- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
hg canim sefa getirdin sanirim yerimiz var ama yinede iyisini kaptanim bilir o ne derse o dedigin gibi yerimiz olmasada misafir yarismaci olarak devam edebilirsin sanirimozletin kendini valla neler yaptin anlat canim insallah bol bol kilo almamissindirBEN GELDİMMMMMM....
NABER ŞEKERLER NE VAR NE YOK KAPTANIM BENIM IZNIM BİTTİ GELEBİLİRMİYİM SU SON 4 HAFTADA NELER YAPTIM NELER BİR BİLSENİZZ....UZUN UZUN ANLATICAM INŞALLAH AMA KAPTANIM DAN DESDURUMU ALIYIM ÖNCE...YER VARMI TAKIMDA SON DURUM NE BİLMİYORUM YOKSA BEKLERİM BEN SIKINTI YOK... UZAKTAN TAKILIRIM
gecmis olsun canim hastane ne is biseyin yok demi bu arada gunaydin sanada cancagazimbugun son yarin dananin kuyrugu kopacak bakalim kimler ne kadar verdi .benim baskul kesinlikle bozuk bir iki kilo vermis olmayi beklerken hala ayni gosteriyor bugun yada yarin kendime yeni baskul alacam.beni goren herkes bayagi kilo verdigimi soyluyor alcak baskul vermedin diyor demekki bozuk dun kendime 38 beden kiyafet aldim gayette guzel durdu .tartidadir suc buyuk ihtimalama bilmiyomgünaydın kızçeler
suyumu içtim kahvaltımı yapıcam sonra hastaneye gidicem eve gelip temizlik yapıcam yemek yapıcam.havada çok soğuk insanın bişey yapası gelmiyo :/
Herkeslere günaydınnnnn dün akşam kaçamak yapmadım hiç birşey de yiyemedim yani bu hafta bozdum ama yiyemiyerek bozdum.
Hemen kahvaltımı yazayım
1 bardak süt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
günaydın kızçeler
suyumu içtim kahvaltımı yapıcam sonra hastaneye gidicem eve gelip temizlik yapıcam yemek yapıcam.havada çok soğuk insanın bişey yapası gelmiyo :/
gayet guzel menun olmus
bozmamanada sevindim adina .ama bosver oyle bozulsun .yedegimizde nasilsa cok var.yemedigimiz zaman ordan kullaniyoruz .
kizlar dun gece bende bi yeme krizi vardiki anlatamam dolabi acip acip kapadim.tabaga yemegimi alip alip geri bosalttim ama uymadim nefsime valla kacamak yapmadim bakalim yarina ne degisecek:18:
hg canim sefa getirdin sanirim yerimiz var ama yinede iyisini kaptanim bilir o ne derse o dedigin gibi yerimiz olmasada misafir yarismaci olarak devam edebilirsin sanirimozletin kendini valla neler yaptin anlat canim insallah bol bol kilo almamissindir
gecmis olsun canim hastane ne is biseyin yok demi bu arada gunaydin sanada cancagazimbugun son yarin dananin kuyrugu kopacak bakalim kimler ne kadar verdi .benim baskul kesinlikle bozuk bir iki kilo vermis olmayi beklerken hala ayni gosteriyor bugun yada yarin kendime yeni baskul alacam.beni goren herkes bayagi kilo verdigimi soyluyor alcak baskul vermedin diyor demekki bozuk dun kendime 38 beden kiyafet aldim gayette guzel durdu .tartidadir suc buyuk ihtimalama bilmiyom
alinca gorecegiz(
gayet guzel menun olmus
bozmamanada sevindim adina .ama bosver oyle bozulsun .yedegimizde nasilsa cok var.yemedigimiz zaman ordan kullaniyoruz .
kizlar dun gece bende bi yeme krizi vardiki anlatamam dolabi acip acip kapadim.tabaga yemegimi alip alip geri bosalttim ama uymadim nefsime valla kacamak yapmadim bakalim yarina ne degisecek:18:
inşallah ben de o güzel etkisini yaşarım dukanınCanım gerçekten dukan,çok pahalı bir diyet.Etkisi kadar,maliyeti de çarpıcı.Yani 10 kg versen bile 20 kg vermiş gibi göstermesi mucizevi,ama maliyeti elbette zorluyor bazen.
Canım o küçük kaçamaklar kilo aldırmaz ama kilo gidişini birkaç gün duraklatır.Balon etkisi diyor ya buna dukan beyefendi
Eline sağlık canımAslında bu liste her sabah ilk giren tarafından yeni sayfaya kopyalansa da sen her seferinde uğraşmasan canım :26:
ooohh hadi bakalımmm hayırlısıyla inşallah kurtulucazzzFlaş flaş flaş.Uzun süren karar aşamamdan sonra,dukan diyeti ile diyetimi sürdürmeye karar verdim.Dukan diyeti ile geçen yıl 12 kg vermiş,fakat nerdeyse 20 kg vermiş kadar incelmiştim.İşte işin bu cazibesinden vazgeçemeyeceğimi anladım.Yulaf kepeğimi,splendamı,yağsız süt ve yoğurtlarımı,peynir ve tavuğumu depoladım ve yarından itibaren 5 gün süren atağım başlıyorVira bismillah
hoşgeldin lepistescim..kurallardan şöyle bir bahsetmişim ben sana ama yine de kuralları az sonra yayınlarımmerhaba 7.takım aranızda banada yer açtığınız için teşekkürler saphıracım sanada ayrıca teşekürler
97 kilo ile aranıza katılmış bulunmaktayım
canım benim tekrar geçmiş olsun Allah acil şifa versinselam kızlar biran buldum girdim kızımın hiiççç keyfi yok sürekli ağlıyor doktora götürdüm sabah, diş döneminde böyle olur dedi doktorumuz fitil kullanıyoruz sürekli kucağımda hapşırıyor biran nce çıksaydı damakları kıpkırmızı allah yardımcımız olsun....
