- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bu iyi haber az cekmedin pogacalardan :)))
Menulerin ve saglikli beslenmen icin bir kere daha tebrikler ...
pastanede olunca ve kahvaltı etmeden gidince mecbur poğaçalar, simitler yeniyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyi haber az cekmedin pogacalardan :)))
Menulerin ve saglikli beslenmen icin bir kere daha tebrikler ...
Ben arkadaslarla sabahlamaya gidiyorum cigkofte partimiz var ben yogurucam aksam yemiyorum ondan yerim ayranla pasta pogaca yapiyo kizlar onlari pas gecmeyi planliyorum bakalım yarın bakarız duruma haber veririm
Çarşıdan geldik şimdi oğlumla pantolonlar gömlekler efendime söyliyim ciciler aldık kendimize 4 saatde gezdik misafirliğe gîdecek hal kalmadı bizde :)
Canım gunler çok çabuk geciyor
Çiğköfte dürüm ayranla kurtardık öğleniAma başbaşa yedik oğlumla bi eğlendik allahım herkesin evladına sağlık yuvasına huzur versin bizim babayla pek huzurumuz yok ama oğlumla var çok şükür.
Aeben ve teve ablalar bizim çocuklarımız küçük evliliğimiz de yeni inşallah bizde huzurlu mutlu bir şekilde yavrularımızı büyütür sizin gibi söyleriz biri 19 yaşında biri filan yaşında diye![]()
canlar bugünde fena değildim kütücüm afiyet olsun sen yakarsınNefis terbiyesi![]()
canlar bugünde fena değildim kütücüm afiyet olsun sen yakarsın
sabah hafif kahvaltı
öğlen mantı bir porsiyon
akşam iki kurabiye
hepsi bu iyi geceleer
Teşekkürler canım benim.menün de iyiymiş.bu gidişle görürsün sen 59ları inşallah.selamlar oy yorgunum da yorgunum
reglin ilk gunu agir geciyor bi de odalari icime sinsin diye elimde bezle sildim mutfak halisini yikadim
alisverise ciktik kizimla yagmura yakalandik markette esir kaldik
aeben ablam ozledim sizi
tam duzene girsin evim takimda senlenmisken daha guzel gelcem iyi olcak
kutahyam sizdede mi vardi bocuk
du bakalim kurtulduk ins
ben manyagim temizlik konusunda obsesife bagladim daginik ama titiz bi manyak iste hehe
kutom gordun mu bilmiyom karataya gecis yaptim ben
motive et beni
alla beni pulla beni
sen butun kilolarini karataylami verdin
ne kadar zamanda ne.kadar verdin
yeni gelen arkadaslarla henuz tanisamadik hepiniz hosgeldiniz
bende eski degilim burda
uygun bir zamanda daha detayli tanisiriz ama kisaca bahsedeyim kendimden
28 yasinda 3 yillil evli 14 aylik bir kiz annesiyim
60 kilo ile evlenip basindan turlu sagliksiz gebelik kurtajla falan sonuclanan pskolojisi bozulan gurbette olan bebesi uyumadikca sinirden yemek yiyen caresiz bir anneciktim sonuc olarak 90laro gormus bir gariban...
oy uzuldum valla anlatirken bile kendime
gecen sene kizim.kucuktu emiyordu.elim ayagim bagliydi bu sene buyuduk daha rahatiz elhamdulillah
boyle iste
hedefim mayis haziran ayina kadar tekrar 59 kiloyu gormek insallah
izne o tarihte gidicez herkesi sok edicem Allah in izniyle
gene dustu benim cene
menu bildireyim ben en iyisi
sabah
klasik karatay kahvaltisi
aksam
domates corba
diyet musakka
yogurt
salata
dun fazla yapmisim yemegi iki gundur ayni menu
iyi oldu bugun rahatim
he bu arada damlacim dogum gunun kutlu olsun nice senelere
Nazım sen de super gidiyorsun...sağol canım doydum canım çok şükür . şuanda fındığımı ve sütümü afiyetle yiyiyorum . bunlardan sonra akşam sudan başka bişey tüketmek yok
kilo alıp verme hikayeni çok iyi anlatmışsın kütom.bu sağlıklı beslenme zayıflama işi o kadar iyi ki insan gittikce gitmek istiyir. ..Ğördüm aydasum karataya baslamissin hayirli olsun olacakta inş. İse yariyor bocukler doguda meshur canimya malesef neyseki caresi var bizim arkadas tayinde esyalarla goturmus gittigi yerde apartmani sarmislarfena cogaliyor burada yagmur vardi bugun serinledim şükür bikaç gündür klimayı kapattık aydasu ruh sagligin için biran önce arkadaş edin canım ben uyardım geçen taşınma yerleşme bitince bi deprosyon geliyorki sorma çok fena yalnizda kaldinmi kuruyor kuruyor patlıyorsun sonra
Ben karataya yeni gectim canim 97 90 falan sıcaktan verdim sonra spor salonu sıkı diyet 82 1 ay surunduren bir griple kisin gecen sene biraktim herseyi aylarca sadece 2 kilo almisim vee 84 le buraya basladim senle yakin zamanda ramaandan once iste 75 oldum ramazan memleket derken 80 le döndüm bugün itibariyle 72 iyi gidiyor karataya uyup spora devam edersek hic sıkintı yok hedefim 75 ti 70 yaptım simdide 67 de gözum var ama hiç olmadım hatirlamiyorum ilkolda falan heralde bi dugun telasi 70 olmustum kisa sure 73 78 arasiydim bekarkende 13 yasimda 88 dim hatta6 kiloya yakın dogmusum ben benim suçum yok
İzine gisince harika oluyor zayiflayip gitmek abim yengem beni tanimadi carsida ısıklarda bulusuyoduk onlar arabayı degistirmis ben zayifladim zor bulustuk tepkiker iyiydi guzeldi ama bazi kıskanclarda cikiyor birisi dediki gecen sene iyiydin cok almissin insan gecen sene 90 dim simdi 75 denmiyo tabi en çok bi amcamız var ( eşimin ) boyle resmiyiz genelde dayanamadı utanarak çok kilo kaybetmissin sen dedi zaten lojmanda yaz yaklasinca diyet moduna gecer herkez bu sebepten![]()
ah ablam ah ben de p kadar karamsarım ki.kocamın iyi olmasına sevmeme rağmen sırf kaynana yüzünden çok mutsuzum : (((( geçicek mi bunlar?hiç sanmıyorum.bu kadının dayanamadığım huylarına alışa bilecekmiyim yani.İyi aksamlar kizcezler ...
