Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar şükür beyzam biraz daha iyi ama ben çok üzüldüm geceleri uyumadık gündüzleri mızık mızık ne kucakta ne memede hiç durmadı bugün çok şükür biraz daha iyiydi dışarı çıktık hava çok güzeldi iyi geldi diyetim tam gaz devam hatta üzüntüden iştahım kesildi,sporlarımı yaptım çok şükür alışınca insan bırakamıyor koşu bandını bu yüzden seviyorum biraz geçmişe bakayım......

evet canım canım kızım çok ağır grip oldu ama şükür daha iyi burun tıkanıklığı bizi mahvetti ama allah başka dert vermesin yarabbim

canım poseberry çocgu hasta ben onun yerine sayımı yaparım şimdi

çok sağol paşam allah gönlünde kini versin inşallah,bende senin günüde sayımını yaparım....

rapor vereyiim dedim kızlar
allaha şükür bugün hiç kaçamak yapmadım nefsim dürtü ama ben galip geldim
arada 1 elma yedim kahvaltıdan sonra
akşamada bir demet roka yarım domates 1 minacık domates kıvırcık bir kase yogrt ve 2 adet tavk gögsü ızagara yaptım salataya ne tz ne sirke nede yag koydm iri dogradım mideyeakşamada işşallah soda içicem
kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım inan karşılık beklemeden yaptım biliyorsn bebek olnca akan sular duruyor benim için isteyene gene sayarım eşim geç gelicekmiş gene paşanız yetim kaldı

sevgili nevcim seni devirmek ne haddime sen ki 1 yılda 30 kilodan fazla veren azimli bir bayansın benim kilolarımı vermede 2 canavarımında etkisi var ama eminim sen 4-5 ay sonra yıldızlı karnenii alıp mezun olursun.....

Aradaa bir avuç ayçekirdeği tuzzsuzz
1 adet muz

evettt gelellimm akşammmm yemeğimizeee
2 adet hurma
2 bardak ılık su
2 çöp şiş (etin yağsız tarafı)

1 bardak ayran

Akşamı böle kapatacagımm inşallah yukardaa beniii kaçamağaa çağırıyorlar ama nefsimi tutup gitmeyeceğimmmm nelerii reddediyorum şu an düşündükçe fena oluom amaa yokkk ölemk var dönmek yok

dudujan canım benim diyetisyenim diyet yaparken kilo durması diye bişey yok diyor ve gerçekten benim şu 2,5 aylık sürede hiç durma olmadı emine hanım önce beni tartıyor sonra hesap makinasını alıp a4 kağıdına baya bir matematik problemi çözer gibi hesap yapıyor sonra diyetimi hazırlıyor ve buna uyduğun sürece kilo vermen durmayacak diyor....

birde senin bazal metabolizaman ne kadar kalori yakıyor....

sana sorularım olucek bebem
1-bu diyeti nerden buldum kaç kalorilik bu vucudna zararlı degilmi devamlımı yapıcem dok ttutormu
2- muz olmamış
3- ben kaçamak yapmadıms ende yapma gebertiririm heincecik çıkırlar olcez
ben dudjanımı özledim girsede ses verse

Bu diyetii bi yerdennn bulmadımm okuldaa öğrendiklerimmlee kendii kendimee yapıomm kalori de hesaplamıomm paşamm kafamaa göree takılıommmAma tokum allaha şükürr 2 hurma üstüne 2 bardak su zaten ben doymuş olarak oturuom her seferindee sofrayaaa

benimde ümreden gelen hrmam var bende onu yiyem bari eşim yoldaymış çok mutlym eve geliyorsodamı içicem birazdan

geçmiş olsun bi< bile zorlanıyoruz o minicik kuzuya daaha zor
bende kaçamak yapmadım

canım olmamış bugün şekerin fazla düzesiz sanırım kaçamaklar çekiyor seni kendineee muz neyse doktorda veriyor öğlen ara öğünde ama çekirdik olmamışkaçamakların diğerlerini reddetmen de iyi olmuş tebrikler

cnm muz serbest diyette akşam olmaması kaydı ile

hoşgeldin canım ya iyice toplandık biz maşallah
Allah allah turbun yaprağı satılıyor mu ki yaa
canım ugg bir bot markası
Allah Allah hakkaten niye yoksun ki :44: o gün hiç mesajın yok muydu acaba?
Aşkolsun sapişim olmaz olur mu acaba mı diye bende kontrol ettim şaka bir yana 6 veya 7 mesajım vardı
eşler ne zaman iyiler biliyormsun hediye aldıklarında nazını çektilerlerinde uykularındagerisi boş
Kız ayakta alkışlıyorum seni kesinlikle uykuda

O da ne ne zaman olmuş bunlar yaa

geçmiş olsun canım.Bizde boğaz enfeksiyonu geçirdik son 2 gün çocuk mahvoldu dün akşam onunla oturup ağlayacaktım artık çok şükür bugün iyiydi

Ne çok isterdim şöyle adam akıllı bir diyetisyen bulmayı

geçmiş olsun canım .. ay ben 4-5 ten sora buldum sonundan 1 tanesini:26:

canım sen beceriklisindir ş çizelgeme bir el atarmısın cma günü olarmı

olarr tabiii bugün iş için evrak toplayacağım ama vakit bulur bulmaz yaparım canım

ama çekirdek de tusuz ve bir avuç olmak kaydıylaa serbest aslında zararlı bişi deil yani ama biz abartıp avuç avuç yiyince zarar

Şimcik şöle oluyorki ipekcim ben pazara gidince normalde insanlar turbun baş kısmını alıp gerisini kestiriyorya ben pazarcı abilerden o kestiği kısımları da koymasını rica ediyorum yoksa sadece yaprağı satılmıyor maleseff amaa çok değerli birşey benim içinn kısınn en çok sevdiğim şey o turpp yapraklarıı

kızlarrrr sabahhhh tartıldımm hemencikkkkk zıppp zıppp zıpladımm sevinçtennn diyetiminnn faydalarıııınıııı gördümm bu sabahhh hemdee 2 günde ne çok farkettiğinii kemerimden de anladımmmamaa sizee cumaa söleyeceğimm

Sabah 2 adet hurma
2 bardaak su

maydonozlu lorlu karısımmm

ekmekkk yokkkk

sunun surasında zaten öğlene ne kaldıı

bugün akşamaa kadarr evrak toplayacağımmm haftaya bugündee işş başııııı bakalım yoğun bakımda hiç durmadan koştururken sonra birdenbire evde oturmaya alışmış bünyem çalışırken ne yapacakkk

ahh 14.takım ahhh

ohh ne güzel sanada moral olmuştur..hadi bakalım yaz sonu hepimiz çıtır olalım inşlh
kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…