Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayirli aksamlar canlarim

kizlar tüm haftasonu spor yaptim yediklerime cok dikkat ettim
aqua fitnesse yazildim persembe baslicaz insallah

dünde yüzdüm

bugünde psikologa gittim,aksamlari muhakkak 30 gram (cig )tam tahil esmer makarna yememi söyledi
icindeki merallere v.s ihtiyacim olurmus daha cabuk zayiflarmisim
biraz brokkoliyi haslayip icine esmer makarnayida haslayip öyle bir salata yada yogurtlayip yememi tavsiye etti

gecen hafta cok az yemisim büyük ihtimal kilo almamin sebebide oymus

psikologun dediklerine harfi harfiyen uycam insallah ,bakalim bu hafta nasil olcak..

kızlar bayadır yoktum ama kilomdada bi değişiklik yok kardeşim 4. takımda yarışıyor bende oraya geçcem transfer nasıl oluyor saphıra ilgilenebilirmisin

gerbera ,gecen yildan hatirliyorum seni..hosgeldin nasilsin görüsmeyeli?

kızlar benım esım ızıne cıktı.
ben bu hafta yokum arada ugrarım.
cuma gunu bıldırımımı de yaparım
ıkı hafta ızınlı yazılmamk ıcın cuma gelırım yanı
opuyorum hepınızı gorusuruz

selametle canim,esinle güzel tatiller size..

kimsecikler yok yahuu:31: benim hafta sonum çok hareketliydi dünde mevlüdümüz vardı
sonra benim mide bir fena oldu takside birdenbire istifra ettim:5: bide araba yıkama parası verdik :27:
eve geldim devam ettim çok fena oldu midem
bugün iyiyim çok şükür..annemide yolcu ettim..temizlik yapıyorum :12:

Allah Kabul etsin ..hemde cok gecmis olsun
Mevlütte yedigin birseymi dokundu acaba?

bugünki menüm
sabah:1 dilim kek
öğle:8 tane lahana dolması,bir kase yoğurt
ara:sütlü kahve
akşam:2 lüçük karnıyarık,1 dilim tbb ekmeği,1 kaşık sade bulgur pilavı,bir kase cacık
ara:1 elma

afiyet olsun, sabah sabah kek´I rüyandami gördün :1:

Kızlar kimse yok galiba bugün bende işten çıkıp gezmeye gidecem bugün akşam uğrarırım yine:16::16::16:

Ne güzel ,iyi gezmeler sana

slm kızlar.güzel bir hafta olması dileklerimle...bende 2 hafta işten izin aldım.bugün alışveriişe gittim.gaza geldim buraya katıldıgımdan beri bu kadar gaza gelmemiştim.artık diyetteyim diyebilirim.:56:teyzemin kzııyla iyiyiz cok şükür.anneme ne kadar desemde yemekleri yağlı yapıyordu yemekler güzelde oluyordu.ama kilosu dert oluyordu.şu 2 hafta 2 kilo versem en azından.şimdi diyetin tam zamanı.ne güzel elbisler gördüm ama sadece gördüm.

Ve a.s senin adina sevindim..bu hafta bende cok ümitliyim..insallah baktiklarini en yakinda üstünde görürsün

Pasam ,Saphiram ve digerler canlar nerelerdesiniz…

bugün yediklerim

sabah 1 dilim ekmek
1 kasik labne peyniri
4-5 cherry domates ,salatalik

öglen:1 tabak nohut yemegi

1 sekersiz sütlü kahve

aksam 2 dilim ekmek +cacik

ay ben yediklerimi saymayim iyisimi .depresyondayim galiba doymak nedir bilmiyom:((((:18:

kizlar gercekten zayiflamak icin birbirmize hele ki benim sizlere ihtiyacim var
lütfen düzenli spor yapalim birbirmizi motive edelim,bir bayan ile tanistim 190 kilodan 65 kiloya inmis ve sadece 18 ayda,estetik ameliyatlerini olmus karnini v.s gerdirmis ,ne yaptigini sordugumda günde tükettigi yagin 30 grami gecmedigini ,sekerli seylerden uzak durdugunu ve aslinda daha cok yediklerini yakarak bol spor yaparak ve yüzerek bu kadar güzel kilo verdigini söyledi.
18 ay ne ki..hele ki sizlerin kilolari da öyle yüksek degil spor yaparak hedefinize cok cabuk ulasirsiniz ve kalici olur
ekledigim listeye sizlerde yazin kendinizi ,SAPHIRACIm seninde iznin olursa cumaya kadar hep yenileyim listemizi :54::54::54:

