Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada spor listesi yok galiba.Kendimi sikistirmak icin sporda yarisacak birini ariyorum.varmidir gonullu?

offf çok geçmiş olsunn canım. o ezik var yaaaa neler çekiyorsun ama 3 hafta sonunda yürüyebilecek hale geliyorsun merak etme.allah o adamı ne yapsın ya

cok gecmış olsun ya bı atlatamadın şu hastalıkları
hiç böyle olmamıştık ne salgınmıs yahu.oğlum hala uyuyor gece 3de uyudu sonrada bir cok defa sızlandı.çok şükür ateş yok.3 numaram sağlam durum inşalllah.

hiç moralini bozma o gecici bir durum.sürekli tartılma canım.

sanada cenkede gecmiş olsun.

amanınnnn.işin zor görünüyor.

Allah şifa versin canım.

salissss gercekten ucuz atlattın umarım hemeneskiye dönersin.

inşallah en kısa zamanda toparlarsın.ben sana rakip olmayı cok isterdim ama bazen bırak sporu wc gidecek durumum olmuyor.annemle babamda su koyverdi.bu aralar psikolojikman cok yükleniyorlar
bu arada spor listesi yok galiba.Kendimi sikistirmak icin sporda yarisacak birini ariyorum.varmidir gonullu?

selam kızlar
kızımdan bana bulaştı grip.çok fenayım yatıyorum,baş ağrısı dayanılmaz bir halde giremezsem haberiniz olsun dedim.kursta da yoruldum bugün.biraz dinlenmeye çalışacağım.görüşürüz öptüm

selamun aleykum güzeller

nasilsiniz,insallah iyisinizdir

yeni bir hafta basladi kilolarimiz löp löp erir insallah

ipekyol bende kendime sporda yoldas ariyorum,beraber kapisabiliriz :)

Son düzenleme:

oy canim kiyamam cok gecmis olsun
dinlenmeye calis canim insallah iyi olursun

kızlar merabalarr...
annemı bugun gönderdık memlekete...çok zor bır hafta gecırdık...çok sukur sıkıntısız bıtırdık...idare ettığiniz içinde teşekkur ederimm..izinli gösterıldım heralde kaptancağzım dönebiliyosam eğer dönmek ısterım ama yok 2 hafta izin süresi dersen saygım sonsuz haftayı beklerım...rezil oldukk sormayın işyerrınden izin istedim vermediler allah nasıl biliyosa oyle yapsın bizim teşkılatı neymıs 10 nısan haftasıymıs imkansızmış...mahvoldum ıs hastane kızın okulunu astık yavrum hastane köselerınde ananesıne baktı....

sizde keyıfler nasıl dıycem ama dökuluyosun geçmişe bakmaya çalıştım herkes hasta...salısscım sana özellıkle cok gecmıs olsun canım benımm...kaptancım ben uğrar gene son durumu öğrenırım akşam altıda göreve gitcem ankaranın öbür ucunaaaaa.....gece kaçta gelırım bılemem haberleşiriz sekerleeeerrrr...çok özlemıiım ben sızı yaaa...

Salissim cok gecmis olsun ,inan bir yandan seviniyorum ucuz atlattin diye bir yandanda cok üzülüyorum degermi buna diye

Kelebekolcam seninde yavrularina gecmis olsun,ana okulunda ateslenen cocuklara sirkeye batirdigimiz bir ten corap giydirirdik cok fayda ederdi.belki senin kuzularininda isine yarar.

Maviyesil endiselenme canim ,spordan sonra tartida biraz daha agir cikman normal diye biliyorum,cumaya kadar yürüyüsün farkini görecegine inaniyorum ben.

Dudujan ,bu anneler niye böyle oluyor acaba söz konusu ogullarinin iyilesmesi olsa dahi kiskanclik duygularini kontrol altina alamiyorlar galiba

Lepsitenyavrucugum sendemi hastasin,topic hastaliktan kiriliyor, en iyisi hepiniz bana gelin ,sizi iki günde ayaga kaldiririm

Son düzenleme:

anşaaa hosgeldin,belliki cok yorucu günler gecirmissin
anneciginlede Allah kavustursun

bende cikayim
kosu bandimda biraz yürüyeyim ,havalar cok soguk disari cikilcak gibi degil,en iyisi rahat kiyafetlerle evde yürüyüs yapmam..

