menüm
sabah: peynir ezme -1 dilm ekmek
ara :erık
öğle:et sote 1 dilm ekmek
ara:sade türk kahvesi 1 lokum
akşam : ayran çorbası 1 dilm ekmem
1 saat yürüyüş
iyi geceler arkadaşlar
eşim 2 gündür görevde o kargaşa içindeyken bende uyuyamadım 2 saatlik uykuyla duruyorum yemek düzenimde şaştı az önce akşam yemeği yemediğimi farkettimkalktım bi tane muz yedim
allah bu ülkeyi karıştırmak isteyenleri ıslah etsin ıslah olmayanlarıda yok etsin
cnm sadece dk yazıosunsimuzer : 300 ip atlama+100 twister
ohh ne guzel masallahBu arada bugün diyetisyen randevum vardı.2 haftada 1.300 gr vermişim.Dr çok begendi iyi gidiyosun ha gayret dedi ve ödül olarak listeme haftada 2 gün ara öğün de 2 top dondurma eklediToplamda 11,5 kilo vermiş bulunmaktayım,bunun da 9.800 gr ı yagdan gitmiş.bi 10 kilo daha verebilsem aah ah
cnm hafta sonu mesaj zorunluluğu yok7.takııımmm huuu nerelerdesiniz canım sıkılıyo tek başıma yazışmaktantakımımız çooook sessiz,lütfen canlandıralımm biraz.tamam biliyorum h.sonu rehaveti var ama h.içi de sessiz burası
ınş yenı bı haftaya ıyı baslarızCanlarım ben yatıyorum.inş yeni haftaya yepyeni hedefler ve umutlarla gireriz.iyi geceler ...
:)) ekledınmı spor lıstesıneben burdayım :)
yarında sınavım var maleseff :8
sınava giderken 1 saat yürümüş oldum böylece sporda yapmış oldum:)
Amin canimiyi geceler arkadaşlar
eşim 2 gündür görevde o kargaşa içindeyken bende uyuyamadım 2 saatlik uykuyla duruyorum yemek düzenimde şaştı az önce akşam yemeği yemediğimi farkettimkalktım bi tane muz yedim
allah bu ülkeyi karıştırmak isteyenleri ıslah etsin ıslah olmayanlarıda yok etsin
Ohh bende evden çıkmadım bugün kursada gitmedim yolculuk etkiledi kizimi fena okusuyor ciğerlerini dolmuş gibi allah korusungunaydın kızlar
annem bende hala:) kızımı okula bıraktım geldım
oğlumda hala yatıyor
ne mutlu bana.)
esın polis herhalde
cok ıyı bılırım polıs aılesı olmayı benım babamda polıs
bu kadar olayda her suc polıse kalıyor ne yazıkkı
onların ıcınde chp lısı mhplısı akplısı yokmu sanıyorlar ıllakı var
ama onlar sımdının hukumetı kımse onun dedıgını yapmak zorundaalar
cunku hukumetın polısı onlar
chp hukumet olsa onun dedıklerını yapacaklardı
ama bunu ordakılwer anlamıyorlar
olan hep polıse oluyor..sankı polıs kafasına buyruk yapıyor
ben bu olaylarda en cok polıse uzuluyorum cunku 30 saat calısan var
herkes kendıne gore haklı olabılır,onemlı olan bırbırımızı uzmemek..burda bı olay var .sadece ıc savas cıakrıp ıran gıbı olmamız ıcın ugrasan dıs gucler var ne yazıkkı..
Canım mönün güzel,peki bişeyi merak ediyorum.Bu kadarla doydun mu:))
Sebze ekleyebilirdin salata mesela,ozaman daha vitaminli olurdu bence.
Kızlar ben Ankara da oturuyorum olaylar ortada dün eyleme katılmadık ama arkadaşın düğününe giderken nasibimizi aldık.kalabalıkta gidemeyiz diye arabayla değil otobüsle gittik otobüsten inince kalabalık sürüklenip düştüm ben cenkde beni kaldırırken düştü bacağım falan kötü baya o yüzden cuma bildirim yaparım ama cumaya kadar pek uğrayamayacam. İşe de gitmedim evde yatıyrorum.
çok çok geçmiş olsun kuzumKızlar ben Ankara da oturuyorum olaylar ortada dün eyleme katılmadık ama arkadaşın düğününe giderken nasibimizi aldık.kalabalıkta gidemeyiz diye arabayla değil otobüsle gittik otobüsten inince kalabalık sürüklenip düştüm ben cenkde beni kaldırırken düştü bacağım falan kötü baya o yüzden cuma bildirim yaparım ama cumaya kadar pek uğrayamayacam. İşe de gitmedim evde yatıyrorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?