Geçmiş olsun umarım çok ciddi bir sıkıntın yoktur.Kızlar ben Ankara da oturuyorum olaylar ortada dün eyleme katılmadık ama arkadaşın düğününe giderken nasibimizi aldık.kalabalıkta gidemeyiz diye arabayla değil otobüsle gittik otobüsten inince kalabalık sürüklenip düştüm ben cenkde beni kaldırırken düştü bacağım falan kötü baya o yüzden cuma bildirim yaparım ama cumaya kadar pek uğrayamayacam. İşe de gitmedim evde yatıyrorum.
Annen için geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda şekeri düşer ve sorunsuz bir şekilde ameliyat olup ayağa kalkar.kızlar annem rahatsız bel fıtıgından amlyt olacak ama şekeri düşmüyo
ben her an annemin yanına memlekete gidebilirim haberiniz olsun
benden ses seda çıkmazsa bilginize
Yaklaşık 1 yıl önce doktor banada insülin direnci var ilaç kullanman lazım demişti.Bebeği sütten kestikten sonra tekrar gel dedi.insulin direncim icin ilac kullanmaya baslayacagim daha iyi sonuclar alacagimi umid ediyorum
Yaklaşık 1 yıl önce doktor banada insülin direnci var ilaç kullanman lazım demişti.Bebeği sütten kestikten sonra tekrar gel dedi.
İnsülin direnci olanlar kolay kilo veremezmiş.Bolbol tempolu yürüyüş yap 6kmh ile yürü dedi.
İnşallah ilaçların faydasını görürsün.
Günaydın; inşşallah cnm inşallah.en kısa zamanda sende anne olursun.Allahı'ım bütün evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.ins canim ben tereddut ettim biraz ama kullananlar netice almislar.yumurtlamayida tetikliyormus.Boylece nasip ama belki hem zayiflar hemde tedavisiz hamile kalirim
evet herseyın bası yurumekten gecıyorYaklaşık 1 yıl önce doktor banada insülin direnci var ilaç kullanman lazım demişti.Bebeği sütten kestikten sonra tekrar gel dedi.
İnsülin direnci olanlar kolay kilo veremezmiş.Bolbol tempolu yürüyüş yap 6kmh ile yürü dedi.
İnşallah ilaçların faydasını görürsün.
kesınlıkle vereceksın duzenlı kullanırsan emın olinsulin direncim icin ilac kullanmaya baslayacagim daha iyi sonuclar alacagimi umid ediyorum
ayyyyyyyyyyy dun anneme ben ırmık yaptım ama yemedım valla:)Bu arada haftasonu gezisi bana pahaliya patladı başkasının evinde diyet yalan oluyor ins cumaya kadar telafi ederim
gecmış olsun cnmKızlar ben Ankara da oturuyorum olaylar ortada dün eyleme katılmadık ama arkadaşın düğününe giderken nasibimizi aldık.kalabalıkta gidemeyiz diye arabayla değil otobüsle gittik otobüsten inince kalabalık sürüklenip düştüm ben cenkde beni kaldırırken düştü bacağım falan kötü baya o yüzden cuma bildirim yaparım ama cumaya kadar pek uğrayamayacam. İşe de gitmedim evde yatıyrorum.
