Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aahh canımm benimm gibi 5 gün onlarca çocuk cıyaklamasıııı kakalı bezlerrrr anneler babalarr vee cihazz seslerii dinlesen sende iple çekerdinnnn

ben her gun 7/24 cekıorum
gercı kendı cocugunu daha ıyı cekersın o baska tabıkı

kızlar 30dk bel ve gobek calıstım

ve ben dahaden yemek yemedım
kahvaltı bıle yapmadım
bı elma yedım o kdr.bırazdan yerım
salata ve tavuk haslaması yıcem

Hayirli aksamlar canlar

misafirlerin bir kismi bitti,yaklasik yarim saat sonra bir daha gelenim olcak

ancak gece gec saatlerde girebilirim ,

bari mesajlarimi dedim atayim.

geriye dönük mesajlarinizi cok merak ediyorum ama zaman darligindan maalesef bakamiyorum

kilo verenleri,ugrasip veremeyenleri tebrik ediyorum

yaa o zaman allah sabır versinnn sizeee ben soğudum çocuktannn daha da bekarımmm evlenincee çocuk zor benim

doktora gitmeyi neden istemiyorsun :26:
Ne yazık ki çocukluğumdan beri aşamadığım doktor ve hastane fobim var

19 mart salı mesaj sayımı
kelebekolacam 15

saphıra 14

paşam 12

anşaa 9

maviyeşil 8

ganfed 8

lepistesinyavrucuğu 8

nev 8

salis 7

gerbera 6

akabe 6

ipekyol 3
Eline sağlık canım

Az değil ciğerim,tebrik ederim

Hoşgeldinnnnnn

Nisan 1'e kadar müddet verdim,olmazsa gidicem mecburen

Canın sağolsun canım,haftaya sallarız listeleri :124:

kızlar 7. olduk bu hafta..inşallah haftaya daha iyi sonuçlarla listede olacağız.haftaya izinden dönen veya artıda olanımız olmazsa,iyi bir derece alırız diye düşünüyorum.hepinizi çooookk öpüyorum azimli diyetdaşlarım çok güzel bir hafta sonu diliyorum

Saol canım allah razı olsun

eminim haftaya daha iyi bir netice alacağız

bugün sabah tartıldığımda 75.3ü gördüm sabahın ilk saatleriydi genelde ödem oluyor ve 1-2 saate iniyor.velhasıl net çekmediği için girip düzeltemedim ama netice beni mutlu etti

anşaaa canim bol bol selavat getirip insirah suresini oku,cok rahatlarsin
Allah esinle ailesiylede aranizi düzeltsin
amınn canımm...biraz toparladı saylır beyefendı....
eveeett hemde cok zor...hoşgeldin canım buarada....
harbi liste guzeldı 7. lıkten daha ıyı bişeyler beklıyodum ne yalan söylıyım...
vucut tuttuğu suyu atmıştır canım..
kızlarrr 5 günnn çocuklarlaaa cebelleştimmmmmmm veee sonundaa haftasonu tatilllll
bingooooo....evet... yalnız yarın maç görevındeyım 12 de görev alcam pazarda ygs de 6,30 da görev alcam ....en azından bıkaç saat boşluklarım olcak bunada sukur züğürt tesellisi benımkı....

saoll kaptancımm....seviliyorsunn

inşş öledirrrr canımmm korkkuom valla

eellerinee sağlıkk cnmm

tebriklerrrrr tatlımmm
öyledir cnm korkma ya ne güüzel verdin geçen hafta böyle devam etsin üzme kendini

[COLOR="#80..0080"]kızlarrr 5 günnn çocuklarlaaa cebelleştimmmmmmm veee sonundaa haftasonu tatilllll[/COLOR]

gözün aydın

hafta sonundan nefret edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

niyeki :26::26:

aahh canımm benimm gibi 5 gün onlarca çocuk cıyaklamasıııı kakalı bezlerrrr anneler babalarr vee cihazz seslerii dinlesen sende iple çekerdinnnn

oyy kıyamam ya öyle deyince kötü gibi geldi sanki

Son düzenleme:
ayy bugün hiç giremedim ya fırını çektim buzdolabını çektim yorulmuşum baya elim ermedi pcye girmeye anca oturabildim

