Mesaj sayım tarihleri:
5)roseberry...1.3.13 cuma
9)nev81...7.3.13 perşembe +
roseberry...8.3.13 cuma
1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)maviyesil1999...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13
nev maviyesilin yerine sayımı yapınca,yerlerini değiştirdim.roseberry sayımları yapamayacak galiba,izinli miydi?sanki izin alan anşaaa idi,kızı hastalanan,benim frekanslar mı karıştı yoksa? :44:
canım poseberry çocgu hasta ben onun yerine sayımı yaparım şimdi
evet canım canım kızım çok ağır grip oldu ama şükür daha iyi burun tıkanıklığı bizi mahvetti ama allah başka dert vermesin yarabbim
çok sağol paşam allah gönlünde kini versin inşallah,bende senin günüde sayımını yaparım....
Aradaa bir avuç ayçekirdeği tuzzsuzz
1 adet muz
evettt gelellimm akşammmm yemeğimizeee
2 adet hurma
2 bardak ılık su
2 çöp şiş (etin yağsız tarafı)
1 bardak ayran
Akşamı böle kapatacagımm inşallah yukardaa beniii kaçamağaa çağırıyorlar ama nefsimi tutup gitmeyeceğimmmm nelerii reddediyorum şu an düşündükçe fena oluom amaa yokkk ölemk var dönmek yok
sana sorularım olucek bebem
1-bu diyeti nerden buldum kaç kalorilik bu vucudna zararlı degilmi devamlımı yapıcem dok ttutormu
2- muz olmamış
3- ben kaçamak yapmadıms ende yapma gebertiririm heincecik çıkırlar olcez
ben dudjanımı özledim girsede ses verse
Bu diyetii bi yerdennn bulmadımm okuldaa öğrendiklerimmlee kendii kendimee yapıomm kalori de hesaplamıomm paşamm kafamaa göree takılıommmAma tokum allaha şükürr 2 hurma üstüne 2 bardak su zaten ben doymuş olarak oturuom her seferindee sofrayaaa
benimde ümreden gelen hrmam var bende onu yiyem barieşim yoldaymış çok mutlym eve geliyor sodamı içicem birazdan
yee tabii o daha makbulllll
selam kızlar şükür beyzam biraz daha iyi ama ben çok üzüldüm geceleri uyumadık gündüzleri mızık mızık ne kucakta ne memede hiç durmadı bugün çok şükür biraz daha iyiydi dışarı çıktık hava çok güzeldi iyi geldi diyetim tam gaz devam hatta üzüntüden iştahım kesildi,sporlarımı yaptım çok şükür alışınca insan bırakamıyor koşu bandını bu yüzden seviyorum biraz geçmişe bakayım......
bende kaçamak yapmadımrapor vereyiim dedim kızlar
allaha şükür bugün hiç kaçamak yapmadım nefsim dürtü ama ben galip geldim
arada 1 elma yedim kahvaltıdan sonra
akşamada bir demet roka yarım domates 1 minacık domates kıvırcık bir kase yogrt ve 2 adet tavk gögsü ızagara yaptım salataya ne tz ne sirke nede yag koydm iri dogradım mideyeakşamada işşallah soda içicem
kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Aradaa bir avuç ayçekirdeği tuzzsuzz
1 adet muz
evettt gelellimm akşammmm yemeğimizeee
2 adet hurma
2 bardak ılık su
2 çöp şiş (etin yağsız tarafı)
1 bardak ayran
Akşamı böle kapatacagımm inşallah yukardaa beniii kaçamağaa çağırıyorlar ama nefsimi tutup gitmeyeceğimmmm nelerii reddediyorum şu an düşündükçe fena oluom amaa yokkk ölemk var dönmek yok
sana sorularım olucek bebem
1-bu diyeti nerden buldum kaç kalorilik bu vucudna zararlı degilmi devamlımı yapıcem dok ttutormu
2- muz olmamış
3- ben kaçamak yapmadıms ende yapma gebertiririm heincecik çıkırlar olcez
ben dudjanımı özledim girsede ses verse
hoşgeldin canım ya iyice toplandık biz maşallahbugünkü menümüde yazayım
sabah
lor , zahter , 2 dilim ekmek , 1.yk. zeytinyağı
ara
1 elma
öğlen
yeşil mercimekli esmer bulgur pilavı 4 y.k.
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
1 y.k. bulgur pilavı , 2 dilim ekmek , lor , zahter
sular dün sabahtan beri kesikti canım istemedi bişey
zahter : kahvaltılık içinde birçok bitki var kekik , kimyon,zahter,vs. çok bitki var ,kavun çekirdeği,karpuz çekirdeği,susam,limon tuzu varmış bildiğim bunlar bilmediğim çok ot var içinde normalde içine yağ döküyon haşhaş gibi oluyor öyle yiyon ama ben yağ koymuyorum öyle lorla falan karıştırıyorum yiyorum yanlız tadı muhteşem tabi benim için arap yemeklerini yada adana hatay taraflarının baharatlarını ve yoğun baharat sevenlere güzel herkes beğenmiyor ağır geliyormuş kokusu tadı falanbu arada ayrıldığım kilom kaçtı bilmiyorum ama dün 92.5 ile tekrar düzenli listeme geri döndüm
Allah allah turbun yaprağı satılıyor mu ki yaa
ama akşam pekkk iyiii birseyyy değilllll amaa gerberammmm hoşgeldinnnn bu aradaaaa canımmm
turppp yaprağıı kavurmasıı turpun sadece yapraklaarını çok az yağ kullanarak tavada kavrulunca oluo neden turbu yemion da yaprağını yiyon dersen gerberamm turpp kök bi bitki çokk fazla depo şeker yani nişasta içerir aynı patates havuç gibii ama yaprak ve sapları hem çok antioksidan hem çok şekersizzz
hurmanında nedeni benim çok açılmış iştahımı kapamak çünkü çok lifli midede şişiyor
Aşkolsun sapişim olmaz olur mucanım ugg bir bot markası
Allah Allah hakkaten niye yoksun ki :44: o gün hiç mesajın yok muydu acaba?
