gunaydın kızlar
dk ebru sallı ıle platesımı yaptımmmmmm
iste tamda bu yuzden pasamin onerisi cok cazip.herhafta yeni rakibe fikri bana cok mantikli geliyorne dersin hepimizin motiveye ihtiyaci var:26:
rabbbim gonlune gore versin insallah canim .yakin zamanda kendi bebenin dogum gununu kutlayasin .yalniz gittigin yerde brokoli yiyicem deyip bizi kekleme he .bak kacamak yaptigini duyarsam yandin sen. yalin ayak kosar adim turkiye turu yaptiracam sana yoksa ona gore .ŞİMDİ GELELİM ASIL MEVZUYASABAH 8. KALKTIM EŞİME KAHVALTI HAZIRLADIM ONU YOLLADIM ETRAFI TOPLADIM MUTFAGI TOPLA MAKİNAYA ÇAMAŞIR ATTIM VS İŞTE EBRUYLA PLATES YAPTIM ALLAHIM NEDE HAMLAMIŞIM YÜRÜYÜŞE GİDİCEKTİM HAVA ÇOK GÜZEL AMA YARDIMA GİDİCEM DİYE YATTI YÜRÜYÜŞ İŞİ İŞŞALLAH YARIM EŞİMİ DOYURUYUM PLATESİMİ YAPIYIM ÜSTÜMÜ GİYİNİM HAYDE YÜRÜYÜŞE İŞŞALLAH SİZLERE SÖZ VERİYORUM KİLOLAR GİDİCEK KAÇAMAK YOK DÜNDE EŞİME DEDİM SÖZ DİYE CANIM DEDİ BANA SÖZ VERME SEN KENDİNE SÖZ VER DEDİ OLAY KİLO VERMEK DEGİL DEDİ O KİLOYU ALMAMAK ÇOK KARBONHİDRATLA BESLENDİM ANACIM BUGÜN ÖLE GEÇİŞTİRDİM DÜDÜKLÜYE BROKOLİMİ ATTIM BEBELER O PİSİİN ABDESTİMİ ALIP ARKADAŞA GİDİCEM YARDIMA HAŞLANMIŞ BROKİMLE VALLAHİ İŞŞALLAH KIZMAZ YA AMAN KIZARSA KIZSIN DOLABA SOKARIM SOGAR
ŞİMDİ LİSTEYİ VERİYORUM
SABAH KAHVALTISINDA YEDİKELRİM
1- KALKAR KALKMAZ 2 BARDAK SU ŞU BALLİ SİRKELİ SUYU NASIL YAPICEZ ILIKMI OLUCEK YARDIM
2-KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜGÜNDE PEYNİR
3-BİR DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ
4-5 BİRARADA VE YEŞİL ÇAY 2 BARDAKLIK BARDAGIMLA HEP YAPIYORUM HABERİNİZ OLSUN HERZAMAN YAZMIYIM
5-YEŞİL ZEYTİN 5 ADET
6- İLAÇLARIMI İÇİYİM
ÖYLEN YİYECEKLERİM
1- BROKOLİ HAŞLAMASI BİR YEMEK TABAGI
2- YOGURT
ARADA YEŞİL ÇAYIMLA 5 BİR ARADAYI İÇERİM
AKŞAMA YİYECEKLERİM
AKŞAMADA SALATA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KIVIRCIK TURP HAVUÇ KIRMIZI LAHANA DEREOTU MAYDONOZ YAGSIZ TUZSUZ LİMON YADA SİRKE SIKARIM İÇİNE BİR KASEDE YOGURT 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ
YATMADANDA YEŞİL EKŞİ ELMA BUGÜNKİ LİSTEM BU KIZLAR SORUSU OLANSUYUDA 3 LİTRE İÇİCEM DİCEM MİSAFİRLİKTEYİZ İÇEMEM KLOZET YOK GİTTİGİM YERDE NAMAZ KILDIGIM İÇİN YATAR SU İŞİ AMA SÖZ EVE GELİNCE SAYARIM BARDAKLARI YAZARIM BURUYA
