Yik be canim ne bozulacak cok doydugun icin oyle hissediyon 1 saat sonra birseyin kalmaz merak etme
Canım bende normalde öyle düşünüyordum ama eylül yerine mayıs 2014 olsun diyorum nişan eylülde olsun bende fotoğraflarda güzel çıkayım istediğimi giyeyim bugün az elbise bakayım dedim çok çirkinler oluyor banaPasam sanirim senin reglin yaklasiyo acayip duygusala baglamissin arkadasiminsan isterse herseyi yapabilir dlyorum
Canim hic moralini bozma vucudun tutuyor su anda banada aynisi oluyor sakin kacamak yapma ve sporu sakin birakma canim karsiligini alacaksin sakin birakma ama
Canim. Neden ertelemek istiyon anlamadim insan sevdiginle olunca hicbirsey gozunde olmuyo valla esin beheniyorsa sorunda yok sanirim dugun icin devam edersin bence
canım ben bile kilo verdim eşime dedim bu halimmi gzüel ozamanki halimmi dedim sen her halinle güzelsin dedi ban hep ne derdi biliyormusunucan filim diye severdi geçen diyorm fillikten çıktım zayıf filim oldm dedi koptm gülmekten
nişan bu cumartesimi olcek amanın aldınmı kıyafet vs kız anlat aplana
aferim gözüme girdin bende regli olcem şişti heryerim ya:18::18:
Canım bende normalde öyle düşünüyordum ama eylül yerine mayıs 2014 olsun diyorum nişan eylülde olsun bende fotoğraflarda güzel çıkayım istediğimi giyeyim bugün az elbise bakayım dedim çok çirkinler oluyor bana
Canım elbise bugün baktım biraz ama çok çirkin kiyafetler benim beğendiklerim en büyük 44 bedeni var ama ben 50 giyiyorumo yüzden nişan eylülde düğün mayıs 2014 de olsun diyorum.Cenk de 5 yıldır çıkıyoz bir 5 daha mı çıkacaz diye bana trip atıyor
Canim kizma ve kusme sakin ama50 beden cok tatlim evet biraz dusmen lazim cumartesiye cok az kaldi daha elbise almadin mi aaaaaaaaaa ben olsam 1 ay varken tamamlamistim
Canım bende normalde öyle düşünüyordum ama eylül yerine mayıs 2014 olsun diyorum nişan eylülde olsun bende fotoğraflarda güzel çıkayım istediğimi giyeyim bugün az elbise bakayım dedim çok çirkinler oluyor bana
Canım elbise bugün baktım biraz ama çok çirkin kiyafetler benim beğendiklerim en büyük 44 bedeni var ama ben 50 giyiyorumo yüzden nişan eylülde düğün mayıs 2014 de olsun diyorum.Cenk de 5 yıldır çıkıyoz bir 5 daha mı çıkacaz diye bana trip atıyor
vallahi senin yüzünder girdim topige kıyamam diye seslendim okurkenüzülme bebem nişanlınla konş eylül gibi olsun de onu kilo vericegine inandır benim için çok önemli de kesin izin verir olmadı vermedi beni çagır dövüyüm onu hızlı bir şekilde çıkarsam bilinki eşim geldi
Canım niye küseyim biliyorum ben çok olduğunu zateno yüzden çok kararlıyım bu defa ve yaklaşık 10 gündür bozmadan devam ediyorum inş hiç bozmadan da devam edecem. tatlım elbise işini hiç istemiyorum o yüzden bakmıyorum nasılsa olmayacak çirkin bir elbise giyecem
yarın sabah diyetisyenime gidicem merak ediyorum ne olmuş ne bitmiş,durup durukrn başım ağrıdı uykum var ama ne mümkün çocuklar cin gibi....
Oylede dusunme ne kiyafetler var canim cok az zaman zkaldi bayagi gez dolas eminim en guzelini bulacaksin sana yakisan nerede oturuyordun sen canim
Canım sen döv şimdiden bana trip atıyor ama kesin kararlıyım zayıflayacam ve eylülde nişanlanacam.
Canım ankara da oturuyorum ben. ama haziranda mezun oldum mezuniyet baya gezmiştim sonunda diktirmek zorunda kalmıştım.Ama konuşup eylülde yapacam gerekirse kot giyerim diye tehdit edecem
Canım ankara da oturuyorum ben. ama haziranda mezun oldum mezuniyet baya gezmiştim sonunda diktirmek zorunda kalmıştım.Ama konuşup eylülde yapacam gerekirse kot giyerim diye tehdit edecem
cnm ya üzülme ben sinirimde mezuniyetlerimin hiç birine katılmadım her dönemde o dönemin en kilolusuydumkendime yakıştıramadım hiç bişey bende gitmedim
hayaline göre yaşa herşeyi istediği kadar trip atsın sen üzülcen sonra fotolara bakıpeylülde olursa istediğin bir kıyafeti giyebilirsin
cnm ya üzülme ben sinirimde mezuniyetlerimin hiç birine katılmadım her dönemde o dönemin en kilolusuydumkendime yakıştıramadım hiç bişey bende gitmedim
Hazirliklar ne durumda eylule aticanda herkez hazirlanmadimi cumartesi gunune gore evdemi olacak buyuk nisan mi salonda falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?