- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
hey allahım yaakızlar bende sabah kendimi iyi hisetmiyorum diye otobüsle gittim işe akşam dönüyorum otobüs çok dolu değil ama oturacak yer yok. bende ayakta gidiyorum adamın biri boş otobüste geldi dibime allahım hareket ediyorum yok gitmiyor sonra çantayla bir yittim bunu ordan biri yeter kardeşim ayıp ya dedi kaçtı ilk durakta pislik oldu heryerler ya
eline sağlık canım02.04.2013 mesaj sayımı:
1)maviyesil1999...11
2)dudujan...6
3)lepistesinyavrucugu...6
4)akabe...8
5)nev81...8
6)pasam3405..10
7)saphira...5
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
Kızlar herkeslereeee günaydınnnnnnn başımın ağrısı hala geçmedi akşama kadar geçmezse doktora gidecem
Birincilik içinde tebrikler canım.allam uc bırıncılığım olmuş ya la:))
mıgrenınmı var cnm
bu mıllet azıttı dıorumda mıllet guluo..resmen azdılar
git tabi canım bende geçen gittim kilodan kilodan dedi.Zaten ne olsa kilodan diyorlar malesefgünaydınlar kızçeler
yarın kadın doğum doktorumamı gitsem diyorum regliyim ya sapıttı resmen afedersiniz ama kaç gündür doğru düzgün olmadım
hey allahım yaabunu yapan çok insna var şerefsizler
bi çığırcaktın orda görecekti gününü..zaten sessiz kalındığı için bunlar yüz buluyo arsızlar
eline sağlık canım
geçmiş olsun canım
tansiyonunu ölçtürdünmü
Birincilik içinde tebrikler canım.
yok canım migrenim ama 2 gündür dayanamıyorum artık gözümü kırpınca bile ağrıyor.Kulağıma bile vuruyor o derece
millet sapıttı ya artık otobüse bile binmeyecez.Baş ağrısıyla korkudan arbayla geldim.
git tabi canım bende geçen gittim kilodan kilodan dedi.Zaten ne olsa kilodan diyorlar malesef
işte çantayla itip yeter diyince kaçtı indi otobüsten bıktım bu insanlardan ya
Ölçtürdüm canım normal ama geçmiyor işte ne ağrı kesiciler aldım yok bana mısın demiyor.proje için çok pc başındayım ondan galiba
zaten bende pko var pko ve kilo alımı kaçınılmaz bir sonkısır döngü demişti doktorum
ne olursa kilodan evet bıktım bu kilolardan zaten
allahın cezası
migren varsa iğnesiz geçmezgitde iğne yapsınlar rahatlarsın
1 ekmekmigelelim bu gün ki yediklerime
sabah 1 ekmek,az peynir ve domates
allah razı olsn bebem benim inan çok stresli bir gündü:18::18:canımdan can ömrümden ömür gitti desem yerio kadar strese bence menün cok iyi,Allah kolaylik versin canim
sabahtan sayarım canım ben
ellerine sağlık canım
anammmmmm baya korkmuşsun neyse allaha şükür dünün sapasağlam atlatmıssın ya çok sevindim canım benim
ay şu başağrım çeksin başka birşey istemiom şimdilikcenki görsem çok çok güzel olacak ama cenk yurtdışında gelsin artık
02.04.2013 mesaj sayımı:
1)maviyesil1999...11
2)dudujan...6
4)akabe...8
5)nev81...8
6)pasam3405..10
7)saphira...5
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
canım başını gövdenden kesince inan agrı magrı kalmıyorKızlar herkeslereeee günaydınnnnnnn başımın ağrısı hala geçmedi akşama kadar geçmezse doktora gidecem
sana diyorm ş sigarayı igünaydınlar kızçeler
yarın kadın doğum doktorumamı gitsem diyorum regliyim ya sapıttı resmen afedersiniz ama kaç gündür doğru düzgün olmadım
sebzede ole cnm hemen acıkıosun..
anneler oldumu boyle oluyor ne yazıkkı.anneme sunu yapayım bunu yapayım derken bı bakmıssın sende yıyorsun
1ekmek az olmus cnm
ne kdr yurudun
sen cenkle evlen bak hiç birşeyin kalmıcekbende de pko var canım yapacak birşey yok ben glifor kullanıyorum faydası olur dedi ama o da mide bulantısı baş dönmesi yapıyor dayanamıyorum ki
canım migren yoktu ama olmuş olabilir mi bilmiyorum şuanda azıcık sakinleşti ama aldığım ağrı kesiciler midemi maf etti offff hergün birşey çıkıyor ya 25 yaşındayım annemden çok hastalanıyorum şu baş ağrım çeksin hiç hastayım demeyecem :)
of yaa nasıl bı bas agrısıymıs o yahuBirincilik içinde tebrikler canım.
yok canım migrenim ama 2 gündür dayanamıyorum artık gözümü kırpınca bile ağrıyor.Kulağıma bile vuruyor o derece
millet sapıttı ya artık otobüse bile binmeyecez.Baş ağrısıyla korkudan arbayla geldim.