Bedis baneda gonder cigkofteeeeee. Acimmmmm ...
Damlam simdi dogingununde egleniyormusun kis ?
Aydam temizlige satmissin bugunlerde tabi ilaclama oluncada mecburi ....
Kizlar elif ( benelse) bizim eski 6. Takimdan arkadasimiz 6-7 senelik .. Aslinda nazli, kuto,elif ben eski 6. Takimdan arkadasiz yillandik iyce :) bijomda o donemden 5. Takimdan ...
7. Takim kapaliydi biz actirdik cok
olmadi 3-4 ay ancak oldu .
Hepbirlikte 7. Takimda tekrar zayifliycaz insallah ...
Seum hayat seni karamsar yapmis daha dogrusu es cazin seni karamsar yapmis . Canim evliligin ilk yillarinda olur boyle seyler rabbim yuvana huzur doldursun insallah ....
supersin canımcım.misafirlikde olur böyle şeyler.önemli olan telafi etmek...Bende menu verem ..
Sabah
2dl tambugday ekmek .
Peynir , domates.
salatalik. Zeytin ..
Oyleyin
2 erik . 4 ceviz .
16:30
Misafirlikte
Biber dolmasi .
Havuc salatasi .
1minik tatli .
Yr. Dl. Kek ..
Yogurt .
Sabah 45 dk. Plates .
Aksam pazar gezmasi ve gezmeye yurudum cok spor sayilmaz ama ikindi yediklerim erimistir simdiye kadar insallah . Cunki acimmmm su saat itibari ile ...
kötü diyorsun ama çok da fena deyil kuzum ya.iyi iyi...menümü yazayım bende ama bugün biraz kötü akşam sünnet mevlüdüne gittim de
9:00 zeytinyağlı zeytin, peynir,domates,salatalık,maydanoz, 3 dl tam buğday ekm.,çay
11:00 2 dl şeftali ,bitki çayı
12:00 orta türk kahvesi (komşuda içtim orta yapmış bişey demedim)
14:00 salata (zerdeçallı tavuk, peynir, marul, domates, salatalık, yeşillik ), 1 brd şekersiz vişne suyu
16:00 1 avuç fındık, 4-5 küçük tuzlu kurabiye (mevlütte bişey yemiyim diye atmıştım aslında ağzıma)
18:00 4-5 kaşık tavuklu pilav, ayran
2 lt limon dilimleri ilave edilmiş su
ben hiç yemedim çiğ köfte.ve yiyebeleceymi sanmıyorum ismi çiğ ya ondan
eh mantı ve kurabiye var ama çok da felaket menü olmamış...benim gözüme batan mantı deyil de kurabiye...tatlı en kötüsü...canlar bugünde fena değildim kütücüm afiyet olsun sen yakarsın
sabah hafif kahvaltı
öğlen mantı bir porsiyon
akşam iki kurabiye
hepsi bu iyi geceleer
Uyarsan super nazım..günaydınlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun . dünkü sporumu yazayım sonrasında da menümü yazayım
40 dk koşu bandında yürüyüş , 20 dk bisiklet ,45 dk kadarda kol bacak sırt ve karın hareketleri
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kahvaltılık sos
beyaz peynir
salatalık
öğlen
yoğurtlu sebze kızartma ( fırında )
salata
ara
1 adet armut
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
salata
ayran
Uyarsan super nazım..
hatta KURALLARDAN BİRİ ŞÖYLE PERŞENBELER 6DAN SONRA AĞZA LOKMA KOYMAK YOK...TABİ GEÇERLİ MAZERETİ OLAN KİŞİ HARİÇ...DİKKAT...
Daha yarına var canım.üzülm belki de olursun 77.spor yapa bilirsen super olur...hiç olmazsa hafif ye ve de ne kadar erken yersen o kadar iyi...Damlacım benim akşam sekizde dişçi randevum var aç olunca bayılıyorum iğne vurulurken o yüzden benim akşam yemeğim 7-7:30 gibi olur
Of ya o kadar da umutlanmıştım en fazla 77yim cuma sabahı diye...![]()