Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gününüz aydın olsun canlarımmmmmmm
hani liste yokmu listeeee ben kilomu yazıveremmmmmmmmmmm:32::32::32::32::32::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::66::118::118::118::118::118::118:

benim için büyük insanlık için küçük bi kilo ama olsun bana acayip moral oldu

psikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...

amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ıste

amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...

mıkrodalgada patlıyo mu mısırr cahıllığıme ver ilk defa duydum valla....:26:
patlıyo canım :34: kapaklı bi cam kapa koyuyorum harika oluyo..
kekde yapıyorum browni mikrodalgada
aslında milet patlıcan patates felan közlüyomuşda ben onları denemedim hiç :1:
QUOTE=roseberry;29330835]günaydın fıstıklar,dün netim yoktu hiç giremedim modemin ışıkları bir yanıyordu bir sönüyordu,dün psikoloğa gittik çok tatlı bir bayandı konuştuk bir daha ki görüşmeye yusufla gidicez ...

kilom 59 giden 900 gram.bu hafta az gitti,ama ne yapayım ya artık vücudum eror veriyor gece uykum yok kız sabaha kadar emiyor,eşim artık bırak diyeti diyor ama 3 kilo daha vermeden bırakmayı düşünmüyorum...[/QUOTE]

canım bence sen bir vitamin değerlerine felan baktır bunca kiloyu kısa zamanda baktın b12 felan düşmüşse baya bi etkiler seni
tebrik ederim bu arada :38:

Günaydınnn kızlarr tartılıomm artıkkk oynamaa yok hatta 200 gram da almış gözüküom ama been kaç gündür akşam yemeği bile yemiommmm canım sıkıldı azcık:50::50::50::50:
Şimcik sabah kahvaltıma gelirsem maydonozlu dereotlu karışımım veee sucuklu yumurtdana bir iki parça yiyeceğim birde hurmamm vee suyum var tabikide 2 dilimde ekmek kızlar akşam ve öğlene yüklenmemek için bu sabah biraz kuvvetli yemeye karar verdim:52::52::52:

günaydın tatlım
ya neden hergün sürekli tartılıyon sen bakem:20: bak hem canın sıkılıyo hemde hergün eksilcen diye bişey yok
o kadar çorba içtin aç durdun su toplamışdır vücudun sen bugün biraz bitki çayı felan iç suyuda çoğalt yarına inersin:34:
bu arada neden her öğün hurma yiyosun :26:

günaydın tatlım
ya neden hergün sürekli tartılıyon sen bakem:20: bak hem canın sıkılıyo hemde hergün eksilcen diye bişey yok
o kadar çorba içtin aç durdun su toplamışdır vücudun sen bugün biraz bitki çayı felan iç suyuda çoğalt yarına inersin:34:
bu arada neden her öğün hurma yiyosun :26:

tok tutsun die yiyorum kuzucumm:50::50::50:

Merhabalar kızlar ben sidneye geldim şuanda saat 19:50 :) ay saçma sapan oldum vucudum alışamadı yemek berbat iş desen kötü hava desen yapış yapış annemi özledim sizi özledim :43:

teşekkürlerrr kuzucummmm:52::52::52::52:

Yaaww çok yemee sakın düğünlerdee paşammmm cumaaa büyükk günn bakkk:52::52::52::52:
canım yemem merak etme sen ama canım çok sıkkın bgün kaç gündür wc çıkamıyorm yemkete yemedim dün kaçamak desem yazıyorm ah canım sıkkın yaw ben b hafta 80 hayal etmiştim korkmdan çıkamadım rtartının üstüne ben ne zaman 7 görücem vallahi sinirlerim tepemde he kendimi atasım var 5 kattan aşagıya:30::30:
Kızlaarrrr giderken ekmeksiz 1 tabak mercimek çorbası yedim birde muz yedim amanınnn dişimmm nasıll acıooo inat da ettim karnım aç die ilaç içmedimm amaa ağrıoo yanii ağrıdıkçada yemek yiyemiom yiyemedikçe ilaç içemiomm gerçektenn azcıkkk kafada var benimm:52::52::52::52::52:

