bayagi bir dagildik,ramazan bitsinde toparlaniriz insallah
Bazı değişiklikler olmuş .Acemi gibi oldum iyi mi REyhan abla ben de nerdene yazacağımı nasıl alıntılayacağımı bilemedim . Ama alışacağız. Şimdi dostlar bu hafta benim taşınma telaşım var. Bir ev sahibi olduk içiyle dışıyla uğraş baya emek harcandı kısmetse perşembe taşınıyorum .Ama allahın izni ile Pazartesi itibariyle tam gaz yola başlıyoruz. Tekrardan sizlerle olmak güzel.
Okul aynen devam çalışıyorum. Hala aynı yerdeyimTain falan istiyorum ma malesef bu 4+4+4 sistemi benim gibi sınıfçıları fena vurdu. Onun dışında kilo alma konusundaki becerilerimiz ise takdire şayan biliyorum
Eskilerden görüştüğünüz arkadaşlar varsa haberleşelim lütfen . En çok Zenanı merak ediyorum özledimde.güzel yürekliy. Aebni hatırlarsınız bir kaç kere onunlada görüştü o da hala buralarda Maşallah kopmadı burdan kiloda pek almadı bildiğim kadarı ile. Vay be yıllara meydan okuduk resmen
aah ah mustangcım önceki takım muhabbetimiz yaklaşık 5 yıl öncede kalmış valla dile kolay. ama ne kadar zevkle yazışmışız ki yıllar sonra bile aynı takımla yazışacağız diye heyecanlanıyoruz. muhteşem
hepimizin hayatlarında değişiklikler oldu tabi. işin bir güzel yanı da bu. yazışacak bir sürü şeyimiz var demektir :)
Vuralım dedikodunun dibine o haldeO dönem eşimde mutlu idi kelime haznemin büyük kısmını ve dırdır potansiyelimin büyük kısmını burda sizlerle harcıyordum. Dün akşam eşime bahsedince çok memnun kaldı yaa diye
hahah koptumVuralım dedikodunun dibine o haldeO dönem eşimde mutlu idi kelime haznemin büyük kısmını ve dırdır potansiyelimin büyük kısmını burda sizlerle harcıyordum. Dün akşam eşime bahsedince çok memnun kaldı yaa diye
yaparsın tabi reyhan ablacım biz buraların en profesyonellerindeniz aslında. adapte olacağız o kadarVar be Alinti bile yapmisim aferin bana
EvettttttttBiz geldik .Süper bir dönüş. Tekrar burda olmak güzel. Anacım heyecandan ne yazacağımı bilemedim iyi mi
7. Takımda açılmış çok sevindim kolaylıklar ve güzel kilo vermelwr diliyorum 1. Ve 4. Takım adına
Şimdi eve geldim kızlar... Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun hepimize. İnş bu motivasyonla veririz şu kiloları. İnş bu sefer başarırımm 🙏 ne zaman başlıyoruz şimdi tartılmaya, diyete spora ??
Tşkler gogo her zaman bekleriz.
Canım ben reyhan ablan değilBen MEhalim hatırladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?