canım senin için ekledim resimleri inan hym degildir resim eklemesi kaptanımız bir zahmet geri siliversin eşim karşı bazen faceye koyyorm o görmeden kaldırıyorum hemen:18::18:ben başarabildiysem sende başarabilirsin canım kendine güzen dedki nefsim sen bana emretmicen ben sana emredicem de yenmin olsn evde tavuk göfsü var borcamda yedimi paş yemedi bgün otrmaya gittik allahım neler vardı kadın neler yapmışs aymakla bitmezCanım Öncelikle içten yazın için ve içimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim. Ben 110 kiloyumo yüzden nasıl gider bunlar hiç bilmiyorum ama yazını okuduktan sonra içim biraz rahatladı şimdilik çok kararlıyım hiç bozmadan devam edecem inşallah da aralığa kadar 70leri görürüm diye umut ediyorum.
Ama büyük sorunum var ben lisanslı hentbol oyuncusuyum ağustosa kadarda ankara ünivertesinde oynuyordum ama boy-kilo oranını aşınca sporcu lisansımı kaybettim.Onun acısını sindiremeden başladım kiloları 5er 5 er almaya çünkü spor yaparken yesem yakıyordum ve vucut alışmış spor istiyor. onada tamam dedim spor salonuna yazıldım sonra bir trafik kazası ayakdaki tüm bağlar koptu yürümeye başlayalı 1 ay oldu ama spora ancak nisanda başlayabilecem bunlar hep üstüme üstüme geliyor ama inan yazını okuyunca neden olmasın ya demeye başladım
Harikasin pasam azim her zorlugun ustesinden gelir ben hamlelikte 95 kiloyu goren biri olarak azimsiz hicbir is olmaz diyorum ha gayret kizlar diyorum...
Offff o gelinlik zaten beni baya motive ediyor inşallah başabilirim. Canım aramıda yaptım elma yedim ama su bugün fazla içemedim midem bulanıyor artık sudan ama çayla telafi ettim bol bol çay içtim (tabiki açık çay ve şekersiz). Benim boyum fena değil ama kilom fena
senin kaynanaya uyuz oldum ama aynı örnek benim eşimin halasındada var gelini çok kilolu oğlunu caydırmak için elinden geleni yaptı kızı istemeye bile gitmediler çocuk tek başına gitti falan filan çok ayıp birşey kilolu diye istememek şimdi senin kaynanaya kıl oldummmm ver kız kiloları görsün sonrada yüzüne çarp tokat gibi okkalısındancanım senin için ekledim resimleri inan hym degildir resim eklemesi kaptanımız bir zahmet geri siliversin eşim karşı bazen faceye koyyorm o görmeden kaldırıyorum hemen:18::18:ben başarabildiysem sende başarabilirsin canım kendine güzen dedki nefsim sen bana emretmicen ben sana emredicem de yenmin olsn evde tavuk göfsü var borcamda yedimi paş yemedi bgün otrmaya gittik allahım neler vardı kadın neler yapmışs aymakla bitmez
ben ne yaptım biliyormsun anlatıyım güzelcene tapır kabımın içine yarım demet kıvırcık pırasa domates trp badem sabahtan kalanları ekledim üstünede bir dardanel ton hoh gelme keyfime götürdüm oraya arkadaş tabak yaptı dedim yapma dedi paşa sende bu azim helal dedi ben olsam dedi yapamam evlatlarım için mecbrm dedim hakllısın dedi hoş benide görünce çok olduanam senin diger yarın nere gitmiş dedi dedim istek kararlıklı azim ben nasıl bebeklerim için çabalıyorsam sende gelinligin için çabalasana bir sır veriyimmi eşim 75 kilo evlendigimizde 65 vardı yoktu kaynanam demişlerki sırım gibi ogluna bunumu buldun çok kilolu demişler tabniri onların diliyle şişko ne üzüldüm duyunca düşün kaynanam kiloluyum diye sitememiş sırf eşim istedi diye almış beni ogluna ben bunu komşuya gittik