Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zor bi durum ama olumde hak elden bisey gelmiyor rabbim geride kalanlarina sabir versin

teşekkürler canım

hayır hayırrr atmak yok o kaçamaklara karşı koyacağız ezilmiycez onların altında

GANFED EVET
BAHAYK EVET

VARMI KATILAN *?????????????????????????????
ben de varım adetim bitiğinde krize gircem çünkü yine zaten annem yanımda oluyor diye yırtıyorum kaçamaklardançok zorlanıyorum

tebrikler süpersin
ve tartıldım 110.400 den 108.100 düşmüşüm çok mutluyum wallaaaaa yuppiiiiiiiii
tebrikler cnm harikasın
Canim cok fazla empati kurup kendini bu kadar uzme..herkes kendi hayatini yasiyor bi yerde....benim baslangic kilim 61,0 bu sabah ki kilom 60,0
cnm doğru söylüyorsunda sanırım ölüm bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum her ölümden sonra böyle kötü olurum ben ilk ölümle tanıştığımda dedem ölmüştü 12 yaşındaydım pek bişi anlamadım sonra 2 teyzemiz vefat etti 4 sene falan oluyor , en son 2 sene önce teyzemin kaynanası vefat etmeden önce gördüm hastanede ertesi gün beyin ölümü gerçekleşti teyzenin o zaman kötü oldum ilk defa ölümle bu kadar yakındım , 7 ay sonra en büyük darbeyi annanemin hastalanmasıyla aldım 2 şah damarımız varmış sol tarftaki şah damarına beyne pıhtı atmış düşmüş kaburgaları kırılmış çok sık görüşürdük 41 gün hastanede yattı %50 beyin ölümü gerçekleşmişti her gün biraz daha beyinölümü oluyordu çoklu organ yetmezliği oldu nefes almasını sağlayan bölgede ödem olmuş hiç bir zaman destek olmadan nefes alamadı boğazıı değildi ve defalarca kalbi durdu en son 5-10 saniyeliğine gözlerini açtı o sonmuş hep girdim yoğun bakıma ve o günden beridir ölüm benim canımı çok acıtıyor 2 sene içinde bu 4. ölüm herkesin kendi seçimi de olsa bu olaylarda içimden et koparıyorlar sanki allah beterinden korusun belkide daha küçüğüm bu olaylar için metanetli biri de değilim 25 yaşındayım daha neyse çok kafasınızı şişirdim özür

haklısın cnm benim empati değilde o insanla yaşadığımız günler gözümün önünden gitmiyor aynı sofrada kaç kereler yedik içtik eğlendik

kardeşim kullanmıştı biberiye yağını etkili oluyormuş dediğine göre ama o boğazını kısamıyor sorunu orda

daha önce hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın:26: hedef kilon nedir:26:

Kızlar çok üsüyorum ben ya kombiyi 70 de yakıoz ofiste ısınamıyorum herkes rejimden diyor napsam iyi gelir:18:

diyetle alakalı olduğunu sanmıyorum ya belki kansızlığın vardır

imrendim cnm sana ne güzel istediğin gibi zıpşa

banada ilk başladigimda maliyetli gelmisti ama şimdi dengelendi gibi? Söyleki pastane vs çok abur cubur aliyordum suan maliyet kafa kafaya, ama bu diyeti yanliz yapmak lazım aile olunca çok zorlanır insan...

aileyle olmuyor cnm maalesef çok deneyimlerim var

bahar
gerbera
esra
GANFED
NÜKHET
DUYGU
ÖZGE

böyle daha güzel oldu

kizlar paylasilmadi demi daha kilomuz bende bildireyim dedim 57 olmusum,700 gr gitmis bu hafta

tebrikler fıstık sonunda kırdın şeytanın bacağını

Kizlar telden giriyorum çok okuyamadim kilimi bildirecegim sadece.65.0 ciktim buda birşey diyorum pazartesi 66 cikinca çok üzüldüm.gecen haftaki bildirdiğine kil oyla ayni gerçi.regl olmam lazim beklemedeyim.

regl etkilidir cnm üzülme

canım kesin regliden olmuştur. bak atlat o günleri nasıl da inecek kilon sakın koyverme devam

:18::18:çok korkuyorum diyeti bırakcam diye

yerim ben onu yaaaaa tatlış benim kızımda olacak mı acaba o kadar hayal bile edemiyom. canım sağlığından önemli birşey yok acı çekmek daha mı kolay lütfen korkunun arkasına saklanma ve gerekiyorsa ameliyatını ol bence ileride daha kötü birşey çıkarmasın başına

kaçamak yarışmamızda gerberada katıldı sanırım takımdaki herkez katıldı birtek ohcanımadeğsinden haber çıkmadı

sakın kaçamak yokkkk heeeeeeeeeeeeeee ve hergün EN AZ 30 DK. SPOR

Canım bende birileri öldüğü zaman çok fenalaşıyorum o kişiyi bir daha göremeyecek miyim daha geçen görmüştüm diye ama hayatın gerçiği diyip birkaç günde toplamaya çalışıyorum.Annem çok duygusalsın adın duygu burcun balık adını mı değiştirsek diye takılır arada

