günaydınlar hayırlı cumalar kızlar..
***7. TAKIM 297. ETAP***
Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 /
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
anşaa (70.4 / 293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 5'e bölündü
7. Takım Ortalaması :%
o kadar emege sadece 700gr
teşekkürler tatlımtebrikler nevim tebrikler kaptanım..alıntıyla cevap yazamıyorumda :)
senin kilon için 700 gr. muhteşem Ganfed,niye üzülüyorsun ki.sonra yine aynı emeği sarfediyordun ama 2 hafta üst üste kilon sabitti.şimdi 700 gr. vermiş olmana bayram emen lazım***7. TAKIM 297. ETAP***
dudujan (105.9
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /
evet canım doğru yazmıştın sen :44:***7. TAKIM 297. ETAP***
dudujan (105.9/105.1/0.8/0.76%)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /
Ben dün yazmıştım ama arada kaynamış galiba yeniden ekleyeyim
oo ne güzel neşen daim olsun arkadaşımHerkese günaydınlar mutlu neşeli az kalorili günler diliyorummmmm:)Böyle sabah sabah bir neşe bir enerjiğim neden bilmiyorum halbuki bugün gece temizlik ve yemek yaptım bugün akşam uzun uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım gelecekler.Üstelik sabah sabah taksicinin biri yüzünden az daha kaza yapacaktım ama yine keyfimi kaçıramadı hayırdır diyorum kendi kendime :)
Sabahki menümü yazayım
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 adet siyah 1 adet yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
3 büyük kocaman bardak şekersiz açık çay hatta hala devam ediyorum çaya doldurdum sabahki çayı termos bardağıma
Canım bende üzülüyordum daha düne kadar gıdım gıdım gidiyor diye.Akşam cenkle alışverişe gittik ben tabi diyet ürünler,nesfit,brokoli falan alıyorum.Kasaya gittik kilolu bir kasiyer gördü aldıklarımı ayyy dedi seni en iyi ben anlarım bende yapıyorum ama aklım başıma geç geldi dedi ve başladı anlatmaya:
Geçen sene diyete başlamış hızlı gitsin diyede spora yüklenmiş yemeğide baya kısmış 4 ayda 46 kilo vermiş nasıl mutluymuş sonra hastalanmış ilaçlar falan 58 kilo almış gerisin geriye.Şimdi de vucut spora alışmış ne yapsa faydası olmuyormuş sonra diyeti çok yapamıyormuş hastalanıyormuş haftada 100-600 gram arası zor veriyormuş.Birde güzel ama hareketlerim bile kısıtlı diye nerdeyse ağlayacaktı.Bende artık 100 gram versem kar diyecem.Zaten daha kasıma 8-9 ay hafta 1 kilo versem 30 kiloyu rahat buluyorum sonra gelsin gelinlik inş :)
700 gram az mı bacım böyle çabalamaya devam edersen 5 haftada mezun olursun***7. TAKIM 297. ETAP***
dudujan (105.9
aysen_34 (96.6 ayrıldı
shopaholic (84.9 /
ahhh ahhhh aşk mı desem kilo vermenin mutluluğumu desem hafta sonumu desemmm bilemedim :)))) allah ağzımızın tadını bozmasın bugünlerimizi aratmasın inşlhhhHerkese günaydınlar mutlu neşeli az kalorili günler diliyorummmmm:)Böyle sabah sabah bir neşe bir enerjiğim neden bilmiyorum halbuki bugün gece temizlik ve yemek yaptım bugün akşam uzun uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım gelecekler.Üstelik sabah sabah taksicinin biri yüzünden az daha kaza yapacaktım ama yine keyfimi kaçıramadı hayırdır diyorum kendi kendime :)
Sabahki menümü yazayım
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 adet siyah 1 adet yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
