ben facebooktan bahsetmiyorum kinuhancım senin adın değil mi?
zor bi durum ama olumde hak elden bisey gelmiyor rabbim geride kalanlarina sabir versin
ben de varım adetim bitiğinde krize gircem çünkü yine zaten annem yanımda oluyor diye yırtıyorum kaçamaklardanhayır hayırrr atmak yok o kaçamaklara karşı koyacağız ezilmiycez onların altında
GANFED EVET
BAHAYK EVET
VARMI KATILAN *?????????????????????????????
selam kuzular herkeze günaydınnnnn
çok mutluyummmm KİLOMU BİLDİRİYORUMMMM 52.8 ÇIKTIM harika arkadaşlar geçen akşamki tatlı krizinin üzüntüsü üzerine bu çok iyi geldi geçen haftadan 500gr eksik yani yarım kilo vermişin bakalım rakibem ne halde
BERENİMMMM NE durumdasın arkadaşımmm
tebrikler süpersincanlarım herkese günaydın telden girdiğim içinsadece bildirimyapıp çıkacağım geçmişe tekrar yorum yapacağım kilo 88 bir kilo gitti anlayacağın baharcım ama yüzdeliklerde iş belli olmaz çünkü senin kilon az yüzdeşik dilimin yüksek olabilir yani kazanmış olabilisin
tebrikler cnm harikasınve tartıldım 110.400 den 108.100 düşmüşüm çok mutluyum wallaaaaa yuppiiiiiiiii
cnm doğru söylüyorsunda sanırım ölüm bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum her ölümden sonra böyle kötü olurum ben ilk ölümle tanıştığımda dedem ölmüştü 12 yaşındaydım pek bişi anlamadım sonra 2 teyzemiz vefat etti 4 sene falan oluyor , en son 2 sene önce teyzemin kaynanası vefat etmeden önce gördüm hastanede ertesi gün beyin ölümü gerçekleşti teyzenin o zaman kötü oldum ilk defa ölümle bu kadar yakındım , 7 ay sonra en büyük darbeyi annanemin hastalanmasıyla aldım 2 şah damarımız varmış sol tarftaki şah damarına beyne pıhtı atmış düşmüş kaburgaları kırılmış çok sık görüşürdük 41 gün hastanede yattı %50 beyin ölümü gerçekleşmişti her gün biraz daha beyinölümü oluyordu çoklu organ yetmezliği oldu nefes almasını sağlayan bölgede ödem olmuş hiç bir zaman destek olmadan nefes alamadı boğazıı değildi ve defalarca kalbi durdu en son 5-10 saniyeliğine gözlerini açtı o sonmuş hep girdim yoğun bakıma ve o günden beridir ölüm benim canımı çok acıtıyor 2 sene içinde bu 4. ölüm herkesin kendi seçimi de olsa bu olaylarda içimden et koparıyorlar sankiCanim cok fazla empati kurup kendini bu kadar uzme..herkes kendi hayatini yasiyor bi yerde....benim baslangic kilim 61,0 bu sabah ki kilom 60,0
tamam canım sende varsın hiç kaçamak yapmıyoz ve hergün en az 30 dk. istediğin sporu yapıyorsun ister yürü ister zıplabu arada kusura bakma ben senin adını unuttum özge miydi fiyonacımmm
evet haklısın fazla empati yapmamak gerekiyo herkez kenid hayatını yaşıyo dediğin gibi üzme kendini GERBERACIM evet acı ama adamın kendi tercihi
kardeşim kullanmıştı biberiye yağını etkili oluyormuş dediğine göre ama o boğazını kısamıyor sorunu ordacanım daha satın almadım maaşı bi alalım ondan sonra :) kız biraz soyledi ama tam hrpsini söylermi bilmiyom kendi özel karışımım dedi kekik yağı biberiye portakal yağı falan var içinde dedi yağ karışımı canım sürüyormuşsun sonra dedi streç film ile sar dedi dedim sauna şortum var tama işte onu giy sporda yapıyom dedim süper dedi 40 liraymış birde daha çabuk etki etsin diye daha başka bi yağ koyuyormuş 95 lira oluyormuş fiyatı ben ilk olarak 40 liralıktan alıcam
yok canım başka bir kural kaçamak yasak ve en az 30 dk. spor hergün yazalım yaptığımız sporları olur bazen öyle ben de bazen okuduğumu anlamıyom kafa başka yerde çünkü
sen varya kuş gibi olacaksın arkadaşım canım çekti valla salatanı afiyet olsun
