işte klasik egeliler harikasınız yaa bayılıyorum sebze yeşillik balık olayınıza...benım genler egeye akdenıze kayıyo damak zevkı olarak ama nıye böleyım anlamıyorum etle aram pek yok ot olsun bana...
çok doğrusun canım sen kaç yasındaydın coluk cocuk varmı...
yaa bazen her meslekte kıllık yapanlar olabiliyoo...ben gecen ay surunuyodum acıle gittim bir serum bağlatamadım kendıme malatyya da doktora giderdık hemen bi karışık yapıyorum derlerdı bıkac saat içinde turp gibi olurduk samımıyet ve karsındakını saymak çok önemlı her meslekte ama uzmanlık alanı değilse terddüt etmış olabilirr...
tanıtmazmıyız kuzucum ben 2011 ekım ayında 7. takımdan mezun oldum...68 kıloyla...ankaradayım 1 kızım var 6,5 yaşında 29 yaşındayım çalışıyorum...yenı diilim takımda hattaa eeeeenn eskılerdenım....öbür tanımadığın arkadaşlarda çok eskılerdendir...

çok sevdik biz takımı ayrılamıyoruz ne yazıkkı

şaka bı tarafa ben 97 kıloyla başladım canım benım 2010 kasım ayıydı yanlış hatırlamıyosam...68 ile bu takımdan 2011 kasımda mezun oldım 73 kılodan sonra inememıstım...şok diyet diye isvec yaptım tabı cuk diye fazlası ıle gerı aldım...malatyadan ankaraya tayın oldum bu sene...yerleşelim ev bulalım eşyaydı işti yenı ortamdı derken 76 oldum geri geldim kürkçü dükkanınaa....bu sefer 60 olmadan kovsalarda gitmem....
SEVİYORUM SENI 7. TAKIM....