diyetim tam gaz devam ediyorum sabah emine hanımada gittim bu hafta 1300 gitmiş 900 gram yağdan gitmiş çok şükür,allahhın izniyle hedefime az kaldı,darısı hepinize arkadaşlar....
evet maalesefhaklisinda insan uzuluyorda
ama haber verse daha iyi olurdu ama yapacak bisey yok
cokda kacirmamissincanim ya uzme kendini afiyet olsun bosver arada kacamak sart oluyor ne yapalim
sağol tatlışımMaşallah sapişim en can alıcı noktadır benim için lahmacun
bu sene kıştan nefre ettim,çocuklar hep hastaDün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.
canım karatay mı yapıyorsun? afiyet olsunkahvaltı
1 salatalık
2 havuç
20 gr peynir
2 tatlı kaşığı süt kaymağı
yarım haşlanmış yumurta
akşam
kuru fasulye
bulgur pilavı
biraz fıstık
valla alnının ortasında cukkadanak öptüm seni tebrik ederimdun isimiz vardi kagit isi yani esimle disari cikmistik canim nasil lahmacun istedi anlatamam
karar verdik lahmacun almaya
tam restoranin onune geldik esim diyor kactane alayim 6 tane dedim
ikiser tane iki kizima bide esime soyledim
sana diye sordu yemiyecem dedim
buyuk bi gururla
D
oda sen yemiyorsan bizde yemiyoz dedi ve almadi
:))
boylece lahmacun krizini atlattim aksam salata ve yarim su bardagi haslanmis nohut yedim yolda dayanamayim aldigim ekmektende bir dilim yedim eve gelirken sonra 2 bardak su bir kupada yesil cay icip gunu bitirdimD
*aysen_34 ayrılmıştı19.02.2013 mesaj sayımı
aysen_34-----------------1
dudujan------------------6
ganfed-------------------12
maviyesil1999-------------7
saphira-------------------7
nev81--------------------7
lepistesinyavrucugu ------2
roseberry----------------1
ipekyol------------------8
oooo harika bir dukan menüüü afiyet olsun canımCanlarım menüm de şöyleydi bugün:
SABAHukan krep+peynir+1 bardak süt
ÖĞLE:Küçük bir tabak közlenmiş tavuk göğsü+tavuk
AKŞAM:Haşlanmış tavuk +ayran
BEN GELDİMMMMMM....
NABER ŞEKERLER NE VAR NE YOK KAPTANIM BENIM IZNIM BİTTİ GELEBİLİRMİYİM SU SON 4 HAFTADA NELER YAPTIM NELER BİR BİLSENİZZ....UZUN UZUN ANLATICAM INŞALLAH AMA KAPTANIM DAN DESDURUMU ALIYIM ÖNCE...YER VARMI TAKIMDA SON DURUM NE BİLMİYORUM YOKSA BEKLERİM BEN SIKINTI YOK... UZAKTAN TAKILIRIM
o zaman tamamen dönmüş bulunuyorum 60 ı görmedende gitmiyorum yanlış hatırlamıyosam 70,4 ile ayrılmıştım an itibariyle 72,9 um ne yazıkkı...mantıklı bı acıklamam var ama biliyosunuz mısafirlerim vardı 1 ay yatılı onları gönderdim gecen hafta hemen arkasından şu meshur kilis görevim geldi ve suriyeli sığınmacı kamplarının oraya gittim kızımı annaneye postaladım...rezil bi uc gün gecirdim pazartesi gittim kızımı almaya salı gunu döndüm...kilis berbattı tuvalet yok su yok pislil içinde heryer...sığınmacılara var ama bize yok...neyse bu da geldı gectı...geldiğim gün tartı 74,9 du şişmişim resmen ödemlerim yenı gidiyo...
şimmmcii kaptancım ben cuma yanı yarın lısteye dahıl mıyım haftaya mı beklıyım...nevim gelmiş hoşgelmiş sefalar getırmış deli ozledim ben sizi saphıram yaa...gerbera izine mı ayrıldı bahar ve ganfed mezun olmadınız mı siz hala bakıyımm....esra listelere baktım süpersın yaa....60 sınırını zorluyosun helal olsun...yenı arkadaşlar katılmış hoşgelmişler sefalar getirmişler.....
tamamen dönmüş olmana çok sevindim canım,çıtır olmadan ayrılmak yokzor günler geride kaldı yarın seni listeye dahil ederim muhemelen,önce bir listeye bakayım da,kim girdi kim çıktı,birkaç haftadır trafik pek yoğun burda..gerbera benim gelmemle fıydı izne,çok yorulmuş buralarda sanırım
hastaneden geldim o kadar canım sıkıldıki kol ve boyun ağrımın sebebi boynumdaki eğrilik v e kireçlenmeymiş((
kaza felan yaptınmı dedi yok dedim 2 senedir kol ağrım var ama son 2 aydır boynum ve elim şişiyoameliyatlık değil şu an için dedi
fizik tedaviye git ağrın arttığında halı silkelemek el işi yapmak ağır kaldırmak kesinlikle yasakmış netten egzersizleri bul yap dedi
acayip canım sıkıldı 27 yaşında sakat gibi kaldım daha çocuk bile doğurmadımdurakta ağlamamak için sıktım kendimi
***7. TAKIM 297. ETAP***
Ganfed (57
roseberry (62.9
berenim2012 (88
dudujan (105.9/105.1/0.8/0.76%)
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 /
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 /
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
anşaa (70.4 / 293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 5'e bölündü
7. Takım Ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?