daha önce hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın:26: hedef kilon nedir:26:ayy tatlım ben burdan önce başka bi takımda yer almıştım 51 kiloya kadar indim bide 70 kiloyla katılmıştım takıma...ama nasılsa verdim diye kilomu korumaya almadım sonra yeniden kilo almaya başladım o yüzden verdikten sonra da bırakma sporu...sorma valla benim bisikletinde ayarı bozulmuş heralde ta tuk ses çıkartıp duruyor ama ben yapıyorum valla napıyım aşşa katta ki komşular şikayete gelene kadar yapmayta devam edecem
Kızlar çok üsüyorum ben ya kombiyi 70 de yakıoz ofiste ısınamıyorum herkes rejimden diyor napsam iyi gelir:18:
bende canım düğünüm için kilo verdim 3.5 yıl önce 49 kilo ile evlendim 74.5 kilo ilede doğuma gittim şimdi işte 52.8 i gördüm çok çektim asla bırakmıycam çok zor oluyo sonra diyet yapmak kendime çok büyük söz verdim. almamaya çok çalışacağım en azından 40 yaşa kadarben Allahtan 1. katta oturuyom birde üstümde eşimin halası onun üstündede kaynanam oturuyo kimse bana birşey diyemez yani : PPP müziği açıyom valla ses sistemi var birde bizde bangır bangır spor yapıyom :)))) kızımda dans ediyo müzüği duyunca :)))
sıcak birşeyler iç bence canım birde hareket et biraz oalbilir diyetteyken karnı açsa insanın üşür mesela
banada ilk başladigimda maliyetli gelmisti ama şimdi dengelendi gibi? Söyleki pastane vs çok abur cubur aliyordum suan maliyet kafa kafaya, ama bu diyeti yanliz yapmak lazım aile olunca çok zorlanır insan...
kaçamaksız yarışmamız bugün itibariyle başladı arkadaşlar
bahar
gerbera
esra
GANFED
NÜKHET
DUYGU
ÖZGE
EN AZ 30DK. İSTEDİĞİN BİR SPOR VE DİYETİNİN DIŞINA ÇIKMAYACAKSIN. CIZZZZZZZZZLARI YEMİYOZZZZZ O KADAR HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLARRRRRRRRR
kizlar paylasilmadi demi daha kilomuz bende bildireyim dedim 57 olmusum,700 gr gitmis bu hafta
Kizlar telden giriyorum çok okuyamadim kilimi bildirecegim sadece.65.0 ciktim buda birşey diyorum pazartesi 66 cikinca çok üzüldüm.gecen haftaki bildirdiğine kil oyla ayni gerçi.regl olmam lazim beklemedeyim.
canım kesin regliden olmuştur. bak atlat o günleri nasıl da inecek kilon sakın koyverme devam
allahıma şükür kız şimdi kapadı gözlerini çok yoruldum ya reflümde tavan yaptı midem bir yanıyor bir yanıyor ameliyat olucam ama korkuyorum bl fıtığı ve menisküs ameliyatı olan biri olarak ameliyatlardan korkar oldum.....
yaptığım kekin üzerine çikolatalı sos yapıp oğlana uyduruktan doğum günü yaptım kreşte doğum günü olunca illa banada yapın diyor her hafta bir doğum günü yapıyoruz...
teşekkürler canım
ben de varım adetim bitiğinde krize gircem çünkü yine zaten annem yanımda oluyor diye yırtıyorum kaçamaklardançok zorlanıyorum
tebrikler süpersin
tebrikler cnm harikasın
cnm doğru söylüyorsunda sanırım ölüm bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum her ölümden sonra böyle kötü olurum ben ilk ölümle tanıştığımda dedem ölmüştü 12 yaşındaydım pek bişi anlamadım sonra 2 teyzemiz vefat etti 4 sene falan oluyor , en son 2 sene önce teyzemin kaynanası vefat etmeden önce gördüm hastanede ertesi gün beyin ölümü gerçekleşti teyzenin o zaman kötü oldum ilk defa ölümle bu kadar yakındım , 7 ay sonra en büyük darbeyi annanemin hastalanmasıyla aldım 2 şah damarımız varmış sol tarftaki şah damarına beyne pıhtı atmış düşmüş kaburgaları kırılmış çok sık görüşürdük 41 gün hastanede yattı %50 beyin ölümü gerçekleşmişti her gün biraz daha beyinölümü oluyordu çoklu organ yetmezliği oldu nefes almasını sağlayan bölgede ödem olmuş hiç bir zaman destek olmadan nefes alamadı boğazıı değildi ve defalarca kalbi durdu en son 5-10 saniyeliğine gözlerini açtı o sonmuş hep girdim yoğun bakıma ve o günden beridir ölüm benim canımı çok acıtıyor 2 sene içinde bu 4. ölüm herkesin kendi seçimi de olsa bu olaylarda içimden et koparıyorlar sankiallah beterinden korusun belkide daha küçüğüm bu olaylar için metanetli biri de değilim 25 yaşındayım daha neyse çok kafasınızı şişirdim özür
