Amin canims.a kızçeler kandiliniz mübarek olsun rabbim günahlarımızı af edip cennette cemalini görmemizi nasip eylesin inşallah
Valla bende bilemedim dediğim gibi 3 -4 kişiyle gitmez bu iş kalabalık bir takım olmalı takım izne ayrilmasin diyenlerden ortalikta yok anlamadim bu işikızlar sanırım takımı bu rehavetten kurtaramıycaz
bilmiyorum ne yapsak nasıl yapsak
takım böyle olunca motivemde sıfır oluyo
ben bugün niyetliyim iftardaki menüm şöyle olacak inşlh
8 kaşık semizotu yemeği
4 tane köfte
2 küçük dilim ttb ekmeği
salata ve ayran
canım acayip derecede tatlı istiyo en masum tatlı puding geldi o yüzden bir kase puding yiycem
bu haftanın ilk kaçamağı olacak
yarında niyetlenmeye düşünüyorum sahuruda yatmadan yapıcam
bir kase yoğurt ve 4 kaşık yulaf ezmesi
bir porsiyon meyve
Amin canim
Valla bende bilemedim dediğim gibi 3 -4 kişiyle gitmez bu iş kalabalık bir takım olmalı takım izne ayrilmasin diyenlerden ortalikta yok anlamadim bu işi
İyi akşamlar arkadaşlar.Cuma zayıflama yarışması bölümünü biraz incelememiştim. Katılsam mı katılmasam mı diye düşündürdü beni.Çok aktif olur zannediyordum bu yüzden yetişemeyeceğimi düşünmüştüm.Çünkü sürekli bilgisayar başında vakit geçiremiyorum.Hiç bakamayacağım zamanlarda oluyor.Bu yüzden kararsız kalmıştım.Ama tam tersi oldu.Düşündüğüm kadar aktif değil takım..:))kızlar sanırım takımı bu rehavetten kurtaramıycaz
bilmiyorum ne yapsak nasıl yapsak
takım böyle olunca motivemde sıfır oluyo
Allah kabul etsın cnmBenim menüde şöyle.niyetliydim iftarda sarma ve lahana salatası daha sonra da biraz antep fıstığı yedim yarin tekrar niyetli olacagim.şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun
cnm allah kabul etsın.yedınmı pudıngı.)ben bugün niyetliyim iftardaki menüm şöyle olacak inşlh
8 kaşık semizotu yemeği
4 tane köfte
2 küçük dilim ttb ekmeği
salata ve ayran
canım acayip derecede tatlı istiyo en masum tatlı puding geldi o yüzden bir kase puding yiycem
bu haftanın ilk kaçamağı olacak
yarında niyetlenmeye düşünüyorum sahuruda yatmadan yapıcam
bir kase yoğurt ve 4 kaşık yulaf ezmesi
bir porsiyon meyve
sen bu gıdısle bu hafta guzel vereceksın gınbıbugünkü mönüm;
​07:00 1 bardak k fileks,yarım bardak süt
09:00 1 büyük fincan sade türk kahvesi
12:30 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,5 kaşık yoğurt içine 2 kaşık keten tohumu
14:30 2 bardak şekersiz çay
15:30 yarım elma
18:00 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,3 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı,yarım kase cacık
21:30 1 fincan sıcak çikolata(inek sütü ile)
ah ya yazık adama.allah yardımcınız olsun sızı ıyı anlıyorumselamlar kızlar
bu ara pek uğrayamıycam haberiniz olsun cumaya gelirim bildirime
annemin durumu belli değil prşmbe emarı var amlyt olup olmuycağı belli olacak
eşim deseniz 2 günde bir gelip 3 saat uyuyup tekrar gidiyo.bitmiş durumda
benimde psikolojim bozuldu iyice yarın dayımlara teyzemlere felan gidip kalıcam kukuman kuşu gibi evde oturup kurmaktan uzaklaşayım.
nerelerdesın bebeeemmmS.a canlar
Anca firsatim oldu cepten yaziyorum
Tam gecmise bakamadim ama topicte elh guzel bir canlilik var..daim olur ins.
Umarim hepiniz iyisinizdir bende hem yatili misafir hemde soguk alginligi ile ugrasiyorum
Hepinizi cok özledim
gunaydın kızlar dun annemı hastaneye goturduk
profosorun deemesıne gore cıgerdekı kanser daha buyumus .
kandakı kanser oranlarıda coglamıs:
dun cok moralım bozuktu
sonradanda evıne gonderdım o halle annemı
bana gerı gelmek ıstemedı
İnşallah inşallah..sen bu gıdısle bu hafta guzel vereceksın gınbı
Günaydın geçmiş olsun.Annen için acil şifalar diliyorum.Senin moralini iyi tutman lazım ki annende iyi olsun.Böyle durumlarda manevi destek güler yüz çok iyi geliyor insana.Senin kendini yıprattığını görürürse annen daha çok üzülür.
İnşallah inşallah..
bılıyotrum cok uzulur ama ne yazıkkı çok moralım bozuk
dua edın bızım ıçın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?