sabah
1 brdk yarım yağlı süt ile special k
öğle
5 kaşık patates salatası
1 tane mercimek köftesi
şekersiz çay
dip not :) börek kek açma vardı ağzıma bile sürmedim kendimi tebrik tasdik her ne varsa ediyorum :)))
ara
türk kahvesi
akşam
2 dilim çvdr ekmeği
4 tane ızgara köfte
salata
ara
bir brdk yoğurt
2 lt su ( daha 1 lt bile olmadı )
2 brdk yeşil çay
1 brdk form çay
bravvo canim sana bende bi suru alinti yapmistim hepsi gitti .boyle olunca insanin moralide bozuluyor ya.masalah sana canim ne guzel sporunuda yapmissin bende kalkip yapiim bari cok gec olmadan bu haftada kacamak yapmayacam bidahaki cumaya kadar diyete siki sikiya devam bakalim ne olacak bu cumada mi sadece 700 yoksa dahami cok olacak .canim nasil cikolata istiyor anlatamam ama yemiyecem .nefsime yenilmeyecem .bu arada sehriye corbasi yapmma lazim ama evde sehriye kalmamis ne yapsam acaba:18:
hoşgeldin shopam nasıl oldun iyileştin mi?listeye eklememişsin kendini,neyse ben ekliyim şimdi bu haftalık bendensingünaydın arkadaşlar....bu sabah ki kilom 84.4 ..500 gram vermişim...
canım ben sonucu 0.86 çıkarttım ama :44:kızlar bizim kardeş takım sizdiniz sanırım listeyi bi kontrol edebilirmisiniz:) teşekkürler
***4. TAKIM 297.ETAP***
zeburus : (62.4/61.5 /0.9/ %1.44 )
topraks : ( 78.8/78.0 /0.8 /1.02 %)
pegasus07 : (63.6/63.3 /0,3 /0,47 % )
quail : (72 / 71,5 / 0,5 / %0,7 )
pokemon5171.6 /71.0 /0.6 / 0.84% )
_ASLI_ : (67.4 / / / %0 ) izinli
zeynepcer : (60.3 /60.3 /0 / 0% ) baskül arızasından dolayı net kilosu öğrenilemedi
wuwum : ( 81 /81 /0 / %0 )kilosu aynı
ruhefza: (77.5 /0 /0/0 %) hamilelik nedeniyle izinli
eftelya_blue: ( 68.1 /68.6 /-0.37 %)295.etapta izine ayrilan üye geri döndü,kilosu 2 ye bölündü
4.takim ortalamasi : %0.39
ben tekrar kontrol ettim bizim takıma da yazdım canım, benim gözümden mi bişey kaçıyo sen de bir daha bakabilir misinhoşgeldin shopam nasıl oldun iyileştin mi?listeye eklememişsin kendini,neyse ben ekliyim şimdi bu haftalık bendensin
canım ben sonucu 0.86 çıkarttım ama :44:
***7. TAKIM 297. ETAP***
Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88) geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9 / 105.1 / 0.8 / 0.76%)
fiyona_07 (58.9) diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 )geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 )ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 / 84.4 / 0.5 / % 0.59)
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)
7. Takım Ortalaması :% 0.57
kizlar ben 2 defa hesapladim sonuc bu olmali, ortalaminizda yanlislik var,tekrar kontrol edin isterseniz
herkese hayırlı cumalar olsun herkes ne istiyorsa bütün dilekleriniz olsun innşallahhh,şimdi koşu bandından indim 170 kalori yaktım ama ben terlemiyorum sporda millet su gibi oluyor bende sadece saçlarım hafif nemleniyor,öğleden sonrada spora giderim yarım saatte orda sporumu yaparım ara öğünümü yemeyi unuttum kalkıyim onu yiyim....
