Hoşgeldinnnnnn
Hoşbulduk canımeveeett hemde cok zor...hoşgeldin canım buarada....
dudujanımmm canımmm hoşgeldinnnnasıl geçti yolculuk,iyisin inşallah? Seyahat nasıldı,gezdin mi bol bol,kaçamaklar yaptın mı
Kızlar bu hafta 7. olduk çünkü bu hafta bir çok takım ve yarışmacı çok başarılıydı.sonuç listelerini ben hazırladım.sizlerde bir göz gezdirirseniz farkedersiniz zaten yüzdelerin ne kadar yüksek olduğunu.bireyselde 1. olan yarışmacının yüzdesi 5.42% ,2. nin yüzdesi 5.14% ve sonrasında 4 e yakın yüzdeler var.paşam bu yüzden bireysel derece alamadın bu hafta ama yine de seni de tüm arkadaşlarımı da gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.paşam senin sonucun sürpriz olmadı bana,geçen hafta artıdaydın ve bu hafta o fazlalık suyu atıp iyi bir sonuç alacağın belliydi,senin çok sık oluyor bu durum zaten
gunaydın bebebm.cbk arayı acmadan cok devam ettönce kocaman bı günaydınn...
herkese güzel bir hafta diliyorum bende...
sabah kahvaltım
2yumurta bol yeşillk sekersiz kahve
yaklaşık 5 gundur spor yapamadım acayıp bı vicdan azabı söz konusu yaa....
gunaydın sana das cnmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm
hepinizeeee sendromsuzzz pazartesilerrrr ddilererrimmmmmm
bennnn bebelere çocuklara giderrrrrr
ne güzelll sessizz bir haftasonu geçirmiştimmm amaa bitttii
öpüyorum sizleri görüşürük
ben nerdeyım kız21/03/2013 mesaj sayım lıstesıdır.....
Saphıra 19
nev 10
gerbera 10
akabe 8
lepistes 8
ansa 8
salis 6
kelebekolcam 3
ipekyol ------
paşam ------
roseberry ve dudujan izinliydi galiba durum budur şekerler umarım yanlışım yoktur...
evet ya7. olduğumuza inanamıyorum yaliste oldukça iyiydi halbuki
hahaha yok be kendı cocugun gıbısı yokyaa o zaman allah sabır versinnn sizeee ben soğudum çocuktannn daha da bekarımmm evlenincee çocuk zor benim
süpersin canım ben hiç not etmeyi düşünmemiştimİyi pazarlar canlarım.Normalde hafta sonları bir nebze salarken,bu hafta sonu farklı bir yöntem denedim.Yine cuma bir avuç içi karbonhidrattan oluşan bir kaçamak yaptım her cuma yaptığım gibi ama telafisinin çok güzel yaptım.
Biliyorsunuz 2010 şubattan 2011 şubata 1 yılda 35 kg veren,ve 2012 şubata kadar yine 1 yılda 25'ini geri alan ben;bu kez daha daha sıkı bir diyet ve sporla devam ettiği halde kilo vermekte zorlanıyorum.Evet 6 kilo verdim 40 günde ama,eminim geçen yıl bu tempoyla spor yapsam ve sıksam;10 kiloyu rahat atardım,bu kez vücudum direniyor.Biraz araştırdım,fazla kilo veren vücutlar,yeniden diyete başladıkları zaman vücut direnirmiş ve kendini bırakmazmış.Ama ben pes etmiycem ve nihayetinde illa ki vücudum pes etmek durumunda kalacak.Bu arada 97 kg ile diyete başlarken ölçülerimi almıştım,bu sabah da aldım.Sonuçları yazmak istiyorum:
15 şubat'tan 24 mart'a
göğüs= 119- 109
bel= 103- 97
boyun= 40- 36
baldır= 69- 62
kalça= 125- 115
bilek= 17- 17
sırt= 45- 40
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm
eşim askere gittiğinde aynı sen gıbı bı duzen kurmustum ama adamın dönuşu muhteşem oldu...resmen katlıam gibi birer göbek hediye ettı bıze...istıkrarlı ol umarım başarırsın...
6 kılo ıcın çok ciddi bir sıkılaşma tebrik ederim canım...
geçmiş olsun canım benım mosafir falan çok yoruldun sen bu aralar...
vee paşa yuvaya döner...hoşgeldin...
kolayy gelsinn sana...enerjin süperr...vızz gelir bebeler sana...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm
yemin olsn bak abdesliyim namazı yeni kıldım yazdıgını okuyunca sratımda tebbesüm oluştu sagoleşim askere gittiğinde aynı sen gıbı bı duzen kurmustum ama adamın dönuşu muhteşem oldu...resmen katlıam gibi birer göbek hediye ettı bıze...istıkrarlı ol umarım başarırsın...
hoş geldim benim ekmek kadayıfım ay olsada yesekHoşbulduk canımmmmm
Hoşbulduk canım
hoşbulduk canım gezdim ama inşaat şantiye sonra ofisleri gezdim az kaldığım için tüm işleri hal edeyim diye koştur koştur hala kendime gelemedim :)
Kaçamak çok yapmadım canım ama malesef çok sağlıksız beslendim malum yemekler farklı herşey farklı büyük ihtimalle artıdayım ama perşembe doktora gidene kadar tartılmayacam
gunaydın yavru kuslarım nasılsınız
sabah kahvaltım 3 tane sıgara boregı oldu
yesıl cayımıda ıctım
hafta sonuda gayet ıyıydı rejımı bozmadım yanı
demicem demicem içimde tutuyorm yaw kardeşim bu ney sigara aşkı vallahi cigerlerine yazıkiyi bir hafta olsun hepimiz için canlarım
kahvaltımı ettim birazdan kahvemizi içip eşimle döşemecileri dolaşmaya gidicez
sandalyelerimi yaptırıcam içine ettimde yıkayıp silmekten tabiri caizseevlenirken deri olanını almadım yok yırtılır felan diye şimdide gidip deri yaptırcam
günaydın bebem sana bol maratonl günler dilerim
yemin olsn bak abdesliyim namazı yeni kıldım yazdıgını okuyunca sratımda tebbesüm oluştu sagolhoş bldk kardeşim işşallah ayrılmamak dilegiyle yarın annemi almaya giidcem ablama bu hafta eşimin dayısının kızının dügünü var ona gidilicektim anemi öne katıcam gitmicem çok yorldm ya çok eziyet çektim dinlenirim biraz bari
hoş geldim benim ekmek kadayıfım ay olsada yesekkız dış ülkelri görüyorsun ne güzel ben onuda göremedim yaw
sigara böregi ve kaçamak yapmadın :44::44::44:diyetmiydi onlar aplaaaaaaaaaa naber kaç zamandır görüşemiyos anlat bakalım çolk çock nasıl
demicem demicem içimde tutuyorm yaw kardeşim bu ney sigara aşkı vallahi cigerlerine yazıkyeşil aycı ol kı deride iyide yazın terletiyor popoyu yaw onu ne etcen
eline sağlık canım21/03/2013 mesaj sayım lıstesıdır.....
Saphıra 19
nev 10
gerbera 10
akabe 8
lepistes 8
ansa 8
salis 6
kelebekolcam 3
ipekyol ------
paşam ------
roseberry ve dudujan izinliydi galiba durum budur şekerler umarım yanlışım yoktur...
canım harika yaaa maşallahhhİyi pazarlar canlarım.Normalde hafta sonları bir nebze salarken,bu hafta sonu farklı bir yöntem denedim.Yine cuma bir avuç içi karbonhidrattan oluşan bir kaçamak yaptım her cuma yaptığım gibi ama telafisinin çok güzel yaptım.
Biliyorsunuz 2010 şubattan 2011 şubata 1 yılda 35 kg veren,ve 2012 şubata kadar yine 1 yılda 25'ini geri alan ben;bu kez daha daha sıkı bir diyet ve sporla devam ettiği halde kilo vermekte zorlanıyorum.Evet 6 kilo verdim 40 günde ama,eminim geçen yıl bu tempoyla spor yapsam ve sıksam;10 kiloyu rahat atardım,bu kez vücudum direniyor.Biraz araştırdım,fazla kilo veren vücutlar,yeniden diyete başladıkları zaman vücut direnirmiş ve kendini bırakmazmış.Ama ben pes etmiycem ve nihayetinde illa ki vücudum pes etmek durumunda kalacak.Bu arada 97 kg ile diyete başlarken ölçülerimi almıştım,bu sabah da aldım.Sonuçları yazmak istiyorum:
15 şubat'tan 24 mart'a
göğüs= 119- 109
bel= 103- 97
boyun= 40- 36
baldır= 69- 62
kalça= 125- 115
bilek= 17- 17
sırt= 45- 40
geçmiş olsun canımmerhabalar kızçeler
iki gündür hastayım.dün öğlen dayımlardan geldim orda eccik fazla yiyince eve glir gelmez başladım bitki çaylarına ve suyuma arada ton balığı yedim bi parça kepek ekmeğiyle
sonra fıstık yedim.aman yarabbim benim midem oldu bir davul şişti herşey boğazıma geliyo istifra edesim var koşup gidiyorum ama yok gelmiyo
inanılmaz mide ağrısını çeke çeke uyudum gece fena olsaydım acile gidecektik artık,sabah kalktım şişlik devam ediyo artık yediğim içtiğim ney dokundu bilemedim
sabah kalktım kakaolu süt içtim
öğlen 4 5 kaşık makarna ve 3 kaşık yoğurt yedim
arada 6 tane çilek ve sütlü nescafe içtim
akşamda kahvaltı edicez hafif şeyler yemek istedim çünki
bir tane simit peynir domates salatalık yumurta yiycem
halledersin seeennHoşbulduk canımmmmm
Hoşbulduk canım
hoşbulduk canım gezdim ama inşaat şantiye sonra ofisleri gezdim az kaldığım için tüm işleri hal edeyim diye koştur koştur hala kendime gelemedim :)
Kaçamak çok yapmadım canım ama malesef çok sağlıksız beslendim malum yemekler farklı herşey farklı büyük ihtimalle artıdayım ama perşembe doktora gidene kadar tartılmayacam
sigara böregi ve kaçamak yapmadın :44::44::44:diyetmiydi onlar aplaaaaaaaaaa naber kaç zamandır görüşemiyos anlat bakalım çolk çock nasıl
demicem demicem içimde tutuyorm yaw kardeşim bu ney sigara aşkı vallahi cigerlerine yazıkyeşil aycı ol kı deride iyide yazın terletiyor popoyu yaw onu ne etcen
eşim askere gittiğinde aynı sen gıbı bı duzen kurmustum ama adamın dönuşu muhteşem oldu...resmen katlıam gibi birer göbek hediye ettı bıze...istıkrarlı ol umarım başarırsın...
gunaydın bebebm.cbk arayı acmadan cok devam ett
gunaydın sana das cnm
ben nerdeyım kız
evet ya(
hahaha yok be kendı cocugun gıbısı yok
süpersin canım ben hiç not etmeyi düşünmemiştim
bu sefer çok zor gidiyo kuzumeşim bile diyoki önceki kilo verdiğinde daha hızlı veriyodun birinin öyle demesi daha çok uyuz ediyo beni
hadi bakalım gazan mübarek ola
öyle oldu sanırım anşamkendimi toparlayamıyorum
yemin olsn bak abdesliyim namazı yeni kıldım yazdıgını okuyunca sratımda tebbesüm oluştu sagolhoş bldk kardeşim işşallah ayrılmamak dilegiyle yarın annemi almaya giidcem ablama bu hafta eşimin dayısının kızının dügünü var ona gidilicektim anemi öne katıcam gitmicem çok yorldm ya çok eziyet çektim dinlenirim biraz bari
hoş geldim benim ekmek kadayıfım ay olsada yesekkız dış ülkelri görüyorsun ne güzel ben onuda göremedim yaw
Çok teşekkür ederim canım benimcanım çok güzel sonuç almışsın maşallah
Teşekkür ederim...aferim örtmenim
Canım çok teşekkür ederim ve birazdan bir sürprizim var :124:6 kılo ıcın çok ciddi bir sıkılaşma tebrik ederim canım...
Geçmişte fazla kilo verenlerin tamamında görülüyormuş canım,hele o zaman süreci yakınsa malesef,ben de çok zorlanıyorumsüpersin canım ben hiç not etmeyi düşünmemiştim
bu sefer çok zor gidiyo kuzumeşim bile diyoki önceki kilo verdiğinde daha hızlı veriyodun birinin öyle demesi daha çok uyuz ediyo beni
Sağol kaptanımmmmmcanım harika yaaa maşallahhh
Canım menün harika da ah şu pilav olmasa,dukanda kilo vermeyi durduruyor kaçamaklarSelam kızlar herkese iyi haftalar
bugün kursta hiç yapmadığım ve tatmadığım bir yemek yaptık,hamsili pilav..nasıl nefis bir şeymiş
kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su
ara:kursta 2 çay
½ kase pilav+3-4 ad. balık
üstüne 30 dk yürüyüş
evde ara: 1 ad. light meyveli yoğurt
suyum 2 lt oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?