Günaydın kızlar sabah evden çıkmam gereken saatte uyandım yani işe geç kaldım.Ofise gireli 10 dk oluyor
Ama geç kaldım nasılsa ya diyip kahvaltı edip çıktım evden
1 dilim peynir
1 adet domates
1 dilim çavdar ekmeği
2 adet yeşil zeytin
Şimdide çay içiyorum

roseberry kilosunu bildirmişmi arkadaşlar tek o kalmış bildirdiyse mesajını bulamıyorum

selam kızlar erken kalktım bugün eşimle akşam yemeği yiyemedik bari dedim kahvaltı edelim ve başardım eşimle kahvaltı ettik :))))

yazayım size

sabah ballı sirkeli suyumu içtim

kahvaltı
3 siyah 2 yeişl zeytin
1 haşlanmış yumurta,
1kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği (sms ekmein ilk kısımları küçüktü yani)
1.5 küçük çatal köy salçası
2 fincan çay

şimdilik bu kadar mutfağı bıraktım öyle toplayayım bari sonra görüşürüz

gerberacım bilmiyom esra kilosunu ekledimi hatırlamıyom valla

seni gidi uykucuk seni iyi yaptın olan olmuş zaten kahvaltı etmen çok iyi oldu duygucum seni takip ediyom valla kızma çünkü gelin olacaksın seni forma sokmayı görev bildim kendime haberin olsunnnn cenkin hatrına valla çocuk seni seviyo seni mahcup etmiycez cenke karşı

nerdesiniz kızlar yaaaa dün sabah ne güzel muhabbet etmiştik cuma yaaa bugün herkez sanırım tatil moduna girdi bile

bende ozaman mutfağa gidiyom ne yapayım kimsecikler yok kilo listesinide çok merak ediyom valla

gerbera kaptannnn liste nerde

cnm esranın kilosunu bekliyorum bide fiyonayı araştırcam daha öne bir takımdaymış

Kizlar gunaydin.tlfndan baglaniyorum disardayim ve cok hastayim hala iglesemedim ben ya
Gelelim dun yaptiklarima aksam sadece 1kase nesfit yedim
spor olarakta 20 dk plates 35dk da eliptik bisiklete bindim..kacamak yapmayi cok istesemde yapmadim

Canım ne kızması memnun bile olurum. Sabah saati kapatıp uyumuşum güzelce komşunu bebeği ağlama öğlene kadar yolu vardı.Canım inş ya mahcup olmak istemiyorum. Sonra hep başıma kalkar walla:18:

Canım ben burdayım ama işlerden vakit buldukça yazıyorum.
ara öğünde
1 adet elma yedim (elmayı da hiç sevmem ama evden taşıma en kolay o malesef )

Kizlar gunaydin.tlfndan baglaniyorum disardayim ve cok hastayim hala iglesemedim ben ya
spor olarakta 20 dk plates 35dk da eliptik bisiklete bindim..kacamak yapmayi cok istesemde yapmadim

Of canım çok geçmiş olsun walla salgın varmış dün hastaneye gittim saat 6 olmasına rağmen tıklım tıklımdı. bende kendimi azıcık kötü hisettim gittim hemencik hastalanırsam işler hep kalır izinde alamam :18:

***7. TAKIM 293. ETAP*** Etap ikincisi

Ganfed(57.7/57/0,7/1,21%)
Paşam3405(81,9/80/1,9/2,32%)
roseberry(65,5)kilo bildiriminde bulunmadı
bahayk(53,3/52,8/0,5/0,94%)
berenim2012(89/88/1/1,12%)
gerbera1987(92,7/91,7/1/1,08%)
dudujan(95/110,4/-15,4/-0,25%)230. etapta ayrılan üyenin kilosu 64'e bölündü
fiyona_7(52,1/60/-7,9/-0,38%)254. etapta ayrılan üyenin kilosu 40'a bölündü
nuhan(83,7/82,7/1/1,19%)

7. TAKIM ORTALAMASI:0,80

tebrik ediyorum hepinizi sonuç harika hep böyle devam edelim

Son düzenleme:
kaçamak yokkkkk arkadaşımmm yarışmadayız kaybeden 20 kere BEN ŞİŞKOYUM KAÇAMAK YAPTIM YAZACAK ona göreee

geçmiş olsun bol bol portakal falan yeee be bitki çayları iç

Canım ne kızması memnun bile olurum. Sabah saati kapatıp uyumuşum güzelce komşunu bebeği ağlama öğlene kadar yolu vardı.Canım inş ya mahcup olmak istemiyorum. Sonra hep başıma kalkar walla:18:
aman erkeklerin en baş hareketidir akıllarında tutarlar sonra hemen en ufak birşeyde bıdı bıdı bıdı insanı yerler ama onlarsızda olmuyo iyiki varlar yani eşlerimiz

berenim tebrik ederim canım bu hafta beni sen yendin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…