Normal hiç kıyamıyordum kitaplarıma sonra baktım durup tozlanacakarına birileri okusun dedim sadece çok sevdiğim kitapları saklıyorum zaten hepsini saklasam annem atar beni evden :)aynen canım bizim evdede koltuk altları konsol altı hep kitap dolu annemlerin evinde bir kitaplık dolusu ve çatılarda kutuların içinde filmlerdesen 1000 den fazla vardır abim ve okulu sağolsun :) birde öyle bir zevk ki kıyıpda veremiyorum onlara bakmak bile hoşuma gidiyo :) buz gibi soğuğu bende istiyorum yaaa :) hatta bu hafta sonu gidip alırım belkide :)
evet çok kötü ve çok severim kısırı allahtan abla kısır değil patates salatası yapmış az yağlı :)
Benimde annem gitti ütüler yığıldı ne güzel farkına varmadan yapılıyordu ütüler artık yarın tüm gün ütü aparım bendeselam kızlar bir sürü ütü yaptım evi süpürdüm yeni oturdum daha spora gidicem allahtan hızlı bir insanımda yetişebiliyorum ama her yerim ağrıyor,öğle yemeğim 2 ince dilim kepek ekmeğine 30 gram peynirle yapılmış tost yanınada çilek ahududu çayı 2 tanede çeri domates yedim biraz dinleneyim sporumuda yapıp gelicem akşam kızkardeşim gelecek bir avm yapıp gelicez....
Kitabı harf harf okumuştum ilk aldığımda,çok haklısın canım.Hatta seyirin ilk haftasında kilo almak bile normal kabul edilirken,sen vermişsin.Yürekten tebriklerGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
atak dönemi sonunda 3 kg vererek 88.5 kg olmuştum.5 günlük seyir evresinde 0.2 kg vererek 88.3 oldum.aslında seyirin başından itibaren,kilomun aynı kalmasına veya üstüne almış görüneceğime hazırdım.Çünkü kitapta öyle yazıyor.Bu sebepten ufak tefek kaçamaklara rağmen 200 gr.cıkta olsa vermiş olmak güzel.Bakalım inşallah haftaya daha iyi olur
Teşekkür ederim ciğerimmmm,darısı haftaya başına inşallahtebrikler nevim tebrikler kaptanım..alıntıyla cevap yazamıyorumda :)
Emeğin ödülünü almışsın canım,yürekten tebrikler***7. TAKIM 297. ETAP***
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
anşaa (70.4 / 293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 5'e bölündü
7. Takım Ortalaması :%
o kadar emege sadece 700gr
Birdahaki mesajıma bu konuyla ilgili bişeyler yazıcam yavrucukhazırlanıp çıkayım kurana gidicem komşuya off off birde ne mamalar hazırlıyomuş( en az hasarla atlatmayı planlıyorum
birde kısırı ben çok masum görürdüm ama 1 kaşığı 62,5 kaloriymiş hayal kırıklığı yaşadım resmen :)))
Tebrikler canımgünaydın arkadaşlar....bu sabah ki kilom 84.4 ..500 gram vermişim...
Canım içtiğin su miktarı nasıl bir günde?herkese hayırlı cumalar olsun herkes ne istiyorsa bütün dilekleriniz olsun innşallahhh,şimdi koşu bandından indim 170 kalori yaktım ama ben terlemiyorum sporda millet su gibi oluyor bende sadece saçlarım hafif nemleniyor,öğleden sonrada spora giderim yarım saatte orda sporumu yaparım ara öğünümü yemeyi unuttum kalkıyim onu yiyim....
Akşam menümüz aynısabah
1 brdk yarım yağlı süt ile special k
öğle
5 kaşık patates salatası
1 tane mercimek köftesi
şekersiz çay
dip not :) börek kek açma vardı ağzıma bile sürmedim kendimi tebrik tasdik her ne varsa ediyorum :)))
ara
türk kahvesi
akşam
2 dilim çvdr ekmeği
4 tane ızgara köfte
salata
ara
bir brdk yoğurt
2 lt su ( daha 1 lt bile olmadı )
2 brdk yeşil çay
1 brdk form çay
Canım kaptanım,biz teşekkür ederizkızlar listemiz hazır.onaya sunucam sonra da paylaşım alanına eklicem.Kuralımızı bozmayıp hepiniz 12'den önce bildirim yaptığınız için teşekkür ederim arkadaşlar
aslında anşaa ve ipekyol da bu hafta listedeydi ama bu saate kadar bildirim yapmadıklarına göre,bu hafta listede olmayacaklarını düşündüler herhalde,o kadar da uğraşmıştım,hangi etapta ayrılmışlar diye..neyse napalım..
