Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aksam ki menu mu yazayim:
1 tabak karnibahar yemegi
2 adet kucuk domates,1 dal yesil sogan
simdik de cay keyfi yapacam

Son düzenleme:
Canım bende normalde öyle düşünüyordum ama eylül yerine mayıs 2014 olsun diyorum nişan eylülde olsun bende fotoğraflarda güzel çıkayım istediğimi giyeyim bugün az elbise bakayım dedim çok çirkinler oluyor bana

Canım elbise bugün baktım biraz ama çok çirkin kiyafetler benim beğendiklerim en büyük 44 bedeni var ama ben 50 giyiyorum o yüzden nişan eylülde düğün mayıs 2014 de olsun diyorum.Cenk de 5 yıldır çıkıyoz bir 5 daha mı çıkacaz diye bana trip atıyor

yazayım size yediklerimi

sabah ballı sirkeli su

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1kk peynir
4 siyah 1 yeşil zeytin
dereotu maydonoz
2 fincan çay

ara yok

1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt

Ara
1 potakal 1 kivi

Aksam
1 tabak kiymali ispanak
3yk yogurt
2 kepce kereviz corbasi

Biraz oncede 2fincan cay ictim

Sporumda 15 dk bisiklete bindim
23dk leslie1 yaptim kalca ve gobek hareketlerim kaldikaldi

Canim kizma ve kusme sakin ama50 beden cok tatlim evet biraz dusmen lazim cumartesiye cok az kaldi daha elbise almadin mi aaaaaaaaaa ben olsam 1 ay varken tamamlamistim

Canim kizma ve kusme sakin ama50 beden cok tatlim evet biraz dusmen lazim cumartesiye cok az kaldi daha elbise almadin mi aaaaaaaaaa ben olsam 1 ay varken tamamlamistim

Canım niye küseyim biliyorum ben çok olduğunu zaten o yüzden çok kararlıyım bu defa ve yaklaşık 10 gündür bozmadan devam ediyorum inş hiç bozmadan da devam edecem. tatlım elbise işini hiç istemiyorum o yüzden bakmıyorum nasılsa olmayacak çirkin bir elbise giyecem

vallahi senin yüzünder girdim topige kıyamam diye seslendim okurkenüzülme bebem nişanlınla konş eylül gibi olsun de onu kilo vericegine inandır benim için çok önemli de kesin izin verir olmadı vermedi beni çagır dövüyüm onuhızlı bir şekilde çıkarsam bilinki eşim geldi

Canım sen döv şimdiden bana trip atıyor ama kesin kararlıyım zayıflayacam ve eylülde nişanlanacam.

Oylede dusunme ne kiyafetler var canim cok az zaman zkaldi bayagi gez dolas eminim en guzelini bulacaksin sana yakisan nerede oturuyordun sen canim

yarın sabah diyetisyenime gidicem merak ediyorum ne olmuş ne bitmiş,durup durukrn başım ağrıdı uykum var ama ne mümkün çocuklar cin gibi....

yarın sabah diyetisyenime gidicem merak ediyorum ne olmuş ne bitmiş,durup durukrn başım ağrıdı uykum var ama ne mümkün çocuklar cin gibi....

Sorma canim benimkiside teror estiriyor evde bir damla cocuk. Can balkona veya camdan diSariya bak derin derin nefes al bas agrisina iyi geliyo bana oyle oluyo birde dus al canim oda faydali

Oylede dusunme ne kiyafetler var canim cok az zaman zkaldi bayagi gez dolas eminim en guzelini bulacaksin sana yakisan nerede oturuyordun sen canim

Canım ankara da oturuyorum ben. ama haziranda mezun oldum mezuniyet baya gezmiştim sonunda diktirmek zorunda kalmıştım.Ama konuşup eylülde yapacam gerekirse kot giyerim diye tehdit edecem

Canım sen döv şimdiden bana trip atıyor ama kesin kararlıyım zayıflayacam ve eylülde nişanlanacam.

hayaline göre yaşa herşeyi istediği kadar trip atsın sen üzülcen sonra fotolara bakıpeylülde olursa istediğin bir kıyafeti giyebilirsin

Canım ankara da oturuyorum ben. ama haziranda mezun oldum mezuniyet baya gezmiştim sonunda diktirmek zorunda kalmıştım.Ama konuşup eylülde yapacam gerekirse kot giyerim diye tehdit edecem

cnm ya üzülme ben sinirimde mezuniyetlerimin hiç birine katılmadım her dönemde o dönemin en kilolusuydum kendime yakıştıramadım hiç bişey bende gitmedim

Hazirliklar ne durumda eylule aticanda herkez hazirlanmadimi cumartesi gunune gore evdemi olacak buyuk nisan mi salonda falan

hayaline göre yaşa herşeyi istediği kadar trip atsın sen üzülcen sonra fotolara bakıpeylülde olursa istediğin bir kıyafeti giyebilirsin

cnm ya üzülme ben sinirimde mezuniyetlerimin hiç birine katılmadım her dönemde o dönemin en kilolusuydum kendime yakıştıramadım hiç bişey bende gitmedim

aynen canım bende o yüzden bastırıyorum eylül diye
Hazirliklar ne durumda eylule aticanda herkez hazirlanmadimi cumartesi gunune gore evdemi olacak buyuk nisan mi salonda falan

Canım evde olacak sadece pasta,içecek siparişleri verildi ama onları iptal etmek kolay yüzüğü de yarın bakacaktık ama yarın konuşup iptal edecem inş.

Kardesim tabletini birakti bana ondan bu aksam buradayim kizlar esim diger koltukta internette ben digerinde kizimda ortada oynuyo et bebegi var onu verdim saklamistim delirdi bebis bebis diye geziniyo kuzum bebim babasi diyo bebek benim agliyo kusuyo verince eline guluyo bebegine sarilip opuyo

Ayyyyy duygu nasil iptal edicen yaaa ne desemki bilemedim nisanlin kusmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…