EBRU ŞANLIYLA PLATES YAPTIM ANACIM KADIN LASTİK GİBİ BE HERYERİM AGRIYOR NASIL NAMAZ KILARIM BUGÜN BİLEMEDİM ŞİMDİAMA YILMAK YOK İŞŞALLAH BİRGÜN DİYETTE 1 OLUCEM NASIL ZAMANINDA 1 VE 3 OLDUYSAM BEN YAPARIM DERSEM YAPARIM BENİ BİLEN BİLİR TEK İSTEDİGİM ÖNCE ŞU 6 KİLOMU VERİYİM GERİSİ UMRUMDA BİLE DEGİL SONRA NASIL OLSA DÜŞERİMM KURALARIDA OYLAMA OLSUN BEN ÇEKİCEM AKŞAMA HABERİNİZ OLSUN AMA KIZLARINDA OKEY VERMESİ LAZIM HER HAFTA TAZELENİR KURA OYLAMAYA SUNUYOURM KABUL EDENLER :44::44:BAUL EDİLMİŞTİR AKŞAMA EŞİM GELSİN İSİMLERİNİZİ YAZICEM RAKİPLERİ BELİRLİCEM HABERİNZ OLSUN BANA KİM ÇIKICEK ACABA:18::18::18::18:BENİM RAKİBİM KİMSE ALLAH SABIR VERSİN BAŞINI ÇOK ŞİŞİRİCEM YA HERKEZ AYNI DİYETİ YAPICEK RAKİBESİYLE YADA KENSİ DİYETİNİ BAKICEZ ARTIK BEN GERİ DÖNDÜM KORKUN BENDEN BEN SİZDEN KORKUYORMUYUM BAKIN:18::18::18:HERKEZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYOURM BEN GİDİYİMDE ABDESİMİ ALIYIM DÜŞÜYÜM YOLA ARTIK ORDA NAMAZI KILARIM BU ARADA DÜN OGLUM 3 YAŞINA GİRDİ ABLAMIN OGLU ALLAHIM BANADA NASİP ETSİN EVLATLARIMA DOGUM GÜNÜ YAPMAYI 3 KERE ANNELİK YASADIM YAVRULARIM ERKENDEN CENNETE GİTTİ İŞŞALLAH BUNDAN SONRAİLER DURUR
olur cnm bunu sadece 1 hafta yapabilmiştik ama sayımız arttığına göre sürekliliği olabilir sıralamayı yapayım hemen
dsds-pearljam
ganfed-bahayk
azerikizi-anşaa
maviyeşil-anane
gerbera-berenim
rosebery-paşam
KURALARIDA OYLAMA OLSUN BEN ÇEKİCEM AKŞAMA HABERİNİZ OLSUN AMA KIZLARINDA OKEY VERMESİ LAZIM HER HAFTA TAZELENİR KURAOYLAMAYA SUNUYOURM KABUL EDENLER :44::44:BAUL EDİLMİŞTİR AKŞAMA EŞİM GELSİN İSİMLERİNİZİ YAZICEM RAKİPLERİ BELİRLİCEM HABERİNZ OLSUN BANA KİM ÇIKICEK ACABA :18:BENİM RAKİBİM KİMSE ALLAH SABIR VERSİN BAŞINI ÇOK ŞİŞİRİCEM:YA HERKEZ AYNI DİYETİ YAPICEK RAKİBESİYLE YADA KENSİ DİYETİNİ BAKICEZ ARTIK BEN GERİ DÖNDÜM KORKUN BENDEN BEN SİZDEN KORKUYORMUYUM BAKIN:18::18::18:HERKEZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYOURM BEN GİDİYİMDE ABDESİMİ ALIYIM DÜŞÜYÜM YOLA ARTIK ORDA NAMAZI KILARIM BU ARADA DÜN OGLUM 3 YAŞINA GİRDİ ABLAMIN OGLU ALLAHIM BANADA NASİP ETSİN EVLATLARIMA DOGUM GÜNÜ YAPMAYI 3 KERE ANNELİK YASADIM YAVRULARIM ERKENDEN CENNETE GİTTİ İŞŞALLAH BUNDAN SONRAİLER DURUR
guzel olmus eline saglik canim .su anda takimda 12 kisimiyiz canim:18:.hem bu arada benle bahayk eslestik oylemi kiz o beni cig cig yerneyse bu hafta kendimi iki kati zorlayacam demektir
maşallah 52ye kadar gelmişsin, umarım yememişsindir :))
neler çektim sen birbilsen yemekler gözümün önünde utuştu açlıktan geberdim yinede aç yattım uyudum :)))
Bu tür diyetler sağlıklı mı ki ya?
kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur bana kafa tutan varsa hodri meydan
pasam hg aramiza ,ay ne guldum yazdiklarinaanlatamam .yemis yemis bide sefam olsun diyor .gulmemin sebebi aslinda kendimim.cumartesi azerikizi bana gelmisti .bizde cozuttuk ertesi gunde gene benim misafirlerim geldi pazarda cildirdim ayni dedigin gibi oldu ama bugun hem diyetime hemde sporuma basladim .rakip isi guzel fikir sen adlarimizi yaz at bi kaseyecekilis yap kim kime cikarsa bu cumaya kadar yarisalim bakalim etkisi ne olacak.bak bu arada ben karsi gelmedim hic
canım rakibem tşk ederim. bende haftasonu yemekten telef oldum akşam midem tuttu ama tokluktan. :)))gunaydin butun hanimlara.hafta sonu kacamagimdan sonra hiic buraya gelemedim ama cumaya kadar aktif olacam bakalim neler degisecek.bu arada bahayk canim birinci olmussun tebrikler valla gecmisten alinti yapmaya kalksam 3 gun kalkamam pcdenmasallah o ne yadokturmussunuz oku oku bitmedi.tu tutu genede nazar degmesinpaylasiminiz bol olsun
kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor
olur cnm bunu sadece 1 hafta yapabilmiştik ama sayımız arttığına göre sürekliliği olabilir sıralamayı yapayım hemen
dsds-pearljam-ecemavi
ganfed-bahayk
azerikizi-anşaa
maviyeşil-anane
gerbera-berenim
rosebery-paşam
guzel olmus eline saglik canim .su anda takimda 12 kisimiyiz canim:18:.hem bu arada benle bahayk eslestik oylemi kiz o beni cig cig yerneyse bu hafta kendimi iki kati zorlayacam demektir
hosgeldın pasam valla bende her yol mubah ınsallah bırsey olmaz sonucta bır haftalık bır sey topu topu sonrasında saglıklı ve dengelı beslenmeye devam etmeyı dusunuyorum ama ılk hafta bır kac kılo gıtsınkı motıvem yerıne gelsıngül gül bana ben bunu hakkettim bebem ne deseniz haklısınız sabah tartıya çıktım birde ne görüyüm 85 kilo 800 reglim yakın wc sorunum var benim psikoloji yerlerde kendimi biryerlerden atasım var yeminle ya kilo verdim diye sevinen ben aldıgım için çok pişmanım oylama yapalım canım kızlarda izin veriise yazyım hepsini kurayı eşime çektiririm yazarız yalan yok helede hile asla ben korkarım kul hakkından kızlar kabul ederlermi her hafta çekelim diyorum gün gibi nede gzüel olur devir döner durur motivede oluruz ben bu haldeyken nasıl oluceksem ah benim salak kafam ddim kilo almıyorum ne olduysa sizlerden ayrıldıktan sonra olsu hoş buranında disinlipi ayrı he korkumdan yiyemiyordum ben kızlara ne dicem diye ama sizlere söz bugünden sonra kaçamak yok dahada sarılıcam diyete sizlerden istedigim beni motive edin gaza getirin yoksa kendimi atıcem 5 katta olucek biticek şimdi bogazımı tutsaydım kaçamak yapmasaydım inanın dünyanın kilosunu veiridim 3 haftada eşimlede konuştum bir daha tatlı kurabiye isteme benden dedim senden çok ben yiyorum bu ara çok yaptım beni affedermisin bilmiyorum ama yardıma ihttiyacım var hızlı kilo vermem lazım bebeler önerilere açıgım
işşallah muaffak olursun canım bendemi yapsam diyorum acaba ama kalp ritmini yoruyor diye bilityorum böyle diyetler bir kere isverç. Dfiyeti yapmıştımda 1 gene yogun bakımda yatmıştım onda panik atak hastası oldumyane olucek benim bu halim
şimdi kaçamak yapmasam hiç şubata kadar kaç kilo veirirm şuanki kilom 85 .800 geliyorum nede yazık hangi diyeti yapayımda çabuk gitsin şu 5 kilo dahada motive oluyum ben yasesimi duyan gelsin buraya
canın nacizane fikrimi söylemek istiyorum her hafta değişmesi güzel okey ama mesela ben şu an 85im örnek olsun diye söylüyorum ben 65 yada 75 kiloluk biri ile eşleşirsem kendi açımdan söylemek istiyorum çok da gaza getirici olmayabilir hani denklik bunun için önemli ama herkes kabul ederse ben de uyarım tabiki ama hani her hafta eşleşmelerde denklik olayını göze alırsak daha hoş olabiliriste tamda bu yuzden pasamin onerisi cok cazip.herhafta yeni rakibe fikri bana cok mantikli geliyorne dersin hepimizin motiveye ihtiyaci var:26:
inşallah canım yaaa elimden geldiğince uymaya çalışıyorumkesin canım 2kilo garanti diyorum sana
ne ucmasi ya yerimde sayiyomvalla ben bu diyetle tam uygulamadan 1.9 kilo verdim. canım takdir senin valla.
