Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla ben de bulamadim her seferinde silmek gerekiyo galiba. biraz karistirirsak buluruz herade ablacim :) birkac gun boyle acemi takilicaz anlasildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla ben de bulamadim her seferinde silmek gerekiyo galiba. biraz karistirirsak buluruz herade ablacim :) birkac gun boyle acemi takilicaz anlasildi

Yok her defasında değil, imza sekmesi var iphonun, açık konumdaydı. Kapadım kurtuldum

ah ah ne planlarim var da uygulayabilene cikolatim :)

:))) benim cok ac malesef...

♧ sabahlari 6 da kalkip 1 saat yurumek (toprak babasiyla uyurken)

♧ onceki yaptiklarimin aynisini yapabilmek..

yalniz araya ramazan girecek o zaman napicam bilemiyorum :/

anam yanlis biseyler yaptim 2 msj oldu hahah tam koyden indim sehre oldum yaaa :))))

bu arada calisiyor musun bir yerde hayatim?

elif ablacim simdi gordum spor ve sauna ikilisini coook kiskandim

Son düzenleme:
anam yanlis biseyler yaptim 2 msj oldu hahah tam koyden indim sehre oldum yaaa :))))

bu arada calisiyor musun bir yerde hayatim?

Şuan sahne yok canım. Piyano dersleri vermeye başlıcam kısmetse.. Piyano alıcam bakıyorum işte sahneden soğudum biraz zeyno ya :/

Sen önceki yaptıklarını yapabilirsen sonbaharda zayıfsın buna emin ol.. Çok zordu çünkü hatırlıyorum

Şuan sahne yok canım. Piyano dersleri vermeye başlıcam kısmetse.. Piyano alıcam bakıyorum işte sahneden soğudum biraz zeyno ya :/

yani aksamlari evdesin iyi haber :)

ah bana da versene ders yaa cok iyi bir ogrenciyimdir konusmustuk senle hatirlarsan

sogudun mu? kotu birsey olmadi insallah. ay aklima burada senin tv ye cikmani beklememiz geldi :)

yani aksamlari evdesin iyi haber :)

ah bana da versene ders yaa cok iyi bir ogrenciyimdir konusmustuk senle hatirlarsan

sogudun mu? kotu birsey olmadi insallah. ay aklima burada senin tv ye cikmani beklememiz geldi :)

Vereyim de kuşum bayaa bir mesafe var aramızda sankim :) burda olaydı iyiydi :)

Kötü birşey değil çok şey oluyor o piyasada... O piyasadan para kazandım ama parasına lanet ettim o derece ...
Hatırladım yaa.. Zaman ne çabuk geçti dimi :)

Kızlar kimler var telefondan Tam anlamıyorum bende sporumu saunamı yaptım diyetimide hiç bozmadım

gunaydinlar :sly:
bugun yuruyuse gitmedim yani bugun baslamadim cunku az sonra kahvaltiya misafirim gelecek..

biz de artik yavastan yediklerimizi yazsak diyorum. takim kurallarimizi da olusturalim ve starti verelim...

oncelikle herkes hedef kilosunu yazsin bugun olur mu...

kallisim arkadaslarin gelecekti geliyorlar mi? tanisalim hedef kilolarini da alalim son kurbanlarimizin

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar dünden beri acı haberleri galip ediyorum buraya bakmaya fırsatım henüz oldu . Gerçekten çok üzgünüm ölü sayısı 200 leri buldu ve bir o kadar mahsur kalanlar var içeride. Öfkeliyim üzgünüm umutsuzum saymakla bitmez.allah ailelerine sabır versin sebep olanları kahretsin ne denebilir başka bilmiyorum ( soma daki elim kazadan bahsediyorum )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
mehalim kapıyı tıklattı bende geldim .... ben hep buralardayım zaten hi gitmedimki :).....
eski dostları görmek çok güzel ..

bugün hepimizin üzüntüsü var :26: akşam bir umut diyordum .. ama sabah kayıp sayısı vede içerdeki insanlar.................. bogazım dügümleniyor :26:

kalişim sultanım seni görmek ne güzel
hoşgeldikkk
ben de alkışlayıp herkese hayırlı olmasını diliyorumm

Haydi hayirli olsun
Ben nerdeyse yazacagimi bulamiyorum..
Bu yazdigim yer dogrumu?
Nekadar degismis
abla selamlar

Evetttttttt Biz geldik .Süper bir dönüş. Tekrar burda olmak güzel. Anacım heyecandan ne yazacağımı bilemedim iyi mi

evet kopmadım mehalim .... geçen seney kadarda aslında k,lomu korudum .. tatil ramazan tekrar tatil bayram hepsi arka arkaya geldi vede birikti
Hooooobaaaa 😍🙏😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cukulam selamlar
Kizlar bende geldimmmm
mersam hoşgeldik hepimizde ...

aslında hep istiyordu tekrar bir takıma girmek ama bir türlü içim hadi diyememişti inşallah vesile olucaz birbirimize
mehalim püsküütümde hep buralarda haberi varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…