3 büyük kocaman bardak şekersiz açık çay hatta hala devam ediyorum çaya doldurdum sabahki çayı termos bardağıma
hangi kitapları aldın bende geçen hafta sonu almıştım o bitti zaten inceydi :) bu hafta abimin kitaplarına mı baksam yoksa gidip alsammı diye düşünüoyrum :) fazlada kasamıyorum boynumdan sebepSanada hayırlı cumalar canım.Sonunda geldi cuma hafta ohhh kahve kitap keyfi yapacam yeni kitaplar aldım heyecanla bekliyorum okumayı
Canım bende üzülüyordum daha düne kadar gıdım gıdım gidiyor diye.Akşam cenkle alışverişe gittik ben tabi diyet ürünler,nesfit,brokoli falan alıyorum.Kasaya gittik kilolu bir kasiyer gördü aldıklarımı ayyy dedi seni en iyi ben anlarım bende yapıyorum ama aklım başıma geç geldi dedi ve başladı anlatmaya:
Geçen sene diyete başlamış hızlı gitsin diyede spora yüklenmiş yemeğide baya kısmış 4 ayda 46 kilo vermiş nasıl mutluymuş sonra hastalanmış ilaçlar falan 58 kilo almış gerisin geriye.Şimdi de vucut spora alışmış ne yapsa faydası olmuyormuş sonra diyeti çok yapamıyormuş hastalanıyormuş haftada 100-600 gram arası zor veriyormuş.Birde güzel ama hareketlerim bile kısıtlı diye nerdeyse ağlayacaktı.Bende artık 100 gram versem kar diyecem.Zaten daha kasıma 8-9 ay hafta 1 kilo versem 30 kiloyu rahat buluyorum sonra gelsin gelinlik inş :)
ahhh ahhhh aşk mı desem kilo vermenin mutluluğumu desem hafta sonumu desemmm bilemedim :)))) allah ağzımızın tadını bozmasın bugünlerimizi aratmasın inşlhhh
hangi kitapları aldın bende geçen hafta sonu almıştım o bitti zaten inceydi :) bu hafta abimin kitaplarına mı baksam yoksa gidip alsammı diye düşünüoyrum :) fazlada kasamıyorum boynumdan sebep
eğer kiloluysan ömür boyu dikkat etmek zorundasın bunu vermiş geri almış biri olarak o kadar iyi anladımki
hazırlanıp çıkayım kurana gidicem komşuya off off birde ne mamalar hazırlıyomuş( en az hasarla atlatmayı planlıyorum
birde kısırı ben çok masum görürdüm ama 1 kaşığı 62,5 kaloriymiş hayal kırıklığı yaşadım resmen :)))
hayırdır yavrum noldukaptanım çok özür diliyorum ama beni takımdan kendi isteğiyle ayrıldı olarak yazarsanız sevinirim haber veremedim sıkıntılrımız var çünkü geri döneceğim tabiki ama ne zaman bilmiyorum hepinizi seviyorum hoşçakalın
bılmıyorum cnm takıp etcez 3ayda bır bakalım ne olacakcanım gram gram gidiyor şöyle 2şer 3er gitsin diyorum ama olmuyor ki
orum diyetisyen izin verimiyor malesef.Şuanda kilom fazl olduğu için 1800-1900 civari bir diyet yapıyorum onunla bile veriyorum hiç aç kalmıyorum ama çikolata özledim sadece
çok çok gitsin istiy
Beyzaya çok geçmiş olsun ıssır benim yerime
yürüyüş bandın hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol kaloti yak inş
Çok çok geçmiş olsun inş çok önemli değildir canım.
oooo maşallah canım tebrik ederim.
offff ya bir tabak yesen nerdeyse tüm günün kalorisini almış oluyorsun zaten:) Kısırıda çok severim malesef
herkese hayırlı cumalar olsun herkes ne istiyorsa bütün dilekleriniz olsun innşallahhh,şimdi koşu bandından indim 170 kalori yaktım ama ben terlemiyorum sporda millet su gibi oluyor bende sadece saçlarım hafif nemleniyor,öğleden sonrada spora giderim yarım saatte orda sporumu yaparım ara öğünümü yemeyi unuttum kalkıyim onu yiyim....
