Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

23 mesaj

şimdigelelik yediklerime
1-1yemek kaşıgı çilek reçeli
2-3 dilim kepek ekmegi
3-2 kpa bardagıyla açık çay bir çay kaşıgıyla şeker
4-badem domates1 adet
5-1 adet sahanda yumurta
6-5siyah zeytin
7-kibrit kutsundan az peynir
bir tadımlik vişne reçeli adetimya şeker krizim tuttu bacılarım şekerim çok düşüyor adet oluncakaçamk yaptım yalan söylemiyim sizlere söz verdimd egilmi yalan yok hoş yalanda hiç demedim

öylen birşey yemeyi düşünmüyorum
arada elma yicem

akşam yemegine gelince yiyeceklerim
1-2 kepçe tavukl tel şehriye çorbası bol limonlu
2-4 kaşık bamya yemegi
3-5 yemek kaşıgı kabak krsu kavurması
4-4 kaşık yogurt
5-salata
ekemek yemeyi düşünmüyorm çorba ekmek zaten kaç zamandır istiyordu canım
bugün çayda içerim bir açık kupa kesin 2 bilemiyorm o anki ruh halime bakıcaz
belkim bellid egil çilek istiyor canım on yerim
kızlar ben bugün giremzsem kusra bakmayın yediklerimi yazdım dantel aldım dışardan onları bitiricem 2 takım etek takımı geldi gene onları yapıcem çok işim var bu arad yemek yapıcem evim temiz eşim erken gelrise pazara gidicem gezmeye yeşillik alıp gelicem herkeze güzle bir hafta sonu diliyorm
aramak isteyenler beni arayabilirler konşk ederik

24mesj
tamam canım işşallah ögreniriz senin yazdıgını alıntı aldım koydum köşeye eşim halletti sagolsun
dicem nutyorm senin kuşlar ne alemde kşn vardı diye hatırlıyorm

Son düzenleme:

7.takımın fıstıkları geçen hafta kaptanın anlattığı mesajları tekrar bulup alıntıladım(ben telime resmini çekmiştim )
herkes not etsin

24mesj

tamam canım işşallah ögreniriz senin yazdıgını alıntı aldım koydum köşeye eşim halletti sagolsun
dicem nutyorm senin kuşlar ne alemde kşn vardı diye hatırlıyorm

saphıranın alıntıladığım mesajında örnekle anlatıyo canım öyle daha kolay anlarsın

kuşlarımız duruyo napsın erkek olan çavuş tam bir oyuncu maskot resmen
dişimizde nejla o da tam bir cadoloz bırakmıyoki bebek yapsınlar zilli yanaşmıyo oğlana

Ben 4. takımdan buyumeyenbaby. Listemizi kontrol edebilir misiniz?

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon51 67,8/67,4 /0,4 /0,59 )
wuwum : (74 // / )bildirimde bulunmadı
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL 71,9 /71,5/0,4 /0,56)
Ausencia 62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar2106 63,1/63,1 /0 /0) kilosu sabit
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan 72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (62,3/60,9/1,4/%1,12) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(67,1/66,1/1/%0,75 )yeni üye hedef kilo 56, kilosu 2 ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0,17

benim hesaplarıma göre de doğru bir başkası daha baksın diyecem ama kimse yok galiba:44:

kızlar bayadır yoktum ama kilomdada bi değişiklik yok kardeşim 4. takımda yarışıyor bende oraya geçcem transfer nasıl oluyor saphıra ilgilenebilirmisin

kızlar benım esım ızıne cıktı.
ben bu hafta yokum arada ugrarım.
cuma gunu bıldırımımı de yaparım
ıkı hafta ızınlı yazılmamk ıcın cuma gelırım yanı
opuyorum hepınızı gorusuruz

kimsecikler yok yahuu benim hafta sonum çok hareketliydi dünde mevlüdümüz vardı
sonra benim mide bir fena oldu takside birdenbire istifra ettim bide araba yıkama parası verdik
eve geldim devam ettim çok fena oldu midem
bugün iyiyim çok şükür..annemide yolcu ettim..temizlik yapıyorum

