aahh canımm benimm gibi 5 gün onlarca çocuk cıyaklamasıııı kakalı bezlerrrr anneler babalarr vee cihazz seslerii dinlesen sende iple çekerdinnnn
ben her gun 7/24 cekıorum
gercı kendı cocugunu daha ıyı cekersın o baska tabıkı
kızlar 30dk bel ve gobek calıstım
ve ben dahaden yemek yemedım
kahvaltı bıle yapmadım
bı elma yedım o kdr.bırazdan yerım
salata ve tavuk haslaması yıcem
Ne yazık ki çocukluğumdan beri aşamadığım doktor ve hastane fobim vardoktora gitmeyi neden istemiyorsun :26:
Eline sağlık canım19 mart salı mesaj sayımı
kelebekolacam 15
saphıra 14
paşam 12
anşaa 9
maviyeşil 8
ganfed 8
lepistesinyavrucuğu 8
nev 8
salis 7
gerbera 6
akabe 6
ipekyol 3
Az değil ciğerim,tebrik ederimbu arada herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar
ben emin olmak için bi kaç kez üst üste tartıldım ama acayip rakamlar çıktıen son bi dk dinlendirdim sonra çıktım 400 gram vermişim yine çok şükür
Hoşgeldinnnnnnbayanlar herkeslere günaydın sonunda döndüm ben ama bugün bildirim yapamayacam zaten hep tartılmadım hemde yarın doktora falan gideyim ne durumdayım göreyim. Dün geldim hemen iş sonra arkadaşlar falan eve girdim saat gece 2 sabahta uyanıp işe geldim malesef offff zor çalışmak falan ya
Nisan 1'e kadar müddet verdim,olmazsa gidicem mecburencanım artık bi doktora görün hiç olmazsa bi söktürücü verir rahatlarsın
benimde 40 gün oldu 2 3 gün daha bekleyip söktürücüyü içicem.birde öyle birşeyki söktürücüde 12 adet hap var yani 6 günlük onu içip 3 gün sonra oluyosun ben artık iki gün içip bırakıyorum çünkü o 4 hap bile söktürmeye yetiyo beni.doktoruma sormuştum bi sakıncası olurmu diye daha iyi olur fazla hap içmezsin demişti.sende bi kaç tane içince sökülürsün belki
Canın sağolsun canım,haftaya sallarız listeleri :124:Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
dünden bugüne 100 gr. vermişim o bakımdan 500 gr. fazla çıktım,yalnız su oranım biraz fazla çıkıyor tartıda.hayırlısı bakalım,diğer haftalara daha iyi sonuçlar alırım inşallah.bu hafta çok gayret etmeme rağmen böyle oldu demiyorum,çok kaçamağım oldu biliyorsunuz,normal bir sonuç oldu yani
Saol canım allah razı olsun***7. TAKIM 301. ETAP***
Ganfed (55.8 / 55.5 / 0.3 / %0.54) İzinli
roseberry (59 /
SAPHIRA (86 /
nev81 (92 /91.3/0.7/%0.76)
lepistesinyavrucugu (93,5 /93,1/0,4/%0,42)
anşaaa (70,3/69,4/0,9/%0,79)
ipekyol (76 /75,6/0,4/%52)
pasam3405 (83.3 /
saliss (102,5 /102,5/0/0)kilosu aynı
gerbera1987 (91.7 /91,5/0,2/0,21%)
kelebekolcam ( *yeni üye,hedef: (*258. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü)
akabe (132 / 143.4 / -11.4 / -%0.18) 253. etapta izne ayrılan üye diskalifiye olmuştur ancak takımızca tekrar kabul edilmiştir.sizler için de bir sakıncası yoksa yarışmaya devam edecek.Yüzdesi 48'e bölündü
7. Takım Ortalaması: %
ipekyol hesapladım canım
kızlar 7. olduk bu hafta..inşallah haftaya daha iyi sonuçlarla listede olacağız.haftaya izinden dönen veya artıda olanımız olmazsa,iyi bir derece alırız diye düşünüyorum.hepinizi çooookk öpüyorum azimli diyetdaşlarım çok güzel bir hafta sonu diliyorum
amınn canımm...biraz toparladı saylır beyefendı....anşaaa canim bol bol selavat getirip insirah suresini oku,cok rahatlarsin
Allah esinle ailesiylede aranizi düzeltsin
eveeett hemde cok zor...hoşgeldin canım buarada....bayanlar herkeslere günaydın sonunda döndüm ben ama bugün bildirim yapamayacam zaten hep tartılmadım hemde yarın doktora falan gideyim ne durumdayım göreyim. Dün geldim hemen iş sonra arkadaşlar falan eve girdim saat gece 2 sabahta uyanıp işe geldim malesef offff zor çalışmak falan ya
harbi liste guzeldı 7. lıkten daha ıyı bişeyler beklıyodum ne yalan söylıyım...***7. TAKIM 301. ETAP***
Ganfed (55.8 / 55.5 / 0.3 / %0.54) İzinli
roseberry (59 /
SAPHIRA (86 /
nev81 (92 /91.3/0.7/%0.76)
lepistesinyavrucugu (93,5 /93,1/0,4/%0,42)
anşaaa (70,3/69,4/0,9/%0,79)
ipekyol (76 /75,6/0,4/%52)
pasam3405 (83.3 /81/2,3/%2,76)
saliss (102,5 /102,5/0/0)kilosu aynı
gerbera1987 (91.7 /91,5/0,2/0,21%)
kelebekolcam ( *yeni üye,hedef: (*258. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü)
akabe (132 / 143.4 / -11.4 / -%0.18) 253. etapta izne ayrılan üye diskalifiye olmuştur ancak takımızca tekrar kabul edilmiştir.sizler için de bir sakıncası yoksa yarışmaya devam edecek.Yüzdesi 48'e bölündü
7. Takım Ortalaması: %
paşam tebrikler
vucut tuttuğu suyu atmıştır canım..kızlar sabah kalktım 5ı bı arada cayımı ıctım..daha kahvaltı yapmadım bırazdan yapıcam
dun aksam 30dk bel ve gobek calıstım
ha bırde ben buraya ptesi izinden donmustum sabah tartıldıgımda 73 kılo ıdım.