Şimcik spordan geldim anamm plates yaptırdı hoca topun üstündee son nefesimi vercem sandımmmm bir kadın fenallaştı bıraktıı o ne biçim toptur yaa canıma okudıuu su gibii ter döktüm saçlarım bile terledi o derece :53::53::53: e son 10 dk da bende pes ettim baktım nabzım 165 saydım üşenmedim amanınnn dedim saliş durrr :52::52::52::52: pestilim çıkmış kızlar resmen:31::31::31::31: akşamda yemek yok bana çorba çorba nereye kadar aç uyucam kanımca bu gece:32::32::32::32:
:9::9::9:canım benimde çok çarpıntım olyor aslında eşim sen yappıyorsn diyor ama ne bilem ama çok yorlyor insan klevyede sorn var haftler eksik çıkıyor kafayı yemek üzereyim :47::47:
bademcik ameliyatı oldu canım ama yaşı 22 geç olduğu için zor oldu çok ağrısı var üst üste ilaç içmek istiyor o derece yani bide aç karnına o kadar ilaç içiyor bugün 2. gündü işte :/

anaam :) afiyet olsun ben daha yemedim işler bitmedi yarın ev tebriğine gelcekler ameliyatıda bilmiyorlar geçmiş olsuna geleceklerde var oyyy :/ ölüyorum zannediyorum :)

cnm plates çok önemli bir spor bence ihmal etmezsen son güzel forma sokuyor kilo vermesen dahi :34::34:
yedigim tavk gögsü ızgara kırmızıı bibeer közlemesi yogurtl yanına 2 adet çavdar ekmegi:43::43:genede gram oynamamış len okadar aç kaldım vucdmda şiş reglimde yakın ondanmı acep:14::14:
psikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...

amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ıste

amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...

mıkrodalgada patlıyo mu mısırr cahıllığıme ver ilk defa duydum valla....:26:
mikrodalga kanser üretiyormş biline:53::53:
diyetimde bir s bardagı yiyebilirsinizi yazıyord bende çok severim eşime dedim bah diye yapalım hadi dedim eşim kahkahayı bastı canım patlamış olarak dedi ölçü vermişler dedi patlamamış diye degil dedi ay ne tanmıştım o gülerken:17::17:baktı tandım gel gel gülmücem dedi mikrop ban sarıldı adamda ses yok baktım yerlerde:9::9::9::9:
canım ellerine sağlık ağrının içinde sayımı da yapmışsın :16:
maviyesil ve gerbera izinli değil,hiç haber vermediler :44:
maviyesilden 1 ceza puanı dah düşüyor,gerberadan da düşüyordu ki mazeretini yazmış

canım etrafımda 20 lik diş çektiren çok oldu da,bu kadar ağrı sızı görmedim hiç.nerde yaptırdın dişlerini?

dişin ağrırken iyi gidebiliyorsun canım

geçmiş olsun kardeşine,evet çok uzun zaman önce yazmıştın ameliyat olacağını hatta bu sebepten izne ayrılmıştın 22 marta kadar ama ameliyat tarihini bilmiyorduk,geçen hafta bildirseydin izinli olacağını daha iyi olurdu veya atlatsaydın ameliyatı misafirleri filan da sonra gelseydin,diyetin açısından da,buradaki konsantrasyonun açısından da daha iyi olmaz mıydı

sayfamda yazmıyorum tarifleri paşam,kendi hesabımda koyduğum fotoya ekledim tarifi :34:

afiyet olsun canım..ohh yarasın sporun..benim de şu platese bulaşmam lazım ama vakit bulamadım bir türlü :ssz:
canıms enin sayfanada baktım artı yaptıklarınada göremedim nasıl yapılıryor ya ben atladım yada yanlış yere baktım:17::17:
paşam hergün tartılma benimde öyle oluyor bazen ama ben haftada 1 tartılıyorum vücudun su tutmuş olabilir canım,sıkma canını...
canım karar verdim hiç tartılmıcam bu ney kardeşim hergün soyun:17::17: aç kal wc beklle çık tartıl ilaçlarımın saati geçiyor bikerem:19::19:çıldırıcim he :30::30:
Günaydınnn kızlarr tartılıomm artıkkk oynamaa yok hatta 200 gram da almış gözüküom ama been kaç gündür akşam yemeği bile yemiommmm canım sıkıldı azcık:50::50::50::50:
Şimcik sabah kahvaltıma gelirsem maydonozlu dereotlu karışımım veee sucuklu yumurtdana bir iki parça yiyeceğim birde hurmamm vee suyum var tabikide 2 dilimde ekmek kızlar akşam ve öğlene yüklenmemek için bu sabah biraz kuvvetli yemeye karar verdim:52::52::52:
kız söylesene kaç kilo verdin öyle bekletiyorsn beni:59::59:
ben gidip kahvaltı edeyim daha ilaçlarımı içmedim :10::10:

maşallahh rakibem seni tebrik ederim geçtin kesin beni bende sorunmu var tartımı kafayı yedi bilemeidm vallahi :14::14::14:kahvaltı yapmadım daha eşim evde işe gitmedi uyyor bugün giremezsem kusura bakmayın olurmu:17::17::17:yedikelrimi akşam girer yazarım hoş birşey yemesemde veremedim :43::43::43:
DUDUJANIM AŞKIN HOŞ GELDİNNNNNNNNNNN :48::3::3::3::3::3:

merhabalar kızlar ben sidneye geldim şuanda saat 19:50 :) ay saçma sapan oldum vucudum alışamadı yemek berbat iş desen kötü hava desen yapış yapış annemi özledim sizi özledim :43:

sen gel ban ben senin hem anan hem baban olrum bebem ne yapıcaksın ekmek parası için gittin oraya allah yardımcın olsn canım sen tekmisin kimseler yokm bebem :43::43:

sen gel ban ben senin hem anan hem baban olrum bebem ne yapıcaksın ekmek parası için gittin oraya allah yardımcın olsn canım sen tekmisin kimseler yokm bebem :43::43:
ayyyy keşke yanımda olsaydınız paşammmmmm :( 3 kişi geldik şirketten ama diğer 2si erkek birisi kocaman amca diğeride elinde telefon sevgilisiyle konuşup duruyo yalnızım yani :43:

canım yemem merak etme sen ama canım çok sıkkın bgün kaç gündür wc çıkamıyorm yemkete yemedim dün kaçamak desem yazıyorm ah canım sıkkın yaw ben b hafta 80 hayal etmiştim korkmdan çıkamadım rtartının üstüne ben ne zaman 7 görücem vallahi sinirlerim tepemde he kendimi atasım var 5 kattan aşagıya:30::30:

:9::9::9:canım benimde çok çarpıntım olyor aslında eşim sen yappıyorsn diyor ama ne bilem ama çok yorlyor insan klevyede sorn var haftler eksik çıkıyor kafayı yemek üzereyim :47::47:

yedigim tavk gögsü ızgara kırmızıı bibeer közlemesi yogurtl yanına 2 adet çavdar ekmegi:43::43:genede gram oynamamış len okadar aç kaldım vucdmda şiş reglimde yakın ondanmı acep:14::14:

mikrodalga kanser üretiyormş biline:53::53:
diyetimde bir s bardagı yiyebilirsinizi yazıyord bende çok severim eşime dedim bah diye yapalım hadi dedim eşim kahkahayı bastı canım patlamış olarak dedi ölçü vermişler dedi patlamamış diye degil dedi ay ne tanmıştım o gülerken:17::17:baktı tandım gel gel gülmücem dedi mikrop ban sarıldı adamda ses yok baktım yerlerde:9::9::9::9:

canıms enin sayfanada baktım artı yaptıklarınada göremedim nasıl yapılıryor ya ben atladım yada yanlış yere baktım:17::17:

canım karar verdim hiç tartılmıcam bu ney kardeşim hergün soyun:17::17: aç kal wc beklle çık tartıl ilaçlarımın saati geçiyor bikerem:19::19:çıldırıcim he :30::30:

kız söylesene kaç kilo verdin öyle bekletiyorsn beni:59::59:

maşallahh rakibem seni tebrik ederim geçtin kesin beni bende sorunmu var tartımı kafayı yedi bilemeidm vallahi :14::14::14:kahvaltı yapmadım daha eşim evde işe gitmedi uyyor bugün giremezsem kusura bakmayın olurmu:17::17::17:yedikelrimi akşam girer yazarım hoş birşey yemesemde veremedim :43::43::43:
DUDUJANIM AŞKIN HOŞ GELDİNNNNNNNNNNN :48::3::3::3::3::3:

canımmm benimm incezz er geççç merak etme senn:32::32::32:

canlarım ben kahvaltıdan sonra 1 portakal yedim şimdide 1 ayva yedim şimdi komşuyaa gideceğizzz o cici mamalardan yemeyeceğim gelincede inşallah hafif şeyler yicem inşallah:52::52::52::52::52::52::52::52:

bugünki menüm
sabah:2 dilim ttb ekmeği arasına kaşarlı tost(yağsız)
ara yeşil çay
öğle:1 tabak patates yemeği,2 dilim ttb ekmeği,4 kaşık yoğurt
ara:sütlü nescafe yanında bir tane kurabiye yemeyi düşünüyorum :56:
akşam:1 tabak ıspanak yemeği üzerine yoğurt,2 dilim ttb ekmeği
ara:1 elma

çok fena boyun ağrım tuttu ağrı kesici içip yatıcam :5:

canlarım ben kahvaltıdan sonra 1 portakal yedim şimdide 1 ayva yedim şimdi komşuyaa gideceğizzz o cici mamalardan yemeyeceğim gelincede inşallah hafif şeyler yicem inşallah:52::52::52::52::52::52::52::52:

afiuyet olsun canim .dedigin gibi tutabiliyorsan tut kendini yeme valla ben gidince oyle komsuya falan durduramiyom kendimi:1:

kizlar ben dun hic giremedim topiceneden diye soracak olursaniz anlatayim .sabah camiden arkadaslarla gunumuz vardi oraya gittim saat 3 te eve geldim ev isi yemek derken zaman gecti,topicede ay simdi yazarim birazdan yazarim derken unutmusum iyimi cezayi hak ettim.verin benim cezami.ayrica dun hic sporda yapamadimama bir onceki gun lesli 5 mil yapmistim
soylemeyi unuttum bugunde lesli 5 yaptim haberiniz olsun

bugun yediklerim sabah anaokuluna gitmistim arkadas elmali pasta yapmisti israr edince bir dilim ondan yedim ,2 tane kahve istim
oglen karnibahar yapmistim bir kepce ondan yedim.bir dilim ekmekle aksama sadece salata var insallah yada karnibahar haslamasi yiyecem tuz ve biber ekip :))

bugünki menüm
sabah:2 dilim ttb ekmeği arasına kaşarlı tost(yağsız)
ara yeşil çay
öğle:1 tabak patates yemeği,2 dilim ttb ekmeği,4 kaşık yoğurt
ara:sütlü nescafe yanında bir tane kurabiye yemeyi düşünüyorum :56:
akşam:1 tabak ıspanak yemeği üzerine yoğurt,2 dilim ttb ekmeği
ara:1 elma

çok fena boyun ağrım tuttu ağrı kesici içip yatıcam :5:

canim boynun agriyorsa sicak tut sicak su torbasi koy oyle yat kesin iyi gelecektir bide yakininda biri varsa masaj yaptir biraz.gecmis olsun

helal canim bakma sen oynamamis gorunmesine kesin son gun yansiyacaktir tartiya uzme tatli canini.sen azimle devam et:47::47:

Back
X