bu fikir benim hoşuma gitti valla kızlar ben varım
canım rakibem tşk ederim. bende haftasonu yemekten telef oldum akşam midem tuttu ama tokluktan. :)))
kesin canım 2kilo garanti diyorum sana
:))) ellerine sağlık haydi bajkalım kaçamak yapmayızda artık :))
:)))ilahi çok alemsin yaaa yok be toparlayamam ben kendimi merak etme ama salmama da.
kızlar kızımdan sonra bende hastayım boğazlarım çok fena. gece kızımı susturamadık çok ağladı hem hasta hemde dişleri çıkıyo yan taraflar. uyku yoktu yani gece bize bugğn 12 ye kaadar uyuduk 12.30 gibi kahvaltı yaptık saat 14.30 daha birşey yemedim eee haftasonu doydum o kadar daha doğrusu kaçamağım akşam oldu.
neyse şimdi portakallı tarçınlı bitki çayı içiyom boğazlarım için.
sporumu sanırım yaparım ama emin değilim yinede.
ama rakibem var o uçuyo benimde koşmam lazım :))
Ganfedcim valla senden gazı aldım iyide olsu açıldım valla biraz sporumu yaptım
30 dk. leslie 2
120 defa kalça hareketlerim
15 dk .bisiklete bindim
sevdim ben bu eşleşme işini insan birbirinden destek alıyo valla
hosgeldın pasam valla bende her yol mubah ınsallah bırsey olmaz sonucta bır haftalık bır sey topu topu sonrasında saglıklı ve dengelı beslenmeye devam etmeyı dusunuyorum ama ılk hafta bır kac kılo gıtsınkı motıvem yerıne gelsın
canın nacizane fikrimi söylemek istiyorum her hafta değişmesi güzel okey ama mesela ben şu an 85im örnek olsun diye söylüyorum ben 65 yada 75 kiloluk biri ile eşleşirsem kendi açımdan söylemek istiyorum çok da gaza getirici olmayabilir hani denklik bunun için önemli ama herkes kabul ederse ben de uyarım tabiki ama hani her hafta eşleşmelerde denklik olayını göze alırsak daha hoş olabilir
inşallah canım yaaa elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
diyetimde yoğurt ve salata da var ama çorbam yoğurtlu olduğu için yoğurt yemedim salata da canım öğlen istemedi ama akşam belki olabilir bilmiyorum
canım ben çıktım sen girmişsin yazık kaçırdım seniay canim sesini duyup geldim.evet evet sen digerlerininde iznini alona gore herhafta rakibemiz degissin eminim daha bir hirslisarilacagiz.hep beraber citir gunlere
dsds-pearljam-ecemavi
ganfed-bahayk
azerikizi-anşaa
maviyeşil-anane
gerbera-berenim
rosebery-paşam
rabbbim gonlune gore versin insallah canim .yakin zamanda kendi bebenin dogum gununu kutlayasin .yalniz gittigin yerde brokoli yiyicem deyip bizi kekleme he .bak kacamak yaptigini duyarsam yandin sen. yalin ayak kosar adim turkiye turu yaptiracam sana yoksa ona gore .ben hazirim yeni rakibeme herhafta birinizi yenecem en fazla 8 haftada mezun olacam insallah .hadi iki haftada kenideme esneme payi birakayim 10 hafta olsunn mezuniyetim .cok hirslandim coooook
cnm arka sayfada kalmış görmemişim ben bir liste çıkarmıştım zaten olmazsa kurayı haftaya yaparız olarmı bebem..............................................................................................................................