kızlar ben geldim anca gelebildim ama işler bitti bende bittim yarın kınamız var kaynımın 7 kınaya gidicem cicilerimi giyipsabahleyin eşimin dayısının kızının çeyizi gidicek erkek evine sabah 9 orda olmam lazım kına saatine yetişmesi lazım malesef :18::18rdan gelicem eve üstümü degiştiricem kınaya gidicem kınadan gelicek yemek fazlı var evdede birşey yok b saate işleirn biterse:18::18:bir müddet kaynama gitmeyi düşünmüyorm bu aralar çok gördük birbirimizineyse nerde kalmıştık akşama aparatif ne yapsam ya kınaya gidenlerin bazıları yani halan halamın kızı onun kızı ve bazı kişiler misafirim olcak akşam nevresimlerim temiz elhamdrillah artık koyn koyna yatarızsabah kahvaltı fazlı var onada erken kalkıcam pazar sabahı biraz yrmd ediydim emme oda yok gene paşagün yorulucam pazartesi hazırlık yapıcam yemek ve çayın yanına tuzl tatlı krabiye yapıcem kek yapıcem akşamı dayımlara gidicez ümreden geldiler gidemedim ablamın dügünü o bu derken salı annemi almaya gidicem ablama işşallah çarşamba annem gdierse dayımlara gidicez 2 çuval gözleme açılıcak dolmalar sütlaçlargene isyana baglıcaz perşembe dügün yemegi var cma kına cmartesi muhtemelen pazarım olr pazar 3 ve 6 arası nikah işallah pazartesi rahatım annemin hastane işleri olmazsa tabianlıcagınız sanki başbakanım her iş bana bakıyor ben b tempoyla iyi kilo veririm işin kötüsü çeyiz sericegimiz yer dübleks yandımki ne yandım bakalım ban neresi denk gelicek çeyiz sermedekutluyorum kızlar 7 olmşz ne ayıpben bireysele girerim dediydim ama girememişim galiba yoksa kaptanım beni burda kutlardı daha çok çalışmam lazım hemde ne çalışmaben okadar yorldmki b aralar şimdi gidicem sıcak duşumu alıcam sonra işallah bir duble müshil ilacımı içicem sabaha allah kerim şafak 5wc

yok cnm 4 kilo veren arkadaşlar var allah bizede göstersin o yüzden dereceye giredin giremedik

Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)pasam3405...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe

*gerbera saymıştın sanırım değil mi?
*anşaaa saymış mıydın ben hatırlayamadım?
*Ganfed izinli olduğu için yerine sayım yapacak bir gönüllü aranıyor

Geçmişten aklımda kalan yazacağım mesajlarım vardı,alıntı yapmadan yazayım kızlar..

akabecim başın sağolsun,Allah sabır versin.bir kaç yakınını aynı anda mı kaybettin,nasıl oldu?çok üzüldüm.Allah mekanlarını cennet etsin..Sen paylaşmadığın için çok soru sormak istemedim ama bir taraftan da merak ettim.cevaplamazsan anlarım canım

dudujanımmm canımmm hoşgeldinnn nasıl geçti yolculuk,iyisin inşallah? Seyahat nasıldı,gezdin mi bol bol,kaçamaklar yaptın mı

Kızlar bu hafta 7. olduk çünkü bu hafta bir çok takım ve yarışmacı çok başarılıydı.sonuç listelerini ben hazırladım.sizlerde bir göz gezdirirseniz farkedersiniz zaten yüzdelerin ne kadar yüksek olduğunu.bireyselde 1. olan yarışmacının yüzdesi 5.42% ,2. nin yüzdesi 5.14% ve sonrasında 4 e yakın yüzdeler var.paşam bu yüzden bireysel derece alamadın bu hafta ama yine de seni de tüm arkadaşlarımı da gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.paşam senin sonucun sürpriz olmadı bana,geçen hafta artıdaydın ve bu hafta o fazlalık suyu atıp iyi bir sonuç alacağın belliydi,senin çok sık oluyor bu durum zaten

ewet cnm listeleri inceledim çok mutlu oldum ne güzel herkes atağa geçmiş bu hafta benim dışımdaumarım bu hafta bende güzel bir kilo verebilirim dün kazandibi yemiştim birkaç dilim yani biraz fazlaca bugün 92lerden düşemedim boğazımı tutamamanın cezasını çekiyorumyeni yollar aramaya başladım yemek aralarında bol bol bitki çayı içeceğim adaçayı kekik çayı gibi şekersiz içebileceğim içecekler bide zayıflama telkini varmış bi bakcam nasıl bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…