kızlar 2 gündür gelemedim malm dügün telaşemiz var inanın dün 1 geldim eve taksiyle kaynanam yarın gene gelirsin dedi boşboşna para verme dedi vallahi kilo bildirimi yapıcem diye geldim eve okadar yorldmki dün yemekleri dagıt sofra kaldır sofra kr bulaşık yıka diger eve git malzeme götür kadınlara kaynanamların evinde erkeklere kaynanamın komşsnda verdik anahtar bendeydi yemege gelenlere çeyiz göster
eltim bir halta yaramadı anca konu mankeni gibi oturd dedim okadar kişi var az kişi yardım ediyor bulaşık makinası var ama şimdi kaç saat yıkıyor elde yıkadım dedimki sen çaylara bak döktüm 40 kadar çay dagıttım gidenlerde cabası tabi
dedim sen çaylatra bak ben blaşık yıkıcam tamam dedi anacım baktım başkaları geliyor çayı dökmeye
dedim elti çaya bakmıyormsn bakıyorm deyince ne gzüel bakıyorsn bölemi bakılıyor dedim sen sinirlerim tepeme çıksın
kaynanam kızım bulaşıgı sonra yıkarsın çaya bak dedi dedim eltim bakıcek biz mtfaktayken başkaları getirince ben coştum ona dök demiştim yza bakala he sen dedim kaynanam boşver dedi inanın yataktan zor kalktım kahvaltımı yapıcam kaynanama gidcem temizlige halamlar orda gitmediler kaldılar kaynanam erken gel kahvaltıyı hazırla dedi pazara kadar canım çıkmazsada yeter herkez gıpta etti anacım ne güzel kilo vermişsin dedi drdlar çokta hayır duası aldım
allah sana hayırlı evlatlar versin rabbim ne muradın varsa ne istiyorsan versin dediler bende allahım deidm her diyene hayırlı bebeler ver eşime hayırlı kapılar verde çalışsın evime ekmek getridin bebeglerimin rıskını kazanalım babamın ruhuna gitsin dedim durdum
anlıcagınız bu şimdi kahvaltımı yapıcam çıkıcam eşimle evden sonra ver elini kaynanamın evi oranın yemek odasının vitrimini temizledim yatak odasınınıda temizledim yemek takımlarından ttn tencerelere kadar yapılıcak teopsileri borcamları saymıyorum
mutfak ayaktaydı ben eve gelriken orayıda temizlicez benim anam aglıcek gene eve gelmem lazım kaynanam gelirse dügün varya kına biizm evin burdan gidilicek kızlar bende yatılıya kalınıcak
evi gece gelrisem dip köşe gene bir süpürüyüm diyorm ev temiz ama olsun ban dua edin pazara kadar öteki tarafa gitmiyim bu tempoyla
kiloma gelince 80 kilo 700 geliyordm 2 önce kaçamak yok adetim yakın ve wc çıkmadım 3 gündür şuan 81 kilo geliyorm hoş kaçamak yapmadım 1 2 adet sütleç ve 6 kara lahana dolması dışınca
allah var güzel olmuştu ama wc olsaydı adetim yakın olmasaydı kesin 7 görmüştüm
nama da edinde işlerim bitsin hakkınızı helal edin ne olur 2 gündür mesaj yazamadım isterseniz bir haftanın mesajını sayarım sonra salı günü annemi alıocam eve getiricem hastane işleri var b haftada yorlcam pazartesi işşallah yürüyüşe başlıyorm
anlıcagınız paşagün tozuttu paşa gülün suçu neyyyyyyyyyy