orda dedim ev sahibine abla abdestim varken namazı kılıyım yer gösterdi kız yatak odasından çıktı kapı açık aynen ş diyolog geçti anacım bunu kaynanası neden istememişki allah var güzel ellli ayaklı vs ordan bir ses aman neden istememiş biliyormsn kilolu diye ala ala onu aldı oglum okadar dedim oglm sana başkasını alalım diye ama oglum bu dinledimi oplursa o olur olmasa evlenmem demiş anlıcagın evlendik bende bnu kaynnam dedim neden diye oda deid yalanmı söylüyüm istemiyordum dedi sonra sonra sevmiş hanım beni halen o laf aklım ageldikçe içim acır sende kendine gel ver ş kiloları incecik çık milletin karşısına ne istersen destek vermeye hazırım demen yeterli
herşey bebelerim için bugün okadar çekiş cvardıki şeytana uymama için nefsim ne olr yapma dedim çok özledim makarna ve patates yemegini ben
Offff o gelinlik zaten beni baya motive ediyor inşallah başabilirim. Canım aramıda yaptım elma yedim ama su bugün fazla içemedim midem bulanıyor artık sudan ama çayla telafi ettim bol bol çay içtim (tabiki açık çay ve şekersiz). Benim boyum fena değil ama kilom fena
senin kaynanaya uyuz oldum ama aynı örnek benim eşimin halasındada var gelini çok kilolu oğlunu caydırmak için elinden geleni yaptı kızı istemeye bile gitmediler çocuk tek başına gitti falan filan çok ayıp birşey kilolu diye istememek şimdi senin kaynanaya kıl oldummmm ver kız kiloları görsün sonrada yüzüne çarp tokat gibi okkalısından
kızlar canım çok sıkkın akşama yemek yemem belkim haberiniz olsn yersen 2 etimek 1 kepçe çorba okadar ben çıkıyorm kendimle kalmaya ihtiyacım var bu tatil iyi gelicek bana işşallah
vallahi geliyor sopabende 110 gördüm bebem ben yapamasaydım ben yapamazdım çok basit nefsine dr dicen okadar okadar misir patlagı istiyormki sorma yiyemiyorum kilo aldırır diye ama aklıma koydm 7 görüyüm yicem azmin elinden hiç birşey kurtlmaz bnu böle bil
aklına koyduysan olur canım merak etme yeterki pes etme erteleme ve kararlı ol tamam boğazına sahip çıkar birazda spor yaparsan tamam
ne kadar var düğününe??????????*
kızlar canım çok sıkkın akşama yemek yemem belkim haberiniz olsn yersen 2 etimek 1 kepçe çorba okadar ben çıkıyorm kendimle kalmaya ihtiyacım var bu tatil iyi gelicek bana işşallah
canım bu aralar her şeye canım sıkkın biraz ailemi görüyüm motive oluyorum diyorum bir yandan eşimden çocklarımdan ayrı kalıcam diye üzülüyorm bugün kıyafetleri hazırlarken eşime paşama köpügüme iyi bak dedim 3 hafta göremicem onları eşimle konuşr hasretim dinerde ya paşamla köpügüm ben onları her yattıgımda öpüyordm evlatlarım gibi kimi öpücem ben akşamları onun streside sardı inan ablamın kızı evlenmese çeyiz dizmesi olmasa gitmicem yavrularımıda götürüyüm dicem evden çıkaramam üşürler rezil olurlar benlehayırdır paşam ne olduki
Canim walla bugun gerek resimlerle gerek sozlerinle beni super motive ettin artik neden yapamayim diyorum walla iyiki bu gruba gelmisim. Kaynananda hemen dis gorusune bakmis senin icin guzel olmasa beni bu kadar motive etmeye ugrasmazdin ki bence oldukcada guzelsin
