Bu arada telefonunuzun veya ipad inizin ayarlar bölümüne girip imza bölümünü kapatın ... Çıkmasın şu alttaki yazı :)
Nedir o imza bölümü almancasi neki ben bulamadim
valla ben de bulamadim her seferinde silmek gerekiyo galiba. biraz karistirirsak buluruz herade ablacim :) birkac gun boyle acemi takilicaz anlasildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyle yapalim hayatim fikirler sunalim dedikodu falan derken cuma sabah tartilalim (anaaaam)
ah ah ne planlarim var da uygulayabilene cikolatim :)
anam yanlis biseyler yaptim 2 msj oldu hahah tam koyden indim sehre oldum yaaa :))))
bu arada calisiyor musun bir yerde hayatim?
:))) benim cok ac malesef...
♧ sabahlari 6 da kalkip 1 saat yurumek (toprak babasiyla uyurken)
♧ onceki yaptiklarimin aynisini yapabilmek..
yalniz araya ramazan girecek o zaman napicam bilemiyorum :/
Şuan sahne yok canım. Piyano dersleri vermeye başlıcam kısmetse.. Piyano alıcam bakıyorum iştesahneden soğudum biraz zeyno ya :/
yani aksamlari evdesin iyi haber :)
ah bana da versene ders yaa cok iyi bir ogrenciyimdir konusmustuk senle hatirlarsan
sogudun mu? kotu birsey olmadi insallah. ay aklima burada senin tv ye cikmani beklememiz geldi :)
kalişim sultanım seni görmek ne güzelEski arkadaşlar burayı terketmiş geri dönen olmamış...
Biz çokkkk eski yarışmacılar tekrar biraraya geldik ortalığı biraz hareketlendirelim dedik herkese bol bol paylaşımlar sağlıklı zayıflamalar kurdeleyi kesiyorummmm
hoşgeldikkk
ben de alkışlayıp herkese hayırlı olmasını diliyorumm
abla selamlarHaydi hayirli olsun
Ben nerdeyse yazacagimi bulamiyorum..
Bu yazdigim yer dogrumu?
Nekadar degismis
EvettttttttBiz geldik .Süper bir dönüş. Tekrar burda olmak güzel. Anacım heyecandan ne yazacağımı bilemedim iyi mi
evet kopmadım mehalim .... geçen seney kadarda aslında k,lomu korudum .. tatil ramazan tekrar tatil bayram hepsi arka arkaya geldi vede biriktiBazı değişiklikler olmuş .Acemi gibi oldum iyi mi REyhan abla ben de nerdene yazacağımı nasıl alıntılayacağımı bilemedim . Ama alışacağız. Şimdi dostlar bu hafta benim taşınma telaşım var. Bir ev sahibi olduk içiyle dışıyla uğraş baya emek harcandı kısmetse perşembe taşınıyorum .Ama allahın izni ile Pazartesi itibariyle tam gaz yola başlıyoruz. Tekrardan sizlerle olmak güzel.
Okul aynen devam çalışıyorum. Hala aynı yerdeyimTain falan istiyorum ma malesef bu 4+4+4 sistemi benim gibi sınıfçıları fena vurdu. Onun dışında kilo alma konusundaki becerilerimiz ise takdire şayan biliyorum
Eskilerden görüştüğünüz arkadaşlar varsa haberleşelim lütfen . En çok Zenanı merak ediyorum özledimde.güzel yürekliy. Aebni hatırlarsınız bir kaç kere onunlada görüştü o da hala buralarda Maşallah kopmadı burdan kiloda pek almadı bildiğim kadarı ile. Vay be yıllara meydan okuduk resmen
cukulam selamlarHooooobaaaa 😍🙏😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mersam hoşgeldik hepimizde ...Kizlar bende geldimmmm
:))) benim cok ac malesef...
♧ sabahlari 6 da kalkip 1 saat yurumek (toprak babasiyla uyurken)
♧ onceki yaptiklarimin aynisini yapabilmek..
yalniz araya ramazan girecek o zaman napicam bilemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?