Canım paşam sıkma canını artıda da olsan üzülme bu kadar hasta olursun sonra.Annene gelince benim taktiği kullan bir yere falan gidince duygu nolur yeee aşk olsun ye falan diyenler oluyor bende alıyorum elime bir tane kurabiye ısırıyorum sonrada tüm oturma boyunca onu yiyor gibi yapıyorum.Hatta arada önümden almaya kalkıyorlar ay durun yicem onu diyorum ki önüme başka birşey getiremesinler.sonrada birşey yemedin diyorlar olur mu ya yedim diyorum napayım başka çare bulamadım :)
7. TAKIM 303. ETAP
SAPHIRA (87 / 86.6 / 0.4 / %0.46)
nev81 (90.2 / 89.6 / 0.6 / %0.67)
lepistesinyavrucugu (93,1 / 92.6 / 0.5 / %0.54)
anşaaa (69,4 izinli
ipekyol (75.4 / 75.4 / 0 / %0)kilosu aynı
pasam3405 (81 / 83.9 / -2.9 / -%3.58)
saliss (102 izinli
gerbera1987 (90 izinli
maviyesil1999(68.9 / 68 / 0,9 / %1,31)
kelebekolcam (87.1 / 87.3 / -0.2 / -%0.23)
akabe (142.9 / 140 / 2.9 / %2.0 )
dudujan (104.3 / 104.1 / 0,2 / %0,19)
7. Takım Ortalaması:%0.11
annem yaktı beni bacım evde tekken benden iyisi yoktu ama bgün kaçamak yapmadım dügün bittikten sonra derler bize kına hikayesikaç kız kaçsaklannnn anneyle yemıssın bellı kılo bıldırımınden
cok guzel vermıssın tebrıkler
Ohhhh,maşallah canım harika gidiyorsunkızlar ben bugun 45 dk bel bacak ve gobek çalıştım..
Çok geçmiş olsun Okyanus prensese,Allah şifa versin canım benimSelam canlar
benim kuzu hastalandıbademcikler ve kulaklar iltihap olmuş yine,o yetmezmiş gibi bir de mikrop kapmış gözleri.bugün okula göndermedim,dr.a götürdüm,1 torba ilaçla döndük eve yine
sonrasında misafirim vardı.o gitti akşam yemeğine giriştim.bi taraftan size yazıyorum bi taraftan yemeğe bakıyorum.fırsatım olmadı anlayacağınız buraya gelmeye..birazdan bildirim listesini eklerim
Canın sağolsun ciğerim,haftaya ödem ile birlikte birden atarsın bak göraslında kilo vermiştim ama reglden dolayı su oranım tavan yapmış,klasik
Eline sağlık canım benim04.04.2013 mesaj sayimi
maviyesil1999 9
dudujan 7
akabe 5
nev81 5,
pasam3405 4
SAPHIRA 4
kelebekolcam 2
lepistesinyavrucugu
anşaaa
ipekyol
saliss
gerbera1987
Harika vermişsin canım benim ya,bi de regl dönemindesin buna rağmen 900 harika,haftaya toplu giderkızlar 900gr vermısım...gercı daha cok beklıyordum ama neden boyle oldu bılmıyorum kı
reglden olabılırmı?
cunku guzel bı dıyet ve sporumu da aksatmadım..
gercı annemden pazar gunu dondum.o arakı 4 gunde asırı yemıstım
anneme eslık olsun yesın dıye..bu aslında ptesıden ıtırbaren 500gr da vermıs halım aslında..yanı 1,5kıloya yakın vermısım aslında
Offfffff,2.9 kg harikaaaaaa,41 kere maşallah canımHayirli sabahlar canlar
tam 140.0 geliyorum
herkesi tebrik ediyorum..istikamet hastane
ben geldim :)
kizlar bugün kilo bildirimi yaptiktan sonra esimle hastaneye gittik
sekerim düsük cikti,guatr cok az calisiyormus,biraz tansiyon yüksek onuda kilo bagladi doktor.
önümüzdeki hafta insallah daha cok yürüyüs yapcam ne kadar az yersem yiyim ,hareket etmeyince kilo veremiyorum
HUHU HUHU kimse yok muuuuu?Kızlar bu hafta pek kimse yoktu izinli galiba herkes:44:
sesini duydum ve geldim :)
ben geldim ,sen gittin galiba
cikmam lazim
Allaha emanetsin canim
Canlarım çabama göre 600 gr az olsa da,uzun zamandan sonra 8'leri gördüğüm için çok mutluyummmmm
Eki Görüntüle 677416
canım gelsen diyorum artıkharikasın cnm ya hemen hemen aynıyız bende 89.7 kiloyum buraya yazmaya çok özlemişim sıkıntılarımın bir kısmını attım sayılır en kısa zamanda döncem
işteee böleee kızlarrrr 5tl nin bedeli çok içime dokunuo insanlığımdaaan utanıyorumm ayağıma baktıkça aklıma gelioo düşerken içimeee ucuyormuş gibi bi boşluk oldu hala rüyamda sıçrıomm sankii düşerkennn bi yerleree tutunur gibiii
Eki Görüntüle 678276
canım gelsen diyorum artıkben bu tartıdan nerde bulrm acaba bendede var ama bu cazip geldi
ah kıyamam böylelrini dar agacına asmak lazım uyuzlarallahtan verilmiş sadakan varmış kıızm dahada kötü olabilirdi işten ne kadar izin aldın:44:
kızlar dün annemi götürdüm evine işşallah yarın sıkı bir diyet ve yürüyüşle aranızdayımişşallah eski paşa geri döndü b sefer sltan süleymanda gelse evime yemicem b böyle biline tartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?