- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patlıyo canımpsikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...
amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ıste
amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...
mıkrodalgada patlıyo mu mısırr cahıllığıme ver ilk defa duydum valla....:26:
Günaydınnn kızlarr tartılıomm artıkkk oynamaa yok hatta 200 gram da almış gözüküom ama been kaç gündür akşam yemeği bile yemiommmm canım sıkıldı azcık
Şimcik sabah kahvaltıma gelirsem maydonozlu dereotlu karışımım veee sucuklu yumurtdana bir iki parça yiyeceğim birde hurmamm vee suyum var tabikide 2 dilimde ekmek kızlar akşam ve öğlene yüklenmemek için bu sabah biraz kuvvetli yemeye karar verdim![]()
günaydın tatlım
ya neden hergün sürekli tartılıyon sen bakembak hem canın sıkılıyo hemde hergün eksilcen diye bişey yok
o kadar çorba içtin aç durdun su toplamışdır vücudun sen bugün biraz bitki çayı felan iç suyuda çoğalt yarına inersin
bu arada neden her öğün hurma yiyosun :26:
canım yemem merak etme sen ama canım çok sıkkın bgün kaç gündür wc çıkamıyorm yemkete yemedim dün kaçamak desem yazıyorm ah canım sıkkın yaw ben b hafta 80 hayal etmiştim korkmdan çıkamadım rtartının üstüne ben ne zaman 7 görücem vallahi sinirlerim tepemde he kendimi atasım var 5 kattan aşagıya
teşekkürlerrr kuzucummmm
Yaaww çok yemee sakın düğünlerdee paşammmm cumaaa büyükk günn bakkk![]()
Kızlaarrrr giderken ekmeksiz 1 tabak mercimek çorbası yedim birde muz yedim amanınnn dişimmm nasıll acıooo inat da ettim karnım aç die ilaç içmedimm amaa ağrıoo yanii ağrıdıkçada yemek yiyemiom yiyemedikçe ilaç içemiomm gerçektenn azcıkkk kafada var benimm
Şimcik spordan geldim anamm plates yaptırdı hoca topun üstündee son nefesimi vercem sandımmmm bir kadın fenallaştı bıraktıı o ne biçim toptur yaa canıma okudıuu su gibii ter döktüm saçlarım bile terledi o derecee son 10 dk da bende pes ettim baktım nabzım 165 saydım üşenmedim amanınnn dedim saliş durrr
pestilim çıkmış kızlar resmen
akşamda yemek yok bana çorba çorba nereye kadar aç uyucam kanımca bu gece
![]()
yedigim tavk gögsü ızgara kırmızıı bibeer közlemesi yogurtl yanına 2 adet çavdar ekmegibademcik ameliyatı oldu canım ama yaşı 22 geç olduğu için zor oldu çok ağrısı var üst üste ilaç içmek istiyor o derece yani bide aç karnına o kadar ilaç içiyor bugün 2. gündü işte :/
anaam :) afiyet olsun ben daha yemedim işler bitmedi yarın ev tebriğine gelcekler ameliyatıda bilmiyorlar geçmiş olsuna geleceklerde var oyyy :/ ölüyorum zannediyorum :)
cnm plates çok önemli bir spor bence ihmal etmezsen son güzel forma sokuyor kilo vermesen dahi![]()
mikrodalga kanser üretiyormş bilinepsikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...
amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ıste
amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...
mıkrodalgada patlıyo mu mısırr cahıllığıme ver ilk defa duydum valla....:26:
canıms enin sayfanada baktım artı yaptıklarınada göremedim nasıl yapılıryor ya ben atladım yada yanlış yere baktımcanım ellerine sağlık ağrının içinde sayımı da yapmışsın
maviyesil ve gerbera izinli değil,hiç haber vermediler :44:
maviyesilden 1 ceza puanı dah düşüyor,gerberadan da düşüyordu ki mazeretini yazmış
canım etrafımda 20 lik diş çektiren çok oldu da,bu kadar ağrı sızı görmedim hiç.nerde yaptırdın dişlerini?
dişin ağrırken iyi gidebiliyorsun canım
geçmiş olsun kardeşine,evet çok uzun zaman önce yazmıştın ameliyat olacağını hatta bu sebepten izne ayrılmıştın 22 marta kadar ama ameliyat tarihini bilmiyorduk,geçen hafta bildirseydin izinli olacağını daha iyi olurdu veya atlatsaydın ameliyatı misafirleri filan da sonra gelseydin,diyetin açısından da,buradaki konsantrasyonun açısından da daha iyi olmaz mıydı
sayfamda yazmıyorum tarifleri paşam,kendi hesabımda koyduğum fotoya ekledim tarifi
afiyet olsun canım..ohh yarasın sporun..benim de şu platese bulaşmam lazım ama vakit bulamadım bir türlü![]()
canım karar verdim hiç tartılmıcam bu ney kardeşim hergün soyunpaşam hergün tartılma benimde öyle oluyor bazen ama ben haftada 1 tartılıyorum vücudun su tutmuş olabilir canım,sıkma canını...
