Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

önce kocaman bı günaydınn...
herkese güzel bir hafta diliyorum bende...
sabah kahvaltım
2yumurta bol yeşillk sekersiz kahve
yaklaşık 5 gundur spor yapamadım acayıp bı vicdan azabı söz konusu yaa....

Hoşbulduk canımmmmm

eveeett hemde cok zor...hoşgeldin canım buarada....
Hoşbulduk canım

hoşbulduk canım gezdim ama inşaat şantiye sonra ofisleri gezdim az kaldığım için tüm işleri hal edeyim diye koştur koştur hala kendime gelemedim :)
Kaçamak çok yapmadım canım ama malesef çok sağlıksız beslendim malum yemekler farklı herşey farklı büyük ihtimalle artıdayım ama perşembe doktora gidene kadar tartılmayacam

gunaydın yavru kuslarım nasılsınız

sabah kahvaltım 3 tane sıgara boregı oldu
yesıl cayımıda ıctım
hafta sonuda gayet ıyıydı rejımı bozmadım yanı

önce kocaman bı günaydınn...
herkese güzel bir hafta diliyorum bende...
sabah kahvaltım
2yumurta bol yeşillk sekersiz kahve
yaklaşık 5 gundur spor yapamadım acayıp bı vicdan azabı söz konusu yaa....
gunaydın bebebm.cbk arayı acmadan cok devam ett

gunaydın sana das cnm

ben nerdeyım kız

7. olduğumuza inanamıyorum yaliste oldukça iyiydi halbuki
evet ya(

yaa o zaman allah sabır versinnn sizeee ben soğudum çocuktannn daha da bekarımmm evlenincee çocuk zor benim
hahaha yok be kendı cocugun gıbısı yok

süpersin canım ben hiç not etmeyi düşünmemiştim
bu sefer çok zor gidiyo kuzum eşim bile diyoki önceki kilo verdiğinde daha hızlı veriyodun birinin öyle demesi daha çok uyuz ediyo beni

hadi bakalım gazan mübarek ola

öyle oldu sanırım anşam kendimi toparlayamıyorum

iyi bir hafta olsun hepimiz için canlarım
kahvaltımı ettim birazdan kahvemizi içip eşimle döşemecileri dolaşmaya gidicez
sandalyelerimi yaptırıcam içine ettimde yıkayıp silmekten tabiri caizse evlenirken deri olanını almadım yok yırtılır felan diye şimdide gidip deri yaptırcam

günaydın bebem sana bol maratonl günler dilerim
yemin olsn bak abdesliyim namazı yeni kıldım yazdıgını okuyunca sratımda tebbesüm oluştu sagolhoş bldk kardeşim işşallah ayrılmamak dilegiyleyarın annemi almaya giidcem ablama bu hafta eşimin dayısının kızının dügünü var ona gidilicektim anemi öne katıcam gitmicem çok yorldm ya çok eziyet çektim dinlenirim biraz bari
hoş geldim benim ekmek kadayıfım ay olsada yesekkız dış ülkelri görüyorsun ne güzel ben onuda göremedim yaw
gunaydın yavru kuslarım nasılsınız

sabah kahvaltım 3 tane sıgara boregı oldu
yesıl cayımıda ıctım
hafta sonuda gayet ıyıydı rejımı bozmadım yanı
sigara böregi ve kaçamak yapmadın :44::44::44:diyetmiydi onlar aplaaaaaaaaaanaber kaç zamandır görüşemiyos anlat bakalım çolk çock nasıl
demicem demicem içimde tutuyorm yaw kardeşim bu ney sigara aşkı vallahi cigerlerine yazıkyeşil aycı ol kı deride iyide yazın terletiyor popoyu yawonu ne etcen

şimdi gelelim kuru fasülyenin faydalarına
sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım menüde
1-5 siyah zeytin
2-bir bardak ıhlamur
3-kibrit ktsndana z peynir
4-bir dilim çavdar ekmegi
5- sahanda yumurta 4 çatal
6-badem domates
7-bebegim için gerekli ilaçlar

saat 10 da yürüyüşe gittim teyzemin kızıyla 11.30 eve geldim 1.5 saat yürüdümeve gelince üstüm başım battı terden diyeyim didimarada yarım badem yedim öylene ne yerinm allah bilir namazımı kıldım teyzemin kızına otrmaya gidicem o çagırdı beni akşam 5 gibi gelir yemeklerimi koyarım ocaga evim temiz nevresimleri alıcam renklileri yıkıcem işşallah akşamanada menüde
tarhana çorbası
etli domatesli biberli bulgur pilavı
eşşek baklası var
tatlı bilmiyorm herşey olabilir kemal paşa yapıyım diyorm bakıcez elmalı pay yede erikli kurabiye tuzl pasta kek yapasım var açmada yogırcam işşallah bakalım annemi getiricem evime bende kalıcek ev temiz olsn yemekleirm olsn şimdi oraya gidince yorlyorm akşama insanınm yemegi olunca rahat oluyor neyse kızlar ben kaçayım bekler az oturup gelcem öpüyorum hepinizi işşalah 7 görücem b hafta umuyorum reglim yakın ha oldm ha olcam olrsan onun gazabına ugrarım :18::18:bek kaçtım yayında ve yapında emegi geçenlere teşekkür eder esen kalın

Hoşbulduk canım gördükte noldu hala kendime gelemedim annem de ben gelmeden 2 gün önce madrid e gitti göremedim cenk desen geldiğim gün gördüm sonrada o da almanya ya gitti

Son düzenleme:
eline sağlık canım
kelebekolacam mesajların 5 in altında kalmış,izinli miydin canım?
paşam ve roseberry izinliydi
canım harika yaaa maşallahhh
geçmiş olsun canım
halledersin seeenn

Selam kızlar herkese iyi haftalar
bugün kursta hiç yapmadığım ve tatmadığım bir yemek yaptık,hamsili pilav..nasıl nefis bir şeymiş

kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su

ara:kursta 2 çay
½ kase pilav+3-4 ad. balık

üstüne 30 dk yürüyüş

evde ara: 1 ad. light meyveli yoğurt

suyum 2 lt oldu

hhahaha hafta sonu ıyıydı dedım
uc sıgara boregı yedım baska bısı yemedım ama bak saat kaç.kalorıye vurursan gayet mantıklı
ıyıdır nasıl olalım bırı uyurken dıgerı ıle ugrasıoz
aksam oluyor haberım olmuyor
sen napıosun
nasıl durumlar

selamun aleykum canlar
Rabbim löp löp kilo verecegimiz bir hafta nasip etsin bize
bu hafta 1.lik bizde olsun insallah

ahhh ahhhhhh enerjimii bebelerimeee aktarıommmm bendee kalmıoo

gunaydın bebebm.cbk arayı acmadan cok devam ett

gunaydın sana das cnm

ben nerdeyım kız

evet ya(

hahaha yok be kendı cocugun gıbısı yok

vallla benn yapar mıyım biilmiommmm

teşekkürrrlerrr

banaa yavaşşş günlerr dilee paşammmm

Kızlarrrrrrr bennnnnn nelerrrrrrr yedimmmmmmmm

sabahhhhh

2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydonozlu lorlu karışım
veee 1 dilim peynir

öğle

3 bardak ayran
4 adet zeytin
1 simit bir dilim peynir

1 paket kraker
akşam

4 kaşık pilav

bir tabak kuru fasulye

1 dilim ekmek

3 kaşıkkkk yoğurtt

veeeeeeeeeee bennnnnnn yüzmeyeeeeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçümküüüüü geçemnnnnnn hafta gitmedimmm yoruldum die bugün yenidoğan bebeklere baktım daha ağlamayı bile beceremiolarrrr çok yorulmadımm

canım çok güzel sonuç almışsın maşallah
Çok teşekkür ederim canım benim

aferim örtmenim
Teşekkür ederim...
6 kılo ıcın çok ciddi bir sıkılaşma tebrik ederim canım...
Canım çok teşekkür ederim ve birazdan bir sürprizim var :124:

süpersin canım ben hiç not etmeyi düşünmemiştim
bu sefer çok zor gidiyo kuzum eşim bile diyoki önceki kilo verdiğinde daha hızlı veriyodun birinin öyle demesi daha çok uyuz ediyo beni
Geçmişte fazla kilo verenlerin tamamında görülüyormuş canım,hele o zaman süreci yakınsa malesef,ben de çok zorlanıyorum

canım harika yaaa maşallahhh
Sağol kaptanımmmmm

Canım menün harika da ah şu pilav olmasa,dukanda kilo vermeyi durduruyor kaçamaklar

Son düzenleme:
Veeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…