guzel bı dıyet spor ve de seker ılcaımı duzenlı kullandım
sabah tartıldıgımda tam 69,1 idim.sasırdım bu olavbılırmı.yanı 4gunde ben 3kılo verebılırmıyım yahu.şaşkınlık ıcındeyım..
bingooooo....evet... yalnız yarın maç görevındeyım 12 de görev alcam pazarda ygs de 6,30 da görev alcam ....en azından bıkaç saat boşluklarım olcak bunada sukur züğürt tesellisi benımkı....kızlarrr 5 günnn çocuklarlaaa cebelleştimmmmmmm veee sonundaa haftasonu tatilllll
kızlar 7. olduk bu hafta..inşallah haftaya daha iyi sonuçlarla listede olacağız.haftaya izinden dönen veya artıda olanımız olmazsa,iyi bir derece alırız diye düşünüyorum.hepinizi çooookk öpüyorum azimli diyetdaşlarım çok güzel bir hafta sonu diliyorum
öyledir cnm korkma ya ne güüzel verdin geçen hafta böyle devam etsin üzme kendiniinşş öledirrrr canımmm korkkuom valla
eellerinee sağlıkk cnmm
tebriklerrrrr tatlımmm
[COLOR="#80..0080"]kızlarrr 5 günnn çocuklarlaaa cebelleştimmmmmmm veee sonundaa haftasonu tatilllll[/COLOR]
hafta sonundan nefret edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
aahh canımm benimm gibi 5 gün onlarca çocuk cıyaklamasıııı kakalı bezlerrrr anneler babalarr vee cihazz seslerii dinlesen sende iple çekerdinnnn
kızlar ben geldim anca gelebildimama işler bitti bende bittim yarın kınamız var kaynımın 7 kınaya gidicem cicilerimi giyip sabahleyin eşimin dayısının kızının çeyizi gidicek erkek evine sabah 9 orda olmam lazım kına saatine yetişmesi lazım malesef :18::18 rdan gelicem eve üstümü degiştiricem kınaya gidicem kınadan gelicek yemek fazlı var evdede birşey yok b saate işleirn biterse:18::18:bir müddet kaynama gitmeyi düşünmüyorm bu aralar çok gördük birbirimizi neyse nerde kalmıştık akşama aparatif ne yapsam ya kınaya gidenlerin bazıları yani halan halamın kızı onun kızı ve bazı kişiler misafirim olcak akşam nevresimlerim temiz elhamdrillah artık koyn koyna yatarız sabah kahvaltı fazlı var onada erken kalkıcam pazar sabahı biraz yrmd ediydim emme oda yok gene paşagün yorulucam pazartesi hazırlık yapıcam yemek ve çayın yanına tuzl tatlı krabiye yapıcem kek yapıcem akşamı dayımlara gidicez ümreden geldiler gidemedim ablamın dügünü o bu derken salı annemi almaya gidicem ablama işşallah çarşamba annem gdierse dayımlara gidicez 2 çuval gözleme açılıcak dolmalar sütlaçlar gene isyana baglıcaz perşembe dügün yemegi var cma kına cmartesi muhtemelen pazarım olr pazar 3 ve 6 arası nikah işallah pazartesi rahatım annemin hastane işleri olmazsa tabi anlıcagınız sanki başbakanım her iş bana bakıyor ben b tempoyla iyi kilo veririm işin kötüsü çeyiz sericegimiz yer dübleks yandımki ne yandım bakalım ban neresi denk gelicek çeyiz sermede kutluyorum kızlar 7 olmşz ne ayıp ben bireysele girerim dediydim ama girememişim galiba yoksa kaptanım beni burda kutlardı daha çok çalışmam lazım hemde ne çalışma ben okadar yorldmki b aralar şimdi gidicem sıcak duşumu alıcam sonra işallah bir duble müshil ilacımı içicem sabaha allah kerim şafak 5 wc
Geçmişten aklımda kalan yazacağım mesajlarım vardı,alıntı yapmadan yazayım kızlar..
akabecim başın sağolsun,Allah sabır versin.bir kaç yakınını aynı anda mı kaybettin,nasıl oldu?çok üzüldüm.Allah mekanlarını cennet etsin..Sen paylaşmadığın için çok soru sormak istemedim ama bir taraftan da merak ettim.cevaplamazsan anlarım canım
dudujanımmm canımmm hoşgeldinnnnasıl geçti yolculuk,iyisin inşallah? Seyahat nasıldı,gezdin mi bol bol,kaçamaklar yaptın mı
Kızlar bu hafta 7. olduk çünkü bu hafta bir çok takım ve yarışmacı çok başarılıydı.sonuç listelerini ben hazırladım.sizlerde bir göz gezdirirseniz farkedersiniz zaten yüzdelerin ne kadar yüksek olduğunu.bireyselde 1. olan yarışmacının yüzdesi 5.42% ,2. nin yüzdesi 5.14% ve sonrasında 4 e yakın yüzdeler var.paşam bu yüzden bireysel derece alamadın bu hafta ama yine de seni de tüm arkadaşlarımı da gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.paşam senin sonucun sürpriz olmadı bana,geçen hafta artıdaydın ve bu hafta o fazlalık suyu atıp iyi bir sonuç alacağın belliydi,senin çok sık oluyor bu durum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?