git tabi canım bende geçen gittim kilodan kilodan dedi.Zaten ne olsa kilodan diyorlar malesef
bndede pko var bende seker ılacı kullanıorum o yuzden hep sınırlarda.ayrıca ılk zamanlar yapıyor o ılalar sonra yapmıyor canım alısıyor vucudun...zamanla alısırsınbende de pko var canım yapacak birşey yok ben glifor kullanıyorum faydası olur dedi ama o da mide bulantısı baş dönmesi yapıyor dayanamıyorum ki
canım migren yoktu ama olmuş olabilir mi bilmiyorum şuanda azıcık sakinleşti ama aldığım ağrı kesiciler midemi maf etti offff hergün birşey çıkıyor ya 25 yaşındayım annemden çok hastalanıyorum şu baş ağrım çeksin hiç hastayım demeyecem :)
şimdi yediklerime geliyim
sabah 2 bardak açık çay ymurtalı taze fasülye kavrması 3 siyah 2 yeşil zeytin 3 çatal yok peynir 3 dilim minnacık ekmek dilimi kepekli
arada elma yemeyi düşünüyorum
akşamada mercimek çorbası yapıcem kemik syna azda karnıbahar yemegi yemeyi planlıyorm birazdan kalkıp ev işleirni yemeklerimi yapıcem namazlarımı kılıcem annem bendehalen laf ediyor kalk şunun başından diye yaşımız kaç olursa olsn galiba biz annelerin gözünde halen çocuguz neyse kızlar giremezsem ksura bakmayın annem kızıyor
bende de pko var canım yapacak birşey yok ben glifor kullanıyorum faydası olur dedi ama o da mide bulantısı baş dönmesi yapıyor dayanamıyorum ki
1 ekmekmidiyorm dilimmi tekmi allah var taze olnca gidiyor
allah razı olsn bebem benim inan çok stresli bir gündü:18::18:canımdan can ömrümden ömür gitti desem yeribirde babamı kaybettim 5 sene olcak diyorum allahım ya birşey olursa tek başımayım annememi baksınlar banamı bu panik atak öyle bir illetki sorma:18::18:
az kalsın ekgyi çeken kızın katili olcaktım okadar diyim
tüh gene geçememişim be ama azimliyim ş anam evine gitsin ozaman görün siz beni
canım başını gövdenden kesince inan agrı magrı kalmıyorhem demeyi nttm ben senin yerinde olsaydım o adamı tekme tokat döverdim sanki karıları kızları bacıları yok geçen metroYA bindim adamın bir geç felan gözünü dikmiş ban bakıyor bende korkuyla bakınca korkt benden ne yapacagını şaştı kaldı ay ne güldüm haline
sana diyorm ş sigarayı i
çme diye sen anca içbogaz havası nasıl geçti
sorma bacım ya
sen cenkle evlen bak hiç birşeyin kalmıcek
of yaa nasıl bı bas agrısıymıs o yahu
bndede pko var bende seker ılacı kullanıorum o yuzden hep sınırlarda.ayrıca ılk zamanlar yapıyor o ılalar sonra yapmıyor canım alısıyor vucudun...zamanla alısırsın
anneler hep oyle kız:))
sendemi pkolusunbende kullanıyorum biliyosun ama bende çokk nadir bulantı oluyo :26:
ahhh ahhhh bende aynen bazen öyle dertleniyorum 27 yaşında kaç türlü hastalığım var hamdolsun diyorum
yapacak bişey yok rabbimden gelene razıyız mevlam beterinden korusun bugünlerimizi aratmasın inşlh
üfff bari sanalda içeyim bırakta
zaten dün varya nasıl hissettim yokluğunu sigaranın şöyle bi tellendirsem didim kahvemle
yok kız kahvaltı yarın sabah nasipse
sendemi birütüsss
allahım pkolu ne kadar çok insan var yaa
çocuk sahibi olmakta zorlanmadınmı kuzum :26:
ılkı kolay oldu cnm ıkıncı bı sene kdr ugrastık ama oldu...hersey kafada bıtıyor sorun etmıceksın
ooo o kadar kolay olsaydı osorun ettik olmadı sorun etmedik olmadı 5 senedir
nasip kısmet bakalım rabbim isteyen herkese ve banada nasip eder inşlh bir gün
pko sonradan olay bısı dııl.o senın organın gıbı kabul edeceksın.onunla yasamayı ogreneceksın
yoksa zor olur senın ıcın hersey
ben yumurta takıplerımı yapmadım
ıdrarla yapılan tesltlermı yapmadım
catlatma ıgnesımı yapmadım
doktor bıraz dınlenın kafayı yıceksınız dedıgı ay hamıle kalmısım:)
evet çok iyi biliyorum insan neyle dertlenirse onun üzerine lisans yapıyomuş onuda çok iyi öğrendim
ooo o dediklerin ne kirahim filmleri,ilaçlar,takipler,iğneler,bitkisel kürler 5 seneye çok şey sığdı
ama bizim tek sorunumuz pko değil eşimde var asıl sorun..artık bıraktım 5 aydır.nasipse bi kaç ay sonra tüp deniycez
Bunlar nasıl insan ya,pislikler,Allah bildiği gibi yapsın...kızlar bende sabah kendimi iyi hisetmiyorum diye otobüsle gittim işe akşam dönüyorum otobüs çok dolu değil ama oturacak yer yok. bende ayakta gidiyorum adamın biri boş otobüste geldi dibime allahım hareket ediyorum yok gitmiyor sonra çantayla bir yittim bunu ordan biri yeter kardeşim ayıp ya dedi kaçtı ilk durakta pislik oldu heryerler ya
Ellerine sağlık canım02.04.2013 mesaj sayımı:
1)maviyesil1999...11
2)dudujan...6
4)akabe...8
5)nev81...8
6)pasam3405..10
7)saphira...5
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
Bende pko yok ama ben de aynı durumdayım ne yazık ki.90 kiloyu geçtiğim an özel günüm durur.Geçen yıl 70'e indiğim zamanlar her ayın hem de aynı günü olurdu...zaten bende pko var pko ve kilo alımı kaçınılmaz bir sonkısır döngü demişti doktorum
ne olursa kilodan evet bıktım bu kilolardan zaten
Oyyyy,ciğerim,sezenler olmuş'u haftaya canlı çaldırırcam bağlama sanatçımızaşimdide nevcağızımın güzel sesini dinleyip keyif yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?