offf çok geçmiş olsunn canım. o ezik var yaaaa neler çekiyorsun ama 3 hafta sonunda yürüyebilecek hale geliyorsun merak etme.allah o adamı ne yapsın ya

gerçektennn çekiyormmm cnmmm sızım sızım sızlıooo inşşş 3 hafta sonraa tamamennn düzelirrrr

inşşş kelebeğimmmm yaaa takımaa dönseemm yeterrrr ama bu alçıyla nası olcak bilmiommm daha kilo alm die aklım giioo

geçmişş olsunnn kaptanımmm

saol kuzumm bendee kızıyorum üzülüyorummm ne yapayımmm elden bişi gelmio

yınede sukur halıne tabkı neler var neler

kesin şişliktir canım o kadar kiloyu istesen alamazsın ki :)

ayyy neyi kıskanıyor ya kaç gündür görmüyordum bundan sonrada kim bilir ne zaman görecem ama her akşam eve gidiyor
ılk sana geldı ya senın çorbanı ıçtı ya yıkılmıştır:))

ah bende arıorum sporda yarısacak gonullu rakıbe
cnm sıkma kendını herrsey yoluna gırer olumden baska....
canım senın ve babamın polis bayramınızı kutluorum.) ıyıkı varsınız

yok be sporda sonra deıl sabah uyanıncakı kıloydu o ama verırım ınş

bugünki menüm (zorla yedim bulantı ekşime yanma hepsi mevcut midemde )
sabah:çeyreğin çeyreği simit,2 haşlanmış yumurta
öğle:yarım tabak kuru fasulye,bir dilim ttb ekmeği
akşam:bir tabak semizotu yemeği,bir dilim ttb ekmeği yoğurt
ara:1 elma

heryerim dökülüyo yemeği zor yaptım takımcak geçmiş olsun kızçeler

Canım çok geçmiş olsun ya,kıyamam,Allah şifa versin inşallah

Şişliktir canım maydonoz kaynatıp iç,eminim geçecektir

Çok geçmiş olsun canım ya,bu aralar gerçekten çok yoruluyorsun

Kıyamam canım benim,Allah şifa versin

Canım kendi adıma söylüyorum ben olsam şikayetimi çekmezdim.Hiçbir insan evladının hayatı,hiçbir insanın hayatından kıymetli değil Saliş'im

Düzenli sporla gelenler hooopp gider hiç merak etme canım

Ben varım ben ben ben,haftada 500 dakika spor yapıyorum;geç beni geç geç geç :124:

Allah kızına da sana da şifa versin ciğerim

Kıyamam sana canım benim ya,biz de seni çok özledikkkkk

bende cikayim
kosu bandimda biraz yürüyeyim ,havalar cok soguk disari cikilcak gibi degil,en iyisi rahat kiyafetlerle evde yürüyüs yapmam..
Kolay gelsin canım.Ben de bi nescafe içip koşu bandıma geçicem

Canlarım takımca dökülüyoruz ya,nazara mı geldik kiiii Ben de menümü yazıp,sporuma geçiyim.Kocaman öpüyorum
SABAH:1.5 yulaf kepeği ile yapılmış dukan omlet
ARA ÖĞÜN-1:1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE YEMEĞİ:1 tabak haşlanmış karnıbahar+light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:1 bardak light süt ve nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:1 tabak haşlanmış karnıbahar+light yoğurt

kızlar ne zamandır soyluyoruz ortımız kımm dıye bı kısı kura secmelı dıyordu saphıra
kımse cekmedı ne zmaandır ben cektım bıraz once yazıyorum kabulse tabıki

saliss-saphira
lepistesinyavrucugu--anşaa
dudujan---gerbera
akabe-pasam
mavıyesil-kelebekolacam
nev-ipekyol

bugunkı menum

sabah yesıl çAay
oğlen bı elma
aksam havuçlu soğanlı salata

cok acımasız olmuş:) yenı farkettım ama buguun acıkmadım da

şimdilik 1 hafta o da yarın sona erio bakalım yarın doktor ne dicekk
rabbim şifa versin işşallah canım benim
anne gıttıyse kılolar verılır kesın.)
canım annem gitti eski paşa geri geldi
sen bensiz bogaz havası al olacagı buydugeçmiş olsun şaka bir yana
geçşmiş olsn bebem rabbim şifa versin
benimde annem gitti cmartesi günü bebemn işe giderken benide götüraz motive olmam lazım ama şimdiden söylüyüm öle hızlı koşamam
ben nerdeyim burda söyle çabuk
yandım tombl kelebek akabe
bugunkı menum

sabah yesıl çAay
oğlen bı elma
aksam havuçlu soğanlı salata

cok acımasız olmuş:) yenı farkettım ama buguun acıkmadım da
canım havuçta şeker var yeme bir daha aç kalmoçşsın kilo vericem diye kafayı yememek lazım kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…