Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar evde olmadığım için gün içerisinde foruma uğruyamadım ve spor yapamadım:S Aslında şöyle sabah 5te falan kalkıp yapıp aradan çıkarsam iyi olur:)))

Geçmiş olsun umarım çok ciddi bir sıkıntın yoktur.
kızlar annem rahatsız bel fıtıgından amlyt olacak ama şekeri düşmüyo
ben her an annemin yanına memlekete gidebilirim haberiniz olsun
benden ses seda çıkmazsa bilginize
Annen için geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda şekeri düşer ve sorunsuz bir şekilde ameliyat olup ayağa kalkar.

Son düzenleme:
insulin direncim icin ilac kullanmaya baslayacagim daha iyi sonuclar alacagimi umid ediyorum
Yaklaşık 1 yıl önce doktor banada insülin direnci var ilaç kullanman lazım demişti.Bebeği sütten kestikten sonra tekrar gel dedi.
İnsülin direnci olanlar kolay kilo veremezmiş.Bolbol tempolu yürüyüş yap 6kmh ile yürü dedi.
İnşallah ilaçların faydasını görürsün.

Son düzenleme:
Bugünkü mönüm;

07:00 1,5 bardak k-fileks 1 bardak süt
08:00 sade türk kahvesi
10:00 sade türk kahvesi, 2 küçük yuvarlak çikolata
14:00 biraz patatesli bulgurlu köfte,salata,1 kase buğdaylı yoğurt,yarım kaşık soğanlı kıyma
16:00 2 bardak şekersiz çay
20:00 sade nescafe (inek sütü ile), 6-7 tane minik bilye şeklinde dido gofretli çikolata:))

İnsan evde olmayınca yeme düzenide bozuluyor.öğlen yediklerim tok tuttuğu için ara öğün ve akşam yemeği yemedim.1 aydır ilk defa çikolata yiyorum galiba:)))

ins canim ben tereddut ettim biraz ama kullananlar netice almislar.yumurtlamayida tetikliyormus.Boylece nasip ama belki hem zayiflar hemde tedavisiz hamile kalirim

ins canim ben tereddut ettim biraz ama kullananlar netice almislar.yumurtlamayida tetikliyormus.Boylece nasip ama belki hem zayiflar hemde tedavisiz hamile kalirim
Günaydın; inşşallah cnm inşallah.en kısa zamanda sende anne olursun.Allahı'ım bütün evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.
internettede araştırdım bu konuyu.spor,diyet ve insülin direnci ciddi sevide ise ilaç üçlüsü ile tedavi edilebilirmiş.Ama beslenme şekli ve spor olmadan tek başına ilaç ile tedavi etmek olmazmış.En doğru şekilde doktorun bilgilendirecektir seni.

evet herseyın bası yurumekten gecıyor

insulin direncim icin ilac kullanmaya baslayacagim daha iyi sonuclar alacagimi umid ediyorum
kesınlıkle vereceksın duzenlı kullanırsan emın ol
Bu arada haftasonu gezisi bana pahaliya patladı başkasının evinde diyet yalan oluyor ins cumaya kadar telafi ederim
ayyyyyyyyyyy dun anneme ben ırmık yaptım ama yemedım valla:)
gecmış olsun cnm
kızlar annem rahatsız bel fıtıgından amlyt olacak ama şekeri düşmüyo
ben her an annemin yanına memlekete gidebilirim haberiniz olsun
benden ses seda çıkmazsa bilginize
gemış olsun cnm...oda cok kotudur annemdede var
kesınlıkle oyle..polısın cektıgını kımse anlamak ıstemıyor