:72: 27.04.13- 03.05.13 Spor listemiz :72:

SAPHIRA
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.
dudujan
ganfed
anşaaa
Berenim2012 izinli

Son düzenleme:

Ve a.s senin adina sevindim..bu hafta bende cok ümitliyim..insallah baktiklarini en yakinda üstünde görürsün

selam canim nerde olacam mutfakta tencerenin basindayim tabaga koymaya dayanamiyom herhalde bu aralar cok kotuyum .surekli aglayasim var ya diyetede asilamiyom :(((((:43:

lütfen düzenli spor yapalim birbirmizi motive edelim,bir bayan ile tanistim 190 kilodan 65 kiloya inmis ve sadece 18 ayda,estetik ameliyatlerini olmus karnini v.s gerdirmis ,ne yaptigini sordugumda günde tükettigi yagin 30 grami gecmedigini ,sekerli seylerden uzak durdugunu ve aslinda daha cok yediklerini yakarak bol spor yaparak ve yüzerek bu kadar güzel kilo verdigini söyledi.
18 ay ne ki..hele ki sizlerin kilolari da öyle yüksek degil spor yaparak hedefinize cok cabuk ulasirsiniz ve kalici olur
ekledigim listeye sizlerde yazin kendinizi :54::54::54:

akabe ;80 dak.

buna acilen ihtiyacim var kendimi hizla toplayip kilolarimi atmam gerek ama bende heves yok sanki dovun beni horlayin :////

net gecen hafta coksikintiliyd hatta cuma 4 saat bekledim gelmesini alintilari yapip mesajlari yazdim gitti gelmek bilmedi..Esim dun tr ye gitti 14 mayista gelecek ve kizim dunden beri hast.Yedigi herseyi cikardi suyu bile.20 den fazla defa cikardi.gecede ayni gecti gece ateslendi.dun aksam ustu dr a gittik kusmasi dursun diye igne yapti ama etkisi 2 saat surdu..Bu sabahta hastanedeydik.kan ve idrar tahlili yaptik.Enfeksiyon cikti idrar sonucunu almadik henuz.Antibiyotik basliyoruz.Cok sukur bugun ictigi suyuda cikarmadi.Az oncede yarim kase corba icti.Butun duzenim alt ust oldu.Meger ne zormus ya.Allah kimseye yasatmasin

canim hosgeldin,olsun yaz bence
konusarak birbirmize destek oluruz

canim ya yazmasina yazacamda ne yedigimi bilmiyom kim
oturup duzenli yemek yemiyom kotu olanda bu surekli bi atistirma icindeyim ne yedin desen hicbisey derim ama acmisin desen yok catlayana kadar yemisim:////

net gecen hafta coksikintiliyd hatta cuma 4 saat bekledim gelmesini alintilari yapip mesajlari yazdim gitti gelmek bilmedi..Esim dun tr ye gitti 14 mayista gelecek ve kizim dunden beri hast.Yedigi herseyi cikardi suyu bile.20 den fazla defa cikardi.gecede ayni gecti gece ateslendi.dun aksam ustu dr a gittik kusmasi dursun diye igne yapti ama etkisi 2 saat surdu..Bu sabahta hastanedeydik.kan ve idrar tahlili yaptik.Enfeksiyon cikti idrar sonucunu almadik henuz.Antibiyotik basliyoruz.Cok sukur bugun ictigi suyuda cikarmadi.Az oncede yarim kase corba icti.Butun duzenim alt ust oldu.Meger ne zormus ya.Allah kimseye yasatmasin

ay cok gecmis olsun balim ya
helede esinin olmamasi daha bir zor olmus .yedigi biseymi dokundu acaba:?cumarteside ben birgun onceden kalan pilavim bide patatesle yaptigim karnibahar vardi bi tabak
yedim yedigime pisman oldum bozulmusmuydu ne anlamadim bende bi kusma bi kusma sormayin bide misafirim gelecekti hazirlik yapmam lazim
ole ole yaptim hazirligimi sukurki onlar gelene kadar iiylestim ama gun icinde neler cektim anlatamam:(((((

buna acilen ihtiyacim var kendimi hizla toplayip kilolarimi atmam gerek ama bende heves yok sanki dovun beni horlayin :////

estagfirullah...ama kendin icin basla
bu yukarda 190 kilodan düsen bayan ,yerinden kimildayamadigindan oldugu yerde hergün adim atmis
50 adim..100 adim..öyle öyle günde aynanin karsisinda 5000 adima cikmis
spor yapinca vucuttaki mutluluk hormonlari uyanirmis istersen bir dene belki faydasi olur

kiyamam ,kuzuna cok gecmis olsun
insallah tahlilleri iyi cikar biran önce toparlar yavrun
Sanada Allah kolayliklar versin

mesaj 12
simdilik cikayim...rahman ve Rahim olan Allaha emanet olun
spor yapmadan sakin uyumayin :1:

Son düzenleme:
estagfirullah...ama kendin icin basla
bu yukarda 190 kilodan düsen bayan ,yerinden kimildayamadigindan oldugu yerde hergün adim atmis
50 adim..100 adim..öyle öyle günde aynanin karsisinda 5000 adima cikmis
spor yapinca vucuttaki mutluluk hormonlari uyanirmis istersen bir dene belki faydasi olur

kesinlikle deniyecem acil ihtiyac oldu 3 hafta sonra sunnet yemegi verecem o zamana en az 3 kilo atmaliyimlutfen beni uyarin yetmedi tel edip uyarin .isteyen olursa telimi ozelden vereyim :)))

oh be buraya yazinca motive oldum sanki .biraz kendime geldim .gelmemde gerek .hadin kizlar zayiflamak icin yuruyuse.ya kizlar gecen su adim sayan kucuk cihazlar varya ondan aldim zikkim pilini taktim calismadi ters cevirdim gene olmadi sonunda ustundeki metal parcasi kirildi anlayacaginiz kullanmadan cope gitti .kullanan varmi ise yariyormu o alet yenisini alsammi:18:

ay ben yediklerimi saymayim iyisimi .depresyondayim galiba doymak nedir bilmiyom:((((:18:
kendine farklı bir uğraş bul canım zararın neresinden dönersen kardır.

Allah acil şifa versin Allah kavustursun.seni en iyi ben anlarım.

ekledigim listeye sizlerde yazin kendinizi ,SAPHIRACIm seninde iznin olursa cumaya kadar hep yenileyim listemizi :54::54::54:

SAPHIRA
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.
dudujan
ganfed
anşaaa
Berenim2012 izinli
haklisin canim benim icin en onemli nokta spor yapmak destek olalim birbirimize
selam canim nerde olacam mutfakta tencerenin basindayim tabaga koymaya dayanamiyom herhalde bu aralar cok kotuyum .surekli aglayasim var ya diyetede asilamiyom :(((((:43:
hayirdir tatlim noldu gayet iyi gidiyordun

aynen aynen heves var aslinda da zorlanmaya ihtiyacim var.Tam da esim yokken diyet zamani:4:

oh be buraya yazinca motive oldum sanki .biraz kendime geldim .gelmemde gerek .hadin kizlar zayiflamak icin yuruyuse.ya kizlar gecen su adim sayan kucuk cihazlar varya ondan aldim zikkim pilini taktim calismadi ters cevirdim gene olmadi sonunda ustundeki metal parcasi kirildi anlayacaginiz kullanmadan cope gitti .kullanan varmi ise yariyormu o alet yenisini alsammi:18:

bende istiyorum adım sayar.a101 gelmişti bir ara unutttum almayı.bu civardada satan bir yer varmı bilmiyorum.

kızlar bayadır yoktum ama kilomdada bi değişiklik yok kardeşim 4. takımda yarışıyor bende oraya geçcem transfer nasıl oluyor saphıra ilgilenebilirmisin
:63::63::63:anladın sen onu
kızlar benım esım ızıne cıktı.
ben bu hafta yokum arada ugrarım.
cuma gunu bıldırımımı de yaparım
ıkı hafta ızınlı yazılmamk ıcın cuma gelırım yanı
opuyorum hepınızı gorusuruz
güzel dinlen zinde gel olrm eşimin antalya işi bu hafta belli olucak eger olursa 20 gün yada 1 ay bende yokum malesef:14:annemlere gidicem kalmaya eşim gelene kadar benimde köpügüm hasta habira kusyor bu kuşlara okadar güzel bakıyırm ne olyorda hasta oluyorlar anlamış degilim :5::5:
kimsecikler yok yahuu:31: benim hafta sonum çok hareketliydi dünde mevlüdümüz vardı
sonra benim mide bir fena oldu takside birdenbire istifra ettim:5: bide araba yıkama parası verdik :27:
eve geldim devam ettim çok fena oldu midem
bugün iyiyim çok şükür..annemide yolcu ettim..temizlik yapıyorum :12:
:27::27::27:merak ettim araba yıkamaya ne ka para gitti olurda banada olrsa köşeye şimdiden koyuyum parayı geçmiş olsn kız yoksa düşündügüm olmasın amanın :30::30:
Kızlar kimse yok galiba bugün bende işten çıkıp gezmeye gidecem bugün akşam uğrarırım yine:16::16::16:
rapor vericenm birazdan bebem sen anca gez beni götürme varın yogun cenk:57::57:ben cenkten daha şirinim ama bak:101::101::101:
slm kızlar.güzel bir hafta olması dileklerimle...bende 2 hafta işten izin aldım.bugün alışveriişe gittim.gaza geldim buraya katıldıgımdan beri bu kadar gaza gelmemiştim.artık diyetteyim diyebilirim.:56:teyzemin kzııyla iyiyiz cok şükür.anneme ne kadar desemde yemekleri yağlı yapıyordu yemekler güzelde oluyordu.ama kilosu dert oluyordu.şu 2 hafta 2 kilo versem en azından.şimdi diyetin tam zamanı.ne güzel elbisler gördüm ama sadece gördüm.
:8::8::8:aferim azim edersen alırsın cicileri ben 54 beden giyiyordum şimdi 46 beden 44 de oluyor:32::32::32:
Hayirli aksamlar canlarim

