Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anam cepten cok degisik burasi size hak verdim :)))) malum sehirde 2 simsek cakti net gitti hala da yok allahtan cepler var. yorgunluktan bitmis bir halde 2.80 anca uzandim bu saat oldu. diyetimi de hic bozmadim bugun yehhu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çikolatam napiyosun canim yine takimin ağir toplariyiz ama daha önce nasil verdik yine veririz

Çikolatam napiyosun canim yine takimin ağir toplariyiz ama daha önce nasil verdik yine veririz

Sorma mersam ya bu sabah tartı 94.50 gösterdi aklımı kaçıracaktım. Ya artık rezil olluyorum. Ne zaman diyet yapıyorm desem dalga geçer gibibakıyorlar

Yapma be cikolatam,, ama napalim yine kurtuluruz ins bu kilolardan. Gencsin, senin icin daha kolay olacak.. Bak yine toplandik. Cünkü hepimiz eskisinden daha kiloluyuz malesef
Evet abla ya vermeye çalıştıkça verip bırakınca 2 katını aldım. Baksana zeyno diyo ki eski yazışmalarımızda 78 kiloymuşum .. Meğer zayıfmışm o zaman

Bilmiyorumki.. Bir iki gün acemilik atalim üstümüzden. Kilolar kacmiyor baslariz hemen :))

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Hatunlar bu telefondan yazma işleri biraz karışık başlarda hatalar olacak belli ki ... Bundan evvelki mesajımın biri reyhan ablaya diğeri mersaya idi ama ikisi de mersaya gibi çıkmış :/

valla allah hepimizin yardimcisi olsun. soyle dusunelim bir kere yaptik bir daha yapabiliriz!

ise hedef kilolari bildirmeyle baslayalm sonra da stratejilerimizi belirleriz ne dersiniz?

valla allah hepimizin yardimcisi olsun. soyle dusunelim bir kere yaptik bir daha yapabiliriz!

ise hedef kilolari bildirmeyle baslayalm sonra da stratejilerimizi belirleriz ne dersiniz?

Evettt.. Bildirim günü hala cuma mı? Eğer öyleyse o gün başlatalım...?

Stratejilerimizi paylaşalım madem bu iki gün

oyle yapalim hayatim fikirler sunalim dedikodu falan derken cuma sabah tartilalim (anaaaam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…