ben ızınlı ddıııılllimm....Mesaj sayım tarihleri:
5)roseberry...1.3.13 cuma
9)nev81...7.3.13 perşembe +
roseberry...8.3.13 cuma
1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)maviyesil1999...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13
nev maviyesilin yerine sayımı yapınca,yerlerini değiştirdim.roseberry sayımları yapamayacak galiba,izinli miydi?sanki izin alan anşaaa idi,kızı hastalanan,benim frekanslar mı karıştı yoksa? :44:
Bu haftanın badileri
saphıra anşa
ganfed saliş
lepistesinyavrucugu paşa
dudujan nev
kızlar gunaydınn
saphıracım mesaj sayımı yapılmadan dün giremedim hiç nedenıne geliyım ...aslında şahsına munasır bır ınsandır ama hıç sevmediğim görümcem dun öğlene doğru düşük yaptı mahfoldu kızcağız sevmem ama çok zzor yaaa...kızı okuldan aldım kayınvalıdem göturdum gıttım kapı duvar aradım nerdesın diye hastanedelermiş bu 3. düşük 4 yıllık evlı tutmuyo bı turlu...çok kılolu eskıler bılır neler ettığını bana neyse 150 boy var 94 kılo zayıfla dıyo doktorlar kılo buyuk etken diyolar ama yok ben böle güzelim diyo baska bişii demıyoo...hala parcalar varmış içinde 11 de tamamen temızlenecektı ıcı ben ayakta duramayacağımı anlayınca eve geldim...yaa bu düşük denen illet ne zormuşş yaaa...rabbim kımseyı böle sınamasın offf sevmem dedim ya kendisini ama çok uzuldum yaa...
tamam canım dediğim gibi benim frekanslar karışmışcanım poseberry çocgu hasta ben onun yerine sayımı yaparım şimdi
tamam tatlım olay anlaşıldıben ızınlı ddıııılllimm....
kaptan bizim kaptan yanı saphıraaa yok canımm...hatun bır kılo verdı bu hafta yer benı be yaaa...ama dukana başlıyorum pazartesiibomba gibi dönicimmm..
ah canım ya çok geçmiş olsun,Allah şifa versinkızlar gunaydınn
saphıracım mesaj sayımı yapılmadan dün giremedim hiç nedenıne geliyım ...aslında şahsına munasır bır ınsandır ama hıç sevmediğim görümcem dun öğlene doğru düşük yaptı mahfoldu kızcağız sevmem ama çok zzor yaaa...kızı okuldan aldım kayınvalıdem göturdum gıttım kapı duvar aradım nerdesın diye hastanedelermiş bu 3. düşük 4 yıllık evlı tutmuyo bı turlu...çok kılolu eskıler bılır neler ettığını bana neyse 150 boy var 94 kılo zayıfla dıyo doktorlar kılo buyuk etken diyolar ama yok ben böle güzelim diyo baska bişii demıyoo...hala parcalar varmış içinde 11 de tamamen temızlenecektı ıcı ben ayakta duramayacağımı anlayınca eve geldim...yaa bu düşük denen illet ne zormuşş yaaa...rabbim kımseyı böle sınamasın offf sevmem dedim ya kendisini ama çok uzuldum yaa...
