Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eski arkadaşlar burayı terketmiş geri dönen olmamış...

Biz çokkkk eski yarışmacılar tekrar biraraya geldik ortalığı biraz hareketlendirelim dedik herkese bol bol paylaşımlar sağlıklı zayıflamalar kurdeleyi kesiyorummmm

Bazı değişiklikler olmuş .Acemi gibi oldum iyi mi REyhan abla ben de nerdene yazacağımı nasıl alıntılayacağımı bilemedim . Ama alışacağız. Şimdi dostlar bu hafta benim taşınma telaşım var. Bir ev sahibi olduk içiyle dışıyla uğraş baya emek harcandı kısmetse perşembe taşınıyorum .Ama allahın izni ile Pazartesi itibariyle tam gaz yola başlıyoruz. Tekrardan sizlerle olmak güzel.
Okul aynen devam çalışıyorum. Hala aynı yerdeyim Tain falan istiyorum ma malesef bu 4+4+4 sistemi benim gibi sınıfçıları fena vurdu. Onun dışında kilo alma konusundaki becerilerimiz ise takdire şayan biliyorum
Eskilerden görüştüğünüz arkadaşlar varsa haberleşelim lütfen . En çok Zenanı merak ediyorum özledimde.güzel yürekliy. Aebni hatırlarsınız bir kaç kere onunlada görüştü o da hala buralarda Maşallah kopmadı burdan kiloda pek almadı bildiğim kadarı ile. Vay be yıllara meydan okuduk resmen

aah ah mustangcım önceki takım muhabbetimiz yaklaşık 5 yıl öncede kalmış valla dile kolay. ama ne kadar zevkle yazışmışız ki yıllar sonra bile aynı takımla yazışacağız diye heyecanlanıyoruz. muhteşem

hepimizin hayatlarında değişiklikler oldu tabi. işin bir güzel yanı da bu. yazışacak bir sürü şeyimiz var demektir :)

Son düzenleme:

Vuralım dedikodunun dibine o halde O dönem eşimde mutlu idi kelime haznemin büyük kısmını ve dırdır potansiyelimin büyük kısmını burda sizlerle harcıyordum. Dün akşam eşime bahsedince çok memnun kaldı yaa diye

hahah koptum

Var be Alinti bile yapmisim aferin bana
yaparsın tabi reyhan ablacım biz buraların en profesyonellerindeniz aslında. adapte olacağız o kadar

7. Takımda açılmış çok sevindim kolaylıklar ve güzel kilo vermelwr diliyorum 1. Ve 4. Takım adına

Şimdi eve geldim kızlar... Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun hepimize. İnş bu motivasyonla veririz şu kiloları. İnş bu sefer başarırımm 🙏 ne zaman başlıyoruz şimdi tartılmaya, diyete spora ??

7. Takımda açılmış çok sevindim kolaylıklar ve güzel kilo vermelwr diliyorum 1. Ve 4. Takım adına

Tşkler gogo her zaman bekleriz.

Canım ben reyhan ablan değil Ben MEhalim hatırladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…