ay o depolari olmaz olsun hayatimzi zehir ediyorlar nedir cektigimiz bu kilolardan.tez zamanda kurtuluruz insallahda bakalim ne zamanhava soğuk bir de karanlık direkt uykum bastırıyor benimde hiçbirşey yapasım yok
Depo bol bizde nasılsa :) Canım bu hafta baya zorlandık senle ben ya neden oldu acaba:44: bozmamana sevindim ama
oy canim insanin nasil morali bozulur umutlari tukenir bilirim .uzulme demekle hersey gecmiyor biliyom ama demekten baskada care bulamiyom gencsin zaten cabuk atlatirsin fizik tedaviyle halledersin basini dik tut moralioni bozma biz bu kilolarin hakkindan gelmis hatunlariz onun hakkindan mi gelemeyecen.vur hastaligin gozuneo senden korksunhastaneden geldim o kadar canım sıkıldıki kol ve boyun ağrımın sebebi boynumdaki eğrilik v e kireçlenmeymiş((
kaza felan yaptınmı dedi yok dedim 2 senedir kol ağrım var ama son 2 aydır boynum ve elim şişiyoameliyatlık değil şu an için dedi
fizik tedaviye git ağrın arttığında halı silkelemek el işi yapmak ağır kaldırmak kesinlikle yasakmış netten egzersizleri bul yap dedi
acayip canım sıkıldı 27 yaşında sakat gibi kaldım daha çocuk bile doğurmadımdurakta ağlamamak için sıktım kendimi
ah bi bakayim yukleyebilirsem koyarimda su an resim cektirmedim daha benim kilom sadece gobek kismindasağol ganfedcim
aşağıda anlattım iştebende ne iştah kaldı ne moral bugün artık ağzıma bişi sürmem
başka bir yerde tartıl bakalım sonuç ne ? eğer farklıysa alırsın
birde senin zaten bm 'in 25 in altındadır kilon az sen bi resmini koysana merak ettim nerden kilo vermek istiyosun :)
oy canimsin saphiram ama hala tartiya yansiyan bisey yok bakalim bugun esime dedim tarti al saglam bisey diye ama oda firsatim olursa alicam dedi ama bakalim alacak mi o almasada cumartesim kendim cikacam alisverise o zaman alicam kesin bu tartiyla olmuyor bu hafta en az iki kilo veririm diye dusunuyordum belkide vermisimdir ama sadece 200 gr ekside gosteriyor o kadar emege 200 gr cok az ya://inşallah ben de o güzel etkisini yaşarım dukanın
işte ben de o balondan korkuyorum,maalesef hiç toleransı yok bu diyeti
canım ben bilgisayarıma kopyaladım o listeyi,bazen düzeltmeler yapıyorum,listeye girenler ve çıkanlar oluyor,o yüzden ben yayınlasam daha iyi olur
ooohh hadi bakalımmm hayırlısıyla inşallah kurtulucazzz
hoşgeldin lepistescim..kurallardan şöyle bir bahsetmişim ben sana ama yine de kuralları az sonra yayınlarım
canım benim tekrar geçmiş olsun Allah acil şifa versin
evet maalesef
zaten kaçamak yapmamışım gibidevam etim diyetime
sağol tatlışımsen de dukan lahmacun yapabilirsin hem çok sağlıklı ve faydalı,hem damağını şenlendiriyor
bu sene kıştan nefre ettim,çocuklar hep hastasana da kızına da çok geçmiş olsun canım.sağlık olsun da,kurslar sınavla halledilir bir şekilde
canım karatay mı yapıyorsun? afiyet olsun
valla alnının ortasında cukkadanak öptüm seni tebrik ederim
*aysen_34 ayrılmıştı
*roseberry izinli kızı hasta
*lepistes yeni katıldı
eline sağlık maviyesil1999
ganfed tebrikler
oooo harika bir dukan menüüü afiyet olsun canımakşam ki ayran ve tavuk sabah tartıya harika yansımıştır diye tahmin ediyorum
hoşgeldin anşaacım nihayet geldin kuzumvar yerimiz var sen merak etme
sorun degil dun dunde kaldi bugun bizimlesin ya o yeterSelam kızlar
dün yoktum,faceten haber vermiştim.cepen kk ya giriş yapamıyorum çünkü telefonumda bir türlü büyük I harfi çıkmıyor,çok uğraştım ama olmadı.nickimi yazamayınca da giriş yapamıyorum(
belli oluyor listenin uzunlugundan ama dukana uygunmus hepsi sorun degil nasilsa demidün saf protein günümdü
kahvaltı:
peynir
dukan ekmek
1 haşlanmış yumurta
çay
ara:nescafe+1 ad. dukan kurabiye (kaçamak yapmaktansa kendime kurabiye yapım)
öğlen:
3 yumurta beyazından ve 1 küçücük soğanın yarısından,soğanlı omlet
2 kaşık yoğur
ara:sade Türk kahvesi+1 minik lokum
ara:1 kupa kiraz saplı çay+1 dukan kurabiye
akşam:
2 büyük parça biftek
1 parmak sebze kroket (yapışmaz tavada azıcık yağda pişti)
1 kaşık yoğurt
ara: nescafe
gece yatmadan önce 1 bardak ayran
2 lt su içtim
30 dk yürüyüş
dün doymak bilmedim
yok canim ya ben hala biraktigin yerdeyim bir adim bile ilerleyemedim bahaykda bize isyan edip ayrildio zaman tamamen dönmüş bulunuyorum 60 ı görmedende gitmiyorum yanlış hatırlamıyosam 70,4 ile ayrılmıştım an itibariyle 72,9 um ne yazıkkı...mantıklı bı acıklamam var ama biliyosunuz mısafirlerim vardı 1 ay yatılı onları gönderdim gecen hafta hemen arkasından şu meshur kilis görevim geldi ve suriyeli sığınmacı kamplarının oraya gittim kızımı annaneye postaladım...rezil bi uc gün gecirdim pazartesi gittim kızımı almaya salı gunu döndüm...kilis berbattı tuvalet yok su yok pislil içinde heryer...sığınmacılara var ama bize yok...neyse bu da geldı gectı...geldiğim gün tartı 74,9 du şişmişim resmen ödemlerim yenı gidiyo...
