Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enson kelimene en cok sevindim aydasu , bu hafta senini mutsuz gormek benide uzmustu ..
Kilon icinde tebrikler hakettin duzenli menulerinle demekki sporuda eklesen daha fazla gidecek insallah .
Selam kızlar yeniden baya ara verdim ama döndüm inşallah daha çok paylaşımım olur bu haftaki kilom 76,5
Takımda yeni arkadaşlar var henüz tanışmıyoruz ama tanışacağız mutlaka şu anda okuldayım telden yazıyorum geçmişi göremiyorum eve gidince bi göz atacam ))
Aydasuyu biliyorsun ...Hb aebenim takıma yeni gelen ark nickleri nedir
Daha bugün başladım normalde hiç abartmıyorum bunun beş katını yerim kahvaltıda haftaya benim beşte dördüm gidiyormuşSeum surekli boyle degilse sorun degil canimn. Ama beslenmen surekli boyleyse bitaz artirmalisin en axondan salatalik domates yesilik bisi ekle menune
bence yanına salata eklersen super olur.yani ben böyle yiyorum...Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 80.6 kiloyum. Çok az bir kahvaltı yaptım çok aç hissetmiyorum ama sizce bu kadar az kahvaltı sağlıksız mı
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
İki tane zeytin
Bir çay bardağı çay
Tebriklee kuzucum...kılo bıldırımıme gelınce
gecen hafta 86,9
bu hafta 86,0
gıden kılo 900 gr
1 kılo olaydı ıyıdı ama sporu sadece ıkı kere 60 dakıka yaptım onun oncesı yarım saattı
onumuzdekı hafta hedef daha yuksek ınsallah....
mutluyum bea![]()
Günaydın.gelin hadi gelin kızlar.işlerini bitir de gel tanışalım artık kuzum...günaydın
misafirlerim gelecekmiş o yüzden motor takmış durumdayım. akşam 6 da da veli toplantım var..
siz kg ları yazın ben öğleden sonra bir ara gelip listeyi yaparım...
Mustang kız neredesin?7gündür buradayım geldiyini görmedim hiç...raporlarını da paylaşnıyorsun.lütfen en azından akşamları 5dakikanı ayır ve raporunu yaz canım...Selam kızlar yeniden baya ara verdim ama döndüm inşallah daha çok paylaşımım olur bu haftaki kilom 76,5
Takımda yeni arkadaşlar var henüz tanışmıyoruz ama tanışacağız mutlaka şu anda okuldayım telden yazıyorum geçmişi göremiyorum eve gidince bi göz atacam ))
Evet ya eski yeni herkes toplansım bakalım...Hadi eski kizlar toplanalim artik bakin yeni kanlar yeni canlarda var bizi motive edicek .... Verecek kilomuz cok burasizda gitmiyor , lutfen kendiniz icin biraz gayret ,,
Afiyet olsun kuzum..günden 1den fazla muz yememeye bak sen...Sabah yine muzlu sütle başladım güne malum benim okul açıldı mı muz güzeli olurum ben ))))
tamam canım.zaten kızlar bildirim yaptıkca yeniliycem...KiLar bankada isim var oyle tatili oladan gideyim ...
Damlacim herkes kilosunu bildirsin hesabi yaparsin . Once burda paylas bakalim sonra paylasima koyarsin , bijomun trafik yogun anlasilan
Evet canım ya.kilo farkı deyil de şu anki kiloyu yanlış yazmışım...heyecandan her halde....damlanurcum mustangın kılosu yanlıs olömus lıstede fark 0.2 degıl 1.2 olacak
oh oh ne güzel...ben de bir tabak makarna yedim,patlıyorum şimdi...uzun zamandır tıka basa yediyimi hatrlamıyorum...pofff...Bengeldim , iyi oldu yuruyusde yapmis oldum disari baya sicak baya terletti beni bizim burlarar birazda inisli cikisli tam yuruyusluk yani .
bedis uyanir birazdan .mersaaaaa,kütahyaaaa neredesinizzz?liste günü bugün.kütooommm uyan hadiii...
Evet canım 15dakikalık yol.çok güzeldir Bakü.tamam canım.5e kadar bekliycez dimi,yoksa 6mıydı yahu?bedis uyanir birazdan .
Damlacim bakunun sahildeki parki cokk guzel yakinmisin oraya ?
Mersama not biraktim feceden .. Rahatsizdi ameliyat olmustu ...