Ğördüm aydasum karataya baslamissin hayirli olsun olacakta inş. İse yariyor bocukler doguda meshur canimya malesef neyseki caresi var bizim arkadas tayinde esyalarla goturmus gittigi yerde apartmani sarmislar

fena cogaliyor burada yagmur vardi bugun serinledim şükür bikaç gündür klimayı kapattık aydasu ruh sagligin için biran önce arkadaş edin canım ben uyardım geçen taşınma yerleşme bitince bi deprosyon geliyorki sorma çok fena yalnizda kaldinmi kuruyor kuruyor patlıyorsun sonra
Ben karataya yeni gectim canim 97 90 falan sıcaktan verdim sonra spor salonu sıkı diyet 82 1 ay surunduren bir griple kisin gecen sene biraktim herseyi aylarca sadece 2 kilo almisim vee 84 le buraya basladim senle yakin zamanda ramaandan once iste 75 oldum ramazan memleket derken 80 le döndüm bugün itibariyle 72 iyi gidiyor karataya uyup spora devam edersek hic sıkintı yok hedefim 75 ti 70 yaptım simdide 67 de gözum var ama hiç olmadım hatirlamiyorum ilkolda falan heralde bi dugun telasi 70 olmustum kisa sure 73 78 arasiydim bekarkende 13 yasimda 88 dim hatta

6 kiloya yakın dogmusum ben benim suçum yok
İzine gisince harika oluyor zayiflayip gitmek abim yengem beni tanimadi carsida ısıklarda bulusuyoduk onlar arabayı degistirmis ben zayifladim zor bulustuk tepkiker iyiydi guzeldi ama bazi kıskanclarda cikiyor birisi dediki gecen sene iyiydin cok almissin insan gecen sene 90 dim simdi 75 denmiyo tabi en çok bi amcamız var ( eşimin ) boyle resmiyiz genelde dayanamadı utanarak çok kilo kaybetmissin sen dedi zaten lojmanda yaz yaklasinca diyet moduna gecer herkez bu sebepten