- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Mesaj sayım tarihleri:
1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)pasam3405...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
*gerbera saymıştın sanırım değil mi?
*anşaaa saymış mıydın ben hatırlayamadım?
*Ganfed izinli olduğu için yerine sayım yapacak bir gönüllü aranıyor
SAPHIRACIM saol canim dostlar sagolsun
yakinlarimi ayri ayri kaybettim canim
hepsininde ölümü birbirlerine yakinmis bunlardan en basta vefat eden babamdi
digerleride ardin sira geldi
simdi gec vakitlerde telefon calinca hemen panik oluyorum ;biri daha mi vefat etti diye
ama hüküm Allahtan yapacak birsey yok
yokluklarina alismaya calisiyorum
Mesaj sayım tarihleri:
1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)pasam3405...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
*gerbera saymıştın sanırım değil mi?
*anşaaa saymış mıydın ben hatırlayamadım?
*Ganfed izinli olduğu için yerine sayım yapacak bir gönüllü aranıyor
amin Allah razi olsun canimBaşın saolsun canım ben yeni gördüm yazdığını.Allah mekanlarını cennet eylesin
ipekyol hosgeldin nasilsin canim
anşaaa sende hosgeldin canim
sanada cicek vereyim
İyi pazarlar canlarım.Normalde hafta sonları bir nebze salarken,bu hafta sonu farklı bir yöntem denedim.Yine cuma bir avuç içi karbonhidrattan oluşan bir kaçamak yaptım her cuma yaptığım gibi ama telafisinin çok güzel yaptım.
Biliyorsunuz 2010 şubattan 2011 şubata 1 yılda 35 kg veren,ve 2012 şubata kadar yine 1 yılda 25'ini geri alan ben;bu kez daha daha sıkı bir diyet ve sporla devam ettiği halde kilo vermekte zorlanıyorum.Evet 6 kilo verdim 40 günde ama,eminim geçen yıl bu tempoyla spor yapsam ve sıksam;10 kiloyu rahat atardım,bu kez vücudum direniyor.Biraz araştırdım,fazla kilo veren vücutlar,yeniden diyete başladıkları zaman vücut direnirmiş ve kendini bırakmazmış.Ama ben pes etmiycem ve nihayetinde illa ki vücudum pes etmek durumunda kalacak.Bu arada 97 kg ile diyete başlarken ölçülerimi almıştım,bu sabah da aldım.Sonuçları yazmak istiyorum:
15 şubat'tan 24 mart'a
göğüs= 119- 109
bel= 103- 97
boyun= 40- 36
baldır= 69- 62
kalça= 125- 115
bilek= 17- 17
sırt= 45- 40
İyi pazarlar canlarım.Normalde hafta sonları bir nebze salarken,bu hafta sonu farklı bir yöntem denedim.Yine cuma bir avuç içi karbonhidrattan oluşan bir kaçamak yaptım her cuma yaptığım gibi ama telafisinin çok güzel yaptım.
Biliyorsunuz 2010 şubattan 2011 şubata 1 yılda 35 kg veren,ve 2012 şubata kadar yine 1 yılda 25'ini geri alan ben;bu kez daha daha sıkı bir diyet ve sporla devam ettiği halde kilo vermekte zorlanıyorum.Evet 6 kilo verdim 40 günde ama,eminim geçen yıl bu tempoyla spor yapsam ve sıksam;10 kiloyu rahat atardım,bu kez vücudum direniyor.Biraz araştırdım,fazla kilo veren vücutlar,yeniden diyete başladıkları zaman vücut direnirmiş ve kendini bırakmazmış.Ama ben pes etmiycem ve nihayetinde illa ki vücudum pes etmek durumunda kalacak.Bu arada 97 kg ile diyete başlarken ölçülerimi almıştım,bu sabah da aldım.Sonuçları yazmak istiyorum:
15 şubat'tan 24 mart'a
göğüs= 119- 109
bel= 103- 97
boyun= 40- 36
baldır= 69- 62
kalça= 125- 115
bilek= 17- 17
sırt= 45- 40
tüh desene gene 1 olamadık aman olsn ben kendimin birincisiyimyok cnm 4 kilo veren arkadaşlar varallah bizede göstersin o yüzden dereceye giredin giremedik
Geçmişten aklımda kalan yazacağım mesajlarım vardı,alıntı yapmadan yazayım kızlar..