bugünki menüm
sabah:1 dilim kek
öğle:8 tane lahana dolması,bir kase yoğurt
ara:sütlü kahve
akşam:2 lüçük karnıyarık,1 dilim tbb ekmeği,1 kaşık sade bulgur pilavı,bir kase cacık
ara:1 elma

kızlar bayadır yoktum ama kilomdada bi değişiklik yok kardeşim 4. takımda yarışıyor bende oraya geçcem transfer nasıl oluyor saphıra ilgilenebilirmisin
hayırdır canım neden 4. takıma geçiyorsun kardeşin buraya gelse olmaz mı
İyi tatiller canım gez güzelce

selamlar kızlar iyi haftalar olsun inşlh

selam canım inş hemencik pazar gelen güzel bir hafta olurr
çok geçmiş olsun canım hayırdır.

Kızlar kimse yok galiba bugün bende işten çıkıp gezmeye gidecem bugün akşam uğrarırım yine

slm kızlar.güzel bir hafta olması dileklerimle...bende 2 hafta işten izin aldım.bugün alışveriişe gittim.gaza geldim buraya katıldıgımdan beri bu kadar gaza gelmemiştim.artık diyetteyim diyebilirim.teyzemin kzııyla iyiyiz cok şükür.anneme ne kadar desemde yemekleri yağlı yapıyordu yemekler güzelde oluyordu.ama kilosu dert oluyordu.şu 2 hafta 2 kilo versem en azından.şimdi diyetin tam zamanı.ne güzel elbisler gördüm ama sadece gördüm.

canim ya...
aynen duygularina katiliyorum
haklisin canim siraya koymaliyiz
7.takımın fıstıkları geçen hafta kaptanın anlattığı mesajları tekrar bulup alıntıladım(ben telime resmini çekmiştim )
herkes not etsin

bende msj olarak kaydedeyim

nereye gidiyorsun gerberacim

lepistescim,listeyi ben hazırlayıp ekledim çünkü bu hafta izinden dönenler ve tartı farkı vardı,ben halledeyim dedim.gerisini sen halledebilirsin.zaten biliyorsun herkes kendi bildirimini kendi ekliyor listeye (rengini değiştirmeden mümkünse),herkes bildirimini yaptıktan sonra,yüzdeleri kontrol ediyorsun ve takım ortalamasını alıyorsun.takım ortalaması şöyle alınıyor;

1) kilo verenlerlerin yüzdelerini topluyorsun,bu toplamdan eğer kilo alanlar varsa,onların yüzdelerini çıkarıyosun.
2) sonra da listede kaç kişinin adı yazılıysa o rakama bölüyorsun.
*adının yanında ne yazarsa yazsın ortalamaya katıyorsun,bildirim yapmamış olsa bile ortalamaya katılıyor
3) 4. veya 6. takıma gidip,kopyala yapıştır yaparak,listemizi sunuyorsun,doğruluğunu onaylatıyorsun.
4) onay geldiken sonra,paylaşım alanına gidiyorsun,
5) senden önce listesini paylaşmış olanlar olabiliyor.son mesajdan alıntı ile cevapla yaparak,(takımlar numara sırasına göre sıralanır),sıralamaya göre 7. takımın listsini yerleştiriyorsun
6) Queto yazılarını ve alıntı yaptığın kişinin nickini silip,mesajını yayınlıyorsun

SAPHIRA kullanıcısından alıntı

0.98+3.06+1.43+0.29+0.53+0.97=7.26 (kilo verenlerin toplamı)
7.26-1.14-0.93-1.64-0.34=3.21 (kilo verenlerin toplamından,kilo alanların eksi rakamlarını çıkarıyorum)
3.21/12=0.2675 (listede kaç kişi varsa,o sayıya bölüyorum)

sonuç:%27

bu şekilde yapıyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…