canım bu aralar her şeye canım sıkkın biraz ailemi görüyüm motive oluyorum diyorum bir yandan eşimden çocklarımdan ayrı kalıcam diye üzülüyorm bugün kıyafetleri hazırlarken eşime paşama köpügüme iyi bak dedim 3 hafta göremicem onları eşimle konuşr hasretim dinerde ya paşamla köpügüm ben onları her yattıgımda öpüyordm evlatlarım gibi kimi öpücem ben akşamları onun streside sardı inan ablamın kızı evlenmese çeyiz dizmesi olmasa gitmicem yavrularımıda götürüyüm dicem evden çıkaramam üşürler rezil olurlar benleokadar alıştımki onlar ne sen sor ne ben söylüyüm bebegimde yokya sevgim direk onlara kayıyor eşime diyorm ilaçlarını ihmal etme kafesini temizle yemlerinin üstünü üfle ah ne kadar zor onlardan ayrı kalmak ne gzüel 2 hafta kalıcaktım nerden çıktı 3 hafta kalmam
:78::78::78:utandım bak şimdi ben ne desem acabaçalış seninde olsun canım ben arda beye kadın dogumcuma giidnce adam suratıma dediki kaç kilo geliyorsn hadi bir tartalım seni dedi:18::18:tartı 108 kilo düşün 110 geçtigimde olmuştur girdik içeri kaldırsı sratıma rahat bir şekilde dedi paşacım 75 düşmen lazım eşimle eve geldik allahım bende bir aglama var nasıl tabiri caizse bögürüyorum eşim geldi yanıma paşa dedi neden aglıyorsun ben aglamayımda kimler aglasın dedim adan dalga geçer gibi 75 düş diyor ya ben nasıl vericem bu kiloyu ben kendimi bildim bileli kiloyum sen biliyorsn dedi eşim dediki paşa suratıma bak gözümün yaşından yüzünü seçemedim inan dedim ne var sende geç dalganı dedim veremem dedim oda yere çöktü ellerini yanaklarıma götürdü dediki sitersen başarırsın sen neler paşarmadın dedi söz verdi her 5 kiloda magnum aldı bana anlıcagın bir magnma verdim kiloları şaka bir yana tabi:123:3 evladımız için yaptım bütün fedakarlıkları bunumu yapamıcan dedi bana bir gaz verdi hemde dizel bende gaza geldim vs anam vermeye başladım 100 düştüm yemiyorm ama 94 düştüm allahım 8 göürümüyüm dedim 94 aşagı düşemiyom yemek yemesemde düşün çıldırıcim pes ettigim olmadımı olduu ama her seferinde vicdan azabı çektim bu sefer kendime söz verdim paşa yapma diye milet anacım ne gzüel olmuşsn nasıl veriyorsn vs dahada hırs oldu bana helede eltimin alaycı hareketlerini sorma ama dedim eşime ona inat 70 düşmeyen paşa olmasın inan kıyafetlerimi küçültüm bir etek aldıgımda 46 beden diyebiliyorm artık önceden menul menul bakıyordum ama şimdi benden güzeli yok dermişim sende inan kendine güvven inan gerisi geliyor eşim eger beni motive etmeseydi:131::131:ben bu kiloları çok zor verirdim nişanlın b konda ne diyor ne kadarlık nişanlısınız
Pasam sanirim senin reglin yaklasiyo acayip duygusala baglamissin arkadasimcanım bu aralar her şeye canım sıkkın biraz ailemi görüyüm motive oluyorum diyorum bir yandan eşimden çocklarımdan ayrı kalıcam diye üzülüyorm bugün kıyafetleri hazırlarken eşime paşama köpügüme iyi bak dedim 3 hafta göremicem onları eşimle konuşr hasretim dinerde ya paşamla köpügüm ben onları her yattıgımda öpüyordm evlatlarım gibi kimi öpücem ben akşamları onun streside sardı inan ablamın kızı evlenmese çeyiz dizmesi olmasa gitmicem yavrularımıda götürüyüm dicem evden çıkaramam üşürler rezil olurlar benleokadar alıştımki onlar ne sen sor ne ben söylüyüm bebegimde yokya sevgim direk onlara kayıyor eşime diyorm ilaçlarını ihmal etme kafesini temizle yemlerinin üstünü üfle ah ne kadar zor onlardan ayrı kalmak ne gzüel 2 hafta kalıcaktım nerden çıktı 3 hafta kalmam