1 martta paşam ve lepistes izinliydi01.03.2013cuma
1-paşam 1 memleketten yeni gelmiştim haber verdiydim annemler evdeydi
2-maviyeşil 6
3-dudujan 10
4-roseberry6
5-ganfed8
6-saphira18
7-lepitesin yavrucugu 1
8-ipekyol8
9-nev6
10anşa14
08.03.2013cuma
1-paşam 13
2-maviyeşil izinli
3-dudujan 14
4-roseberry1 kızı hasta
5-ganfed11
6-saphira22
7-lepitesin yavrucugu 12
8-ipekyol9
9-nev13
10anşa13
11-salis 2 geri döndü
roseberry sayamadıkları sayımlar
tamam canım dediğim gibi benim frekanslar karışmış
tamam tatlım olay anlaşıldı
Yok anam dukana başlıcam diyorsun,ben ataktan korkarım,feci kilo verdirtiyor
Ah canım ya çok geçmiş olsun,allah şifa versin
1 martta paşam ve lepistes izinliydi
dün mavi izinliydi roseberry izinliydi
saliss olaya vakıf olamadı sanırım,çünkü perşembe günü mesajları da eksik
paşacım elerine sağlık
Roseberryde izinden dönünce senin yerine sayar
şimdi gelelim kur fasülyenin faydalarına
Bugün erken kalktım eşimle annesine gidicektik dedims en git ben gitmicem aman yorulyorm oraya gidince neyse birazdan kalkıp ev işlerimi yapıcem işşallah sonra elime dantelimi alıcem yapmaya başlıcem bugün pirinç lapasına başlıcem pazartesi o biter işşalah sonra ver elini dkan saphiracım bnları peş peşe yapıcamda bana zararı olrm bebem kahvaltıda peynri ymrta yesem olarmı maydonoz dereot vs :44::44:sütte tüketebilirm degilmi evde balıgım tavugum köftem var öylen ve akşam ne yemeliyim dkanda unttmdabir haftalık liset olabilrimi neler yasak bir haftalık istiyorm şimdi çıkmam lazım namaza kadar işleri bitiriyim sonra hürremi 85 bölümden 89 bölüme kadar seyretmem lazım memleketteyken hürreme ihanet ettim işlerden seyredemedimki hatnu neler old acaba sonra görüşürz akşama yazarım yedikelrimi sabah öylen pirinç lapası kulaga ne hoş geliyor herkeze güzel bri hafta son diliyorm ben gidiyorm kendinize iyi bakın
Sapıram bizim nette sorun vardı ya giremedimm ondan yazamadım mesaj sizlere
Günyadınn kızlarrr biliyorumm haftasonuu herkesciklerrrr musmutluuu
Bende musmutluyum tabikisidee çünküü haftaayaa işe başlıyorum ege kalp damar bölümünde
şimcik bugün neler yediğime gelirsem haftaya çok iddialıyım öncelikle ou söleyyeim bugünden itibarenn sıkı rejimime başladım
Sabah :
2 adet hurma
2 bardak ılık su
1 adet haşlanmış yumurta
maydonozlu lorlu kahvaltı karışımım( bu haftaya damgamı bununla vurucam)
çok az beyaz süzme peynir
2 dilim ekmek
1 adet domates
Şimdiii yüzmeyeee gidiyorummmmmmmm hepiniziiiiii öptümmmmm öğle yemeğinden sonra burdayımmmm
Canım işte tam bu noktada nev devreye giriyor.Kilo duruklamalarını anında ve anında harekete geçirecek formüller bende.Geçen yıl 1 yılda 35 kg vermiştim ve verirken de bu ödem,duraklama vesaire konularda kendi bedenimin uzmanı oldum.Durduğu anda Nevvvvvvvvvvvvv diye seslen,gerisini bana bırak :124:inş canım baya çabalıyorum ama çok yavaş gidiyor hatta diyetisyen duraklamaya gireeksin dedi
Rica ederim canım benimEllerine sağlık canım hızına da hayran kaldım
Sıcak içmen çok daha faydalı canım,ben de ısıtıp içiyorumNevcim çay çok güzelmiş çok teşekkür ederimböyle rahat geliyor içtikçe ama soğuk içemiyorum ben dinlendirip ısıtıyorum sorun olur acaba:44:
Bady bady bady :124: Bu hafta DUDUJAN'I ufalıycammmmmmmmmmmmmmBu haftanın badileri
saphıra anşa
ganfed saliş
lepistesinyavrucugu paşa
dudujan nev
Rica ederim kaptanımmmmmmmmcanım eline sağlık
mavi izinli
saliss kuzum mesajlar 5 in altında kalmış ??