sen beni beyenmiyormusun alıntı almamışınvalla ben bu diyetle tam uygulamadan 1.9 kilo verdim. canım takdir senin valla.
bu fikir benim hoşuma gitti valla kızlar ben varım
canım rakibem tşk ederim. bende haftasonu yemekten telef oldum akşam midem tuttu ama tokluktan. :)))
kesin canım 2kilo garanti diyorum sana
:))) ellerine sağlık haydi bajkalım kaçamak yapmayızda artık :))
:)))ilahi çok alemsin yaaa yok be toparlayamam ben kendimi merak etme ama salmama da.
kızlar kızımdan sonra bende hastayım boğazlarım çok fena. gece kızımı susturamadık çok ağladı hem hasta hemde dişleri çıkıyo yan taraflar. uyku yoktu yani gece bize bugğn 12 ye kaadar uyuduk 12.30 gibi kahvaltı yaptık saat 14.30 daha birşey yemedim eee haftasonu doydum o kadar daha doğrusu kaçamağım akşam oldu.
neyse şimdi portakallı tarçınlı bitki çayı içiyom boğazlarım için.
sporumu sanırım yaparım ama emin değilim yinede.
ama rakibem var o uçuyo benimde koşmam lazım :))
hosgeldın pasam valla bende her yol mubah ınsallah bırsey olmaz sonucta bır haftalık bır sey topu topu sonrasında saglıklı ve dengelı beslenmeye devam etmeyı dusunuyorum ama ılk hafta bır kac kılo gıtsınkı motıvem yerıne gelsın
canın nacizane fikrimi söylemek istiyorum her hafta değişmesi güzel okey ama mesela ben şu an 85im örnek olsun diye söylüyorum ben 65 yada 75 kiloluk biri ile eşleşirsem kendi açımdan söylemek istiyorum çok da gaza getirici olmayabilir hani denklik bunun için önemli ama herkes kabul ederse ben de uyarım tabiki ama hani her hafta eşleşmelerde denklik olayını göze alırsak daha hoş olabilir
inşallah canım yaaa elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
dsds-pearljam-ecemavi
ganfed-bahayk
azerikizi-anşaa
maviyeşil-anane
gerbera-berenim
rosebery-paşam
amanın paşamda gelmış yağlanmışşş da gelmışşş....ben de dıyem paşaaaaa sanaaaa.....azımlı hatunsun yakacaksın inşallah o aldığın kıloları.....kızlar ben geldim paşanız geldisizleri ne kadarda özlemişim yav bir bilseniz sizde beni özlemişinizdir işşallah ben burdan ayrılmadan 80 kiloydum 3 hafta izin oldu sana 85 kilo inanın bugün ablamın oglunun dogum günü vardı abartmıyorum bol bol yedim sefam olsun işşallah yarın kaçamaksız bir gün diliyourm yarından sonra besmelemi çekicem rabbim dicem şeytana uydurma hayırlısıyla vereyim bu kiloyu dicem sabah 10 ebru şallıyla spor yapıcem gözüm alsa yrürümde hava çok soguk olur bir delilik yaparım yürürüm biliyosunuz benim sagım solum belli olmaz ben diyorumki yarın 3 günn pirinç lapası yapayım sonrada dukan yapayım artık bir dur demek geldi galiba okadar pişmanımki yedigime psikolojim bozuldu sizden ayrılmadan önce bende hoş deli gibi yemeye verdim kendimi canım çok sıkkın kızlar bebek işi şubattan sonraya kaldı ablamın kızı 16 şubatta evleniyor ona gidicem sonra bebeg vesile olucem hoş eylülde olucektim ama nerde korkumdan bebeg bile