hadi gözün aydın....gecen ay gecıktım 3 gun yemın ederim nasıl korktum anlatamam....
veeeeeee paşam fırtına gibi döndü.....
bence bu böle olmamalı paşama katılıyorum herkes kendi kılosuna bıyuna denk birileri ile eşleşmeli .....
bir hata var 13 kişiyiz bir grup 3 kişilik olacak maalesef
takım en fazla 12 kışı olmalı diye biliyorum ben kızlar hata olmasın....
bu arada kızlar netten eşimeve kendime ayakkabı almıştım geldi inanın bir daha kimse bana mağazadan ayakkabı aldıramaz o kadar hoşuma gitti ki

kızz gaza gelme her zaman o kadar ıyı olmuyo ne yazıkkı ben gecen hafta bi canta aldım....rezalett bişey geldi orda kocaman gözüküyodu mınnacık bi şeymış derhal iade ettim ...temkınlı ol genede ıade garantısı olan sitelerden alışveriş yap canım benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…