kizlar tüm haftasonu spor yaptim yediklerime cok dikkat ettim
aqua fitnesse yazildim persembe baslicaz insallah

dünde yüzdüm

bugünde psikologa gittim,aksamlari muhakkak 30 gram (cig )tam tahil esmer makarna yememi söyledi
icindeki merallere v.s ihtiyacim olurmus daha cabuk zayiflarmisim
biraz brokkoliyi haslayip icine esmer makarnayida haslayip öyle bir salata yada yogurtlayip yememi tavsiye etti

gecen hafta cok az yemisim büyük ihtimal kilo almamin sebebide oymus

psikologun dediklerine harfi harfiyen uycam insallah ,bakalim bu hafta nasil olcak..
benimde ihtiyacım var vallahi bir psikologa:14::14:

:38::38:sagol canım bir sen farketmişsin yoklugumu okadar yognmki sorma bu aralar :16::16:eymenimin dogum günü var teyzesi ona hazırlanıyorm :55::55:yavrum yaş dicek 7 dişi çıktı bir cici aldım grösen çok şeker hayal ettim içinde dün bebek mevlüdüne gittim çok gözlerim dold agladım mevlütte zor tuttm gözyaşlarımı işşallah yanlış anlaşılmamışımdır benim ne zaman olucak bebegim :14::14:bu ayda fos çıktı:17::17:
sen ş 5 kiloyu versen vayra ne ka gzüel olcekte neyse:9::9:benimde 6 kilom var:32::32:

SAPHIRA
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.
dudujan
ganfed
anşaaa
Berenim2012 izinli
bu hafta izinli sayın beni sporda regli oldum kanamam çok oldugumda yürüyüş yapmıcam işşallah pazartesi ilaçlar beni maffediyor ya :2::2:

rabbim şifa versin canım benim işşallah:29::29:

11mesaj:3::3:
kızlar çok ıskı bir hafta sonu geçiridm bebek kuranına gittim 2 bardak ayran içtim tavuklu pilav ve baklavayı yemedim dolmada yemedim 2 bardak ayranla 1 adet yaprak dolması yedim serçe parbagımın ucuyla baklavanın üstünü yedim millet benle dalga geçti yemiyorum diye olsn ben kiloyu veriyimde gerisi boş :9::9:onlar tombul hallerine baksınlar:9:ben incecik olucam işşallah :8::8:
sabah yediklerimi yazıyım
1-6 siyah zeytin
2-4çatal peynir
3-badem domates pırasa yedim
4-3bardak kupa çay açık çay
5-1 adet dereotlu pogaça mercimek köftesi büyüklügünde
6-3 dilim kepek ekmegi
7-sahanda ymurta 1 adet

arada 2 yeşil erik yedim

öylen yok

akşamadayedikleerim şnlar
1-2 bardak çay
2-1kepçe yayla çorbası pirinçsiz yaptım
3-tavuk etiyle güveçte patatesli yemegini yaptım az tavuk eti 3 çatal yok patates yedim allah var özlemişim patatesi
4-2 dilim kepek ekmegi
5-2 bardak çay
6-bol salata

kızlar ben dışardan dantel aldım onları yetiştirdigim için giremiyiyorm haberini olsn olurda merak eden olursa diyeyim dedim :32::32:
herkez kendine iyi baksın olurmu bugün sabah 8 oturdm başına dantelin akşam 6 kalktım o arada bir kahvaltı yedim okadar allahım ama deydi bir havl kenarını bitirdim azim edilince yapılıyor:6::6:

Back
X