gemış olsun cnm...oda cok kotudur annemdede varkızlar annem rahatsız bel fıtıgından amlyt olacak ama şekeri düşmüyo
ben her an annemin yanına memlekete gidebilirim haberiniz olsun
benden ses seda çıkmazsa bilginize
kesınlıkle oyle..polısın cektıgını kımse anlamak ıstemıyorgünaydınlar canlarım
yeni gün ülkemize ferah ve barış getirsin diliyorum
mavicim evet aynen öyle canım ama bunu anlamak istemiyolar kafalarımı basmıyo acaba
maksat eylemse yapılsın tabi kimsenin bişey dediği yok keşke polisinde eylem hakkı olsada bizlerde yapabilsek
sen yürüyüşünü yap tencereni çal sana kimse bişey demez amaaa polise çivili toplar taşlar arabaları yakmalar kaldırımları sökmeler otobüsleri yakmalar
yazıkk yaa nasıl can vereceksiniz.sanki polisler bu durumdan çok memnun 2 3 gündür uykusuz perişan halde
günah keçisi polis oldu yine.inşallah kafasız hükümetimizde vicdana gelir artık
Öyle tabi canim.ben aylardir bu mevzuyu araştırıyorum kötü yani gelecekte diyabete sebep olabilirmiş.Benim 2,5 yaşında kızım var canim elhamdulillah tedaviyle hamile kalmıştım.simdi 2.yi düşünüyoruz canimGünaydın; inşşallah cnm inşallah.en kısa zamanda sende anne olursun.Allahı'ım bütün evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.
internettede araştırdım bu konuyu.spor,diyet ve insülin direnci ciddi sevide ise ilaç üçlüsü ile tedavi edilebilirmiş.Ama beslenme şekli ve spor olmadan tek başına ilaç ile tedavi etmek olmazmış.En doğru şekilde doktorun bilgilendirecektir seni.
Kızlar spor listeside haftalık mı? cumadan cumaya mı yaptıklarımızı yazacağız?cuma akşamı yazmadım ona göre ekleyim.Düzenli olsun herşey:)) Birde gün içersinde farklı zamanlarda yapmak zorunda kalıyorum sporumu dakikaları ayrı ayrı mı ekleyim yoksa gün sonunda toplam dakikayımı ekleyim .Mesela sabah bisiklet kullanıyorsam akşam yürüyorum :)) Düzeninizin ne şekilde olduğunu bilmediğim için soruyorum. Herkese güzel, sağlıklı, mutlu, barış dolu,az kalorili ve bol sporlu günlerr diliyorum.:))
senin adına çok sevindim 1 tane çocucuğun var ikinci düşünme ihtimalin bile çok güzel bir duygu.Böyle bir ihtimalin olması bile çok güzel.İnşallah olur.İnan bebeğime her baktığımda Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin diye sürekli dua ediyorum.kimileri evlat özlemiyle yanıp tutuşurken kimileride doğurup doğurup sokağa atıyor.inşallah en kısa zamanda Allah'ım 2.kez bu duyguyu yaşamını sağlıklı bir evlat sahibi daha olmanı nasip eder.Allah isteyen herkese nasip etsin.Öyle tabi canim.ben aylardir bu mevzuyu araştırıyorum kötü yani gelecekte diyabete sebep olabilirmiş.Benim 2,5 yaşında kızım var canim elhamdulillah tedaviyle hamile kalmıştım.simdi 2.yi düşünüyoruz canim
senin adına çok sevindim 1 tane çocucuğun var ikinci düşünme ihtimalin bile çok güzel bir duygu.Böyle bir ihtimalin olması bile çok güzel.İnşallah olur.İnan bebeğime her baktığımda Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin diye sürekli dua ediyorum.kimileri evlat özlemiyle yanıp tutuşurken kimileride doğurup doğurup sokağa atıyor.inşallah en kısa zamanda Allah'ım 2.kez bu duyguyu yaşamını sağlıklı bir evlat sahibi daha olmanı nasip eder.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba sana hem geçmiş olsun hemde kolay gelsinS.a canlar
Anca firsatim oldu cepten yaziyorum
Tam gecmise bakamadim ama topicte elh guzel bir canlilik var..daim olur ins.
Umarim hepiniz iyisinizdir bende hem yatili misafir hemde soguk alginligi ile ugrasiyorum
Hepinizi cok özledim
S.a canlarim hemen monumu yazayim
Sabah:domates, salatalik, 1tane kucuk gul boregi
Ogle:2 dilim kavun
Aksam:semizotu yemegi, cacik
Icilen su:2 lt
Spor: 1 saat tempolu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?