Canım benim ilk radyo programım çarşamba salının sayımı bende o gün yapılıyor ya,o gün akşam geç gelicem sayım yapmam imkansız gibi ama ertesi gün yaparım olur mu salınınkiniMesaj sayım tarihleri:
1)maviyesil1999...19.2.13 salı +
2)saphira...20.2.13 çarşamba +
3)roseberry...21.2.13 perşembe
4)Ganfed...22.2.13 cuma
5)dudujan...25.2.13 pazartesi
6)nev81...26.2.13 salı
7)shopaholic...27.2.13 çarşamba
8)maviyesil1999...28.2.13 perşembe
9)saphira...1.3.13 cuma
10)roseberry...4.3.13 pazartesi
11)Ganfed...5.3.13 salı
12)maviyesil1999...6.3.13 çarşamba
13)saphira...7.3.13 perşembe
14)roseberry...8.3.13 cuma
kızlar berenimin de ayrılmasıyla listeyi yine kaydırdım.son hali bu..
Canım benim ilk radyo programım çarşamba salının sayımı bende o gün yapılıyor ya,o gün akşam geç gelicem sayım yapmam imkansız gibi ama ertesi gün yaparım olur mu salınınkini
***7. TAKIM 297. ETAP***
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9 / 105.1 / 0.8 / 0.76%)
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 / 84.4 / 0.5 / % 0.59)
7. Takım Ortalaması :% 1.13
kızlar listemiz hazır.onaya sunucam sonra da paylaşım alanına eklicem.Kuralımızı bozmayıp hepiniz 12'den önce bildirim yaptığınız için teşekkür ederim arkadaşlar
aslında anşaa ve ipekyol da bu hafta listedeydi ama bu saate kadar bildirim yapmadıklarına göre,bu hafta listede olmayacaklarını düşündüler herhalde,o kadar da uğraşmıştım,hangi etapta ayrılmışlar diye..neyse napalım..
canımsınnKitabı harf harf okumuştum ilk aldığımda,çok haklısın canım.Hatta seyirin ilk haftasında kilo almak bile normal kabul edilirken,sen vermişsin.Yürekten tebrikler
Canım kaptanım,biz teşekkür ederiz
Canım benim ilk radyo programım çarşamba salının sayımı bende o gün yapılıyor ya,o gün akşam geç gelicem sayım yapmam imkansız gibi ama ertesi gün yaparım olur mu salınınkini
Eğer sorun olmazsa ben salıyı alırım sende pazartesiyi alabilirsin canım bana gün sorun olmuyor.
kızlar sonuçlar belli oldu 4. oldukhepinizi yürekten tebrik ediyorum..
aslında hakkımız daha fazlasıydı,sizlerde farkındasınızdır,listemizde çok fazla ayrılan,izne ayrılan vs.. oldu..ve hepsi de bildirim yapmadan gittikleri için,ortalamamızın gereksiz yere küçüklmesine sebep oldular..bu yüzden haftaya sıfırsız ve yine eksisiz olarak bir liste hazırlayacağımı inanarak,daha fazlası için var mısınız diyorum hanımlar
şu kura çekme olayını yapalım,eşleşsin herkes birbiriyle,tatlı tatlı ısıtalım burayı
tebrik ederim :) keşke bende girseydim yavv sonucu artırırdım :)
yapalım canım istersen ben hemencik yapıverim kağıt çekme yöntemiyle demi :)
haftaya inşallah canım
süper olur evet kağıtla çekiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?