Kız ayakta alkışlıyorum seni kesinlikle uykudaeşler ne zaman iyiler biliyormsun hediye aldıklarında nazını çektilerlerinde uykularında gerisi boş
ayyy eskı sayfaları karıştırdım biraz... evdeyım bugunnn oooo neler olmuş bizim takımda nelerrrr.....takımlar kapatıp acmışızzz nev esra sizi tanıyalı ıkı senyı gecmiş dudujancım sen 14. takımda yarışmısmıydın daha once...anılarım depreşti nevim yakmış kavurmuş ortalığı ....çok güldüm ama ne haltlar yemişiz kızlar yaaaaa...facedekileri falanda okudum yıkıldım anlatamamm gülmekten kızm gelmiş anne ne yazıyokı bu kadar guluyosun diyo...
geçmiş olsun canım.Bizde boğaz enfeksiyonu geçirdik son 2 gün çocuk mahvoldu dün akşam onunla oturup ağlayacaktım artık çok şükür bugün iyiydiselam kızlar şükür beyzam biraz daha iyi ama ben çok üzüldüm geceleri uyumadık gündüzleri mızık mızık ne kucakta ne memede hiç durmadı bugün çok şükür biraz daha iyiydi dışarı çıktık hava çok güzeldi iyi geldi diyetim tam gaz devam hatta üzüntüden iştahım kesildi,sporlarımı yaptım çok şükür alışınca insan bırakamıyor koşu bandını bu yüzden seviyorum biraz geçmişe bakayım......
dudujan canım benim diyetisyenim diyet yaparken kilo durması diye bişey yok diyor ve gerçekten benim şu 2,5 aylık sürede hiç durma olmadı emine hanım önce beni tartıyor sonra hesap makinasını alıp a4 kağıdına baya bir matematik problemi çözer gibi hesap yapıyor sonra diyetimi hazırlıyor ve buna uyduğun sürece kilo vermen durmayacak diyor....
birde senin bazal metabolizaman ne kadar kalori yakıyor....
geçmiş olsun canım.Bizde boğaz enfeksiyonu geçirdik son 2 gün çocuk mahvoldu dün akşam onunla oturup ağlayacaktım artık çok şükür bugün iyiydi
Ne çok isterdim şöyle adam akıllı bir diyetisyen bulmayı
canım sen beceriklisindir ş çizelgeme bir el atarmısın cma günü olarmı
geçmiş olsun bi< bile zorlanıyoruz o minicik kuzuya daaha zor
bende kaçamak yapmadım
canım olmamış bugün şekerin fazla düzesiz sanırım kaçamaklar çekiyor seni kendineee muz neyse doktorda veriyor öğlen ara öğünde ama çekirdik olmamışkaçamakların diğerlerini reddetmen de iyi olmuş tebrikler
cnm muz serbest diyette akşam olmaması kaydı ile
hoşgeldin canım ya iyice toplandık biz maşallah
Allah allah turbun yaprağı satılıyor mu ki yaa
Aşkolsun sapişim olmaz olur muacaba mı diye bende kontrol ettim şaka bir yana 6 veya 7 mesajım vardı
Kız ayakta alkışlıyorum seni kesinlikle uykuda
O da ne ne zaman olmuş bunlar yaa
ahh 14.takım ahhhayyy eskı sayfaları karıştırdım biraz... evdeyım bugunnn oooo neler olmuş bizim takımda nelerrrr.....takımlar kapatıp acmışızzz nev esra sizi tanıyalı ıkı senyı gecmiş dudujancım sen 14. takımda yarışmısmıydın daha once...anılarım depreşti nevim yakmış kavurmuş ortalığı ....çok güldüm ama ne haltlar yemişiz kızlar yaaaaa...facedekileri falanda okudum yıkıldım anlatamamm gülmekten kızm gelmiş anne ne yazıyokı bu kadar guluyosun diyo...
kızlarrrr sabahhhh tartıldımm hemencikkkkk zıppp zıppp zıpladımm sevinçtennn diyetiminnn faydalarıııınıııı gördümm bu sabahhh hemdee 2 günde ne çok farkettiğinii kemerimden de anladımmmamaa sizee cumaa söleyeceğimm
Sabah 2 adet hurma
2 bardaak su
maydonozlu lorlu karısımmm
ekmekkk yokkkk
sunun surasında zaten öğlene ne kaldıı
bugün akşamaa kadarr evrak toplayacağımmm haftaya bugündee işş başııııı bakalım yoğun bakımda hiç durmadan koştururken sonra birdenbire evde oturmaya alışmış bünyem çalışırken ne yapacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?