vesile olamıyorum ne olucak benim bu halim bugün yeni aldıgım pardesömü giydim girdim içine girmesinede canım sıkıldı az dar geldi meyerse nede alışmışım kilo vermeye geçen albünler geçti elime allahım ne fark var gözlerim yerinden pörtledi dedim paşa istedikten sonra nasıl verdim eşimede dedim eşim dünyanın kilosunu verdi sen 5 kiloyu gene veirrisin dedi işallah vericem yarım günümüz var gitmesem olmaz ama gidicem yemek yemeyi düşünmüyorum yanıma brokoli haşlamamı alıyım deyom tavugumla yanına diyet çayımı alırım olmadı salata yaparım ev sahibinede derim artık burası meyerse nede önemliymiş benim için sizleden ayrıldım 5 kilo aldım bir daha beni bırakmayın bir yere ananecim kitabınıda eşimle konuştum işşallah bu hafta iöçinde yollucem özelime telini at bebem lazım olursa ararlar arada senlede görüşürz ne dersin sen beni ne güzel motive ediyordum kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur bana kafa tutan varsa hodri meydan :2::2::2:bu arada grip olmuşum tekliflere açıgım yane bugün son saltanatımı yaptım yarım bomba bir gün geçiricem işşallah
yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum işşallah gzüel ilolar veirirz ve paylaşımlar yaparızneyse benden bu kadar sabah erken kalkıcem evi toplucem yemegim var erkenden gidicem arkadaşa yardım edicem akşamı bulur gelmem bebeler ozaman toplu alıntı alırım kendinize iyi bakın
valla oku oku bitiremedim bende maşallah yenı uyelerımız hafta sonu tatil 5 msj zorunluluğu yok bilginiz olsun....gunaydin butun hanimlara.hafta sonu kacamagimdan sonra hiic buraya gelemedim ama cumaya kadar aktif olacam bakalim neler degisecek.bu arada bahayk canim birinci olmussun tebrikler valla gecmisten alinti yapmaya kalksam 3 gun kalkamam pcdenmasallah o ne yadokturmussunuz oku oku bitmedi.tu tutu genede nazar degmesinpaylasiminiz bol olsun
ebru şallı gibi hatun olcan bu hızla sekerim...gunaydın kızlar
dk ebru sallı ıle platesımı yaptımmmmmm
hadi gözün aydın....gecen ay gecıktım 3 gun yemın ederim nasıl korktum anlatamam....kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor
veeeeeee paşam fırtına gibi döndü.....ŞİMDİ GELELİM ASIL MEVZUYASABAH 8. KALKTIM EŞİME KAHVALTI HAZIRLADIM ONU YOLLADIM ETRAFI TOPLADIM MUTFAGI TOPLA MAKİNAYA ÇAMAŞIR ATTIM VS İŞTE EBRUYLA PLATES YAPTIM ALLAHIM NEDE HAMLAMIŞIM YÜRÜYÜŞE GİDİCEKTİM HAVA ÇOK GÜZEL AMA YARDIMA GİDİCEM DİYE YATTI YÜRÜYÜŞ İŞİ İŞŞALLAH YARIM EŞİMİ DOYURUYUM PLATESİMİ YAPIYIM ÜSTÜMÜ GİYİNİM HAYDE YÜRÜYÜŞE İŞŞALLAH SİZLERE SÖZ VERİYORUM KİLOLAR GİDİCEK KAÇAMAK YOK DÜNDE EŞİME DEDİM SÖZ DİYE CANIM DEDİ BANA SÖZ VERME SEN KENDİNE SÖZ VER DEDİ OLAY KİLO VERMEK DEGİL DEDİ O KİLOYU ALMAMAK ÇOK KARBONHİDRATLA BESLENDİM ANACIM BUGÜN ÖLE GEÇİŞTİRDİM DÜDÜKLÜYE BROKOLİMİ ATTIM BEBELER O PİSİİN ABDESTİMİ ALIP ARKADAŞA GİDİCEM YARDIMA HAŞLANMIŞ BROKİMLE VALLAHİ İŞŞALLAH KIZMAZ YA AMAN KIZARSA KIZSIN DOLABA SOKARIM SOGAR