7.TAKIM 312.ETAP SPOR LİSTESİ

​lepistesinyavrucugu : 45 dk +
cigabitli : 60 dk+
0zlem :30dk+

Kızlar spor listeside haftalık mı? cumadan cumaya mı yaptıklarımızı yazacağız?cuma akşamı yazmadım ona göre ekleyim.Düzenli olsun herşey:)) Birde gün içersinde farklı zamanlarda yapmak zorunda kalıyorum sporumu dakikaları ayrı ayrı mı ekleyim yoksa gün sonunda toplam dakikayımı ekleyim .Mesela sabah bisiklet kullanıyorsam akşam yürüyorum :)) Düzeninizin ne şekilde olduğunu bilmediğim için soruyorum. Herkese güzel, sağlıklı, mutlu, barış dolu,az kalorili ve bol sporlu günlerr diliyorum.:))

Öyle tabi canim.ben aylardir bu mevzuyu araştırıyorum kötü yani gelecekte diyabete sebep olabilirmiş.Benim 2,5 yaşında kızım var canim elhamdulillah tedaviyle hamile kalmıştım.simdi 2.yi düşünüyoruz canim

Canim spor listesi cumartesinden cumaya kadar.gün içinde yaptigin bütün spor dk larını toplu olarak yazarsin.ama gün gün bildirmek lazım

senin adına çok sevindim 1 tane çocucuğun var ikinci düşünme ihtimalin bile çok güzel bir duygu.Böyle bir ihtimalin olması bile çok güzel.İnşallah olur.İnan bebeğime her baktığımda Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin diye sürekli dua ediyorum.kimileri evlat özlemiyle yanıp tutuşurken kimileride doğurup doğurup sokağa atıyor.inşallah en kısa zamanda Allah'ım 2.kez bu duyguyu yaşamını sağlıklı bir evlat sahibi daha olmanı nasip eder.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amin amin amin.Allah razı olsun canim

S.a canlar
Anca firsatim oldu cepten yaziyorum
Tam gecmise bakamadim ama topicte elh guzel bir canlilik var..daim olur ins.
Umarim hepiniz iyisinizdir bende hem yatili misafir hemde soguk alginligi ile ugrasiyorum
Hepinizi cok özledim

S.a canlar
Anca firsatim oldu cepten yaziyorum
Tam gecmise bakamadim ama topicte elh guzel bir canlilik var..daim olur ins.
Umarim hepiniz iyisinizdir bende hem yatili misafir hemde soguk alginligi ile ugrasiyorum
Hepinizi cok özledim
Merhaba sana hem geçmiş olsun hemde kolay gelsin) Pek canlılık yok gibi aslında ama inşallah olur:)

selamlar kızlar
bu ara pek uğrayamıycam haberiniz olsun cumaya gelirim bildirime
annemin durumu belli değil prşmbe emarı var amlyt olup olmuycağı belli olacak
eşim deseniz 2 günde bir gelip 3 saat uyuyup tekrar gidiyo.bitmiş durumda
benimde psikolojim bozuldu iyice yarın dayımlara teyzemlere felan gidip kalıcam kukuman kuşu gibi evde oturup kurmaktan uzaklaşayım.

selamlar
menümü yazayım vakit bulamadım girmeye
sabah:2 dilm ekmek-ezme-sekersiz çay
ara:1 dilm kek
öğle:semizotu yemeği 6 kaşık-yoğurt-1 dilm ekmek
ara sekersiz kahve 1 lokum
akşam :semizotu- yogurt
kirazsapı çayı

1 saat yürüyüş

bugünkü mönüm;

​07:00 1 bardak k fileks,yarım bardak süt
09:00 1 büyük fincan sade türk kahvesi
12:30 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,5 kaşık yoğurt içine 2 kaşık keten tohumu
14:30 2 bardak şekersiz çay
15:30 yarım elma
18:00 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,3 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı,yarım kase cacık
21:30 1 fincan sıcak çikolata(inek sütü ile)

Son düzenleme:
S.a canlarim hemen monumu yazayim
Sabah:domates, salatalik, 1tane kucuk gul boregi
Ogle:2 dilim kavun
Aksam:semizotu yemegi, cacik

Icilen su:2 lt
Spor: 1 saat tempolu yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…