Sana atak dönemi menüsü yazıyorum şimdi,3 gün yetecek canım.3 günlük en az 1.5 kg atacağın menün geliyorrrrrrrrrrrrrrr :124:kaptan bizim kaptan yanı saphıraaa yok canımm...hatun bır kılo verdı bu hafta yer benı be yaaa...ama dukana başlıyorum pazartesiibomba gibi dönicimmm..
Üzüldüm canım ya,işte her şeyin başı bu illet kilo derdi ne yazık ki...kızlar gunaydınn
Ellerine sağlık Paşam.01.03.2013cuma
1-paşam 1 memleketten yeni gelmiştim haber verdiydim annemler evdeydi
2-maviyeşil 6
3-dudujan 10
4-roseberry6
5-ganfed8
6-saphira18
7-lepitesin yavrucugu 1
8-ipekyol8
9-nev6
10anşa14
08.03.2013cuma
1-paşam 13
2-maviyeşil izinli
3-dudujan 14
4-roseberry1 kızı hasta
5-ganfed11
6-saphira22
7-lepitesin yavrucugu 12
8-ipekyol9
9-nev13
10anşa13
11-salis 2 geri döndü
roseberry sayamadıkları sayımlar
Gerçekten hepimiz bir söz verelim bu hafta ve 100 gr da olsa verelim,aynı kalmak da yokkkkk,almak daaaaa :124:kızlar sonuç listeleri hazırlanmış.bu hafta 6. olmuşuz hepinizi tebrik ederim haftaya daha iyi olucazzzzz değil miiii?????
geçen hafta önce 9. olmuştuk sonra yapılan bazı düzeltmeler sonucu 7. olduğumuz ortaya çıktı.haftaya da 5. olmayalım ama ok mii 1. olalımmmmm :124:
canım piirnci yaptım bile pişiyor on yapayım somra dukanı yaparım tamam bebek senle aynı yaparım ama ne dkan jrebi ne lor deme banapaşacım dukan da öyle 1 haftalık liste yok.nette çok açıklayıcı bir sürü blog var,onlardan izinli gıdaları,sınırlı izinli gıdaları öğren,liste halinde yazar onlar.onların dışında hiç bir şey yemiyorsun dukanda.o yüzden de meni yok.evet kahvaltıda peynir yumurta yiyorsun ama mesela yumurta sarısı günde 2 taneyle sınırlı.yumurta beyazını istediğin saatte ve miktarda tüketebilirsin.peynir % 2.5 yağ oranıyla bimde aknaz light peynir var,kutuda,ondan yiyebiliyorsun veya yağ oranı yine %2-2.5 olan lor yiyebiliyorsun,başka peynir yok,yağlı peynirler yasak.maydanoz dereotu,1 demet yiyemezsin ama 3-5 sap tat olsun diye tükeebilirsin.süt günde 1 bardakla sınırlı,pembe kutulu light sütler uygun,diğer tam yağlı sütler uygun değil..