kız söylesene kaç kilo verdin öyle bekletiyorsn beniGünaydınnn kızlarr tartılıomm artıkkk oynamaa yok hatta 200 gram da almış gözüküom ama been kaç gündür akşam yemeği bile yemiommmm canım sıkıldı azcık
Şimcik sabah kahvaltıma gelirsem maydonozlu dereotlu karışımım veee sucuklu yumurtdana bir iki parça yiyeceğim birde hurmamm vee suyum var tabikide 2 dilimde ekmek kızlar akşam ve öğlene yüklenmemek için bu sabah biraz kuvvetli yemeye karar verdim![]()
ben gidip kahvaltı edeyim daha ilaçlarımı içmedim![]()
merhabalar kızlar ben sidneye geldim şuanda saat 19:50 :) ay saçma sapan oldum vucudum alışamadı yemek berbat iş desen kötü hava desen yapış yapış annemi özledim sizi özledim![]()
ayyyy keşke yanımda olsaydınız paşammmmmmsen gel ban ben senin hem anan hem baban olrum bebem ne yapıcaksın ekmek parası için gittin oraya allah yardımcın olsn canım sen tekmisin kimseler yokm bebem![]()
ayyyy keşke yanımda olsaydınız paşammmmmm3 kişi geldik şirketten ama diğer 2si erkek birisi kocaman amca diğeride elinde telefon sevgilisiyle konuşup duruyo yalnızım yani
![]()
canım yemem merak etme sen ama canım çok sıkkın bgün kaç gündür wc çıkamıyorm yemkete yemedim dün kaçamak desem yazıyorm ah canım sıkkın yaw ben b hafta 80 hayal etmiştim korkmdan çıkamadım rtartının üstüne ben ne zaman 7 görücem vallahi sinirlerim tepemde he kendimi atasım var 5 kattan aşagıya
canım benimde çok çarpıntım olyor aslında eşim sen yappıyorsn diyor ama ne bilem ama çok yorlyor insan klevyede sorn var haftler eksik çıkıyor kafayı yemek üzereyim
yedigim tavk gögsü ızgara kırmızıı bibeer közlemesi yogurtl yanına 2 adet çavdar ekmegigenede gram oynamamış len okadar aç kaldım vucdmda şiş reglimde yakın ondanmı acep
mikrodalga kanser üretiyormş biline
diyetimde bir s bardagı yiyebilirsinizi yazıyord bende çok severim eşime dedim bah diye yapalım hadi dedim eşim kahkahayı bastı canım patlamış olarak dedi ölçü vermişler dedi patlamamış diye degil dedi ay ne tanmıştım o gülerkenbaktı tandım gel gel gülmücem dedi mikrop ban sarıldı adamda ses yok baktım yerlerde
canıms enin sayfanada baktım artı yaptıklarınada göremedim nasıl yapılıryor ya ben atladım yada yanlış yere baktım
canım karar verdim hiç tartılmıcam bu ney kardeşim hergün soyunaç kal wc beklle çık tartıl ilaçlarımın saati geçiyor bikerem
çıldırıcim he
kız söylesene kaç kilo verdin öyle bekletiyorsn beni
maşallahh rakibem seni tebrik ederim geçtin kesin beni bende sorunmu var tartımı kafayı yedi bilemeidm vallahikahvaltı yapmadım daha eşim evde işe gitmedi uyyor bugün giremezsem kusura bakmayın olurmu
yedikelrimi akşam girer yazarım hoş birşey yemesemde veremedim
DUDUJANIM AŞKIN HOŞ GELDİNNNNNNNNNNN![]()
canımmm benimm incezz er geççç merak etme senn![]()
ben görürüymüyüm acaba 7 leri hoş 8 nasıl görücem diyordm ş çizelge neden olmadı yawaglamak istiyorm zama ben
![]()
canlarım ben kahvaltıdan sonra 1 portakal yedim şimdide 1 ayva yedim şimdi komşuyaa gideceğizzz o cici mamalardan yemeyeceğim gelincede inşallah hafif şeyler yicem inşallah![]()
bugünki menüm
sabah:2 dilim ttb ekmeği arasına kaşarlı tost(yağsız)
ara yeşil çay
öğle:1 tabak patates yemeği,2 dilim ttb ekmeği,4 kaşık yoğurt
ara:sütlü nescafe yanında bir tane kurabiye yemeyi düşünüyorum
akşam:1 tabak ıspanak yemeği üzerine yoğurt,2 dilim ttb ekmeği
ara:1 elma
çok fena boyun ağrım tuttu ağrı kesici içip yatıcam![]()
Günaydınnn kızlarr tartılıomm artıkkk oynamaa yok hatta 200 gram da almış gözüküom ama been kaç gündür akşam yemeği bile yemiommmm canım sıkıldı azcık