canım benim seninde eline sağlık
kuzummartık öğrendim bende çok şükür işim çıkmadığı evde olduğum zamanlar hep yaparım sen dert etme
artık bütün takımın öğrenmesi lazım
kızlar lütfen biraz daha duyarlı olalım herkes öğrensin bu onaya sunma işini
böylelikle kaptanda rahatlar..gerçekten insan onaya sunana kadar pc başından kalkamıyo..kaptanın her cumasına çöreklenmeye hiç hakkımız yok..hemde sıraya koyarız işe çıkan bir sonraki kişi devreder
geçen haftada kaç kez yazmıştım ama nedense hiç üstüne alınan olmadı cevap yazanda
çok zor bir iş değil bu kadar söyletmenin anlamı yok..herkes soksun elini taşın altına
lepistescim,listeyi ben hazırlayıp ekledim çünkü bu hafta izinden dönenler ve tartı farkı vardı,ben halledeyim dedim.gerisini sen halledebilirsin.zaten biliyorsun herkes kendi bildirimini kendi ekliyor listeye (rengini değiştirmeden mümkünse),herkes bildirimini yaptıktan sonra,yüzdeleri kontrol ediyorsun ve takım ortalamasını alıyorsun.takım ortalaması şöyle alınıyor;
1) kilo verenlerlerin yüzdelerini topluyorsun,bu toplamdan eğer kilo alanlar varsa,onların yüzdelerini çıkarıyosun.
2) sonra da listede kaç kişinin adı yazılıysa o rakama bölüyorsun.
*adının yanında ne yazarsa yazsın ortalamaya katıyorsun,bildirim yapmamış olsa bile ortalamaya katılıyor
3) 4. veya 6. takıma gidip,kopyala yapıştır yaparak,listemizi sunuyorsun,doğruluğunu onaylatıyorsun.
4) onay geldiken sonra,paylaşım alanına gidiyorsun,
5) senden önce listesini paylaşmış olanlar olabiliyor.son mesajdan alıntı ile cevapla yaparak,(takımlar numara sırasına göre sıralanır),sıralamaya göre 7. takımın listsini yerleştiriyorsun
6) Queto yazılarını ve alıntı yaptığın kişinin nickini silip,mesajını yayınlıyorsun
0.98+3.06+1.43+0.29+0.53+0.97=7.26 (kilo verenlerin toplamı)
7.26-1.14-0.93-1.64-0.34=3.21 (kilo verenlerin toplamından,kilo alanların eksi rakamlarını çıkarıyorum)
3.21/12=0.2675 (listede kaç kişi varsa,o sayıya bölüyorum)
sonuç:%27
bu şekilde yapıyorum tatlım
24mesj
tamam canım işşallah ögreniriz senin yazdıgını alıntı aldım koydum köşeye eşim halletti sagolsun
dicem nutyorm senin kuşlar ne alemde kşn vardı diye hatırlıyorm
Ben 4. takımdan buyumeyenbaby. Listemizi kontrol edebilir misiniz?
***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon5167,8/67,4 /0,4 /0,59 )
wuwum : (74 // / )bildirimde bulunmadı
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL71,9 /71,5/0,4 /0,56)
Ausencia62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar210663,1/63,1 /0 /0) kilosu sabit
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (62,3/60,9/1,4/%1,12) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(67,1/66,1/1/%0,75 )yeni üye hedef kilo 56, kilosu 2 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,17
benim hesaplarıma göre de doğru bir başkası daha baksın diyecem ama kimse yok galiba:44:
kızlar benım esım ızıne cıktı.
ben bu hafta yokum arada ugrarım.
cuma gunu bıldırımımı de yaparım
ıkı hafta ızınlı yazılmamk ıcın cuma gelırım yanı
opuyorum hepınızı gorusuruz
hayırdır canım neden 4. takıma geçiyorsun kardeşin buraya gelse olmaz mıkızlar bayadır yoktum ama kilomdada bi değişiklik yok kardeşim 4. takımda yarışıyor bende oraya geçcem transfer nasıl oluyor saphıra ilgilenebilirmisin
İyi tatiller canım gez güzelcekızlar benım esım ızıne cıktı.
ben bu hafta yokum arada ugrarım.
cuma gunu bıldırımımı de yaparım
ıkı hafta ızınlı yazılmamk ıcın cuma gelırım yanı
opuyorum hepınızı gorusuruz
selamlar kızlar iyi haftalar olsun inşlh
çok geçmiş olsun canım hayırdır.kimsecikler yok yahuubenim hafta sonum çok hareketliydi dünde mevlüdümüz vardı
sonra benim mide bir fena oldu takside birdenbire istifra ettimbide araba yıkama parası verdik
eve geldim devam ettim çok fena oldu midem
bugün iyiyim çok şükür..annemide yolcu ettim..temizlik yapıyorum
canim ya...kızlar valla bravo ben gelene kadar kardeş takıma onaya bile sunmuşsunuz,nasıl hoşuma gitti anlatamam.yalnız olmadığımı hissettirdiniz banaortalamadan önce tüm yüzdeleri kontrol edeyim,sonra ortalamaya da bakarım ama yanlışlık varsa da hiççç önemli değil harikasınız
aynen duygularina katiliyorumvarya SAPHIRAm ne kadar helallik istesem senden,bence az dir ,cok hakkin geciyor Allah razi olsun
ne kadar zormus, nasil bir ugrasmis böyle
resmen midem agridi
bundan sonra elimizden geldigince yükünü hafifletiriz insallah
lepistenyavrucugum seninde masallahin var ,destegin icin saol canim
haklisin canim siraya koymaliyizcanım benim seninde eline sağlık
kuzummartık öğrendim bende çok şükür işim çıkmadığı evde olduğum zamanlar hep yaparım sen dert etme
artık bütün takımın öğrenmesi lazım
kızlar lütfen biraz daha duyarlı olalım herkes öğrensin bu onaya sunma işini
böylelikle kaptanda rahatlar..gerçekten insan onaya sunana kadar pc başından kalkamıyo..kaptanın her cumasına çöreklenmeye hiç hakkımız yok..hemde sıraya koyarız işe çıkan bir sonraki kişi devreder
geçen haftada kaç kez yazmıştım ama nedense hiç üstüne alınan olmadı cevap yazanda
çok zor bir iş değil bu kadar söyletmenin anlamı yok..herkes soksun elini taşın altına
bende msj olarak kaydedeyim7.takımın fıstıkları geçen hafta kaptanın anlattığı mesajları tekrar bulup alıntıladım(ben telime resmini çekmiştim )
herkes not etsin
kızlar bayadır yoktum ama kilomdada bi değişiklik yok kardeşim 4. takımda yarışıyor bende oraya geçcem transfer nasıl oluyor saphıra ilgilenebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?