Bence dukan yapacaksan pirinç yapmana gerek yok çünkü dukanda ilk hafta atak döneminde saf protein yediğin için,ödemini atıyorsun zaten.benim menülerimi takip et aynılarını ye,sana en kolay böyle yardımcı olabilirm
canım işte tam bu noktada nev devreye giriyor.kilo duruklamalarını anında ve anında harekete geçirecek formüller bende.geçen yıl 1 yılda 35 kg vermiştim ve verirken de bu ödem,duraklama vesaire konularda kendi bedenimin uzmanı oldum.durduğu anda nevvvvvvvvvvvvv diye seslen,gerisini bana bırak :124:
rica ederim canım benim
sıcak içmen çok daha faydalı canım,ben de ısıtıp içiyorum
bady bady bady :124: Bu hafta dudujan'ı ufalıycammmmmmmmmmmmmm
rica ederim kaptanımmmmmmmm
sana atak dönemi menüsü yazıyorum şimdi,3 gün yetecek canım.3 günlük en az 1.5 kg atacağın menün geliyorrrrrrrrrrrrrrr :124:
atak-1. Gün
sabah:
*1 yumurta,1 kaşık yulaf kepeği ve 1 çorba kaşığı ile hazırlanmış dukan krep+peynir+light limonata(kahvaltıyı atlamak yokkkkkk)
ara öğün-1:
*öğle yemeği için önceden közleyeceğin tavuk göğsünden birkaç parça+süt+nescafe
öğle:
*közlenmiş tavuk göğsü+ayran
ara öğün-2:
*yoğurt ya da ayran ya da light kola ya da birkaç parça tavuk ya da nescafe
akşam yemeği:
*dilediğin kadar köfte,ya da tavuk ya da herhangi bir kırmızı et+ayran
atak 2. Gün:
sabah:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk peynir
*2 köfte
*ayran ya da süt
ara öğün-1:
*yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt
öğle yemeği:
*kızarmış tavuk+haydari
ara öğün-2:
*birkaç küçük parça tavuk ya da bir kase yoğurt
akşam yemeği:
*közlenmiş ve dövülmüş birkaç parça biftek+light kola
atak 3. Gün:
sabah:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk peynir
*2 köfte
*ayran ya da süt
ara öğün-1:
*yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt ya da ayran
öğle yemeği:
*kızarmış birkaç parça köfte+haydari
ara öğün-2:
*birkaç küçük parça tavuk ya da bir kase yoğurt
akşam yemeği:
*balık+light kola
üzüldüm canım ya,işte her şeyin başı bu illet kilo derdi ne yazık ki...
ellerine sağlık paşam.
gerçekten hepimiz bir söz verelim bu hafta ve 100 gr da olsa verelim,aynı kalmak da yokkkkk,almak daaaaa :124:
ya şimdi açık vermıyolar gayet ınsanı bı durum sonuçta ama bundan öncekıler tam beş haftalıkmış öle diyolar ama 5 haftalık yumurta oluşum evresi diye biliyorum ...belkı ben yanlışım yada onlar ama çok kanamalı oluyo bu seferkı 7 haftalıkmışş...canım genetik ve kanda pırtılaşmaya baktırsın muhtemelen ondandır geçmiş olsn kaç hafTALIK OLYOR DÜŞÜKLERİ:44::44:
ben bomba geliyorummm bu haftaa....kızlar sonuç listeleri hazırlanmış.bu hafta 6. olmuşuz hepinizi tebrik ederim haftaya daha iyi olucazzzzz değil miiii?????
geçen hafta önce 9. olmuştuk sonra yapılan bazı düzeltmeler sonucu 7. olduğumuz ortaya çıktı.haftaya da 5. olmayalım ama ok mii 1. olalımmmmm :124:
Canım işte tam bu noktada nev devreye giriyor.Kilo duruklamalarını anında ve anında harekete geçirecek formüller bende.Geçen yıl 1 yılda 35 kg vermiştim ve verirken de bu ödem,duraklama vesaire konularda kendi bedenimin uzmanı oldum.Durduğu anda Nevvvvvvvvvvvvv diye seslen,gerisini bana bırak :124:
Rica ederim canım benim
Sıcak içmen çok daha faydalı canım,ben de ısıtıp içiyorum
Bady bady bady :124: Bu hafta DUDUJAN'I ufalıycammmmmmmmmmmmmm
Rica ederim kaptanımmmmmmmm
Sana atak dönemi menüsü yazıyorum şimdi,3 gün yetecek canım.3 günlük en az 1.5 kg atacağın menün geliyorrrrrrrrrrrrrrr :124:
ATAK-1. GÜN
SABAH:
*1 yumurta,1 kaşık yulaf kepeği ve 1 çorba kaşığı ile hazırlanmış dukan krep+peynir+light limonata(kahvaltıyı atlamak yokkkkkk)
ARA ÖĞÜN-1:
*Öğle yemeği için önceden közleyeceğin tavuk göğsünden birkaç parça+süt+nescafe
ÖĞLE:
*Közlenmiş tavuk göğsü+ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*Yoğurt ya da ayran ya da light kola ya da birkaç parça tavuk ya da nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Dilediğin kadar köfte,ya da tavuk ya da herhangi bir kırmızı et+ayran
ATAK 2. GÜN:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk peynir
*2 köfte
*Ayran ya da süt
ARA ÖĞÜN-1:
*Yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Kızarmış tavuk+haydari
ARA ÖĞÜN-2:
*Birkaç küçük parça tavuk ya da bir kase yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
*Közlenmiş ve dövülmüş birkaç parça biftek+light kola
ATAK 3. GÜN:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk peynir
*2 köfte
*Ayran ya da süt
ARA ÖĞÜN-1:
*Yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt ya da ayran
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Kızarmış birkaç parça köfte+haydari
ARA ÖĞÜN-2:
*Birkaç küçük parça tavuk ya da bir kase yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
*Balık+light kola
Üzüldüm canım ya,işte her şeyin başı bu illet kilo derdi ne yazık ki...
Ellerine sağlık Paşam.
Gerçekten hepimiz bir söz verelim bu hafta ve 100 gr da olsa verelim,aynı kalmak da yokkkkk,almak daaaaa :124:
wuuuuuuuu harika başladın tatlımhadi bakalım iyi yüzmeler..ilk haftanı atlıyorum mesaj sayımında ama önümüzdeki hafta netini hallet kuzum
kızlar sonuç listeleri hazırlanmış.bu hafta 6. olmuşuz hepinizi tebrik ederim haftaya daha iyi olucazzzzz değil miiii?????
Şimcikkkk gelelimmmm öğlennn yemeğineeeeee
2 adet hurma 1 bardak ılık su
turpp yaprağı kavurması üzerine sarmısaklı yoğurt 1 tabak
bir tabak makarna
bir dilim ekmek
veeee tam 1 saat yüzdümmmmm sonrasında 1 litre su içip saunaya girdimmmm
iyi akşamlar kızlar..ayy sabahtan beri deli etti beni eşim..herşeye muhalefet,bugün heyheyleri üstündeydi tabi banada geldiler en son sustummm konuşmadık 4 saattir şimdide işe gitti..gözüm körmesinde bari sakinleşeyim bende
bekarlara sesleniyorum valla tadını çıkarın hani laf olsun diye değil bekarlık harbi sultanlık
neyse ben şimci kendimi koşu bandına atıp takıyorum kulaklığımı herşeyden uzaklaştığımı düşünerek terapi yapıyorum sonra ardından bi duş ardından alıyorum kahvemi elime kitap okuyorum
bugün yediklerimi yazıyım
sabah öğle bir oldu
2 dilim çavdar ekmeği,5 6 dilim sucuk,3 çatal peynir,1 çatal kaşar,bir tatlı kaşığı bal,domates salatalık
ara
2 tane petibör bisküvi ve türk kahvesi
akşam
1 tabak yeşil mercimek,2 dilim ttb ekmeği,salata,bir brdk ayran
ara
sütlü nescafe
2,5 lt su
tam yerınde bı soru sorayım yuzdukten sonra yanı soğuk sudan sonra saunaya girilmesi risk oluşturuyormu hem sağlıkçı olarak hemde yapan biri olarak cevap verirzsen sevındırık olıcıımm..neden şimdi ben spor yaptıktan sonra duşunu al çık dedi ordakı hacalar vucut sıcakken havuza girip üşüme havuzdan cıkıncada saunaya girme carpımtıya sebep olabilir dediler...bende uyguluyorum ama allah biliyo ya spordan çıkınca soyle yarım saat yuzmek ıstıyorum ordanda 15/20 dk sauna turk ahamamı arkasındanda eve gel devril yat....ne diyosun ben susuyım canım tecrübe konuşsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?