şimmmcii kaptancım ben cuma yanı yarın lısteye dahıl mıyım haftaya mı beklıyım...nevim gelmiş hoşgelmiş sefalar getırmış deli ozledim ben sizi saphıram yaa...gerbera izine mı ayrıldı bahar ve ganfed mezun olmadınız mı siz hala bakıyımm....esra listelere baktım süpersın yaa....60 sınırını zorluyosun helal olsun...yenı arkadaşlar katılmış hoşgelmişler sefalar getirmişler.....
tamamen dönmüş olmana çok sevindim canım,çıtır olmadan ayrılmak yokzor günler geride kaldı yarın seni listeye dahil ederim muhemelen,önce bir listeye bakayım da,kim girdi kim çıktı,birkaç haftadır trafik pek yoğun burda..gerbera benim gelmemle fıydı izne,çok yorulmuş buralarda sanırım
kiz daha ne olsun bende oyle versem .baksana bu hafta canim cikti yine tartida tik yokne yapacam ben yaben yine kilo bildirimi yapayımda eğer sabah değişiklik olursa yazarım.Diyetisyen bu haftayı atlatalım hızlanacak dedi bakalım haftayı sabırsızlık bekliyorum verdiğim 800 gramın 675 gramı yağdan ve kastan çok az gidiyor tek sevincim bu
2,5 paket yagmi hic boyle dusunmemistim gozumun onune getirince bayagi bir varmis2,5 paketten fazla margarini eritmişsin yetmezmi
şu an kaç kalorilik diyet veriyo sana ?
hayirli olsun canim gule gule kullan insallah darisi olmayanlarin basina bende istiyomda esimin hic niyeti yok almayaselam güzel hanımlar,ben geldiiiiiimmmmm,beyzamın üst dişi çıktı çok şükür ama diğeri daha çıkamadı dün gece hiç uyumadık çok şükür allahım başka dert vermesin benim diyet çok iyi gidiyor çok şükür kavitasyona gidiyordum ya toplam bel ve karından 10 cm incelmişim canım kocacım koşu bandı aldı hemde en iyisinden çok sevindim şimdilik 5-5,5 km hızla yarım saat yürüyorum.....
gecmis olsun canim neden yukari kaciyormuski doktor bisey demedimislm kızlar
nasılsınızz
bugun goz doktoruna gıttım
cok yoruldum
oglumuda gosterdım
yumurtaları yukarı kacıyormus
testıslerıde kucukmus
onlarla ugrastım durdum bugun cok yogundum yenı eve gırdım
oh oh harikasin canim ya senin yaptiginin aynini uyguladim bu hafta bende hic bisey degismedi bakalim haftaya neler olacak hic bir fikrim yoksevgili kaptancım sabah banyodan sonra tartıldım sanırım uykusuzluk ve diyet 1200 gram gitmiş yani yeni kilom 60.7 emine hanımcım hiçbir zaman durma olmayacak demişti çok şükür durmadı canım nescafe istedi içip sporuma gideyim...
sabah jkahvaltım yok
oglen yemegım dısarda pıyaz ayran ve kofteydı
kaptancım,kilomu isteye nasıl eklicem bir tarif edebilir misin?
kızlar hepinize teşekkür ederim innnnşallllaaah daha fazla kilolar sizden gider,ganfedcim hangi diyetimi uyguladın valla benim diyetlerim en az 1 kilo garantili ilk yaptığım 2,5 kilo verdirmişti ama daha sonra 1-1,200-1300 civarı gitti hep yanlış bişey mi yaptın acaba?
***7. TAKIM 297. ETAP***
Ganfed (57
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88
dudujan (105.9
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 /
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 /70/0/%0)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
anşaa (70.4 / 293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 5'e bölündü
7. Takım Ortalaması: %
roseberrym ekledim canım,haftaya senden bu konuda güzel bir performans bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?