:18::18::18::18:anacım aç kalayımda veryim diyorm bu kiloları ölüm orucunamı başlasam***7. TAKIM 299. ETAP***
Ganfed (56 /
roseberry (61 /
dudujan (105.1
SAPHIRA (87.5 /
nev81 (92.7 /
maviyesil1999 (70,5/
lepistesinyavrucugu(95,8 /
anşaaa (72 /
ipekyol (76.5 /
pasam3405 (80 / 294. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
saliss (101 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 33'e bölündü
7. Takım Ortalaması :%
canım hep soruyorlar nasıl verdin diyorm aç kalarakbüyük bir gururla anlatırsın işte cnm şöyle gerine gerine ben verdim sende sevirsin falan7leri görmene az kalmış ah bende bir görsem o 7leri o bile yetecek bana
canım ben diyorformin kullanıyorum bebek için hem doktor kiloda verdiriyor dediÇok güzel bacam ben hiç sevmiyorum yurtdışı işlerini ama hep bana kalıyor uyku düzenim yemek düzenim herşeyim rezil oluyor gerçi yurtdışı bana yarıyor en son gittiğimde 4 kilo vermiştim.
canım bende glikofor kullanıyorum içip uyuyorum yoksa ben bulantıdan duramıyorum malesef
yulaf kepegimi deme öle mukaddes deme öleKızlar dün dr. Ayça Kaya tv de tarifler verdi.ben de 2 tanesini yakalama fırsatı buldum.yazayım size belki uygulamak istersiniz
*kahvaltı veya ara öğün olarak yenebilecek bağırsak çalışıran ve tok tutan lezzetli bir karışım:
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tane probiyotik yoğurt (hani şu aktivialardan veya ev yoğurdu,1 kase kadar)
1 t.k. öğütülmüş keten tohumu
3-4 ad. mürdüm eriği kurusu
hepsi karıştırılır.15-20 gün kadar kahvaltı öncesinde veya kahvaltı olarak veya ara öğün olarak yenebilir.miktar olarak baya oluyor o yüzden kahvaltı öncesi yerine direkt kahvaltı olarak yemek daha mantıklı.Üstüne 2 bardak su içilecek
*bir de çorba tarifi var:
Dilimlenmiş piliç göğüs tencereye dizilir.Üstüne sırayla 1.5-2 ad. soğan,2-3 diş sarımsak,doğranmış bal kabağı,kırmızı biber döşenir.2 yemek kaşığı z.yağ ve ½ çay bardağı su eklenir.Biraz pişince 1 bağ kadar ıspanak eklenir.Hepsi pişince blendırdan geçirilir.Tavuk suyu eklenerek çorba kıvamına getirilir.Hem çok sağlıklı,hem çok lezzetli,hem tok tutan hem de bağırsak çalıştıran bir çorbaymış arkadaşlar
ben temizlik yapayım diye anacım dogrmş beni yemekleri yaptım tatlı yapmadım makarnada fırında beşemel sosou yaptım evi topladıms ag olsun eşim evi çektirdi bende sil toz al wc yıka namaz kıl yemek yedik ilkindiyi bekliyorm kılmak içinşu kurabiyenın tarifini istriyorum cam yaa...
ayyy gene temızlık yapıyooo bu hatuunnnn.....
bugun kesınlıkle kaslarını dinlendir yoksa daha fena olursunn...
liste çıkmışş geneee 72 ikene 71,4 im yüzdeyi hesaplıyım akşama eklıycem listeye....
:44::44:ben o ilaçı sütle hiç içmedim ama faydasınıda görmedimglikofor ve glukofen ikisinin içeriğide aynı zaten
hapı yutunca iki bardak suyla yut muhakkak ve üzerine bir galete ye mide bulantın azalır..tecrübeyle sabittir
kızlarr bende tartıldımmmmmmmmmmm
dedim işim felan çıkar belli olmaz işimi garantiye alıyım
bu arada saphişim benim smileyler hala çıkmadı 100 mesajda oldu ?
Son düzenleme: