ay ne guzel yaaaa uyu uyu ne guzedllll...bende o sans yok
slm kızlar..herkes afiyettedir inaşallah.biz acillerdeydik.kızım babasının gitmesine cok üzüldü galiba hastalığı baya ağır geçiriyor.yediremedim,okuldanda şifayıkapmış.ateş öksürük..bugün daha iyi çok şükür.ben 2 gün izin istemiştim umarım devredeydi.
slm kızlar..herkes afiyettedir inaşallah.biz acillerdeydik.kızım babasının gitmesine cok üzüldü galiba hastalığı baya ağır geçiriyor.yediremedim,okuldanda şifayıkapmış.ateş öksürük..bugün daha iyi çok şükür.ben 2 gün izin istemiştim umarım devredeydi.
saolun kızlar..şu emzirme işi olmasaydı hiç birşey yemezddim sanrıım iştah sıfır.
Sağol canım benim,inşallah hepimiz alırız mükafatımızı.Maşallah senin de spor çok iyi,her gün düzenli olması ve 20 dk'dan fazla olması yetiyormuşOh ne güzel yapiyorsun nev,insallah cumaya tartida görürsün emeklerinin
bende kosu bandina cikmaya calisiyorum ,dün 40 dakika yürüyebildim
Ayyyy,yeni gördüm canım kusuruma bakma...nev,ipekyol hosgeldiniz canlar
Eline sağlık canım01.04.2013 pazartesi mesaj sayımıdır
dudujan----------------------9
paşam------------------------7
lepistesinyavrucugu------------6
maviyesil----------------------15
kelebekolacam-----------------7
nev81-------------------------5
akabe-------------------------6
ben ve diğer olmayan arkadaşlarımız izinliydi..Kızlar ne kadar çok izinlimiz var yine..roseberry,ipekyol,anşaaa,gerbera,saliss
Çok geçmiş olsun canım benimslm kızlar..herkes afiyettedir inaşallah.biz acillerdeydik.kızım babasının gitmesine cok üzüldü galiba hastalığı baya ağır geçiriyor.yediremedim,okuldanda şifayıkapmış.ateş öksürük..bugün daha iyi çok şükür.ben 2 gün izin istemiştim umarım devredeydi.
tmm bırısı gonullu olarak ceksınde ortımızı bılelım
ellerıne saglık
o annene solesın arkadasımızı rahat bıraksın
cnm cok gecmısler olsun
cocuk etkılenır bırde hastalık
ben dun regl oldum.bugunde dayanamayıp bı benimo bıskuvıyı karnıma ındırdımsucluyum
izin alan arkadaşlarımızın yerine kaydırıyorum mecburen,o yüzden hepimizinki 1 er gün öne çekildi
eline sağlık
evet haftalık olarak bir gönüllü kura çekiyor ama geçen hafta yapılmadı,bu haftada yapan olmadı henüz
sporları da aynı şekilde yazılıyordu ama bırakıldı sanırım
paşam vaktim olduğunda önce bloğuma yazıcam sonra facete paylaşıcam
aşçılık ve pastacılık canım
ayyy
***7. TAKIM 303. ETAP***
SAPHIRA (87 / 87 / 0 / %0)kilosu aynı
nev81 (90.2
lepistesinyavrucugu (93,1
anşaaa (69,4
ipekyol (75.4
pasam3405 (81
saliss (102 izinli
gerbera1987 (90
maviyesil1999(68.9
kelebekolcam (87.1
akabe (142.9
dudujan (104.3
7. Takım Ortalaması:
Selam canlar
benim kuzu hastalandıbademcikler ve kulaklar iltihap olmuş yine,o yetmezmiş gibi bir de mikrop kapmış gözleri.bugün okula göndermedim,dr.a götürdüm,1 torba ilaçla döndük eve yine
sonrasında misafirim vardı.o gitti akşam yemeğine giriştim.bi taraftan size yazıyorum bi taraftan yemeğe bakıyorum.fırsatım olmadı anlayacağınız buraya gelmeye..birazdan bildirim listesini eklerim
ayyy çok geçmiş olsun canımSelam canlar
benim kuzu hastalandıbademcikler ve kulaklar iltihap olmuş yine,o yetmezmiş gibi bir de mikrop kapmış gözleri.bugün okula göndermedim,dr.a götürdüm,1 torba ilaçla döndük eve yine
sonrasında misafirim vardı.o gitti akşam yemeğine giriştim.bi taraftan size yazıyorum bi taraftan yemeğe bakıyorum.fırsatım olmadı anlayacağınız buraya gelmeye..birazdan bildirim listesini eklerim
Kizlar yarin sabah hastanede kontrollerim var;guatr ,seker v.s v.s
sabah buraya kilomu yazip öyle giderim insallah
bakalim sabah tarti neyi göstercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?