SEVGİLİ RAKİBEM DUDU'YA SAYGILARIMLA
bu haftada ayıptır söylemesi seni geçtim,bir dahaki karşılaşmamızda hesaplaşmak üzere
işin şakası tabiki senide tebrik ediyorum 600 gram harika keşke hiç duraklamadan gram gramda olsa versek hep beraber
bugün abim evde izinli,şimdi kalkıp kahvlatı hazırlıyımde yiyelim şimdi ben ona ne mamalar hazırlarım dermişimbenim canım çekmesin diye yok bişey
Sevgili Kaptanım Saphira,
7. takımda bir ara yer almış biri olarak sizlere selam vereyim istedim, Paşam, anşaa, ipekyol, nev, hepinize selamlar. Diyetlerinizde başarılar diliyorum. Ben çok güzel kilolar vermiştim bu takımla şimdi verdiklerimi geri alıyorum.Ama güzel bir vesile ile olunca korkmuyorum. Burada nasıl kilo verileceğini öğrendim. Hele saphiram seni hiç unutamam bir insan bu kadar mı motive edici olur, inanın çok keyifliydi sizleri tanımak. Paşama da en kısa zamanda hayırlı bebişler diliyorum. Hepinizi öpüyorum. Selamlar.
7. takımda bir ara yer almış biri olarak sizlere selam vereyim istedim, Paşam, anşaa, ipekyol, nev, hepinize selamlar. Diyetlerinizde başarılar diliyorum. Ben çok güzel kilolar vermiştim bu takımla şimdi verdiklerimi geri alıyorum.Ama güzel bir vesile ile olunca korkmuyorum. Burada nasıl kilo verileceğini öğrendim. Hele saphiram seni hiç unutamam bir insan bu kadar mı motive edici olur, inanın çok keyifliydi sizleri tanımak. Paşama da en kısa zamanda hayırlı bebişler diliyorum. Hepinizi öpüyorum. Selamlar.
kız benide çantana koy götürCanım söz sana alacam magnet biletim alındı pazartesi akşam 7 de biniyorum dönüşüm belli değil malesefannemi ve cenki göremeyecem baya fena oldum aslında en son gittiğimde 1 ay 3 gün kalmıştım
annemde alıo eline havlu falan böcekleri renkli birşey yapıyor garip garip anlamıom ben ama o da diyor kafam dağılıyor diye :)
canım nerde görev yapıyorsun seni dinlemek isterim frekansları verde bakamCanım facede benim sayfada link var,çarşamba günleri o linki tıklayarak saat 16'da direk dinleyebiliyorsun canım.
Ah o krizler,çok güzel kurtarmışsın canım benim maşallah
Paşam arkadaşlar canlı yayınımda yanımda oldular sağolsunlar,ben de şarkı armağan ettim,unutmak yok yani
Ayyyy,heyecanlandım,yarın sabah yapıcam bildirimimi :124:
Elbette canım.Benim şu an ocakta kaynıyor.2 litre suyun içine 3 büyük yeşil elmayı 4'e bölüp atıyoruz.İçine 5 top karabiber,3 kabuk tarçın,10 kuru karanfil ve 1 tam limonun suyunu sıkıyoruz.Düdüklüde 10 dk kaynıyor ve söndürüp süzüp ister soğuk ister sıcak içiyoruz.Benimki şu an dinleniyor
Smileye bakılırsa sıkı kilo vermişsin Ganfeddddd :124:
82 kilo geliyorm nedense bu hafta dikkat etmedim ondan galiba işin kötüsü memelekteneten aynı kiloda gelipte brda almak burası yaramadı kankişlerim bana ya***7. TAKIM 299. ETAP***
Ganfed (56 /
roseberry (61 /
dudujan (105.1
SAPHIRA (87.5 /
nev81 (92.7 /
maviyesil1999 (70,5/
lepistesinyavrucugu(95,8 /
anşaaa (72 /71,4/0,6/%0,89)
ipekyol (76.5 /
pasam3405 (80 / 294. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
saliss (101 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 33'e bölündü
7. Takım Ortalaması :%
haydee döklünn bakalımm yavaştann
06.03.13 mesaj sayim listesi
ansaa---------8
ganfed-------10
nev----------7
dudujan-----5
sphaoholic---0
maviyesil ----0
saphira----8
roseberry---3
lepistesinyavrucugu---4
ipekyol-------8
pasa--------------13
gerbara--------3
salis-----------5liste boyle arkadaslar
SENLE BENİ ORTAYA KOYALIN KIZLARIN BİRİ YORLDN BİRİ DİNLENDİN DÖVSÜNLER BİZİ ANCA KENDİMİZE GELİRİZ SENLE BEN BİR KİLO VERMEDİK AYNI KİLODAYIZ HOŞ BUNADA ŞÜKÜRkizlar ya kendimi cok saldim iki gundur bana moral bverecek biseyler onerin .diyetim hak getire
YLAFLA BOZMUŞUM KAFAYI BEBEM BENvalla krep yerine kurabiye yiyorum çok çok daha iyi oluyor.hemen yazayım canım.