akabecim başın sağolsun,Allah sabır versin.bir kaç yakınını aynı anda mı kaybettin,nasıl oldu?çok üzüldüm.Allah mekanlarını cennet etsin..Sen paylaşmadığın için çok soru sormak istemedim ama bir taraftan da merak ettim.cevaplamazsan anlarım canım
dudujanımmm canımmm hoşgeldinnnnasıl geçti yolculuk,iyisin inşallah? Seyahat nasıldı,gezdin mi bol bol,kaçamaklar yaptın mı
Kızlar bu hafta 7. olduk çünkü bu hafta bir çok takım ve yarışmacı çok başarılıydı.sonuç listelerini ben hazırladım.sizlerde bir göz gezdirirseniz farkedersiniz zaten yüzdelerin ne kadar yüksek olduğunu.bireyselde 1. olan yarışmacının yüzdesi 5.42% ,2. nin yüzdesi 5.14% ve sonrasında 4 e yakın yüzdeler var.paşam bu yüzden bireysel derece alamadın bu hafta ama yine de seni de tüm arkadaşlarımı da gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.paşam senin sonucun sürpriz olmadı bana,geçen hafta artıdaydın ve bu hafta o fazlalık suyu atıp iyi bir sonuç alacağın belliydi,senin çok sık oluyor bu durum zaten
:99::99::99::99:anladın sen onuewet cnm listeleri inceledim çok mutlu oldum ne güzel herkes atağa geçmiş bu hafta benim dışımdaumarım bu hafta bende güzel bir kilo verebilirim dün kazandibi yemiştim birkaç dilim yani biraz fazlaca bugün 92lerden düşemedim boğazımı tutamamanın cezasını çekiyorum yeni yollar aramaya başladım yemek aralarında bol bol bitki çayı içeceğim adaçayı kekik çayı gibi şekersiz içebileceğim içecekler bide zayıflama telkini varmış bi bakcam nasıl bişeydir
başın sagolsn kardeşim benim babamda 5 seneye giricek çok özlüyorm koksnu varlıgını ama ne yapalım nasip degilmiş bazen diyorm agladıgımda üzüldügümde baba nerdesin o küçük kızın çok üzgün çok aglıyor beni neden yanlız bıraktım derimSAPHIRACIM saol canim dostlar sagolsun
yakinlarimi ayri ayri kaybettim canim
hepsininde ölümü birbirlerine yakinmis bunlardan en basta vefat eden babamdi
digerleride ardin sira geldi
simdi gec vakitlerde telefon calinca hemen panik oluyorum ;biri daha mi vefat etti diye
ama hüküm Allahtan yapacak birsey yok
yokluklarina alismaya calisiyorum
şimdi açıklıyorm müsayit degildim yazamadı dügün vardı bgün çok şükür bitti benimde anam agladı tabi21/03/2013 mesaj sayım lıstesıdır.....
Saphıra 19
nev 10
gerbera 10
akabe 8
lepistes 8
ansa 8
salis 6
kelebekolcam 3
ipekyol ------
paşam ------
roseberry ve dudujan izinliydi galiba durum budur şekerler umarım yanlışım yoktur...
eşim yokken çok güzel bi düzen oturttum.Geldiğinde devam edebilirmim bilmiorum.Saat 5-6 gibi eve geliyorum ve elektrik varsa hemen leslie yepıyorum 3 mil.Sonra duş alıp akşam için salata ve yogurt hazırlıyorum.Ertesi gün için hazırlık yapıyorum biraz kızımla vakit geçirip uyuyoruz
bende veriyim ölçülerimide dinlecnm bende hatırladığım
göğüs 120-117
mide 100-95
göbek 120-120
kalça 120-115
baldır 72-70
merhabalar kızçeler
iki gündür hastayım.dün öğlen dayımlardan geldim orda eccik fazla yiyince eve glir gelmez başladım bitki çaylarına ve suyuma arada ton balığı yedim bi parça kepek ekmeğiyle
sonra fıstık yedim.aman yarabbim benim midem oldu bir davul şişti herşey boğazıma geliyo istifra edesim var koşup gidiyorum ama yok gelmiyo
inanılmaz mide ağrısını çeke çeke uyudum gece fena olsaydım acile gidecektik artık,sabah kalktım şişlik devam ediyo artık yediğim içtiğim ney dokundu bilemedim
sabah kalktım kakaolu süt içtim
öğlen 4 5 kaşık makarna ve 3 kaşık yoğurt yedim
arada 6 tane çilek ve sütlü nescafe içtim
akşamda kahvaltı edicez hafif şeyler yemek istedim çünki
bir tane simit peynir domates salatalık yumurta yiycem
15 şubat'tan 24 mart'a
göğüs= 119- 109
bel= 103- 97
boyun= 40- 36
baldır= 69- 62
kalça= 125- 115
bilek= 17- 17
sırt= 45- 40
eşim askere gittiğinde aynı sen gıbı bı duzen kurmustum ama adamın dönuşu muhteşem oldu...resmen katlıam gibi birer göbek hediye ettı bıze...istıkrarlı ol umarım başarırsın...eşim yokken çok güzel bi düzen oturttum.Geldiğinde devam edebilirmim bilmiorum.Saat 5-6 gibi eve geliyorum ve elektrik varsa hemen leslie yepıyorum 3 mil.Sonra duş alıp akşam için salata ve yogurt hazırlıyorum.Ertesi gün için hazırlık yapıyorum biraz kızımla vakit geçirip uyuyoruz
6 kılo ıcın çok ciddi bir sıkılaşma tebrik ederim canım...İyi pazarlar canlarım.Normalde hafta sonları bir nebze salarken,bu hafta sonu farklı bir yöntem denedim.Yine cuma bir avuç içi karbonhidrattan oluşan bir kaçamak yaptım her cuma yaptığım gibi ama telafisinin çok güzel yaptım.