ŞİMDİ LİSTEYİ VERİYORUM
SABAH KAHVALTISINDA YEDİKELRİM
1- KALKAR KALKMAZ 2 BARDAK SU ŞU BALLİ SİRKELİ SUYU NASIL YAPICEZ ILIKMI OLUCEK YARDIM
2-KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜGÜNDE PEYNİR
3-BİR DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ
4-5 BİRARADA VE YEŞİL ÇAY 2 BARDAKLIK BARDAGIMLA HEP YAPIYORUM HABERİNİZ OLSUN HERZAMAN YAZMIYIM
5-YEŞİL ZEYTİN 5 ADET
6- İLAÇLARIMI İÇİYİM
ÖYLEN YİYECEKLERİM
1- BROKOLİ HAŞLAMASI BİR YEMEK TABAGI
2- YOGURT
ARADA YEŞİL ÇAYIMLA 5 BİR ARADAYI İÇERİM
AKŞAMA YİYECEKLERİM
AKŞAMADA SALATA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KIVIRCIK TURP HAVUÇ KIRMIZI LAHANA DEREOTU MAYDONOZ YAGSIZ TUZSUZ LİMON YADA SİRKE SIKARIM İÇİNE BİR KASEDE YOGURT 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ
YATMADANDA YEŞİL EKŞİ ELMA BUGÜNKİ LİSTEM BU KIZLAR SORUSU OLANSUYUDA 3 LİTRE İÇİCEM DİCEM MİSAFİRLİKTEYİZ İÇEMEM KLOZET YOK GİTTİGİM YERDE NAMAZ KILDIGIM İÇİN YATAR SU İŞİ AMA SÖZ EVE GELİNCE SAYARIM BARDAKLARI YAZARIM BURUYA
EBRU ŞANLIYLA PLATES YAPTIM ANACIM KADIN LASTİK GİBİ BE HERYERİM AGRIYOR NASIL NAMAZ KILARIM BUGÜN BİLEMEDİM ŞİMDİAMA YILMAK YOK İŞŞALLAH BİRGÜN DİYETTE 1 OLUCEM NASIL ZAMANINDA 1 VE 3 OLDUYSAM BEN YAPARIM DERSEM YAPARIM BENİ BİLEN BİLİR TEK İSTEDİGİM ÖNCE ŞU 6 KİLOMU VERİYİM GERİSİ UMRUMDA BİLE DEGİL SONRA NASIL OLSA DÜŞERİMM KURALARIDA OYLAMA OLSUN BEN ÇEKİCEM AKŞAMA HABERİNİZ OLSUN AMA KIZLARINDA OKEY VERMESİ LAZIM HER HAFTA TAZELENİR KURA OYLAMAYA SUNUYOURM KABUL EDENLER :44::44:BAUL EDİLMİŞTİR AKŞAMA EŞİM GELSİN İSİMLERİNİZİ YAZICEM RAKİPLERİ BELİRLİCEM HABERİNZ OLSUN BANA KİM ÇIKICEK ACABA:18::18::18::18:BENİM RAKİBİM KİMSE ALLAH SABIR VERSİN BAŞINI ÇOK ŞİŞİRİCEM YA HERKEZ AYNI DİYETİ YAPICEK RAKİBESİYLE YADA KENSİ DİYETİNİ BAKICEZ ARTIK BEN GERİ DÖNDÜM KORKUN BENDEN BEN SİZDEN KORKUYORMUYUM BAKIN:18::18::18:HERKEZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYOURM BEN GİDİYİMDE ABDESİMİ ALIYIM DÜŞÜYÜM YOLA ARTIK ORDA NAMAZI KILARIM BU ARADA DÜN OGLUM 3 YAŞINA GİRDİ ABLAMIN OGLU ALLAHIM BANADA NASİP ETSİN EVLATLARIMA DOGUM GÜNÜ YAPMAYI 3 KERE ANNELİK YASADIM YAVRULARIM ERKENDEN CENNETE GİTTİ İŞŞALLAH BUNDAN SONRAİLER DURUR
bence bu böle olmamalı paşama katılıyorum herkes kendi kılosuna bıyuna denk birileri ile eşleşmeli .....olur cnm bunu sadece 1 hafta yapabilmiştik ama sayımız arttığına göre sürekliliği olabilir sıralamayı yapayım hemen
dsds-pearljam-ecemavi
ganfed-bahayk
azerikizi-anşaa
maviyeşil-anane
gerbera-berenim
rosebery-paşam
takım en fazla 12 kışı olmalı diye biliyorum ben kızlar hata olmasın....bir hata var 13 kişiyiz bir grup 3 kişilik olacak maalesef
bu arada kızlar netten eşimeve kendime ayakkabı almıştım geldi inanın bir daha kimse bana mağazadan ayakkabı aldıramaz o kadar hoşuma gitti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?