Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar
geçmişe dönüp alıntıları yapıcam ilk fırsatta.şimdi anca liseyi hazırladım.paylaşıma koyarım birazdan

ben nerelere gidim kendim ettim kendim buldum pis bogazıma dr diyemedim kilo almam dedim olan oldu
kaptanım kö** ler kadar pişmanım nazara geldim hiç kaçamak yapmayan bana ne oluyor
kaç kız kaç saklannnn anneyle yemıssın bellı kılo bıldırımınden

cok guzel vermıssın tebrıkler
annem yaktı beni bacım evde tekken benden iyisi yoktu ama bgün kaçamak yapmadım dügün bittikten sonra derler bize kına hikayesi

Son düzenleme:
sabah kahvaltısında yediklerim
2 bardak çay 2 dilim kepek ekmegi 4 siyah zeytin ara yok öylen yok deminde akşam yemegi gibi kahvaltı yaptım okadar yarın ve ondan sonraki günler yemek yemeyi düşünmüyorm ölüm orucuna başlıcam ban anca o yakışırgidiyimde kendimi biryerlerden atayım bari

kızlar ben bugun 45 dk bel bacak ve gobek çalıştım..
Ohhhh,maşallah canım harika gidiyorsun

Çok geçmiş olsun Okyanus prensese,Allah şifa versin canım benim

aslında kilo vermiştim ama reglden dolayı su oranım tavan yapmış,klasik
Canın sağolsun ciğerim,haftaya ödem ile birlikte birden atarsın bak gör

04.04.2013 mesaj sayimi

maviyesil1999 9
dudujan 7
akabe 5
nev81 5,
pasam3405 4
SAPHIRA 4
kelebekolcam 2
lepistesinyavrucugu
anşaaa
ipekyol
saliss
gerbera1987​
Eline sağlık canım benim

Harika vermişsin canım benim ya,bi de regl dönemindesin buna rağmen 900 harika,haftaya toplu gider

Hayirli sabahlar canlar

tam 140.0 geliyorum

herkesi tebrik ediyorum..istikamet hastane
Offfffff,2.9 kg harikaaaaaa,41 kere maşallah canım

Canlarım çabama göre 600 gr az olsa da,uzun zamandan sonra 8'leri gördüğüm için çok mutluyummmmm

Son düzenleme:
ben geldim :)

kizlar bugün kilo bildirimi yaptiktan sonra esimle hastaneye gittik
sekerim düsük cikti,guatr cok az calisiyormus,biraz tansiyon yüksek onuda kilo bagladi doktor.

önümüzdeki hafta insallah daha cok yürüyüs yapcam ne kadar az yersem yiyim ,hareket etmeyince kilo veremiyorum

o doktor sonuçlarına sevindim canım tansiyon çok yüksek olsaydı kilo demezdi buna şükür haklısın hareketsiz kilo verilmio ben spor yapamıyorum gram gram gidio ya

HUHU HUHU kimse yok muuuuu?Kızlar bu hafta pek kimse yoktu izinli galiba herkes:44:

kızlarrr herkeslere iyi geceler haftasonu yine bir arkadaşın nişanı var uğrayamam galiba öpüyorum hepiniziii

kızlarrrr beenn geldiimmmmm

bilgisaayarımm tamirden yeni geldii bendee hemencikkk yanınızaaa geldinmmmmm

kıpırdamadan yatmaktan cinnnetin eşiğindeğim kanıömcaaaa karnımmm dehşettttt ağrıoooo dün ultrosana girdim

karnımdaki ödem azalmış darbeye bağlı su toplamış görseniz hamile felan sanırsınız o dereceezamanlar geçer dedilerr proteinn all dedierr amaa iştahımda yok ama eminim kilo almış gözüküomdurrçok merakkk ediommmmmmm allahımm kaççç kiloo olcamm bennnnn gecee rüyalarımmaa giriooo

pazartesi ayağım için gideceğimmm bakalım neee diyecekk valla tam alçıya alcaz derse kabul etmicemmmm ben çok sıkıldımmm kırık felanda olduğğunu sanmııommmmm sizeeee fotomuu daa gösterecemm yazık bana fil gibi oldum

işteee böleee kızlarrrr 5tl nin bedeli çok içime dokunuo insanlığımdaaan utanıyorumm ayağıma baktıkça aklıma gelioo düşerken içimeee ucuyormuş gibi bi boşluk oldu hala rüyamda sıçrıomm sankii düşerkennn bi yerleree tutunur gibiii

harikasın cnm ya hemen hemen aynıyız bende 89.7 kiloyum buraya yazmaya çok özlemişim sıkıntılarımın bir kısmını attım sayılır en kısa zamanda döncem
canım gelsen diyorum artık ben bu tartıdan nerde bulrm acaba bendede var ama bu cazip geldi

ah kıyamam böylelrini dar agacına asmak lazım uyuzlarallahtan verilmiş sadakan varmış kıızm dahada kötü olabilirdi işten ne kadar izin aldın:44:

kızlar dün annemi götürdüm evine işşallah yarın sıkı bir diyet ve yürüyüşle aranızdayım işşallah eski paşa geri döndü b sefer sltan süleymanda gelse evime yemicem b böyle bilinetartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar

şimdilik 1 hafta o da yarın sona erio bakalım yarın doktor ne dicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…