Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben sayarım cnm ama öncesinde biraz işim var misafir geldide yeni gitti işimi bitireyim hemen sayarım

SAPHIRACIM saol canim dostlar sagolsun

yakinlarimi ayri ayri kaybettim canim
hepsininde ölümü birbirlerine yakinmis bunlardan en basta vefat eden babamdi
digerleride ardin sira geldi
simdi gec vakitlerde telefon calinca hemen panik oluyorum ;biri daha mi vefat etti diye
ama hüküm Allahtan yapacak birsey yok
yokluklarina alismaya calisiyorum

Başın saolsun canım ben yeni gördüm yazdığını.Allah mekanlarını cennet eylesin

kuzum unutmuşum ben yaa hemen sayıyorum...

21/03/2013 mesaj sayım lıstesıdır.....

Saphıra 19
nev 10
gerbera 10
akabe 8
lepistes 8
ansa 8
salis 6
kelebekolcam 3
ipekyol ------
paşam ------
roseberry ve dudujan izinliydi galiba durum budur şekerler umarım yanlışım yoktur...

eşim yokken çok güzel bi düzen oturttum.Geldiğinde devam edebilirmim bilmiorum.Saat 5-6 gibi eve geliyorum ve elektrik varsa hemen leslie yepıyorum 3 mil.Sonra duş alıp akşam için salata ve yogurt hazırlıyorum.Ertesi gün için hazırlık yapıyorum biraz kızımla vakit geçirip uyuyoruz

2013-03-23 tarihli kaloricetveliniz

Miktar

Kalori
[1]

CEVİZ

2 adet

54
[2]

Marul Salata

1 PORSİYON

93
[3]

Izgara Köfte

1.5 PORSİYON

463.5
[4]

Papaya (büyük)

0.5 adet

74
[5]

Muz

0.5 ADET

50
[6]

Yoğurt (tam yağlı)

200 GRAM

136
[7]

siyah zeytin

4 adet (3gr)

32
[8]

Ekmek (beyaz)

20 GRAM

50.8
[9]

Patates (kızarmış)

25 gr

70
[10]

Köy Peyniri

20 GRAM

19.6
[11]

Domates

2 ADET
28
[12] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
Toplam :

1150.9 kal

İyi pazarlar canlarım.Normalde hafta sonları bir nebze salarken,bu hafta sonu farklı bir yöntem denedim.Yine cuma bir avuç içi karbonhidrattan oluşan bir kaçamak yaptım her cuma yaptığım gibi ama telafisinin çok güzel yaptım.
Biliyorsunuz 2010 şubattan 2011 şubata 1 yılda 35 kg veren,ve 2012 şubata kadar yine 1 yılda 25'ini geri alan ben;bu kez daha daha sıkı bir diyet ve sporla devam ettiği halde kilo vermekte zorlanıyorum.Evet 6 kilo verdim 40 günde ama,eminim geçen yıl bu tempoyla spor yapsam ve sıksam;10 kiloyu rahat atardım,bu kez vücudum direniyor.Biraz araştırdım,fazla kilo veren vücutlar,yeniden diyete başladıkları zaman vücut direnirmiş ve kendini bırakmazmış.Ama ben pes etmiycem ve nihayetinde illa ki vücudum pes etmek durumunda kalacak.Bu arada 97 kg ile diyete başlarken ölçülerimi almıştım,bu sabah da aldım.Sonuçları yazmak istiyorum:
15 şubat'tan 24 mart'a
göğüs= 119- 109
bel= 103- 97
boyun= 40- 36
baldır= 69- 62
kalça= 125- 115
bilek= 17- 17
sırt= 45- 40

Son düzenleme:

cnm bende hatırladığım

göğüs 120-117
mide 100-95
göbek 120-120
kalça 120-115
baldır 72-70

Son düzenleme:
merhabalar kızçeler
iki gündür hastayım.dün öğlen dayımlardan geldim orda eccik fazla yiyince eve glir gelmez başladım bitki çaylarına ve suyuma arada ton balığı yedim bi parça kepek ekmeğiyle
sonra fıstık yedim.aman yarabbim benim midem oldu bir davul şişti herşey boğazıma geliyo istifra edesim var koşup gidiyorum ama yok gelmiyo
inanılmaz mide ağrısını çeke çeke uyudum gece fena olsaydım acile gidecektik artık,sabah kalktım şişlik devam ediyo artık yediğim içtiğim ney dokundu bilemedim
sabah kalktım kakaolu süt içtim
öğlen 4 5 kaşık makarna ve 3 kaşık yoğurt yedim
arada 6 tane çilek ve sütlü nescafe içtim
akşamda kahvaltı edicez hafif şeyler yemek istedim çünki
bir tane simit peynir domates salatalık yumurta yiycem

canım çok güzel sonuç almışsın maşallah

yok cnm 4 kilo veren arkadaşlar var allah bizede göstersin o yüzden dereceye giredin giremedik
tüh desene gene 1 olamadık aman olsn ben kendimin birincisiyimyarın saat 10da yürüyüşe giidcem 1 saate kadar saat tutucam yazarım kaç dakika yürüdüm
evet canım dkan pirinç lapası işe yaradı çok şükürişşallah b hafta 7 görebliirm
:99::99::99::99:anladın sen onu
başın sagolsn kardeşim benim babamda 5 seneye giricek çok özlüyorm koksnu varlıgını ama ne yapalım nasip degilmiş bazen diyorm agladıgımda üzüldügümde baba nerdesin o küçük kızın çok üzgün çok aglıyor beni neden yanlız bıraktım derim yattıkları yerler nr olsun babalarımızın
şimdi açıklıyorm müsayit degildim yazamadı dügün vardı bgün çok şükür bitti benimde anam agladı tabiallahım ne yorgnm duşa zor attım kendimi okadar olurama güzel geçti allah var allah mesut etsin işşallah kaynımla eşini kız çok sıcak kanlı işşallah hep böyle olurgelen gideni aratmasında
bir leslim bilem yok
cnm bende hatırladığım

göğüs 120-117
mide 100-95
göbek 120-120
kalça 120-115
baldır 72-70
bende veriyim ölçülerimide dinle
gögüz 90
bel 60
kalça90kız aklıma iyi getirdiniz durun bende eşime ölçtütrüyüm kaç çıkıcek

aferim örtmenim
kızlar merak ettim ne yapıyorsnuz diye allahıma şükürler olsn aranıza döndüm dügün telaşesi biti artık gelsin mesajlar gitsin yazışmalar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm

hepinizeeee sendromsuzzz pazartesilerrrr ddilererrimmmmmm

bennnn bebelere çocuklara giderrrrrr

ne güzelll sessizz bir haftasonu geçirmiştimmm amaa bitttii

öpüyorum sizleri görüşürük

eşim askere gittiğinde aynı sen gıbı bı duzen kurmustum ama adamın dönuşu muhteşem oldu...resmen katlıam gibi birer göbek hediye ettı bıze...istıkrarlı ol umarım başarırsın...
6 kılo ıcın çok ciddi bir sıkılaşma tebrik ederim canım...
geçmiş olsun canım benım mosafir falan çok yoruldun sen bu aralar...
vee paşa yuvaya döner...hoşgeldin...
kolayy gelsinn sana...enerjin süperr...vızz gelir bebeler sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…