ve aleyna aleykum selam canim hg .kahvaltida hic ekmek yemedin mi .bide ne kadar peynir kactane yumurta:18:slm yavrularım nasılsınız
sabah kahvaltım
yumurta peynır
maydanozzzzzz
insallah istedigin kiloya rahatca dusersin canim.istedigin gelinligide giyebilirsin basarilar bu yolda sana.verdigim az degilde emegime gore az diye dusunuyomSanada hayırlı cumalar canım.Sonunda geldi cuma hafta ohhh kahve kitap keyfi yapacam yeni kitaplar aldım heyecanla bekliyorum okumayı
haklisiniz canlarimda ben tam 3 haftadir diretiyom verecem diye gecen haftalarda veremedim onu hastalanacam o yuzden tartiya yansimadi diye dusunmustum buftadi diyetle ve hastaligi atlattiktan sonra daha cok yansir demistim tartiya ama 700 u gorunce husrana ugradim acikcasi.ama pes etmek yok bu haftada direnecem belki de direnc noktasini kirdim bu hafta haftaya daha cok gider kim bilir bidahaki cumaya sonucu gorecegiz:18::18:teşekkürler tatlım
senin kilon için 700 gr. muhteşem Ganfed,niye üzülüyorsun ki.sonra yine aynı emeği sarfediyordun ama 2 hafta üst üste kilon sabitti.şimdi 700 gr. vermiş olmana bayram emen lazım
evet canım doğru yazmıştın sen :44:
oo ne güzel neşen daim olsun arkadaşımmisafir çok severim hele ki sevdiğim özlediğim arkadaşlarımsa gelenler
afiyet olsun
Allah kimilerini zayıf yaratıyor,kimilerini kilo almaya meyilli,yani bizler gibi.ömür boyu diyet yapacağım fikrine alıştırdım mesela ben kendimi.yoksa hepsi geriye gelir ve almaya da devam ederim.bunun sonu nereye varır salsam kendimi,bilmiyorum
ay ne guzel ya bende bi zamanlar cok severdim kitap okumadan asla yataga gitmezdim bu nete dadandigimdan beri zaman bulamiyom okumaya okumam gereken bir surude kitabim var ama bilmiyom kitapla arama bir sogukluk girdiAmin canım inş hep beraber neşemiz daim olsun.
Canım ben deli gibi kitap okuyorum hele işim gereği çok seyahat ettiğim için her daim çantamda bir kitap ve ebook reader mutlaka olur:) Hatta artık evde kitap koyacak yer kalmadı o yüzden değiş-tokuş yapıyorum kütüphaneye veriyorum annem çıldırıyor yoksa:)
Son okuduğum kitap aşk tanrıçanın yemek okuluydu çok sevimli bir kitaptı.Bu hafta sonu içinde pembe cadillac ve tess gerritsenin yeni gerilim romanı olan buz gibi soğuğu aldım heyecanla bekliyorum.
günaydın arkadaşlar....bu sabah ki kilom 84.4 ..500 gram vermişim...
aynen canım bizim evdede koltuk altları konsol altı hep kitap dolu annemlerin evinde bir kitaplık dolusu ve çatılarda kutuların içinde filmlerdesen 1000 den fazla vardır abim ve okulu sağolsun :) birde öyle bir zevk ki kıyıpda veremiyorum onlara bakmak bile hoşuma gidiyo :) buz gibi soğuğu bende istiyorum yaaa :) hatta bu hafta sonu gidip alırım belkide :)Amin canım inş hep beraber neşemiz daim olsun.
Canım ben deli gibi kitap okuyorum hele işim gereği çok seyahat ettiğim için her daim çantamda bir kitap ve ebook reader mutlaka olur:) Hatta artık evde kitap koyacak yer kalmadı o yüzden değiş-tokuş yapıyorum kütüphaneye veriyorum annem çıldırıyor yoksa:)
Son okuduğum kitap aşk tanrıçanın yemek okuluydu çok sevimli bir kitaptı.Bu hafta sonu içinde pembe cadillac ve tess gerritsenin yeni gerilim romanı olan buz gibi soğuğu aldım heyecanla bekliyorum.
evet çok kötü ve çok severim kısırı allahtan abla kısır değil patates salatası yapmış az yağlı :)offff ya bir tabak yesen nerdeyse tüm günün kalorisini almış oluyorsun zaten:) Kısırıda çok severim malesef
herkese hayırlı cumalar olsun herkes ne istiyorsa bütün dilekleriniz olsun innşallahhh,şimdi koşu bandından indim 170 kalori yaktım ama ben terlemiyorum sporda millet su gibi oluyor bende sadece saçlarım hafif nemleniyor,öğleden sonrada spora giderim yarım saatte orda sporumu yaparım ara öğünümü yemeyi unuttum kalkıyim onu yiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?