15 şubat'tan 24 mart'a
göğüs= 119- 109
bel= 103- 97
boyun= 40- 36
baldır= 69- 62
kalça= 125- 115
bilek= 17- 17
sırt= 45- 40
geçmiş olsun canım benım mosafir falan çok yoruldun sen bu aralar...merhabalar kızçeler
iki gündür hastayım.dün öğlen dayımlardan geldim orda eccik fazla yiyince eve glir gelmez başladım bitki çaylarına ve suyuma arada ton balığı yedim bi parça kepek ekmeğiyle
sonra fıstık yedim.aman yarabbim benim midem oldu bir davul şişti herşey boğazıma geliyo istifra edesim var koşup gidiyorum ama yok gelmiyo
inanılmaz mide ağrısını çeke çeke uyudum gece fena olsaydım acile gidecektik artık,sabah kalktım şişlik devam ediyo artık yediğim içtiğim ney dokundu bilemedim
sabah kalktım kakaolu süt içtim
öğlen 4 5 kaşık makarna ve 3 kaşık yoğurt yedim
arada 6 tane çilek ve sütlü nescafe içtim
akşamda kahvaltı edicez hafif şeyler yemek istedim çünki
bir tane simit peynir domates salatalık yumurta yiycem
vee paşa yuvaya döner...hoşgeldin...tüh desene gene 1 olamadık aman olsn ben kendimin birincisiyimyarın saat 10da yürüyüşe giidcem 1 saate kadar saat tutucam yazarım kaç dakika yürüdüm
evet canım dkan pirinç lapası işe yaradı çok şükür işşallah b hafta 7 görebliirm
:99::99::99::99:anladın sen onu
başın sagolsn kardeşim benim babamda 5 seneye giricek çok özlüyorm koksnu varlıgını ama ne yapalım nasip degilmiş bazen diyorm agladıgımda üzüldügümde baba nerdesin o küçük kızın çok üzgün çok aglıyor beni neden yanlız bıraktım derimyattıkları yerler nr olsun babalarımızın
şimdi açıklıyorm müsayit degildim yazamadı dügün vardı bgün çok şükür bitti benimde anam agladı tabiallahım ne yorgnm duşa zor attım kendimi okadar olur ama güzel geçti allah var allah mesut etsin işşallah kaynımla eşini kız çok sıcak kanlı işşallah hep böyle olur gelen gideni aratmasında
bir leslim bilem yok
bende veriyim ölçülerimide dinle
gögüz 90
bel 60
kalça90kız aklıma iyi getirdiniz durun bende eşime ölçtütrüyüm kaç çıkıcek
aferim örtmenim
kızlar merak ettim ne yapıyorsnuz diye allahıma şükürler olsn aranıza döndümdügün telaşesi biti artık gelsin mesajlar gitsin yazışmalar
kolayy gelsinn sana...enerjin süperr...vızz gelir bebeler sana...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm
hepinizeeee sendromsuzzz pazartesilerrrr ddilererrimmmmmm
bennnn bebelere çocuklara giderrrrrr
ne güzelll sessizz bir haftasonu geçirmiştimmm amaa bitttii
öpüyorum sizleri görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?