Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevim mikrodalga fırını da dukan tarifleri için çok kullanıyorum.5-10 dk da en fazla hazır oluyorlar..bi de mesela tavada dukan krep yapıyoruz ya,onun üstüne çiğden kıyma,soğan,domates karışımı koyuyorum,fırınlıyorum,al sana lahmacun,nefis oluyor,atakta yiyebilirsin bunu.sen bi mini fırın bi de mikrodalga fırın al bence

hava soğuk bir de karanlık direkt uykum bastırıyor benimde hiçbirşey yapasım yok

Depo bol bizde nasılsa :) Canım bu hafta baya zorlandık senle ben ya neden oldu acaba:44: bozmamana sevindim ama
ay o depolari olmaz olsun hayatimzi zehir ediyorlar nedir cektigimiz bu kilolardan.tez zamanda kurtuluruz insallahda bakalim ne zaman
oy canim insanin nasil morali bozulur umutlari tukenir bilirim .uzulme demekle hersey gecmiyor biliyom ama demekten baskada care bulamiyom gencsin zaten cabuk atlatirsin fizik tedaviyle halledersin basini dik tut moralioni bozma biz bu kilolarin hakkindan gelmis hatunlariz onun hakkindan mi gelemeyecen.vur hastaligin gozuneo senden korksun
ah bi bakayim yukleyebilirsem koyarimda su an resim cektirmedim daha benim kilom sadece gobek kisminda
ordan gitse baska sey istemiyom oda dogumdan kaldi zaten illet gibi gitmiyorda
oy canimsin saphiram ama hala tartiya yansiyan bisey yok bakalim bugun esime dedim tarti al saglam bisey diye ama oda firsatim olursa alicam dedi ama bakalim alacak mi o almasada cumartesim kendim cikacam alisverise o zaman alicam kesin bu tartiyla olmuyor bu hafta en az iki kilo veririm diye dusunuyordum belkide vermisimdir ama sadece 200 gr ekside gosteriyor o kadar emege 200 gr cok az ya://
sorun degil dun dunde kaldi bugun bizimlesin ya o yeter
belli oluyor listenin uzunlugundan ama dukana uygunmus hepsi sorun degil nasilsa demi
yok canim ya ben hala biraktigin yerdeyim bir adim bile ilerleyemedim bahaykda bize isyan edip ayrildiniye onun yazdiklarina yorum yazmiyoruz niye birkere yazmadi diye ceza puani almis .niye bazilari kisa kisa 5 mesaj yazip ceza almiyorlarmis falan kirildi galiba ayrildi tekbasima devam edecem dedi ara sira ugrarim demisti ama yok ortalarda.kim bilir belkide basarmistir kalan 3 kilosunu atmayi

ay saphiracimfiyd demene cok guldum .gerbarada doner en kisa surede insalah aramizaonu bende ozledim ya

kiz daha ne olsun bende oyle versem .baksana bu hafta canim cikti yine tartida tik yokne yapacam ben ya
2,5 paketten fazla margarini eritmişsin yetmezmi
şu an kaç kalorilik diyet veriyo sana ?
2,5 paket yagmi hic boyle dusunmemistim gozumun onune getirince bayagi bir varmis
hayirli olsun canim gule gule kullan insallah darisi olmayanlarin basina bende istiyomda esimin hic niyeti yok almaya
slm kızlar
nasılsınızz
bugun goz doktoruna gıttım
cok yoruldum
oglumuda gosterdım
yumurtaları yukarı kacıyormus
testıslerıde kucukmus
onlarla ugrastım durdum bugun cok yogundum yenı eve gırdım
gecmis olsun canim neden yukari kaciyormuski doktor bisey demedimi
oh oh harikasin canim ya senin yaptiginin aynini uyguladim bu hafta bende hic bisey degismedi bakalim haftaya neler olacak hic bir fikrim yok
sabah jkahvaltım yok
oglen yemegım dısarda pıyaz ayran ve kofteydı

canim mumkun okldugu muddetce sabah kahvaltinizdan vazgecmeyin gunun en onemli yemegidir o

kızlar hesaplamamda yanlış var 61.7 im yanlış yazmışım......

az önce spordan geldik maaile,yusufu kaynanamı ve beyzayıda götürdüm baya zor oldu ama yaptım çok şükür,yemeğimi yemedim bir tost hakkım var onu yicem......

kaptancım,kilomu isteye nasıl eklicem bir tarif edebilir misin?

kızlar hepinize teşekkür ederim innnnşallllaaah daha fazla kilolar sizden gider,ganfedcim hangi diyetimi uyguladın valla benim diyetlerim en az 1 kilo garantili ilk yaptığım 2,5 kilo verdirmişti ama daha sonra 1-1,200-1300 civarı gitti hep yanlış bişey mi yaptın acaba?

canım geçen hafta yazdım ya neyse tekrar anlatıyorum..geçen haftadan bu haftaya kaç kilo verdin,mesela 1.5 kg verdin,bu fark oluyor yani.farkı 100 ile çarpıyorsun.yani sana oluyor 100x1.5=150...bu çıkan 150 yi de geçen haftaki kilona bölüyorsun..sonra listede yerine yerleştiriyorsun hepsini

***7. TAKIM 297. ETAP***

Ganfed (57
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88
dudujan (105.9
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 /
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 /70/0/%0)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
anşaa (70.4 / 293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 5'e bölündü

7. Takım Ortalaması: %

roseberrym ekledim canım,haftaya senden bu konuda güzel bir performans bekliyorum artık

ayyy canım ne olur kusura bakma vallahi hesapladım ama senin mesajını görmedim .....

selam kızlar
sizleri arada takip ediyom GANFEDcim valla anşaya döktürmüşsün hakkımda :) valla artık dediğin gibi tek başıma devametmiyorum eşimle birlikteyim buraya gelmek biraz zorlaşmıştı son zamanlarda işlerime zaman ayıramıyodum ve artık zor geliyordu burada takip etmek ve ayrıldım canım...

birazkoyverdim 52.5 kiloyu gördüm amabi anda53.6 ya çıktım şimdi hala öyleyim bakalım düşünce haberederimmm

***7. TAKIM 297. ETAP***

Ganfed (57
berenim2012 (88
dudujan (105.9
SAPHIRA (89.2
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 /93.8/0.7/%0.74)
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 /70/0/%0)

***7. TAKIM 297. ETAP***

Ganfed (57
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
atak dönemi sonunda 3 kg vererek 88.5 kg olmuştum.5 günlük seyir evresinde 0.2 kg vererek 88.3 oldum.aslında seyirin başından itibaren,kilomun aynı kalmasına veya üstüne almış görüneceğime hazırdım.Çünkü kitapta öyle yazıyor.Bu sebepten ufak tefek kaçamaklara rağmen 200 gr.cıkta olsa vermiş olmak güzel.Bakalım inşallah haftaya daha iyi olur

dün akşam:
haşlanmış tavuk (yoğurlu hardallı dukana uygun sosla)
mor lahana salatası
ayran

nescafe

kayısılı form çay+1 dukan kurabiyesi

1.5-2 lt su

25-30 dk yürüyüş

Kızlar bugün benim biraz işlerim var.O yüzden listeyi sizin paylaşmanız gerekebilir.Gerçi yetişirim diye düşünüyorum,listeyi paylaşma son saati 18.00

***7. TAKIM 297. ETAP***

Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)

7. Takım Ortalaması :%

o kadar emege sadece 700gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…