• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

toplantım sabahmıs meger koşa koşa gittim geldim.. trafik hakatten cok sıkıştı. nasıl gittim geldim eve kendimi attım bilmiyorum.. ben bu hafta listeye hiç girmiyim sadece paylaşım yapayım haftaya girerim artık. işlerime dönüyorum.

evet okula başladık aeben teyzesi hayır dualarınızı bekliyoruz :)

mersa yazdı bana kilosunu 87

Onu tam bilmiyorum damlam . Puskutumun kurallari yaxdigi bir yerler vardi . Bazan dagisiklik oluyor . Bos vaktinde oku istersen

toplantım sabahmıs meger koşa koşa gittim geldim.. trafik hakatten cok sıkıştı. nasıl gittim geldim eve kendimi attım bilmiyorum.. ben bu hafta listeye hiç girmiyim sadece paylaşım yapayım haftaya girerim artık. işlerime dönüyorum.

evet okula başladık aeben

teyzesi hayır dualarınızıbekliyoruz :)[/B

mersa yazdı bana kilosunu
87

Vatana millete ve ailesi hayirli bir insan olsun insallah bijom

Tamam bijom senin bugun iki ayagin bir pabucta anlasildi . Gozun arkada kalmasim damla var , o yapicak zaten listeyi sen islerine bak ...

Tamam canim mersayida ekleyelim ama gelmesi lazim nasil olduki ...

***7. TAKIM 378. ETAP***

aeben ( 67,2 / 66,5/ 0.7/ %1,04)
mersa ( 87,9/ 87/ 0,9/ 1.02% )
mustang ( 76,7/ 76,5/0,2/% 0.26)
masumm ( 68,6/ / /%)
kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu (86,9/ 86/ 0.9/ %1,04)
kutahya( 74/ / /%)

7.TAKIM ORTALAMASI:

Tunaydin kizlaaar.

62.5'ken 63.5 olmusum maalesef. Tahminen yeni eve yerlesene kadar biraz 64 falan olurum

Pazartesiden itibaren ciddi bir sekilde baslayacagim kilo vermeye. Hepinizi seviyorum.

***7. TAKIM 378. ETAP***

aeben ( 67,2 / 66,5/ 0.7/ %1,04)
mersa ( 87,9/ 87/ 0,9/ % 1,02)
mustang ( 76,7/ 76,5/0,2/% 0.26)
masumm ( 68,6/ / /%)
kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu (86,9/ 86/ 0.9/ %1,04)
kutahya ( 74/ 75/ -1/%-1,35)

7.TAKIM ORTALAMASI:%0.34

Evet kızlar listemiz hazır.sonuç pek te iç açıcı deyil malesef.lütfen herkes diyetine sıkı sarılsın,sporunu yapsın ve suyunu içsin.gelicek hafta daha iyi sonuçlar bekliyorum ve de daha çok paylaşım. Daha çok paylaşım da daha iyi sonuçlar doğurur. ..

Kızlar benim diyet patladı ilk günden. Dişçi çağırdı oraya gittim başım döndü sabah kahvaltısı çok az ondan dedi git güzel karnını doyur dedi bende ne buldumsa yedim onu öğlen yemeğine saydım daha acıkmadım bir de iki saat birşey yemeyeceğim akşam da bir tabak ıspanak yemeği yemeyi düşünüyorum.

seummu olsun bugun bole napalım
yarın daha sıkı tutarsın ısı

ya eskıden olsa talkım talkım konusur dururdum 3 ana ogun 3 ara ogun saglıklı da bık bık bık
seneler ıcınde gordum kı tek bır dogru yok o yuzden bazen konusacak oluyorum tutuyorum cenemı
cunku ben de bılmıyorum kı neyın dogru oludugunu

mısal sımdı ben ara ogunlu bır beslenme seklını sectım zayıflamak ıcın
bu yuzden ogunlerde abartmadan ama genelde de ara ogunlerı atlamadan bır beslenme seklım var

dıyelım kı ben sabah senın kahvaltını yaptım ve dıscıye gıdıcem hemen yanıma 1 kutu sut 1 avuc leblebı ne bılıyım kuru kayısı falan alırdım hanı dusuk kalorılı beslendım ya o bakımdan boylece kan sekerım bırden dusmemıs olacaktı

karatay yapsaydım da sabah tıka basa karnımı doyurmus olacak aksama kadar acıkmayacak ara ogun ıhtıyacı hıssetmeyecektım

nacızane tavsıyem kendınıze bır yontem belırlemenız, gun ıcınde ne yerım ne yaparım.
ınanın eger oglen yemek falan ayarlamamıssam sapıtmaktan cok korkuyorum cunku ınsan acıkınca gozu bırsey gormuyor...

cok gecmıs olsun bu arada arkadasım...

bugunku menume gelınce...