haklısın cnm benim empati değilde o insanla yaşadığımız günler gözümün önünden gitmiyor aynı sofrada kaç kereler yedik içtik eğlendik
kardeşim kullanmıştı biberiye yağını etkili oluyormuş dediğine göre ama o boğazını kısamıyor sorunu orda
daha önce hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın:26: hedef kilon nedir:26:
diyetle alakalı olduğunu sanmıyorum ya belki kansızlığın vardır
imrendim cnm sana ne güzel istediğin gibi zıpşa
aileyle olmuyor cnm maalesefçok deneyimlerim var
bahar
gerbera
esra
GANFED
NÜKHET
DUYGU
ÖZGE
böyle daha güzel oldu
tebrikler fıstık sonunda kırdın şeytanın bacağını
regl etkilidir cnm üzülme
:18::18:çok korkuyorum diyeti bırakcam diye
Günaydın kızlar sabah evden çıkmam gereken saatte uyandım yani işe geç kaldım.Ofise gireli 10 dk oluyor
Ama geç kaldım nasılsa ya diyip kahvaltı edip çıktım evden
1 dilim peynir
1 adet domates
1 dilim çavdar ekmeği
2 adet yeşil zeytin
Şimdide çay içiyorum
nerdesiniz kızlar yaaaa dün sabah ne güzel muhabbet etmiştik cuma yaaa bugün herkez sanırım tatil moduna girdi bile
bende ozaman mutfağa gidiyom ne yapayım kimsecikler yok kilo listesinide çok merak ediyom valla
gerbera kaptannnn liste nerde
cnm esranın kilosunu bekliyorum bide fiyonayı araştırcam daha öne bir takımdaymış
seni gidi uykucuk seniiyi yaptın olan olmuş zaten kahvaltı etmen çok iyi oldu duygucum seni takip ediyom valla kızma çünkü gelin olacaksın seni forma sokmayı görev bildim kendime haberin olsunnnn cenkin hatrına valla çocuk seni seviyo seni mahcup etmiycez cenke karşı
nerdesiniz kızlar yaaaa dün sabah ne güzel muhabbet etmiştik cuma yaaa bugün herkez sanırım tatil moduna girdi bile
bende ozaman mutfağa gidiyom ne yapayım kimsecikler yok kilo listesinide çok merak ediyom valla
gerbera kaptannnn liste nerde
Kizlar gunaydin.tlfndan baglaniyorum disardayim ve cok hastayim hala iglesemedim ben ya
Gelelim dun yaptiklarima aksam sadece 1kase nesfit yedim
spor olarakta 20 dk plates 35dk da eliptik bisiklete bindim..kacamak yapmayi cok istesemde yapmadim
Canım fiyona eskiden 14. takımdaydı benimle beraber.
kaçamak yokkkkk arkadaşımmm yarışmadayız kaybeden 20 kere BEN ŞİŞKOYUM KAÇAMAK YAPTIM YAZACAK ona göreeeKizlar gunaydin.tlfndan baglaniyorum disardayim ve cok hastayim hala iglesemedim ben ya
Gelelim dun yaptiklarima aksam sadece 1kase nesfit yedim
spor olarakta 20 dk plates 35dk da eliptik bisiklete bindim..kacamak yapmayi cok istesemde yapmadim
aman erkeklerin en baş hareketidir akıllarında tutarlar sonra hemen en ufak birşeyde bıdı bıdı bıdı insanı yerlerCanım ne kızması memnun bile olurum. Sabah saati kapatıp uyumuşum güzelce komşunu bebeği ağlama öğlene kadar yolu vardı.Canım inş ya mahcup olmak istemiyorum. Sonra hep başıma kalkar walla:18:
***7. Takım 293. Etap*** etap ikincisi
ganfed(57.7/57/0,7/1,21%)
paşam3405(81,9/80/1,9/2,32%)
roseberry(65,5)kilo bildiriminde bulunmadı
bahayk(53,3/52,8/0,5/0,94%)
berenim2012(89/88/1/1,12%)
gerbera1987(92,7/91,7/1/1,08%)
dudujan(95/110,4/-15,4/-0,25%)230. Etapta ayrılan üyenin kilosu 64'e bölündü
fiyona_7(52,1/60/-7,9/-0,38%)254. Etapta ayrılan üyenin kilosu 40'a bölündü
nuhan(83,7/82,7/1/1,19%)
7. Takım ortalaması:0,80
tebrik ediyorum hepinizi sonuç harika hep böyle devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?