:78::78::78:utandım bak şimdi ben ne desem acabaçalış seninde olsun canım ben arda beye kadın dogumcuma giidnce adam suratıma dediki kaç kilo geliyorsn hadi bir tartalım seni dedi:18::18:tartı 108 kilo düşün 110 geçtigimde olmuştur girdik içeri kaldırsı sratıma rahat bir şekilde dedi paşacım 75 düşmen lazım eşimle eve geldik allahım bende bir aglama var nasıl tabiri caizse bögürüyorum eşim geldi yanıma paşa dedi neden aglıyorsun ben aglamayımda kimler aglasın dedim adan dalga geçer gibi 75 düş diyor ya ben nasıl vericem bu kiloyu ben kendimi bildim bileli kiloyum sen biliyorsn dedi eşim dediki paşa suratıma bak gözümün yaşından yüzünü seçemedim inan dedim ne var sende geç dalganı dedim veremem dedim oda yere çöktü ellerini yanaklarıma götürdü dediki sitersen başarırsın sen neler paşarmadın dedi söz verdi her 5 kiloda magnum aldı bana anlıcagın bir magnma verdim kiloları şaka bir yana tabi:123:3 evladımız için yaptım bütün fedakarlıkları bunumu yapamıcan dedi bana bir gaz verdi hemde dizel bende gaza geldim vs anam vermeye başladım 100 düştüm yemiyorm ama 94 düştüm allahım 8 göürümüyüm dedim 94 aşagı düşemiyom yemek yemesemde düşün çıldırıcim pes ettigim olmadımı olduu ama her seferinde vicdan azabı çektim bu sefer kendime söz verdim paşa yapma diye milet anacım ne gzüel olmuşsn nasıl veriyorsn vs dahada hırs oldu bana helede eltimin alaycı hareketlerini sorma ama dedim eşime ona inat 70 düşmeyen paşa olmasın inan kıyafetlerimi küçültüm bir etek aldıgımda 46 beden diyebiliyorm artık önceden menul menul bakıyordum ama şimdi benden güzeli yok dermişim sende inan kendine güvven inan gerisi geliyor eşim eger beni motive etmeseydi:131::131:ben bu kiloları çok zor verirdim nişanlın b konda ne diyor ne kadarlık nişanlısınız
Canim hic moralini bozma vucudun tutuyor su anda banada aynisi oluyor sakin kacamak yapma ve sporu sakin birakma canim karsiligini alacaksin sakin birakma amamerhaba kizlar benim icin gunaydin size iyi aksamlar..cok moralim bozuk yine..cumartesi sabah 65 cikmistim
bu sabah 66 ciktim..
anlamiyorum gercekten spor da yapiyorum.yediklerimi goruyorsunuz yaziyorum zaten.
64 u bi goremiyorum.2 aydir boyleyim.bi 65 oldum diye seviniyorum.yasasin bundan sonra 64 sonra 63 derken yavas yavas gider diyorum
3 gun sonra bakiyorum 66 cikiyorum
coooook moralim bozuk..
bi kendimi toplarsam gecmisi okuyacagim insallah.
Canim nisan bu cumartesi olacak ama cenk madem evlenmeyez inat ediyorsun nisani sonra yapalim diyor ama o kadqr hazirlandi annem.ne diyecem napacam bilmiyorum.cenke kalsa boylede guzelmisim off
canım ben bile kilo verdim eşime dedim bu halimmi gzüel ozamanki halimmi dedim sen her halinle güzelsin dedi ban hep ne derdi biliyormusunCanim nisan bu cumartesi olacak ama cenk madem evlenmeyez inat ediyorsun nisani sonra yapalim diyor ama o kadqr hazirlandi annem.ne diyecem napacam bilmiyorum.cenke kalsa boylede guzelmisim off
iyi akşamlar hatunlar,akşam yemeğinde 100 gram pirinç lapası yaptım 1 bardak light yoğurtla yedim ama 4 yemek kaşığı yedim ve acaip tok tuttu sanki idyetim bozulmuş gibi hissettim çok doyunca yemesemiydim acep?
iyi akşamlar hatunlar,akşam yemeğinde 100 gram pirinç lapası yaptım 1 bardak light yoğurtla yedim ama 4 yemek kaşığı yedim ve acaip tok tuttu sanki idyetim bozulmuş gibi hissettim çok doyunca yemesemiydim acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?