limonlu dukan kurabiyesi:
1 yumurta
2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı (takita form60 kullanıyorum)
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
6 yemek kaşığı yulaf kepeği
limon kabuğu rendesi
2 çay kaşığı kabartma tozu
3-4 damla vanilya aroması (dr. outker)
3-4 damla limon aroması (ben 2. yapışımda bunu koymadım çünkü limon kabuğu çok aroma veriyor zaten.belki vanilya bile koymasak olur)
hepsini bir kapta kaşıkla karıştırıyorsun canım.kaşıkla mücver gibi,yağlı kağıda koyuyorsun.çok aralıklı koy,çok yayılıyorlar.ilk yapışımda 12 ad. kurabiye çıkardım,2. yapışımda daha katı oldu hamuru,3 y.k. yağsız süt ekledim ve 9 ad. kurabiye çıktı.lezzeti çok güzel
vaaayy demek güzel verdin
canım vala bilmiyorum ki hiç
o tarifteki yulaf kepeği değil ki paşacım,yulaf ezmesibenim kahvaltılarımı menülerimi takip edebilirsin,ona göre aynı şeyleri yiyebilirsin veya kendine göre değişiklik yaparsın
sorma tatlım sorma
ay ben de yarın sabahı bekliyorum
canım tebrik ederim
eline sağlık canım
paşam tebrikler
shopaholic,maviyeşil,gerbera izinli
roseberry ve lepistes kızlar 5 mesajın altında kalmışsınız,izinli miydiniz??
bir şok yap toparlanırsın,pirinç mesela
ovvv
24 MARTA BEBEM 31 DEDE DAYIMIN KIZININ EŞİMİN DAYISININ KIZININ VARyaa dinlemek bana nasip olmadı bir türlü
Acaba netten programdan sonra dinleme imkanı olmaz mı
Bende çok fena tatlı krizi geçiriyorum durduramıyorum dışardayken kaçıyor ne yazık ki evde olsam süt tarçın içeçem ama...
Düğün ne zaman.Bende 3 aylık 65 hedefi koydum inş bu defa olur
Bu ne için bir tavsiye
Saol canım bende seni dileklerin için tebrik ediyorum
Tr de olsaydım aslında dukan benim için bu saatten sonra iyi bir seçim olabilirdi ama burda ne yazık ki
ok pzt iyi bir gün seçimi olmuş
RABBİM ŞİFA VERSİN İŞŞALLAH KIZINA CANIMgünaydın kızlar,beyza çok hasta giremedim kilomda 59.9 giden 1.1oo ne olur idare edin sıfır uykuyla ayaktayım.....
Buarada kızlar tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun sabah tüm radayolarda özel programlar vardı ordan aklıma geldi benimde
ÖNÜNDE SAYGIYLA EYİLİYORM CANIM RAKİBEM :2::2:BEN ŞİFAYI KAPTIM HABERİNİZ OLA B HAFTA RAKİBEM KİM BENİM ÖNCELERİ BEN ÇEKERDİM RAKİBELERİ GENE BEN ÇEKEBİLİRMİYİM YOLURRRRRRRRRRbu haftanın rakibeleri:
DUDUJAN VE LEPİSTESİN YAVRUCUĞU
MAVİYEŞİL1999 VE GANFED
ROSEBERRY VE NEV81
İPEKYOL VE ANŞAA
SAPHİRA VE PAŞAM
rabbim hayirlisiyla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin canim boyle kilo almalara can kurban.dedigin gibi nasil kilo verilecegini ogrenmissinya sen dogumdan sonra atarsin o kilolari.rabbim pasamizada hayirlisiyla bir bebek nasip eder insallah
SEVGİLİ RAKİBEM DUDU'YA SAYGILARIMLA
bu haftada ayıptır söylemesi seni geçtim,bir dahaki karşılaşmamızda hesaplaşmak üzere
işin şakası tabiki senide tebrik ediyorum 600 gram harika keşke hiç duraklamadan gram gramda olsa versek hep beraber
Ah keşke gelsen benle paşam o kadar kötü oluyor ki yabancı bir yerde olmak yemek sorun dil sorun inan dönüşünce serseme dönüyorum bir ingilizce bir türkçe saçma sapan oluyorumkız benide çantana koy götürnasıl olsa minnacık birşeyim belli olmam çaktan çok korkyorm ben ya:18::18:nasıl bir dyg bilemedim şimdi
Kaptancım ben sidney gidince yazamazsam 5 mesajtan muaf olsam ama kilo bildirimi yapsam olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?