Sabah

2 dılım tam bugday ekmegıne 2 dılım kasar peynırı domates ve bıberden olusan tost
5 zeytın
1 haslanmıs yumurta

Ara

2 gun kurusu kayısı
2 cevız

Öğle

Karnıyarık harcından kıymam artımıstı ona 1 yumurta kırdım
2 dılım tam bugday ekmegı
beyaz peynır
5 zeytın
sekersız yesıl cay
domates

Ara

30 gr specıal k
sekersız cay

Aksam

yarım kase corba
soya soslu tavuk
4 yemek kasıgı pılav
1 kase yogurt
bol salata

Ara

200 gr kadar yanı 1 porsıyon karpuz

Su

3 lıtreden fazla
sımdıden 2 yı gectım su kusuyum resmen

Spor

Kosu bandında 5 km hızla 60 dakıka yuruyus

Merhabar komsum geldi onunla oturduk .. Simdi gitti ....

Aydasu canim seninle diyet konusunda cok konusacaklarimiz olacak ama uygun bir zamanda ....

Bedis aclikdan sonra normal yemege gectinya dun onun etkisi , sorun yok yani .. Birde zaten onceki haftalarda verdigin asiri kilonun sebebi o verdigin kilolar normal degildi oyuzden birkac haftada ancak tekrar duzene gecersin ...
Hep diyorumya hizli verilen diyet ve beslenmeler uzun vadede iyi kilo verdirmez ...

Seum ve fargant kizlar ilk haftalar sizin cok motove olmaniz lazim ne oldu dize . İlk haftadan boyle olursaniz sonraki haftalar ne edecez ....

Seum canim yaptigini diyetin patladi olarak gorme cunki hep olacak robot degiliz insaniz kuzum ... Aksam denlersin olur biter ....

Ayrica aksama kacamakda yapmis olsaniz rapor istiyoruz ,

konusalım ablam tabıkı...

cok haklısın bazen dıyorum az mı kılo gıdıyor ama ınan kalıcı olsun ıstıyorum
sok dıyet yapamam zaten
e kızımın pesınde kosarken de enerjı lazım
yok ya cok gıbı menu bılıyorum ama bana sureklı devam ettırebılecegım bır yasam tarzı lazım

karpuz yıyemezsem
ornegın pogaca yaptım zeytınyaglı falan sabah kahvaltıda ekmek yerıne 1 tane onu yıyemezsem kendımı bır kalıbın ıcınde hıssedıcem ben
bole hıssetcegıme 5 ayda degıl de 10 ayda vereyım kafam rahaat olsun

gene ıc sesımle cok konustum :)

Aydasu canim gl endeks hakinda bilgin varmi ?
Yani kansekeri dengesi ..

var ablam az cok
cıkolata yedıgımızde mesela tatlı ıhtıyacı gecmıyor daha da yıyesı gelıyor ınsanın
ır sure sonra kana hızlı karısıyor bu sefer karbonhıdrat ıstegı olusturuyor...

meyveyı tek basına yedıgımızde sut ya sut grubundan bırı olmadan kana hızlı karısıp cabuk acıktırıyor

gebelıkte sekerım cıktı
canım nasıl pızza ıstıyor anlatamam yedım tabı
1 saat kadar sonra basımın tepesı sıcak sıcak oldu bole uyustum sankı bı bulanıklık b bayılma hıssı
sekerımı bı olctum 272 hıc unutmuyorum bak...

var ablam az cok
cıkolata yedıgımızde mesela tatlı ıhtıyacı gecmıyor daha da yıyesı gelıyor ınsanın
ır sure sonra kana hızlı karısıyor bu sefer karbonhıdrat ıstegı olusturuyor...

meyveyı tek basına yedıgımızde sut ya sut grubundan bırı olmadan kana hızlı karısıp cabu
k acıktırıyor

gebelıkte sekerım cıktı
canım nasıl pızza ıstıyor
anlatamam yedım tabı
1 saat kadar sonra basımın tepesı sıcak sıcak oldu bole uyustum sankı bı bulanıklık b bayılma hıssı
sekerımı bı olctum 272 hıc unutmuyorum bak...
Aman sukur atlatmisin ..
Damlacim cukulatanin yaptiklati anlatdin dimi ve bu kan sekerindeki dalgalanma insulin direnci yapiyor iste , sen sabah dedinya kiloma gore az gidiyor insulun direncim var diye . Bak bunu aciklayim sana ,
Bugun menunde yedigin pilav ,karpuz , special K gibi gidalarinda ayni etkiyi yaptiginida biliyormusun ?
Eger insulin direncin varsa vede pikon sana gl endeksine dikkat etmeni tavsiye ederim . Abla bunlardan ne olur deme . Bak ben sana diyorumki pilav yada gl endeksi yuksek gida yerine yedigin normal yemegi 2 tabak ye ve yemeni azaltma desem ,
Birde minicik bir ayrinti ekmegi aksam ogununden kaldir , hatta bir tavsiyede et yedigin oginden ekmegi kaldir ama diger yiyeceklerin porsiyonunu buyut . Bunlar daha cok vermen ve insulun direncini yok etmen icindi .

Bunlar tavsiye takbiki fakat ben senin duzeninin ve kilo veriminin normal oldugunu dusunuyorum her hafta duzenli 1 kilo verirsen bir sorun yok bence .. Ama bu tavsiyeleride degrrlendirmek senin elinde ...

Back
X