sağol tatlım sana da kolay gelsinallah kolaylık versin bende iş için süreki sidneye gidiyorum tek düşüncem biran önce dönmek oluyor
oooffff kolay gelsin canım geçen sene 3 kere taşınmış biri olarak ne kadar zor olduğunu anlıyorum.izin benim için fark etmez çoğunluğa uyarım zaten çok verimli olmuyor kimse olmadığın için
Canım en az kaç hafta izin almamız gerekir?
takımca izne ayrılınca nasıl oluyor kurallara bakıcam canım sanırım en az 2 haftadır
Kızlar dün gelememistim.bugün okudum sapisin yazdıklarını ben kendimi toparlamaya çalışıyorum açıkçası takım izne ayrılma kararı alırsa ben başka takımda devam edebilirim.Takımın böyle devam etmesinide uygun bulmuyorum çünkü motivasyon çok düşük katilimci az.herkes fikrini soylerse ona göre çözüm bulalım.ya takım yeni üyelerle devam etsin ya da izne ayrilsin
ipeğim eğer takımla ilgilenicek,yeni üyeler alacak gönüllümüz varsa,benim de gönlüm takımca izinden yana değil.Çünkü dönüş ne zaman olur,herkes toplanabilir mi yoksa takım dağılır ve en sonunda kapatılır mı,bunların hepsi kafamda dolaşıyor:18: ancak ben ilgilenebilecek durumda değilim maalesef.1 aydan önce de ilgilenebilir hale gelebileceğimi sanmıyorum hatta 1 ay sonrasından da emin değilim.Bir de yaz boyu yazlıkta olacağım çoğu zaman,orda da internet yok.Yani canımcım eğer yeni üye alıp ilgilenebilecek motivasyonu yükseltebilecek,kuralları uygulayabilecek gönüllülerimiz varsa süper olur ama yoksa nasıl yaparız bilmiyorum.ben aralarda tabiki yardımcı olmaya çalışıcam müsait olduğum zamanlarda